#Άννα Λορένη

Πως είναι σήμερα η Άννα Λορένη από το Power of love

eleftherostypos.gr
Πριν από τρία χρόνια βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής The 2night show και μίλησε για την ζωή της στο Ντουμπάι καθώς πριν το Power of love έμενε αρκετό καιρό και ασχολούνταν με τα ενδυματολογικά. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Ελληνοτουρκικά: Γιοκ στους τούρκικους ισχυρισμούς για τα νησιά – Αυτή είναι επιστολή Δένδια στον ΟΗΕ […] Το άρθρο Πως είναι σήμερα η Άννα Λορένη από το Power of love εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:48 27/05/2022

Άννα Λορένη: ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ. Σοβαρό χειρουργείο στο Ντουμπάι για την παίκτρια από το ριάλιτι Power of love

koolnews.gr
Η Άννα Λορένη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Power Of Love, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Ένα ριάλιτι σε παραγωγή της εταιρείας του Ατζούν Ιλίτζαλι με στόχο άντρες και γυναίκες να ερωτευτούν μεταξύ τους. Οι άντρες και οι γυναίκες έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία, χωρίς να υπάρχει […] The post Άννα Λορένη: ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ. Σοβαρό χειρουργείο στο Ντουμπάι για την παίκτρια από το ριάλιτι Power of love appeared first on Koolnews.gr.
08:54 13/04/2022

Το δράμα της Άννας Λορένη στο Ντουμπάι

koolnews.gr
Η Άννα Λορένη βρίσκεται περίπου τρεις μήνες στο Ντουμπάι καθώς επέτρεψε στο Εμιράτο για μόνιμη εγκατάσταση στο οποίο είχε βρεθεί και κατά το παρελθόν λίγο πριν την γνωρίσουμε εμείς μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of love! Η Άννα Λορένη κέρδισε αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα εξαιτίας συμμετοχή της εκεί και αρκετούς followers στο instagram […] The post Το δράμα της Άννας Λορένη στο Ντουμπάι appeared first on Koolnews.gr.
19:32 14/12/2021

Από το Power of Love Πατέρας: Και παιδί και σκυλί για τον Παναγιώτη Θεόφιλο του ριάλιτι

koolnews.gr
Ο Παναγιώτης Θεόφιλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης Power of love που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. Ο Παναγιώτης μέσα στο σπίτι του Power of love έγινε ζευγάρι με την Άννα Λορένη όμως η σχέση αυτή δεν κράτησε και το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά! Πολλά άλλαξαν στις ζωές και […] The post Από το Power of Love Πατέρας: Και παιδί και σκυλί για τον Παναγιώτη Θεόφιλο του ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
16:00 19/11/2021

Άλλαξε δουλειά, άλλαξε εικόνα: Αυτή είναι η Άννα Λορένη 3 χρόνια μετά το Power of Love

spoilers
Την Άννα Λορένη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο «Power Of Love» το 2018, όπου μας συστήθηκε ως τραγουδίστρια. Εκεί είχε συνάψει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άλλαξε δουλειά, άλλαξε εικόνα: Αυτή είναι η Άννα Λορένη 3 χρόνια μετά το Power of Love
18:48 20/09/2021

Άννα Λορένη: Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love – Η χλιδάτη ζωή στο Ντουμπάι [φωτογραφίες]

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 24 Αυγούστου 2021 18:15 Ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο λόγω της υπέροχης εξωτερικής... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Λορένη: Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love – Η χλιδάτη ζωή στο Ντουμπάι [φωτογραφίες]
18:24 24/08/2021

Άννα Λορένη: Έφυγε για πάντα από την Ελλάδα. Μετανάστευσε στο Ντουμπάι

koolnews.gr
Την Άννα Λορένη τι μάθαμε μέσα από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ Power Of Love με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου και ήταν ο λόγος το παιχνίδι αυτό για να επιστρέψει από το Ντουμπάι που εργαζόταν ως στυλίστρια Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ευκαιρίες και έτσι η Άννα Λορένη μόλις αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο […] The post Άννα Λορένη: Έφυγε για πάντα από την Ελλάδα. Μετανάστευσε στο Ντουμπάι appeared first on Koolnews.gr.
17:30 16/08/2021

Power of love – Προκαλεί η Λορένη του.Στο κρεβάτι με πρόστυχα εσώρουχα

spoilers
Η Αλβανίδα πρώην παίκτρια του “Power Of Love” προκαλεί ξανά με αποκαλυπτική πόζα.     Η Άννα Λορένη ποζάρει με γόβες στο κρεβάτι φορώντας μόνο το σουτιέν και το καλσόν της, το οποίο δίνει δώρο στις διαδικτυακές της φίλες της.     Πρόστυχες εικόνες… που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ντελίριο. Έχει η Άννα κορμί για πολλές αμαρτίες.     > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Power of love – Προκαλεί η Λορένη του.Στο κρεβάτι με πρόστυχα εσώρουχα
10:44 25/01/2021

Η Άννα Λορένη σε άκρως προκλητικές πόζες με σέξι εσώρουχα

news.gr
Η μελαχρινή καλλονή ενθουσιάζει τους followers της στο instagram
18:48 16/12/2020

Άννα Λορένη: Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες σε ριάλιτι (φωτό)

pronews.gr
Από τα ελληνικά ριάλιτι έχουν περάσει αρκετά κορίτσια τα οποία ξεχώρισαν. Την Άννα Λορένη, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Power of Love, μάλλον δεν την ξεχνάς εύκολα. Η όμορφη Λορένη μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ χάθηκε από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Όχι, όμως και από τα social media. Άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά στο λογαριασμό της ανεβάζει φωτογραφίες που αναδεικνύουν το εντυπωσιακό της κορμί, μαζεύοντας πολλά likes.            
11:33 05/12/2020

Την Άννα Λορένη δεν την ξεχνάς εύκολα

Newsbeast.gr
Από τα ελληνικά ριάλιτι έχουν περάσει αρκετά κορίτσια...
11:09 05/12/2020

Η Άννα Λορένη είναι άγριο θηλυκό

news.gr
Οι σέξι αναρτήσεις της ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους
16:11 23/08/2020

Συνέβη στην Χαλκιδική. Από το Ρower of love κάνει απόσβεση στα πλαστικά της

spoilers
Η πρώην παίκτρια του Power Of Love, είναι μια γυναίκα που κάνει ότι μπορεί για να μην περάσει απαρατήρητη. Βλέπετε πέρασε η μπογιά της και ξεχάστηκε. Και ένα άγχος παραπάνω το έχει. Γι΄ αυτό και προέβη σε νέα ανάρτηση… απόσβεσης του πλαστικού στήθους της.      Η Αλβανικής καταγωγής Άννα Λορένη φωτογραφίζεται στην Χαλκιδική, με μικροσκοπικό μπικίνι, ούσα σκυμμένη. Η Αννούλα ζαλίζει με το πλαστικό της που μοστράρει με μεγάλη τέχνη λέμε.       Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συνέβη στην Χαλκιδική. Από το Ρower of love κάνει απόσβεση στα πλαστικά της
15:26 22/07/2020

Πήγε στο Power of Love και βρήκε τον έρωτά του στο Voice

dete.gr
Ερωτευμένος ξανά φαίνεται πως είναι ο Παναγιώτης Θεόφιλος. Στην καρδιά του πρώην παίκτη του Power of Love, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στα ΜΜΕ για τη σχέση του με την συμπαίκτριά του Άννα Λορένη, φαίνεται ότι έχει μπει πλέον η Δανάη Παναγιώτου. Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια είχε περάσει από το «The Voice» το 2018 και άνηκε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και μοιράζεται αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
15:38 04/03/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load