#Αρετή Κοσμίδου

Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου του Voice: Πώς είναι σήμερα, άλλαξε όνομα, απίστευτη μεταμόρφωση [φωτο]

fimes.gr
Πώς είναι σήμερα αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου του Voice και σε τι άλλαξε το όνομα της; H Αρετή Κοσμίδου έκανε την εμφάνισή της πριν από πέντε χρόνια στο The Voice. Η 16χρονη, τότε, Αρετή Κοσμίδου, ήταν το κορίτσι που είχε εντυπωσιάσει στο διάσημο ριάλιτι τραγουδιού και ήταν στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, αλλά δεν κατάφερε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου του Voice: Πώς είναι σήμερα, άλλαξε όνομα, απίστευτη μεταμόρφωση [φωτο].
15:37 20/06/2023

Αρετή Κοσμίδου: Η ζωή στην Αγγλία, η μητρότητα και ο έρωτας με τον σύντροφό της

okmag.gr
Στα 16 της χρόνια η Αρετή Κοσμίδου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το The Voice, όπου διέγραψε μια μεγάλη πορεία με την ιδιαίτερη φωνή της καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό. Από τότε εξέφραζε την επιθυμία της να ταξιδέψει στο εξωτερικό, κάτι που υλοποίησε πολύ πολύ σύντομα δείχνοντας πως δεν φοβάται να ζήσει στη […] The post Αρετή Κοσμίδου: Η ζωή στην Αγγλία, η μητρότητα και ο έρωτας με τον σύντροφό της appeared first on OK.
12:32 27/04/2022

Η Αρετή Κοσμίδου από το The Voice μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της σε ηλικία 25 ετών

tlife.gr
Η Αρετή Κοσμίδου έχει γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό όταν ήταν 16 χρονών και είχε λάβει To άρθρο Η Αρετή Κοσμίδου από το The Voice μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της σε ηλικία 25 ετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:26 27/04/2022

Θυμάστε την Αρετή Κοσμίδου από το The Voice; – Σήμερα είναι αγνώριστη

thebest.gr
Η Αρετή Κοσμίδου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της το 2014 στο «The Voice», έγινε για πρώτη φορά μαμά.
09:24 31/03/2022

Τα άλλαξε όλα η Αρετή Κοσμίδου: Έγινε μαμά η 16χρονη που είχε μαγέψει τους κριτές στο «The Voice»

larisanew.gr
Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Αρετή Κοσμίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice». Η Αρετή Κοσμίδου έγινε γνωστή το 2014 μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice». Η 16χρονη τότε κοπέλα είχε μαγέψει μικρούς και μεγάλους με τη φωνή της και είχε καταφέρει να […]
18:16 30/03/2022

Αρετή Κοσμίδου: Γέννησε η πρώην παίκτρια του “The Voice”

neolaia.gr
Η Αρετή Κοσμίδου ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Μάλιστα, η ίδια είναι σε σχέση και πρόσφατα έγινε και μητέρα για πρώτη φορά.
17:00 30/03/2022

Αρετή Κοσμίδου: Το κορίτσι – φαινόμενο του Τhe Voice έγινε μητέρα- Η νέα της ζωή στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ)

thecaller.gr
Ολοι είχαν ενθουσιαστεί με την οντισιόν της ενώ η ίδια, πήρε τότε τη δεύτερη θέση με coach τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Δείτε ένα σχετικό βίντεο: Σήμερα, η Αρετή Κοσμίδου μένει μόνιμα στο Λονδίνο, έχοντας φέρει, μάλιστα, στον κόσμο ένα παιδί. Η είδηση, έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Αρετής στο Facebook, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες […]
10:28 30/03/2022

Θυμάσαι την Αρετή Κοσμίδου από το The Voice; Έγινε μητέρα – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ήταν το 2014, όταν η Αρετή Κοσμίδου είχε καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό του The Voice με To άρθρο Θυμάσαι την Αρετή Κοσμίδου από το The Voice; Έγινε μητέρα – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 29/03/2022

Η Αρετή Κοσμίδου του The Voice είναι πια η Aretha the Greek! (VIDEO)

thestival.gr
Αγνώριστη είναι σήμερα η Αρετή Κοσμίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, πριν από πέντε χρόνια. Mάλιστα έχει αλλάξει και το όνομά της. Σε βιντεοκλίπ της που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το τραγούδι “Diamond Stone”, η Αρετή που πλέον ονομάζεται Aretha, ή Aretha the Greek, όπως ονομάζεται ο λογαριασμός της στο instagram, εμφανίζεται με τελείως διαφορετικό στυλ από αυτό που την είχαμε συνηθίσει. Δείτε το βίντεο:
22:18 04/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load