#Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου για Ελένη Μενεγάκη: «Το σύμπαν την καλεί να κάνει κάτι διαφορετικό»

zappit.gr
Η Άση Μπήλιου σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, κάνοντας τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για το […] The post Άση Μπήλιου για Ελένη Μενεγάκη: «Το σύμπαν την καλεί να κάνει κάτι διαφορετικό» appeared first on Zappit.
18:00 18/04/2024

Οι δυσκολίες για όλα τα ζώδια από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο «Stars System»

Newsit
Την επιρροή της Αφροδίτης από τον Κριό, αλλά και τις δυσκολίες, που μπορεί να αντιμετωπίσουμε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, θα αναλύσει η Άση Μπήλιου στο «Stars System» σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου στις 13:10. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, από το ζώδιο του Κριού μας γεμίζει με ... Περισσότερα To άρθρο Οι δυσκολίες για όλα τα ζώδια από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο «Stars System» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 30/03/2024

Εκτακτο – Πόρτο Ράφτη: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες

eleftherostypos.gr
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο 37ο χλμ Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική τέσσερις τραυματίες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, τους οποίους παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες. Πηγή: ΕΡΤ Ειδήσεις σήμερα Άση Μπήλιου: […] Το άρθρο Εκτακτο – Πόρτο Ράφτη: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 19/09/2023

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο από την Άση Μπήλιου

thebest.gr
Ο φετινός Αύγουστος είναι ο κατάλληλος μήνας για διακοπές, για ενδοσκόπηση, για να τα βρούμε με τον εαυτό μας, να τον φροντίσουμε και τον κατανοήσουμε.
07:00 07/08/2023

Άση Μπήλιου: «Όταν έμπαινα στην τηλεόραση νόμιζα ότι θα ήταν παιδική χαρά»

okmag.gr
Καλεσμένη στην Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε Η Άση Μπήλιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα. Δίπλα στον Φώτη Σεργουλόπουλου και τη Μαρία Μπακοδήμου έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση που έμελλε να γίνει και η ζωή της μέχρι και σήμερα. Αν και δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε μικρή στο […] The post Άση Μπήλιου: «Όταν έμπαινα στην τηλεόραση νόμιζα ότι θα ήταν παιδική χαρά» appeared first on OK! Magazine.
15:58 01/07/2023

Μαρία Μπακοδήμου: «Κι εγώ αναρωτήθηκα αν έπρεπε τελικά να σταματήσουμε το πρωινό με τον Φώτη»

zappit.gr
Την Άση Μπήλιου φιλοξένησε στην εκπομπή της η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο γυναίκες θυμήθηκαν στιγμές από […] The post Μαρία Μπακοδήμου: «Κι εγώ αναρωτήθηκα αν έπρεπε τελικά να σταματήσουμε το πρωινό με τον Φώτη» appeared first on Zappit.
15:00 01/07/2023

Ζώδια- Άση Μπήλιου: Για ποιους αλλάζουν όλα σε επαγγελματικά και οικονομικά

thebest.gr
Η εβδομάδα ξεκινάει με μια ατμόσφαιρα έντασης και η γνωστή αστρολόγος προειδοποιεί τέσσερα ζώδια τα οποία θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα εξαιτίας του τετραγώνου με Άρη και Δία.
15:22 23/05/2023

Άση Μπήλιου: «Που έχουμε φτάσει; Παλιά με ρωτούσαν για την Μενεγάκη, τώρα…»

youfly.com
Η Άση Μπήλιου μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της πρωινής εκπομπής του STAR αλλά και για την συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα. The post Άση Μπήλιου: «Που έχουμε φτάσει; Παλιά με ρωτούσαν για την Μενεγάκη, τώρα…» appeared first on Youfly.
20:02 12/05/2023

Άση Μπήλιου: «Για να φύγω από κάπου θα πρέπει να μην περνάω καθόλου καλά»

neolaia.gr
Όσα είπε η Άση Μπήλιου στο «MEGA Καλημέρα» μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον.
12:32 12/05/2023

Άση Μπήλιου: Δεν έχω συζητήσει για του χρόνου, είναι νωρίς για εμάς

Newsit
“Υποθέτω ότι θα συνεχιστούν τα πράγματα” εξομολογήθηκε η Άση Μπήλιου. Για την συνεργασία με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast@Star, τις προτάσεις και το τηλεοπτινκό της μέλλον μίλησε το πρωινό της Παρασκευής η Άση Μπήλιου στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. “Φέτος είναι μια ωραία χρονιά. Είναι μια ήσυχη χρονιά για εμένα, ... Περισσότερα To άρθρο Άση Μπήλιου: Δεν έχω συζητήσει για του χρόνου, είναι νωρίς για εμάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:40 12/05/2023

Άση Μπήλιου: «Παλιά με ρωτούσαν για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη, τώρα για την Ελίνα Παπίλα – Έχουμε φτάσε αυτό το σημείο;»

tlife.gr
Την Άση Μπήλιου συνάντησε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μαυρίδης και η κάμερα του «Πρωινού μας» σε παρουσίαση To άρθρο Άση Μπήλιου: «Παλιά με ρωτούσαν για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη, τώρα για την Ελίνα Παπίλα – Έχουμε φτάσε αυτό το σημείο;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:00 12/05/2023

Η Άση Μπήλιου για τα ζώδια και τη πανσέληνο του Μαΐου

thebest.gr
Ο Μάιος ξεκινά μέσα σε πλαίσιο εκλείψεων, αυτή που προηγήθηκε στις 20/04/2023 και αυτή που έρχεται στις 05/05/2023, δημιουργώντας κλίμα αστάθειας, αλλαγών αλλά και απροόπτων.
07:50 05/05/2023

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια

Newside.gr
Με αφορμή την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου ότι έχασε 100 ολόκληρα κιλά, συγκεντρώσαμε μια λίστα από διάσημους που τα έχουν επίσης ξεπεράσει κατά καιρούς, αλλά δεν «μασάνε» και μλάνε γι” αυτό δημοσίως. Η ζυγαριά… 100άρισε!!! Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως είχε ξεπεράσει τα 150 κιλά. « Το 2001 […] The post 9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και έχουν μιλήσει γι΄αυτό δημόσια appeared first on NewSide.gr.
17:26 28/02/2023

Stars System: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την εκπομπή της Άσης Μπήλιου

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την εκπομπή «Stars System» που παρουσιάζει η Άση Μπήλιου στο STAR. Διαβάστε περισσότερα. The post Stars System: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την εκπομπή της Άσης Μπήλιου appeared first on Youfly.
07:20 25/02/2023

Η Βίκυ Παγιατάκη απαντά για την Άση Μπήλιου και «καρφώνει» άλλους αστρολόγους

zappit.gr
Για όσα είπε χθες η Άση Μπήλιου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε […] The post Η Βίκυ Παγιατάκη απαντά για την Άση Μπήλιου και «καρφώνει» άλλους αστρολόγους appeared first on Zappit.
13:12 31/01/2023

Άση Μπήλιου: Είναι σε σχέση εδώ και 30 χρόνια! Τι αποκάλυψε

thecaller.gr
Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου μίλησε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show και μέσα σε άλλα μίλησε για την εποχή που έκανε ραδιόφωνο και την υιοθεσία της.Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου μίλησε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show και μέσα σε άλλα μίλησε για την εποχή που έκανε ραδιόφωνο και την υιοθεσία της.«Ήμουν παθιασμένη από μικρή με την μουσική και την αστρολογία. Κάποια στιγμή λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να το σπουδάσω…. Η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με […]
09:26 31/01/2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στην Άση Μπήλιου

ProtoThema.gr
«Ξέρω ότι το δικό σου πρόβλημα με εμένα ήταν ότι δεν εκτίμησα ποτέ τόσο πολύ τα ζώδια» είπε αρχικά ο παρουσιαστής
09:14 31/01/2023

Άση Μπήλιου: Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16

Newsit
«Της είπα ότι για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα», εξομολογείται η Άση Μπήλιου. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν η Άση Μπήλιου, η οποία μίλησε για το γεγονός ότι είναι υιοθετημένη και το αν κατάφερε να συγχωρήσει τους βιολογικούς της γονείς.  «Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι ... Περισσότερα To άρθρο Άση Μπήλιου: Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:10 31/01/2023

Άση Μπήλιου: «Με καθόρισε ο θάνατος της μητέρας μου»

okmag.gr
Η αστρολόγος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον παλιό της γνώριμο Γρηγόρη Αρναούτογλου και ξεδίπλωσε τη ζωή της. Ανάμεσα σε άλλα η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στην υιοθεσία της, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της που όπως λέει την καθόρισε. «Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι αυτό που με […] The post Άση Μπήλιου: «Με καθόρισε ο θάνατος της μητέρας μου» appeared first on OK! Magazine.
08:24 31/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load