#Ανδρέας Καψάλης

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακό την Έλενα Παπαρίζου με τον To άρθρο Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 15/12/2023

Έλενα Παπαρίζου: Την θαύμασε ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης στο Βεάκειο Θέατρο

okmag.gr
Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε μια εκρηκτική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο με χιλιάδες θαυμαστές να παρακολουθούν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ και επέλεξε να φορέσει ένα λευκό τοπ με κρόσσια, ένα σορτς με animal print, διχτυωτό καλσόν και ψηλές cowboy μπότες σε ροζ μεταλιζέ απόχρωση. Ο μεγαλύτερος θαυμαστής της […] The post Έλενα Παπαρίζου: Την θαύμασε ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης στο Βεάκειο Θέατρο appeared first on OK! Magazine.
11:58 05/09/2023

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Σπάνια κοινή εμφάνιση στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

okmag.gr
Το Σάββατο 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα. Εκεί ήταν πολλοί αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του τραγουδιστή. Ο γάμος έγινε στην Αίγινα με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Στο νησί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου με την οποία […] The post Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Σπάνια κοινή εμφάνιση στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη appeared first on OK! Magazine.
10:32 28/05/2023

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Μαζί και ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη! Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν τον έρωτά τους

okmag.gr
Πέντε μέρες πέρασαν μαζί στη Νέα Υόρκη η Έλενα Παπαρίζου και ο 53χρονος πολιτικός μηχανικός σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, όπου ταξίδεψαν με αφορμή τη live εμφάνισή της στο Melrose Ballroom της αμερικανικής μεγαλούπολης την Κυριακή 30 Απριλίου. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και οι εορτασμοί της ελληνικής ομογένειας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το […] The post Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Μαζί και ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη! Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν τον έρωτά τους appeared first on OK! Magazine.
20:46 13/05/2023

Περίμεναν μήνες για να το κάνουν Πρωτοχρονιά: Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου με την φώτο που ανέβασαν Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης

Newside.gr
Η Έλενα Παπαρίζου υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στην αγκαλιά του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη και μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Έλενα Παπαρίζου λάμπει στην αγκαλιά του Ανδρέα Καψάλη Μπορεί η τραγουδίστρια να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ν’ αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες με τον […] The post Περίμεναν μήνες για να το κάνουν Πρωτοχρονιά: Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου με την φώτο που ανέβασαν Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης appeared first on NewSide.gr.
19:04 01/01/2023

Έλενα Παπαρίζου: Πάντα στο πλευρό της ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης – Οι σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους

tlife.gr
Η Έλενα Παπαρίζου δεν απολαμβάνει μόνο την επαγγελματική καταξίωση αλλά και την προσωπική ευτυχία στη ζωή To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Πάντα στο πλευρό της ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης – Οι σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:00 21/11/2022

Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της πριν ανέβει στην πίστα – ΦΩΤΟ

dete.gr
Τη σύζυγό του, Έλενα Παπαρίζου, επί σκηνής απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου ο Ανδρέας Καψάλης. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με τον Γιώργο Σαμπάνη. Πριν από την εμφάνισή της στην πίστα φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένη με τον σύζυγό της. Το φόρεμά της ήταν λαμπερό και το συνδύασε με sparkly μποτάκια.
15:08 21/11/2022

Έλενα Παπαρίζου: Ο Ανδρέας Καψάλης διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η σύζυγός του

govastileto.gr
  Στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» όπου εμφανίζεται τη φετινή σεζόν η σύζυγός του, Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη βρέθηκε ο Ανδρέας...
14:42 21/11/2022

Η Έλενα Παπαρίζου και ο No1 της καρδιάς της, Ανδρέας Καψάλης, έχουν κάποιες υπέροχες φωτογραφίες

queen.gr
Η Ελληνίδα σταρ έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της και μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας.Περισσότερα...
12:02 31/08/2022

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο στο Ηρώδειο

Newsbeast.gr
Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη στο Ηρώδειο για να απολαύσει τη Μαρινέλλα το βράδυ της Δευτέρας 29/8. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από παντελόνι, σακάκι κι ένα κομψό τοπ.
10:40 30/08/2022

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Έτσι πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο καλός καιρός έκανε τους Αθηναίους να βγουν και πάλι έξω απολαμβάνοντας τον ήλιο αλλά και To άρθρο Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Έτσι πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:02 07/03/2022

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Ανοιξιάτικη βόλτα στα νότια προάστια

tlife.gr
Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και ο καιρός ανοίγει τόσο περισσότερο ο κόσμος έχει την ανάγκη To άρθρο Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Ανοιξιάτικη βόλτα στα νότια προάστια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:25 20/04/2021

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Βόλτα δίπλα στο κύμα για το ερωτευμένο ζευγάρι!

govastileto.gr
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης περνούν την καραντίνα στο σπίτι τους κάνοντας δημιουργικά πράγματα μέσα στη μέρα τους. Μπορεί το ζευγάρι να...
07:03 08/04/2021

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Μετακίνηση 6 για το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz

govastileto.gr
  Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης περνούν την καραντίνα στο σπίτι τους κάνοντας δημιουργικά πράγματα μέσα στη μέρα τους. Μπορεί το ζευγάρι...
16:09 23/03/2021

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Βόλτα στη Γλυφάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz

govastileto.gr
  Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης περνούν την καραντίνα στο σπίτι τους κάνοντας δημιουργικά πράγματα μέσα στη μέρα τους. Μπορεί το ζευγάρι...
08:00 06/03/2021

Πώς συνδύασε η Έλενα Παπαρίζου στη βόλτα της το μαύρο κολάν

ProtoThema.gr
Την συνόδευσε ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης. 
18:57 24/11/2020

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Βόλτα στη Γλυφάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι

govastileto.gr
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης περνούν την καραντίνα στο σπίτι τους κάνοντας δημιουργικά πράγματα μέσα στη μέρα τους. Μπορεί το ζευγάρι να...
08:04 23/11/2020

Έλενα Παπαρίζου: Οι εναλλακτικές διακοπές με τον σύζυγό της, Ανδρέα - ΦΩΤΟ

dete.gr
Φέτος το καλοκαίρι, η Έλενα Παπαρίζου και ο σύζυγος της, Ανδρέας Καψάλης δεν επέλεξαν για τις διακοπές τους κάποιο νησί της Ελλάδας, αλλά έναν πιο εναλλακτικό προορισμό. Η ποπ τραγουδίστρια και ο σύζυγος της ταξίδεψαν στην Πίνδο και μοιράστηκαν μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. “Φίλοι και οικογένεια! Φιλία από την Πίνδο!», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου αναρτώντας το στιγμιότυπο από τις διακοπές της.
13:03 10/08/2020

Έλενα Παπαρίζου: Διακοπές με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, στην Πίνδο [pic]

tlife.gr
Ο Ανδρέας Καψάλης και η Έλενα Παπαρίζου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Πίνδο μαζί με φίλους. The post Έλενα Παπαρίζου: Διακοπές με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, στην Πίνδο [pic] appeared first on TLIFE.
10:30 09/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load