#Τηλεδιάσκεψη

Γεραπετρίτης: Τηλεδιάσκεψη με Μπλίνκεν - Τόνισε τη σημασία της συμφωνίας για τη στρατηγική εταιρική σχέση ΕΕ-Αιγύπτου

real.gr
Τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών 'Αντονι Μπλίνκεν, στο πλαίσιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων.
16:09 18/03/2024

ΥΕΘΑ: Σε τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία συμμετείχε ο Δένδιας

onalert.gr
O Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), Νίκος Δένδιας, συμμετείχε σήμερα, σε Τηλεδιάσκεψη (VTC) της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία. The post ΥΕΘΑ: Σε τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία συμμετείχε ο Δένδιας appeared first on OnAlert.
20:28 23/01/2024

Μέση Ανατολή: Τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ τη Δευτέρα

in.gr
Με σαφή προσανατολισμό και συντονισμένα οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να συμβάλουν έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
17:00 19/11/2023

Προσωπικός γιατρός: Τηλεδιάσκεψη Αγαπηδάκη με προέδρους Ιατρικών Σχολών «Σε θετική κατεύθυνση οι μεταρρυθμίσεις»

iatropedia.gr
Τηλεδιάσκεψη με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, πραγματοποίησαν οι Πρόεδροι των Ιατρικών Σχολών αναφορικά με τις αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον προσωπικό γιατρό. The post Προσωπικός γιατρός: Τηλεδιάσκεψη Αγαπηδάκη με προέδρους Ιατρικών Σχολών «Σε θετική κατεύθυνση οι μεταρρυθμίσεις» appeared first on Iatropedia.
21:09 24/10/2023

ΑΔΜΗΕ: Τηλεδιάσκεψη με Κύπρο και Ισραήλ για την ηλεκτρική διασύνδεση

naftemporiki.gr
Τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία του υπουργείου Ενέργειας του Ισραήλ και αντικείμενο τα βήματα ωρίμανσης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ισραήλ (έργο EKE 3.10.1), που αποτελεί τη δεύτερη φάση του project της… ΑΔΜΗΕ: Τηλεδιάσκεψη με Κύπρο και Ισραήλ για την ηλεκτρική διασύνδεση - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:00 24/10/2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τηλεδιάσκεψη Μελόνι, Μπάιντεν, Τριντό, Σούνακ, Μακρόν και Σολτς

Παραπολιτικά
Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης ήταν η εξέλιξη της σοβαρής κρίσης στη Μέση Ανατολή που άνοιξε μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου που διέπραξε η Χαμάς κατά του Ισραήλ.
00:00 23/10/2023

Κακοκαιρία Elias: Σε συναγερμό ο κρατικός μηχανισμός στη Θεσσαλία - Τηλεδιάσκεψη υπό τον Μητσοτάκη

fosonline.gr
Σε αυξημένη ετοιμότητα έχει τεθεί ο κρατικός μηχανισμός ενόψει της νέας κακοκαιρίας Elias που αναμένεται να πλήξει και τη Θεσσαλία, που ακόμα μετρά τις πληγές τις από τις πλημμύρες που άφησε πίσω του η κακοκαιρία Daniel.
13:46 25/09/2023

Κακοκαιρία Elias: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με το Συντονιστικό – Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

tovima
Στη Θεσσαλία ο Βασίλης Κικίλιας – Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για τη νέα κακοκαιρία Elias.
13:00 25/09/2023

Θεσσαλία: Τηλεδιάσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη κατάσταση που επικρατεί

tovima
Υπό την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η νέα τηλεδιάσκεψη για τη Θεσσαλία
12:00 19/09/2023

Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, μετά τις εκλογές;

eleftheriaonline.gr
του Χρήστου Καπούτση Το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, που είναι ασφαλώς, η κορυφή του παγόβουνου , της «αμαρτωλής» σύμπραξης ιδιωτικών επιχειρήσεων και κρίσιμων τομέων του Δημοσίου, όπου «άνθησε» η κακοδιαχείριση , η κακοδιοίκηση, η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και το ρουσφετολογικό πελατειακό κράτος, έχει αποκτήσει, λόγω της λαϊκής οργής, μία πολιτικο-κοινωνική ανατρεπτική και αντισυστημική δυναμική, που μάλλον θα εκδηλωθεί πολύ έντονα στις κάλπες. Σε δύο μήνες, περίπου, θα έχουμε βουλευτικές εκλογές. Είναι πολύ μικρό το διάστημα, για να ξεχαστεί η ανείπωτη τραγωδία των ΤΕΜΠΩΝ και να εκτονωθεί ο δικαιολογημένος θυμός των πολιτών, παρά τα φιλολαϊκά νομοσχέδια , που θα προωθήσει η Κυβέρνηση
22:54 19/03/2023

Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Τηλεδιάσκεψη Αρχηγών Άμυνας για την Ουκρανία

Cnn.gr
​Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη Αρχηγών Άμυνας για την Ουκρανία (Ukraine Defense Contact Group) που έλαβε χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας του Ομολόγου…Περισσότερα...
10:06 24/02/2023

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Τρίτη 14/02 – Συζήτηση μεταξύ άλλων για τα τιμολόγια Τ/θ, ύδρευσης και αποχέτευσης

e-ptolemeos.gr
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, στις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης (παράλληλα). Η τηλεδιάσκεψη  γίνεται με την χρήση της εφαρμογής Zoom. Για να λάβετε μέρος στην Τηλεδιάσκεψη θα πρέπει να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (link): https://us06web.zoom.us/j/85858139851?pwd=aTBFTUVjWktzUlJsaStNMkh6T2lHQT09 Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου […]
13:54 10/02/2023

Τηλεδιάσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής των Πρεσβειών και των Μονίμων Αντιπροσωπειών της Ελλάδας στο εξωτερικό

Newsit
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε σήμερα (24.1.2023) μέσω τηλεδιάσκεψης με τους επικεφαλής των Πρεσβειών και των Μονίμων Αντιπροσωπειών της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο Πρωθυπουργός έδειξε έτσι με την τηλεδιάσκεψη αυτή συνεπής με τη δέσμευσή η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε πέρσι, να καθιερωθεί σε ετήσια βάση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να επικοινωνεί με τους επικεφαλής των διπλωματικών ... Περισσότερα To άρθρο Τηλεδιάσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής των Πρεσβειών και των Μονίμων Αντιπροσωπειών της Ελλάδας στο εξωτερικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:58 24/01/2023

Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με πρέσβεις της Ελλάδας στο εξωτερικό (Photos)

lykavitos.gr
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των πρεσβειών και των Μονίμων Αντιπροσωπειών της Ελλάδας στο εξωτερικό είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
21:58 24/01/2023

Τηλεδειάσκεψη Σταϊκούρα με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενεργειακή κρίση

Newsit
Τηλεδιάσκεψη είχε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Margrethe Vestager. Ο Υπουργός Οικονομικών έκανε την τηλεδιάσκεψη το απόγευμα, με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Margrethe Vestager, με αντικείμενο τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, σε συνδυασμό με το ζήτημα που έχει ανακύψει με τη ... Περισσότερα To άρθρο Τηλεδειάσκεψη Σταϊκούρα με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενεργειακή κρίση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:58 19/01/2023

Ρωσία: Τηλεδιάσκεψη μεταξύ Πούτιν με Σι Τζινπίνγκ την Παρασκευή

in.gr
Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ αναμένεται να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία την Παρασκευή με την ατζέντα να αφορά διμερή ζητήματα.
13:30 29/12/2022

Ουκρανία: Τηλεδιάσκεψη του Ζελένσκι με την επενδυτική BlackRock σχετικά με την ανοικοδόμηση της χώρας

ProtoThema.gr
Συζήτησαν τις προοπτικές διοχέτευσης επενδύσεων στην ουκρανική οικονομία και συμφώνησαν να επικεντρωθούν στον συντονισμό πρωτοβουλιών που θα αναλάβουν επίδοξοι επενδυτές
01:26 29/12/2022

Πανεπιστήμιο Πατρών: Τηλεδιάσκεψη «Κυβερνοεπιθέσεις & στρατηγικές κυβερνοάμυνας»

thebest.gr
Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας στα πλαίσια της εξωστρέφειας του ανοίγει για άλλη μια φορά την «πόρτα» του στον πολίτη της Πόλης μας.
11:30 01/12/2022

C-130J: Τηλεδιάσκεψη του βρετανικού ΥΠΑΜ με στελέχη του ΓΕΑ για την πώληση των μεταγωγικών

onalert.gr
Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ακολούθου Άμυνας του ΗΒ, εκπροσώπου της εταιρείας «Marshall» και αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. The post C-130J: Τηλεδιάσκεψη του βρετανικού ΥΠΑΜ με στελέχη του ΓΕΑ για την πώληση των μεταγωγικών appeared first on OnAlert.
22:24 23/11/2022

«Μια μέρα στη ζωή του Οικουμενικού Πατριαρχείου»: Τηλεδιάσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Καναδά

ekklisiaonline.gr
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Σωτηρίου, οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον Καναδά διοργάνωσαν με επιτυχία, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, τηλεδιάσκεψη με θέμα «Μια μέρα στη ζωή του Οικουμενικού Πατριαρχείου». Το άρθρο «Μια μέρα στη ζωή του Οικουμενικού Πατριαρχείου»: Τηλεδιάσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Καναδά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:58 18/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load