Ακτή Ντοβίλ: Θαλάττης γεύσις την Παρασκευή (4/3)
grtimes.gr
Στην ιστορική τοποθεσία της Ακτής Ντοβίλ, στο Καραμπουρνάκι στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ένας νέος γαστρονομικός προορισμός, το ομώνυμο εστιατόριο Ντοβίλ, ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλους τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών.
Ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, στην άκρη της θάλασσας, οι απαιτητικοί ψαροφάγοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, από την Παρασκευή 4 Μαρτίου , μοναδικές comfort food προτάσεις μιας απόλυτης seafood φιλοσοφίας.
Το menu, το οποίο το υπογράφει ο chef, Παναγιώτης Δεληθανάσης, είναι βασισμένο σε αγνά, φρέσκα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και κυρίως από τη Χαλκιδική. Τον πλήρως ενημερωμένο κατάλογο έρχονται να απογειώσουν οι περισσότερες από 100 ετικέτες κρασιών α
15:22 03/03/2022