#Άννα Παναγιωταρέα

Η Υπουργός Πολιτισμού στον Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλόχιο

ekklisiaonline.gr
Τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο επισκέφθηκε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη, συνοδευόμενη από την ειδική σύμβουλο του Υπουργείου κα Άννα Παναγιωταρέα. Το άρθρο Η Υπουργός Πολιτισμού στον Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλόχιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:08 05/10/2022

Μαθήματα πατριδογνωσίας…

eleftherostypos.gr
Η 25η Μαρτίου, αφετηρία του Αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανική αυτοκρατορία, φέτος γιορτάστηκε, με έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό, μέσα στο άπλετο φως της ανοιξιάτικης μέρας. Μάρτης ’20 και Μάρτης ’21, δύο χρόνια πανδημίας, οι παρελάσεις είχαν αποκλειστεί ως εστίες μετάδοσης του ιού. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Την 25η... The post Μαθήματα πατριδογνωσίας… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:44 28/03/2022

Το σύγχρονο ολοκαύτωμα

eleftherostypos.gr
Την «ειδική επιχείρηση» του Πούτιν τη λες ερείπια που καπνίζουν εκεί όπου έσφυζε η ζωή. Τη λες καταστροφή υποδομών, να διψούν οι κρυμμένοι στα χαλάσματα και να φοβίζει το απόλυτο σκοτάδι τους ήδη φοβισμένους. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Τη λες ισοπέδωση μουσείων, θεάτρων, πινακοθήκης, βιβλιοθηκών, να μην υπάρχει καταφυγή στα φάρμακα... The post Το σύγχρονο ολοκαύτωμα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:56 27/03/2022

Οchi chόrnyje, Ochi strastnyye…

eleftherostypos.gr
Μεγάλη κινητοποίηση έκανε, καθώς μαθαίνω, ο ΣΥΡΙΖΑ, με βουλευτές και ευαίσθητα στελέχη του, για να μαζέψει πρόθυμους καλλιτέχνες, ένα μήνα, μετά την εισβολή των Ρώσων που ισοπεδώνει την Ουκρανία, να τραγουδήσουν την ειρήνη! Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Ποια ειρήνη; Γιατί η αφίσα που διαφημίζει τη συναυλία τους, στα Προπύλαια, δεν περιέχει... The post Οchi chόrnyje, Ochi strastnyye… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:00 26/03/2022

Ενοχος μεν… ελεύθερος δε

eleftherostypos.gr
Το 2002, εκδόθηκε, στα ελληνικά, νουβέλα Γάλλου συγγραφέα, που κατά δήλωσή του ήταν παιδόφιλος. Περιέγραφε το πάθος του για μία παιδούλα τεσσάρων ετών. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Την παρακολουθούσε στην παιδική χαρά, με τη βεβαιότητα ότι του τον προκαλούσε ερωτικά, δείχνοντας το βρακάκι της, κάνοντας κούνια και άλλα τινά – για... The post Ενοχος μεν… ελεύθερος δε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:22 24/03/2022

Loro Piana και ξερό χλεμπ…

eleftherostypos.gr
Πολύ σικ ο πρόεδρος Πούτιν. Εμφανίστηκε στην πανηγυρική φιέστα για να γιορτάσει με το «λαό» του την επέτειο κατάληψης της Κριμαίας, φορώντας ημίπαλτο Loro Piana και λευκό κασμιρένιο ζιβάγκο. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Σύνολο περί τις 14.000 ευρώ. Δεν τα λες και ψίχουλα. Και τι υποστήριξε ο αθεόφοβος που κάνει μεγάλους... The post Loro Piana και ξερό χλεμπ… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:24 21/03/2022

Οταν καταργούνται λέξεις…

eleftherostypos.gr
Πόλεμος για τα ρωσικά κανάλια και ραδιόφωνα δεν γίνεται στην Ουκρανία. Η εισβολή της Ρωσίας λἐγεται «ειδική επιχείρηση». Κάτι σαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα των τανκ για να απαλλαγεί η Ουκρανία από τις ναζιστικές δυνάμεις… Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Οι Ρώσοι θα αναρωτιόντουσαν, πότε άραγε αναζωπυρώθηκε ο ναζισμός στην αδελφή χώρα και το... The post Οταν καταργούνται λέξεις… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:18 20/03/2022

Στην τρίτη… εθνική

eleftherostypos.gr
Μια φορά που ο Τσίπρας είπε σωστή κουβέντα, κοντέψαμε να τον φάμε: Κάλεσε τον πρωθυπουργό «να αλλάξει και μία, και δύο και τρεις φορές τον εκλογικό νόμο» . Κιμπάρικα πράγματα. Μια φορά θα έφτανε, αλλά πώς να δείξει ότι έχει τις εκλογές στο τσεπάκι του; Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Να χαρεί... The post Στην τρίτη… εθνική appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:28 19/03/2022

Η μνήμη του χρόνου…

eleftherostypos.gr
Υπάρχουν γεγονότα που κόβουν το χρόνο σαν μαχαίρι κι εγκαθίστανται στη μνήμη ανεξίτηλα. Ο προσδιορισμός του χρόνου με «το πριν και το μετά» λειτουργεί ως σημείο αφύπνισης για τις γενιές που τον βιώνουν. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Λέμε «Μικρασιατική Καταστροφή», ορίζοντας το τραγικό σημείο στην Ιστορία μας με τον ξεριζωμό του... The post Η μνήμη του χρόνου… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:50 18/03/2022

Υπέρ των θυτών…

eleftherostypos.gr
Οι δηλώσεις Πούτιν ότι ο ρωσικός στρατός έχει πάει στην Ουκρανία για να την απελευθερώσει από τους ναζί έχει αναφορά στον Μάρτη του 2022 ή πηγαίνει στην εισβολή του γερμανικού στρατού στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Τα fake news κυριαρχούν. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Η Ρωσία έχει κατεβάσει την πολεμική μηχανή της... The post Υπέρ των θυτών… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:56 17/03/2022

Με ποιον πηγαίνει και ποιον άφησε…

eleftherostypos.gr
Να συμφωνήσουμε με την κ. Αχτσιόγλου ότι το πρωτεύον, αυτή τη στιγμή, είναι ο τερματισμός της εισβολής, η αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων «ώστε να μπορέσει η Ουκρανία και ο λαός της να κλείσουν τις πληγές τους». Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Ωραία λόγια αλλά δεν μας λέει με ποιο τρόπο μπορεί να... The post Με ποιον πηγαίνει και ποιον άφησε… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:20 16/03/2022

Αυτοπροβαλλόμενος…

eleftherostypos.gr
Από Μεταπολιτεύσεως ως σήμερα, πλην διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη (Σεπτέμβρης 1996-Φεβρουάριος 2004) δεν έχει τηρηθεί η συνταγματική επιταγή ολοκλήρωσης της κυβερνητικής τετρατίας, την οποία ακολουθεί η προσφυγή στις κάλπες. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Οι πρωθυπουργοί καλούσαν σε εκλογές ακόμη και κάτω από την πίεση που τους ασκούσαν τα ΜΜΕ, διαμορφώνοντας την κατάλληλη... The post Αυτοπροβαλλόμενος… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:44 15/03/2022

Τύχη αγαθή…

eleftherostypos.gr
«Επρεπε να γίνουν εκλογές τον Ιούνιο 2020», ψιθύριζαν ματαιόσπουδοι, κοιτώντας προς τη μεριά του Μητσοτάκη, ο οποίος ως πρωθυπουργός «έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι». Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Και γιατί εκλογές; Ή επειδή η Τουρκία, 28 Φεβρουαρίου 2020, μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες -συνοδεία τζανταρμάδων- να πολιορκήσουν τον Εβρο, και... The post Τύχη αγαθή… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:40 14/03/2022

Αρρητα αθέμιτα ρήματα…

eleftherostypos.gr
Δεν υπήρχε λόγος να ανησυχούν οι Δυτικοί όταν ο Πούτιν, Αύγουστο 1999, ορίστηκε πρωθυπουργός από τον Γέλτσιν. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Πολλοί στη Ρωσία αναρωτιόντουσαν «αυτός από πού ξεφύτρωσε» Από αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης, το 1994, προήχθη σε αντιπρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου του προέδρου, το 1997. Το 1998 ο Γιέλτσιν... The post Αρρητα αθέμιτα ρήματα… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:40 11/03/2022

«Να με θυμάσαι»…

eleftherostypos.gr
Οταν οι συνταγματάρχες κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, Απρίλη 1967, η Μελίνα, στο Μπρόντγουεϊ, γνώριζε το θρίαμβο με το έργο «Illya darling», το οποίο ήταν η διασκευή του «Ποτέ την Κυριακή». Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Tελειώνοντας την παράσταση, κρατούσε το κοινό και μιλούσε για τη χούντα στην Ελλάδα. Δεν είναι υπερβολή να... The post «Να με θυμάσαι»… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:12 09/03/2022

Θέλει αρετήν και τόλμην…

eleftherostypos.gr
Η Εθνική Λυρική Σκηνή, Σάββατο βράδυ, αφιέρωσε την παράσταση του «Οθέλλου» στην Ουκρανία και στους κατοίκους της. Μια κίνηση συμπαράστασης, υψίστης σημασίας και συμβολισμού, για τους Ουκρανούς που μάχονται για την ελευθερία τους. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Ο Γιάννης Μητράκης, χορευτής στο μπαλέτο της Λυρικής Σκηνής, δηλώνοντας ότι ο πατέρας του... The post Θέλει αρετήν και τόλμην… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:42 08/03/2022

Ποιoς εισέβαλε;

eleftherostypos.gr
Διαβάζοντας την είδηση στο Ρόιτερς, σκέφτηκα πως ακόμη και μεγάλα, έγκυρα ειδησεογραφικά πρακτορεία μπορεί να πέσουν θύματα παραπληροφόρησης. Εύκολα δεν πιστεύει κανείς ότι βρέθηκε έστω κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ευρωβουλευτής που αρνήθηκε να ψηφίσει υπέρ της ανθρωπιστικής βοήθειας για το λαό της Ουκρανίας. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Για να εξηγούμαι: Στο Ευρωκοινοβούλιο... The post Ποιoς εισέβαλε; appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:54 01/03/2022

Ο εξάδελφος και η «Δεσποινίς διευθυντής»…

eleftherostypos.gr
Ο εξάδελφος Γιώργος είναι αυτές τις μέρες ό,τι καλύτερο -φυσικά, μετά τον Θανάση, «τα μαρούλια» και τον Παυλάρα- έχει να μας προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ευθυμήσουμε. Συναγωνίζονται ποιος θα εκθέσει περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια των πολιτών. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Φαίνεται ότι η συγκυβέρνηση με τον Καμμένο έμεινε αξέχαστη... The post Ο εξάδελφος και η «Δεσποινίς διευθυντής»… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:08 24/02/2022

Σιγά μη στάξει η ουρά του ποντικού!

eleftherostypos.gr
«Η Δύση ασκεί αντισοβιετική προπαγάνδα»! Αυτό το συμπέρασμα απέπνεε σειρά άρθρων του Θανάση Καρτερού  στον «Ριζοσπάστη» στις 26, 27, 28 Απριλίου 1986. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα Ηταν προπαγάνδα η διάχυτη ανησυχία της Δύσης, επειδή, κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής, είχε «σκάσει» και καιγόταν ο αντιδραστήρας αρ. 4 του πυρηνικού σταθμού παραγωγής... The post Σιγά μη στάξει η ουρά του ποντικού! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
17:24 22/02/2022

Διαχρονικά «πρόθυμοι»…

eleftherostypos.gr
Ακούγοντας τις τοποθετήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και τις «κορόνες» του προέδρου τους, σκέφτηκα ότι η Τουρκία δεν έχει μόνον ετοιμάσει μια σημαντική πολεμική μηχανή, με εκατοντάδες αποβατικά, αεροπλάνα και βαπόρια, έχει κι έναν οιονεί «σύμμαχο», μέσα στη χώρα. Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα ΑΥΤΟΥΣ, τους διαχρονικούς «αμφισβητίες», με αριστερό... The post Διαχρονικά «πρόθυμοι»… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:40 20/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load