#Αλεξιπτωτιστές

Stolen Cerberus 23: Αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη - Αλεξιπτωτιστές «έπεσαν» στα Μέγαρα - Δείτε βίντεο

Skai.gr
Στον Σχηματισμό των Αεροσκαφών συμμετείχαν 1 αεροσκάφος C-130 και 1 αεροσκάφος C-27J από ελληνικής πλευράς, ενώ από την πλευρά των ΗΠΑ συμμετείχε ένα αεροσκάφος C-130J.
19:48 09/05/2023

Βίντεο υπερθέαμα: Αλεξιπτωτιστές πέφτουν από C – 130 στη Μεσαρά

thecaller.gr
Αλεξιπτωτιστές γέμισαν τους ουρανούς στην Μεσαρά στο πλαίσιο άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων όπως αναφέρει η σελίδα "Δια-SOS-τε τη Μεσαρά".Αλεξιπτωτιστές γέμισαν τους ουρανούς στην Μεσαρά στο πλαίσιο άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων όπως αναφέρει η σελίδα "Δια-SOS-τε τη Μεσαρά".Οι ρίψεις έγιναν από αεροσκάφος C-130 και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό για τους κατοίκους! Δείτε το βίντεο:
00:52 17/12/2022

ΥΕΘΑ: Τι είπε για την εξίσωση επιδόματος πτώσης με αλεξίπτωτο στους Αλεξιπτωτιστές και στους Υποβρύχιους Καταστροφείς

onalert.gr
Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος απάντησε, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής κ.Κωνσταντίνος Μπούμπας. The post ΥΕΘΑ: Τι είπε για την εξίσωση επιδόματος πτώσης με αλεξίπτωτο στους Αλεξιπτωτιστές και στους Υποβρύχιους Καταστροφείς appeared first on OnAlert.
11:30 13/12/2022

Τουρκία: Αλεξιπτωτιστές εκπαιδεύονται στην κατάληψη βραχονησίδων

tovima
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι ειδικές δυνάμεις της Τουρκίας θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 10 και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου μία σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις, κύριο αντικείμενο των οποίων θα είναι η ρίψη αλεξιπτωτιστών σε βραχονησίδες και νησίδες στο Αιγαίο.
20:58 08/10/2022

Το ΓΕΕΘΑ έστειλε στη φωτιά της Πεντέλης Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες… Εκτός ελέγχου η φωτιά

militaire.gr
Το ΓΕΕΘΑ έστειλε στη φωτιά της Πεντέλης Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες… Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και ευτυχώς όπως πληροφορούμαστε έχουν επιστρέψει και τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που είχαμε στείλει στο εξωτερικό. Με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν να επιχειρούν. Αυτή την στιγμή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν να αντιμετωπίσουν δύο μέτωπα, το ένα που […] The post Το ΓΕΕΘΑ έστειλε στη φωτιά της Πεντέλης Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες… Εκτός ελέγχου η φωτιά appeared first on Militaire.gr.
22:32 19/07/2022

Ισοπεδώνουν το Χάρκοβο οι Ρώσοι: Βομβάρδισαν το αρχηγείο της αστυνομίας - Αλεξιπτωτιστές στην πόλη [εικόνες - βίντεο]

thetoc.gr
Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι έθεσαν υπό τον έλεγχό τους τη Χερσώνα, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις πολιορκούν τη Μαριούπολη. Σκηνικό άγριων μαχών με τουλάχιστον 21 νεκρούς στο Χάρκοβο.
11:42 02/03/2022

Εισβολή στην Ουκρανία: Αλεξιπτωτιστές πάνω από το Χάρκοβο – Πραγματοποιούν επίγειες ένοπλες επιχειρήσεις

dete.gr
Η Ρωσία συνεχίζει να βομβαρδίζει το Χάρκοβο αλλά αυτή τη φορά όχι με οβίδες αλλά με αερομεταφερόμενες μονάδες, καθώς η εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται. Αερομεταφερόμενες μονάδες της Ρωσίας επιτέθηκαν τις πρώτες πρωινές σήμερα στο Χάρκοβο, όπως ανακοίνωσε ο στρατός της Ουκρανίας, κάνοντας λόγο για μάχες σε εξέλιξη. «Αερομεταφερόμενα ρωσικά στρατεύματα έκαναν απόβαση στο Χάρκοβο και επιτέθηκαν σε νοσοκομείο» της […]
08:52 02/03/2022

Steel Blizzard: Αλεξιπτωτιστές και Αλπινιστές εκπαιδεύονται στον «αρκτικό πόλεμο» [vid, pics]

onalert.gr
Εντυπωσιακά πλάνα δημοσίευσε ο αμερικανικός Στρατός Ξηράς από την πολυεθνική άσκηση εκπαίδευσης ορεινού και «αρκτικού» πολέμου με την κωδική ονομασία «Steel Blizzard». The post Steel Blizzard: Αλεξιπτωτιστές και Αλπινιστές εκπαιδεύονται στον «αρκτικό πόλεμο» [vid, pics] appeared first on OnAlert.
05:10 24/02/2022

Τα viral της ημέρας: Αλεξιπτωτιστές πέφτουν από αεροπλάνο δευτερόλεπτα πριν συντριβεί- Απίστευτα βίντεο

eleftherostypos.gr
Ειδήσεις, εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο, που προκάλεσαν αίσθηση και έγιναν viral στο διαδίκτυο και τα social media:   Viral #1: Αλεξιπτωτιστές πέφτουν από αεροπλάνο, δευτερόλεπτα πριν συντριβεί- Ένα απίστευτο βίντεο Ένα βίντεο γυρισμένο στους αιθέρες της Νότιας Αφρικής άφησε χιλιάδες θεατές του YouTube με το στόμα ανοιχτό.... The post Τα viral της ημέρας: Αλεξιπτωτιστές πέφτουν από αεροπλάνο δευτερόλεπτα πριν συντριβεί- Απίστευτα βίντεο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
10:52 05/11/2021

Εντυπωσιακή η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Αλεξιπτωτιστές, F-16 και το «Μακεδονία Ξακουστή» (vids&pics)

politik.gr
Από τις εντυπωσιακότερες στρατιωτικές παρελάσεις για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12:00 στη Θεσσαλονίκη. Στη παρέλαση, εκτός από τα στρατιωτικά τμήματα, ντυμένα…
12:52 28/10/2021

Αλεξιπτωτιστές πήδηξαν και μπλέχτηκαν στον αέρα: Έπεσαν αγκαλιασμένοι μαζί στο έδαφος – Βίντεο

el.gr
Αυτή είναι η τρομαχτική στιγμή δυο αλεξιπτωτιστές μπερδεύουν τα αλεξίπτωτά τους ενώ πηδούν από ένα αεροπλάνο. Το άρθρο Αλεξιπτωτιστές πήδηξαν και μπλέχτηκαν στον αέρα: Έπεσαν αγκαλιασμένοι μαζί στο έδαφος – Βίντεο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:36 30/09/2021

U.S Army: Αλεξιπτωτιστές μεταφέρουν αίμα στο πεδίο της μάχης – Η αλλαγή που θα σώσει ζωές [vid]

onalert.gr
Ο στρατός των ΗΠΑ (U.S Army) δοκιμάζει διάφορες μεθόδους μεταφοράς για να παραδώσει πλάσμα αίματος στο πεδίο της μάχης και να σώσει τη ζωή χιλιάδων. The post U.S Army: Αλεξιπτωτιστές μεταφέρουν αίμα στο πεδίο της μάχης – Η αλλαγή που θα σώσει ζωές [vid] appeared first on OnAlert.
07:16 13/09/2021

Η Διοίκηση Ειδικού Πολέμου εν δράσει: Εντυπωσιακό βίντεο με Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες και Αμφιβίους Καταδρομείς

thetoc.gr
Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την επίδειξη επιχειρησιακών δυνατοτήτων Ειδικών Επιχειρήσεων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου
14:30 01/07/2021

Ο αστυνομικός του ΑΤ Ραφήνας, Παρασκευάς Καζάς, ξεκαθαρίζει την θέση του για την εκδήλωση των αλεξιπτωτιστών

irafina.gr
Δήλωση τού αστυνομικού, ο οποίος φέρεται ότι θα συμμετείχε σε εκδήλωση αλεξιπτωτιστών, στην Κρήτη, μία εκδήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις: Κατόπιν χθεσινών δημοσιευμάτων περί εμπλοκής μου στους “Ευρωπαίους Αλεξιπτωτιστές” δηλώνω τα εξής: «Αρχικώς, ως πρώην καταδρομέας και νυν αλεξιπτωτιστής είμαι μέλος σε λέσχες Ελληνικές και ξένες. Όσον αφορά το εξωτερικό, ήμουν μέχρι πρότινος στο Δ.Σ. των […]
18:18 16/04/2021

Βίντεο με τη δράση των νεοναζί αλεξιπτωτιστών στη Θεσσαλονίκη – Ποιοι είναι οι «Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές»

in.gr
Ακύρωσαν το σχέδιο να τιμήσουν τους ναζί εισβολείς στην Κρήτη οι «Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές», μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση των προθέσεών τους.
21:51 14/04/2021

Η Ενωση Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών ακύρωσε εκδήλωση στην Κρήτη για τη Μάχη του 1941 μετά το σάλο και την προκλητική αφίσα (pics)

Gazzetta
Μετά από αντιδράσεις στο διαδίκτυο, ακυρώθηκε η πρωτοβουλία του Σωματείου Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών να τιμήσει τους Γερμανούς και «Συμμαχικούς» Αλεξιπτωτιστές που έπεσαν στη Μάχη της Κρήτης τον Μάιο του 1941,
18:57 13/04/2021

Συνέβη και αυτό: Αλεξιπτωτιστές έφαγαν πίτσα στα… 14.000 πόδια (vid)

lamianow.gr
Lamianow.gr Συνέβη και αυτό: Αλεξιπτωτιστές έφαγαν πίτσα στα… 14.000 πόδια (vid) Αυτό και αν προκαλεί εντύπωση… Τα όριά τους ξεπέρασε μια ομάδα ριψοκίνδυνων αλεξιπτωτιστών στον ουρανό του Τέξας. Οι τέσσερις άνδρες πήδηξαν από το αεροπλάνο στα 14 χιλιάδες πόδια, άνοιξαν το πακέτο με την αγαπημένη τους πίτσα Μαργαρίτα και άρχισαν να τρώνε με τραπέζι τους τα σύννεφα! Το ασυνήθιστο άλμα έλαβε χώρα πάνω από το Χιούστον του Τέξας, στις ΗΠΑ. Όπως […] Συνέβη και αυτό: Αλεξιπτωτιστές έφαγαν πίτσα στα… 14.000 πόδια (vid) LamiaNow News
19:14 27/02/2021

Βίντεο: Η αδρεναλίνη στα ύψη - Αλεξιπτωτιστές κάνουν «βουτιά» στις πυραμίδες της Γκίζας

pronews.gr
Στο παραπάνω βίντεο θα παρακολουθήσετε μια ομάδα θαρραλέων αλεξιπτωτιστών οι οποίοι πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό άλμα ακριβώς πάνω από τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Συγκεκριμένα, ο Μεξικάνος αλεξιπτωτιστής Γιαΐρ Γκαλάρντο και η ατρόμητη ομάδα του πήραν άδεια για να πηδήξουν με αλεξίπτωτο πάνω από τις εμβληματικές πυραμίδες της Γκίζας, στην Αίγυπτο. «Αυτή ήταν η ποιο συναρπαστική εμπειρία της ζωής μου» σχολίασε ο αλεξιπτωτιστής. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «περισσότεροι άνθρωποι έχουν σκαρφαλώσει στο Έβερεστ, παρά πηδήξει πάνω από τη Γκίζα». «Πρέπει να απολαμβάνεις τη διαδικασία της μάθησης και να είσαι ευγνώμων με τα καινούρια πράγματα που μαθαίνεις κάθε μέρα, όσο μικρά κι αν είναι» κατέληξε ο
13:23 04/02/2021

Ελληνικός στρατός: Ρίψεις Αλεξιπτωτιστών στην Κύπρο από C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας (pics)

sportime.gr
Έλληνες Αλεξιπτωτιστές σε πολεμικά άλματα στην Κυπριακή Θάλασσα από C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Το άρθρο Ελληνικός στρατός: Ρίψεις Αλεξιπτωτιστών στην Κύπρο από C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
14:38 15/10/2020

Προσομοιωτής ελεύθερης πτώσης: Ένα μεγάλο δώρο στους Αλεξιπτωτιστές μας (ΒΙΝΤΕΟ)

el.gr
Ήδη υπάρχει σε άλλες χώρες… Το άρθρο Προσομοιωτής ελεύθερης πτώσης: Ένα μεγάλο δώρο στους Αλεξιπτωτιστές μας (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
07:39 11/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load