#Ανδρέας Γεωργίου

Ανδρέας Γεωργίου: Γενέθλια για τον ηθοποιό – Οι τρυφερές ευχές της Σιμώνης Χριστοδούλου

tlife.gr
Γενέθλια έχει σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου ο Ανδρέας Γεωργίου και από το πρωί δεν έχει σταματήσει To άρθρο Ανδρέας Γεωργίου: Γενέθλια για τον ηθοποιό – Οι τρυφερές ευχές της Σιμώνης Χριστοδούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 18/04/2024

Σιμώνη Χριστοδούλου – Ανδρέας Γεωργίου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και οι ευχές

Newsit
Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει γενέθλια και η σύντροφός του Σιμώνη Χριστοδούλου θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο ερωτικό τρόπο. Η Σιμώνη Χριστοδούλου «ανέβασε» στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Γεωργίου, που έχει γενέθλια. Οι δύο τους ποζάρουν αγκαλιά στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα με τη Σιμώνη Χριστοδούλου να γράφει ... Περισσότερα To άρθρο Σιμώνη Χριστοδούλου – Ανδρέας Γεωργίου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και οι ευχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 18/04/2024

Ανδρέας Γεωργίου: Η κοινή εμφάνιση με τη σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου μετά την επιβεβαίωση του γάμου τους

govastileto.gr
Πριν από μερικές ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύεται την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου. Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 7/4 στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται λέγοντας: «Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο […]
18:00 08/04/2024

Ο Αντρέας Γεωργίου απαντά για το βίντεο που κυκλοφορεί με τον ίδιο – «Δεν είναι δικό μου αυτό, έλεος»

tlife.gr
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Ανδρέας Γεωργίου. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο δημιουργός των επιτυχημένων To άρθρο Ο Αντρέας Γεωργίου απαντά για το βίντεο που κυκλοφορεί με τον ίδιο – «Δεν είναι δικό μου αυτό, έλεος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 03/04/2024

Ταμπού – MEGA: Ηθοποιός έκπληξη στη νέα σειρά του Γεωργίου

youfly.com
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της νέας σειράς του Mega που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου, με τίτλο Ταμπού. The post Ταμπού – MEGA: Ηθοποιός έκπληξη στη νέα σειρά του Γεωργίου appeared first on Youfly.
11:58 27/03/2024

Famagusta: Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτουν…

youfly.com
Σ’ ένα νέο podcast για τη σειρά Famagusta – που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα Spotify - μίλησαν για όλα ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου. The post Famagusta: Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτουν… appeared first on Youfly.
21:58 25/03/2024

Παντρεύεται και ο Ανδρέας Γεωργίου: Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έκανε πρόταση γάμου στη Σιμώνη Χριστοδούλου

Παραπολιτικά
Σύμφωνα με πληροφορίες, Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου έχουν ενημερώσει το στενό του περιβάλλον στις αρχές του ερχόμενου φθινοπώρου.
09:00 22/03/2024

Ανδρέας Γεωργίου: Στην Κύπρο ο γάμος του με την Σιμώνη Χριστοδούλου – Όλες οι πληροφορίες

tlife.gr
Μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους στην προσωπική ζωή του βιώνει ο Ανδρέας Γεωργίου, καθώς όπως To άρθρο Ανδρέας Γεωργίου: Στην Κύπρο ο γάμος του με την Σιμώνη Χριστοδούλου – Όλες οι πληροφορίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 21/03/2024

Famagusta: Ο Ανδρέας Γεωργίου δείχνει πώς περνά στα γυρίσματα με τον ανιψιό του

mothersblog.gr
Ο μικρός, Άγγελος Γεωργίου υποδύεται στη σειρά του Mega τον Αντρίκο Σέκερη και είναι γιος του Ραφαέλου Γεωργίου.Περισσότερα...
08:37 10/02/2024

Γεωργίου σε Μενεγάκη: «Πολλά από τα σχόλια μας αδικούν»

youfly.com
Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" και αποκάλυψε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Famagusta. The post Γεωργίου σε Μενεγάκη: «Πολλά από τα σχόλια μας αδικούν» appeared first on Youfly.
15:58 08/02/2024

Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά μετά τις αντιδράσεις για τη σειρά Famagusta

govastileto.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου  παραχώρησε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα σειρά του Mega, «Famagusta», η οποία μέσα σε λίγες ημέρες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τι εννοείς; Έχω γεννηθεί στο εξωτερικό, έχω μεγαλώσει από την εφηβεία μου στο εξωτερικό, έχω σπουδάσει στο εξωτερικό, […]
12:00 31/01/2024

MEGA: Η χρυσή τριάδα ετοιμάζει νέα σειρά – Τα πρώτα στοιχεία

youfly.com
To τρίδυμο των επιτυχιών Ανδρέας Γεωργίου – Κούλης Νικολάου – Βάνα Δημητρίου σχεδιάζουν μια ακόμη σειρά για το Mega η οποία θα είναι καθημερινή. The post MEGA: Η χρυσή τριάδα ετοιμάζει νέα σειρά – Τα πρώτα στοιχεία appeared first on Youfly.
07:58 29/01/2024

Famagusta: Spoiler φωτιά για την σχέση Ιφιγένειας – Παύλου

youfly.com
Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" , ο Ανδρέας Γεωργίου με την Βασιλική Τρουφάκου, έδωσαν ένα spoiler φωτιά για την σχέση Ιφιγένειας-Παύλου. The post Famagusta: Spoiler φωτιά για την σχέση Ιφιγένειας – Παύλου appeared first on Youfly.
22:58 24/01/2024

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ως "Μακάριος": "Χρειάζονται 4 ώρες προετοιμασίας για τη μεταμόρφωση" (Εικόνα - Βίντεο)

Παραπολιτικά
Στην τηλεόραση επιστρέφει ο Γρηγόρης Βαλτινός μέσα από τη σειρά του Mega «Famagusta» - Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε φωτογραφία του Γρηγόρη Βαλτινού από τα γυρίσματα - Δείτε το βίντεο και την φωτογραφία
10:00 13/01/2024

Η έκπληξη του Famagusta και η πρώτη μικρή ανατροπή που ετοίμασε ο Ανδρέας Γεωργίου

queen.gr
Η πρεμιέρα και τα πρώτα επεισόδια του Famagusta αλλά και το προσωπικό στοίχημα του Γεωργίου με την επίσημη προβολή στην Κύπρο. Περισσότερα...
22:09 08/01/2024

Γεωργίου: H συμφωνία με το MEGA προλαβαίνει το “τσουνάμι” του ΕΚΟΜΕ

youfly.com
O Ανδρέας Γεωργίου έκλεισε μεγάλη συμφωνία με το MEGA για να αναλάβει όλη την prime time ζώνη του καναλιού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. The post Γεωργίου: H συμφωνία με το MEGA προλαβαίνει το “τσουνάμι” του ΕΚΟΜΕ appeared first on Youfly.
13:58 20/11/2023

Συμφωνία μαμούθ Γεωργίου – MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

youfly.com
Σε συμφωνία μαμούθ φαίνεται πως προχωράει για ακόμη μια σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου με το MEGA. Διαβάστε περισσότερα. The post Συμφωνία μαμούθ Γεωργίου – MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν appeared first on Youfly.
16:58 19/11/2023

Το νέο ζευγάρι στη Γη της ελιάς είναι Γκερέκου - Γκλέτσος αλλά πριν από αυτό έχουμε νέα εγκυμοσύνη

queen.gr
Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε την είσοδο του ηθοποιού στη σειρά, αλλά η Γη της ελιάς έχει και άλλες εκπλήξεις που δεν αφορούν μόνο την Άντζελα Γκερέκου. Περισσότερα...
17:17 17/11/2023

Ανδρέας Γεωργίου: Φήμες τον θέλουν να παντρεύεται με την…

youfly.com
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή φέρεται να διανύει ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Ανδρέας Γεωργίου. The post Ανδρέας Γεωργίου: Φήμες τον θέλουν να παντρεύεται με την… appeared first on Youfly.
20:58 11/11/2023

Χριστίνα Παππά: "Νομίζω ότι ο Ανδρέας Γεωργίου δεν με συμπαθεί"

patrasevents.gr
"Δεν με ενδιαφέρει η ερωτική συντροφιά με την έννοια της ερωτικής. Εγώ θέλω συντροφιά"
02:53 15/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load