#Αριάνα Γκράντε

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της Αριάνα Γκράντε με τον σύζυγό της – Το αστρονομικό ποσό που θα του δώσει

Newsbeast.gr
Αριάνα Γκράντε και Ντάλτον Γκόμεζ, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, έπειτα από τρία χρόνια γάμου. Δικαστήριο του Λος Άντζελες ανέλαβε να λύσει τον γάμο της, 6 μήνες μετά την αίτηση της 30χρονης τραγουδίστριας για διαζύγιο, με τον 28χρονο μεσίτη ακινήτων. Οι δυο τους έχουν χωρίσει στην πραγματικότητα εδώ και περίπου ένα χρόνο, σύμφωνα με τη δικογραφία, ενώ είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο. Χωρίς παιδιά ή μεγάλη διχογνωμία για τα υπάρχοντά τους, το διαζύγιο κινήθηκε σχετικά γρήγορα. Οι όροι της λύσης του γάμου άλλωστε είχαν συμφωνηθεί από τον περασμένο Οκτώβρη. Σύμφωνα με τον συμβιβασμό που πέτυχαν μεταξύ τους, η Αριάνα θα χρειαστεί να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της 1.250.000 δολάρια.
17:00 19/03/2024

Αριάνα Γκράντε: Πόσο θα πληρώσει τελικά το διαζύγιο από τον Ντάλτον Γκόμεζ;

monopoli.gr
Η Αριάνα Γκράντε θα πληρώσει αρκετά, σύμφωνα με το προγαμιαίο σύμφωνο.
18:53 07/10/2023

Πόσο θα πληρώσει η Αριάνα Γκράντε το διαζύγιο

in.gr
Η Αριάνα Γκράντε και ο πρώην σύζυγός της Dalton Gomez αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
09:00 07/10/2023

Αριάνα Γκράντε: Υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ - Η αιτία διαζυγίου

NewsBomb
Η Αριάνα Γκράντε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες Περισσότερα...
19:00 19/09/2023

Αριάνα Γκράντε: Χωρίζει με τον σύζυγό της, Ντάλτον Γκόμεζ μετά από δύο χρόνια γάμου;

tlife.gr
Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν τραβήξει από τον Ιανουάριο, η Αριάνα Γκράντε με τον σύζυγό της, To άρθρο Αριάνα Γκράντε: Χωρίζει με τον σύζυγό της, Ντάλτον Γκόμεζ μετά από δύο χρόνια γάμου; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 17/07/2023

Αριάνα Γκράντε: Παίρνει διαζύγιο από τον Ντάλτον Γκόμεζ

okmag.gr
Οριστικό τέλος έχει μπει στον γάμο της Αριάνα Γκράντε με τον Ντάλτον Γκόμεζ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, με την απόφαση αυτή να έχει παρθεί τον Ιανουάριο του 2023. Μάλιστα το ρεπορτάζ έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν έπειτα […] The post Αριάνα Γκράντε: Παίρνει διαζύγιο από τον Ντάλτον Γκόμεζ appeared first on OK! Magazine.
19:58 17/07/2023

9 εκατομμύρια τουλίπες φυτεύτηκαν για τον μαγικό κόσμο του «Wicked» – «Θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα»

Newsbeast.gr
«Σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μια μικρή γεύση από το Wicked», δήλωσε η πρόεδρος της Universal Pictures, Ντόνα Λάνγκλεϊ στη σκηνή του CinemaCon. Η παραγωγή της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του Μπρόντγουεϊ, σε σκηνοθεσία Τζον Μ. Τσυ με τις Αριάνα Γκράντε και Σίνθια Ερίβο στους αντίστοιχους ρόλους της Γκλίντα και Ελφάμπα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα. Τα πλάνα έδωσαν μία μικρή γεύση από τους βασικούς πρωταγωνιστές και λίγο περισσότερο εστίασαν στην Ελφάμπα και στην εκπαίδευση της από την Μαντάμ Μόριμπλ.  «Το “Wicked” έχει να κάνει με την αλλαγή η οποία είναι απαραίτητη για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα», λέει ο Τσυ σε
11:42 27/04/2023

Αριάνα Γκράντε: Viral η αντίδρασή της στον αρραβώνα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν – «Εγώ δεν έβγαινα καν από το σπίτι μέχρι τα 20»

empisteutiko.gr
Ο αρραβώνας της Μίλι Μπόμπι Μπράουν σε ηλικία μόλις 19 ετών με τον Τζέικ Μπον Τζόβι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media. Η σταρ του «Stranger Things» ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται να παντρευτούν και πολλοί από τους ακολούθους της στο Instagram, ξέσπασαν για την απόφασή της να κάνει […] The post Αριάνα Γκράντε: Viral η αντίδρασή της στον αρραβώνα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν – «Εγώ δεν έβγαινα καν από το σπίτι μέχρι τα 20» appeared first on Empisteutiko.gr.
17:02 12/04/2023

Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε απάντησε στα σχόλια που λένε ότι έμεινε «μισή» και έχει πρόβλημα υγείας

Newsit
Η σχεδόν… σκελετωμένη εικόνα της ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε έδωσε τροφή σε σχόλια και σενάρια που ανέφεραν ότι έμεινε «μισή», επειδή έχει πρόβλημα υγείας πιθανότατα ανορεξία και η τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει τελεία και παύλα σε όλα αυτά απαντώντας ότι δεν έχει τίποτα απολύτως. Η σταρ της μουσικής ποπ Αριάνα Γκράντε απάντησε με μία ανάρτησή ... Περισσότερα To άρθρο Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε απάντησε στα σχόλια που λένε ότι έμεινε «μισή» και έχει πρόβλημα υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:16 12/04/2023

Η Αριάνα Γκράντε εξηγεί πώς έχασε τόσο πολλά κιλά, που έγινε σχεδόν αγνώριστη - Δεν είχε να κάνει με δίαιτα

ProtoThema.gr
Η 29χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο όπου υποστηρίζει ότι είναι πιο υγιής από ποτέ.
10:40 12/04/2023

Τι έχουν πάθει οι διάσημοι με το λεμφικό μασάζ αποτοξίνωσης; – Σε λίστες αναμονής χιλιάδες Αμερικανοί

ProtoThema.gr
Τι είναι αυτό που κάνει λαμπερά ονόματα της showbiz από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως η Αριάνα Γκράντε, η Αν Χάθαγουεϊ, η Τζένιφερ Aνιστον και η Κιμ Καρντάσιαν να προσθέτουν συνεδρίες λεμφικού μασάζ στο ασφυκτικό τους πρόγραμμα περιποίησης και ομορφιάς;
12:26 09/03/2023

Δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται μοίρασε η Αριάνα Γκράντε

Zougla
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Αριάνα Γκράντε έγινε ένας μικρός Άγιος Βασίλης και χάρισε δώρα σε μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία...
11:00 29/12/2022

Η Αριάνα Γκράντε έγινε Άγιος Βασίλης και χάρισε δώρα σε παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο

Newsbeast.gr
Ένας μικρός Άγιος Βασίλης έγινε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Αριάνα Γκράντε η οποία χάρισε δώρα σε μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία παίδων του Μάντσεστερ για μία ακόμη χρονιά. Σύμφωνα με το CNN, διανεμήθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους που βρίσκονται στους παιδιατρικούς θαλάμους του Βασιλικού Νοσοκομείου Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford και Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ. Η σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Royal Manchester Children’s Hospital» ξεκίνησε από την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι. «Σε ευχαριστούμε Aριάνα! Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε
10:28 29/12/2022

Πιτ Ντέιβιντσον: Το μυστικό του κωμικού που τραβάει σαν μαγνήτης τις διάσημες, από την Καρντάσιαν μέχρι τη Ραταϊκόφσκι

ProtoThema.gr
Ο αρραβώνας με την Αριάνα Γκράντε, ο έρωτας με τη διάσημη τηλεπερσόνα και τα τρυφερά ενσταντανέ με το μοντέλο
18:22 19/11/2022

Αριάνα Γκράντε: Τι τρώει για να κρατιέται σε φόρμα

Newsbeast.gr
Η ηθοποιός που έγινε ποπ σταρ, και τώρα επέστρεψε και πάλι στο χώρο της υποκριτικής στην επερχόμενη ταινία «Wicked», απολεί πραγματικά ένα είδωλο. Η Αριάνα Γκράντε, με κάποιο τρόπο, ανάμεσα σε επιτυχημένα άλμπουμ, νέους κινηματογραφικούς ρόλους και υπέροχα προϊόντα ομορφιάς, βρίσκει ακόμα χρόνο να εστιάζει στη διατροφή της. Και ποιες είναι οι αγαπημένες της συνήθειες; Πίνει πολλά smoothies Ο γυμναστής της Γκράντε, Harley Pasternak, δήλωσε στο Popsugar ότι η ποπ σταρ είναι λάτρης των πρωινών της smoothies. Μερικές φορές μάλιστα υιοθετεί μια πλήρη δίαιτα με smoothies όταν κάνει επαναφορά του σώματός της. Ο Pasternak είπε ότι της αρέσουν τα λευκά, κόκκινα και πράσινα smoothies. Σύμφωνα με το
11:12 24/08/2022

Τζένετ Μακ Κέρντι: Ο λόγος που ζήλευε και αντιπαθούσε την Αριάνα Γκράντε όταν συμπρωταγωνιστούσαν

okmag.gr
Η Τζένετ Μακ Κέρντι αποκάλυψε στα νέα της απομνημονεύματα ότι ζήλευε την Αριάνα Γκράντε όταν ήταν σταρ της Nikelodeon. Η 30χρονη συγγραφέας του I’m Glad My Mom Died ήταν ειλικρινής για τον συμπρωταγωνίστριά της στο Sam & Cat. Αναφέρθηκε στην Γκράντε «αναπτυσσόμενο αστέρα της ποπ» που «τακτικά» έχανε τα γυρίσματα. Σύμφωνα με την Μακ Κέρντι, […] The post Τζένετ Μακ Κέρντι: Ο λόγος που ζήλευε και αντιπαθούσε την Αριάνα Γκράντε όταν συμπρωταγωνιστούσαν appeared first on OK.
18:00 10/08/2022

Εφιάλτης για την Αριάνα Γκράντε με τον παρανοϊκό που εισέβαλε στο σπίτι της

eleftherostypos.gr
Ο εφιάλτης της Αριάνα Γκράντε ξαναζωντάνεψε στα 29α της γενέθλια, αφού ένας άνδρας που στο παρελθόν είχε συλληφθεί γιατί την καταδίωκε, εισέβαλε στο σπίτι της. Ο άνδρας, με το όνομα Aharon Brown, φαίνεται πως έχει μια αρρωστημένη εμμονή με την τραγουδίστρια της ποπ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο άνδρας συνελήφθη στο Λος Άντζελες αφότου εμφανίστηκε στην […] Το άρθρο Εφιάλτης για την Αριάνα Γκράντε με τον παρανοϊκό που εισέβαλε στο σπίτι της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:30 29/06/2022

Ιωάννα Τούνη: Έδειξε το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα στο Instagram (photos)

NewsBomb
Ιωάννα Τούνη: «Αντί να μοιάζω με την Αριάνα Γκράντε, μοιάζω στον Καρβέλα», έγραψε η ίδιαΠερισσότερα...
08:36 28/05/2022

Τα 10 πιο σημαντικά «Σαν Σήμερα»: Η τρομοκρατική επίθεση του ISIS στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε

Gazzetta
Τραγικές μνήμες ξυπνά η 22η Μαΐου, καθώς το 2017 το ισλαμικό κράτος επιτέθηκε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.
07:02 22/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load