#Ασπρόπυργος

Ασπρόπυργος: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την κυνηγά με το αυτοκίνητο

paraskhnio.gr
Κινητοποίηση στην ΕΛΑΣ το απόγευμα της Παρασκευής (15/3), έπειτα από την καταγγελία μίας γυναίκας πως ο σύζυγος της την καταδιώκει με το αυτοκίνητό του στον Ασπρόπυργο. Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο και διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Το άρθρο Ασπρόπυργος: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την κυνηγά με το αυτοκίνητο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 15/03/2024

Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε ο αστυνομικός που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του

Newsit
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον αστυνομικό που ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αστυνομικός ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο αφότου η σύζυγός του του ζήτησε να χωρίσουν. Ακολούθησε καβγάς και στη συνέχεια εκείνος ταμπουρώθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος δεν βρισκόταν στο σπίτι. ... Περισσότερα To άρθρο Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε ο αστυνομικός που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 19/02/2024

Πυροβολισμοί και διακοπή ερασιτεχνικού αγώνα στον Ασπρόπυργο – Ο Γιαλιάς είχε διατελέσει πρόεδρος στην μία ομάδα

Newside.gr
Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό. Στο 42′ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί (ακόμη [...] Το άρθρο Πυροβολισμοί και διακοπή ερασιτεχνικού αγώνα στον Ασπρόπυργο – Ο Γιαλιάς είχε διατελέσει πρόεδρος στην μία ομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 18/02/2024

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης

paraskhnio.gr
Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη έσπευσε, το πρωί του Σαββάτου (17/02), για πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Ασπροπύργου. Πιο αναλυτικά, η φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης πλησίον της οδού Τζαβέλλα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Το άρθρο Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 17/02/2024

Ασπρόπυργος: Φορτηγό παρέσυρε πεζό στην Αθηνών – Κορίνθου

paraskhnio.gr
Ένας 50χρονος άνδρας παρασύρθηκε από φορτηγό στην Εθνικό Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, στο ρεύμα προς Αθήνα. Το συμβάν σημειώθηκε σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται κοντά στα διυλιστήρια. Στο σημείο του ατυχήματος η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλές ταχύτητες. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Το άρθρο Ασπρόπυργος: Φορτηγό παρέσυρε πεζό στην Αθηνών – Κορίνθου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:28 08/02/2024

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη ο δεύτερος επιβάτης του αυτοκινήτου που σκότωσε αστυνομικό της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη

Newsit
Συνελήφθη ο δεύτερος επιβάτης του αυτοκινήτου το οποίο εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός. Πρόκειται για το συνοδηγό του αυτοκινήτου το οποίο η ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου 2023 καταδίωκε από την Νίκαια μέχρι τον Ασπρόπυργο, όπου εκεί πραγματοποίησε τον επικίνδυνο ελιγμό για να ξεφύγει. To άρθρο Ασπρόπυργος: Συνελήφθη ο δεύτερος επιβάτης του αυτοκινήτου που σκότωσε αστυνομικό της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 02/01/2024

Ασπρόπυργος: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες της αιματηρής καταδίωξης

paraskhnio.gr
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Παρασκευή, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πειραιά, οι δύο κατηγορούμενοι 20 και 17 χρόνων που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που κατέληξε στον τραγικό θάνατο του 29χρονου αστυνομικού. Σε βάρος τους υπάρχει κατηγορία για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Όσα ανέφερε ο 20χρονος στην προανακριτική του κατάθεση «Χθες το βράδυ Το άρθρο Ασπρόπυργος: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες της αιματηρής καταδίωξης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:28 22/12/2023

Ασπρόπυργος: «Ζητώ συγγνώμη, το παιδί μου είναι καλό» λέει η μητέρα του 20χρονου Ρομά για τον θάνατο του αστυνομικού

empisteutiko.gr
Έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, ένας 20χρονος και ένας 17χρονος Συγγνώμη θέλησε να ζητήσει η μητέρα του 20χρονου Ρομά για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού μετά από μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Η μητέρα του Ρομά που εμπλέκεται στην καταδίωξη, έκανε δηλώσεις στο Star για τον θάνατο του αστυνομικού και τον βαρύ τραυματισμό του συναδέλφου του. «Ζητάω συγγνώμη για αυτό που […] The post Ασπρόπυργος: «Ζητώ συγγνώμη, το παιδί μου είναι καλό» λέει η μητέρα του 20χρονου Ρομά για τον θάνατο του αστυνομικού appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 20/12/2023

Ασπρόπυργος: Τρία άτομα αναζητούνται, με τα δύο να έχουν ήδη ταυτοποιηθεί για την άγρια καταδίωξη

Newsique.gr
Τρία ακόμη άτομα αναζητούνται, με τα 2 να έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, για την εμπλοκή τους στη μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ. Υπενθυμίζεται πως χτες 18 Δεκεμβρίου 2023 όπως μετέδωσε πρώτη η ΕΡΤ συνελήφθη 20χρονος Ρομά, ο οποίος συμμετείχε στην καταδίωξη. Πιο αναλυτικά – όπως […] Το άρθρο Ασπρόπυργος: Τρία άτομα αναζητούνται, με τα δύο να έχουν ήδη ταυτοποιηθεί για την άγρια καταδίωξη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
14:58 19/12/2023

Ασπρόπυργος: «Για ένα μεροκάματο έχασε τη ζωή του, κρίμα» – Θλίψη για τον 29χρονο αστυνομικό που πέθανε σε καταδίωξη

empisteutiko.gr
Το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία του Χρήστου που έχασε τη ζωή σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο Συντετριμμένοι για τον θάνατο σε καταδίωξη του 29χρονου ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΙΑΣ είναι οι συνάδελφοί του από την ΕΛΑΣ αλλά και οι κάτοικοι στα Δεμένικα της Πάτρας που ζει η οικογένειά του. Περιμένοντας να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Χρήστο αύριο το μεσημέρι […] The post Ασπρόπυργος: «Για ένα μεροκάματο έχασε τη ζωή του, κρίμα» – Θλίψη για τον 29χρονο αστυνομικό που πέθανε σε καταδίωξη appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 19/12/2023

Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια ληστεία με την απειλή τσεκουριών σε βενζινάδικο –

eleftherostypos.gr
Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/11), όταν έπεσε θύμα ληστείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο εξασφάλισε το MEGA, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο βενζινάδικο, που βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου και κρατώντας βαριοπούλα και με την […] Το άρθρο Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια ληστεία με την απειλή τσεκουριών σε βενζινάδικο – εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 20/11/2023

Ασπρόπυργος: Αντίποινα στον δράστη που άνοιξε πυρ και σκότωσε 28χρονο – Έκαψαν το σπίτι του

empisteutiko.gr
Οργισμένος πλήθος, μετά το φονικό επεισόδιο πυροβολισμών που σημειώθηκε σε καταυλισμό Ρομά, στη Νέα Ζωή, έκαψε το σπίτι του δράστη της δολοφονίας του 28χρονου. Υπενθυμίζεται ότι άνδρας έπεσε νεκρός αφότου Ρομά, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν υπήρξε κάποιου είδους συμπλοκή ανάμεσα σε θύτη και θύμα ή εάν οι δύο είχαν παρελθοντικές διαφορές. […] The post Ασπρόπυργος: Αντίποινα στον δράστη που άνοιξε πυρ και σκότωσε 28χρονο – Έκαψαν το σπίτι του appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 28/08/2023

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 24χρονος Ρομά που συμμετείχε στον τραυματισμό του αστυνομικού με τσιμεντόλιθο

lamianow.gr
Στα χέρια της ΟΠΚΕ βρίσκεται μετά από άγρια καταδίωξη ένας από τους Ρομά, που τραυμάτισαν με τσιμεντόλιθο αστυνομικό στον Ασπρόπυργο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και το πλιάτσικο που επιχείρησαν να κάνουν ομάδες αθιγγάνων σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Ο 24χρονος Ρομά συνελήφθη μετά από καταδίωξη τα ξημερώματα της Πέμπτης (24.08.23), καθώς είχε πάει με την ομάδα του και δύο […] The post Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 24χρονος Ρομά που συμμετείχε στον τραυματισμό του αστυνομικού με τσιμεντόλιθο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
16:37 24/08/2023

Πύρινος όλεθρος στην Αττική: Καίγονται σπίτια στη Φυλή – Τέσσερα τα μέτωπα στον Ασπρόπυργο

paraskhnio.gr
Δραματικές εκκενώσεις, συνεχή μηνύματα του 112, σπίτια και εργοστάσια στις φλόγες έχει τυλίξει το πύρινο μέτωπο σε Ασπρόπυργο και Φυλή. Ο Ασπρόπυργος σε μάχη με τις φλόγες Μεγάλος συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς που έχει εκδηλωθεί ταυτόχρονα σε διαφορετικές εστίες, στις περιοχές Λάκα Κάτσαρη, Νέα Ζωή και Αμμουδιές στον Ασπρόπυργο. Στο σημείο επιχειρούν 164 Το άρθρο Πύρινος όλεθρος στην Αττική: Καίγονται σπίτια στη Φυλή – Τέσσερα τα μέτωπα στον Ασπρόπυργο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 22/08/2023

Ασπρόπυργος: Tρία τα μέτωπα – Η φωτιά πέρασε μέσα στην 112 Πτέρυγα Μάχης

olympia.gr
Τρία είναι τα πύρινα μέτωπα στον Ασπρόπυργο Αττικής, την ώρα που εργοστάσια έχουν τυλιχτεί στις φλόγες και μαύροι καπνοί έχουν «πνίξει» την περιοχή. Με μπαράζ μηνυμάτων το 112 καλεί τους κατοίκους οικισμούς να εκκενώσουν άμεσα. Νωρίτερα, κάτοικοι έλαβαν μήνυμα να εκκενώσουν τους οικισμούς Ποντίων και Βέρας, ενώ με νέο μήνυμα το 112  προειδοποίησε για τους […] Ασπρόπυργος: Tρία τα μέτωπα – Η φωτιά πέρασε μέσα στην 112 Πτέρυγα Μάχης - olympia
16:28 22/08/2023

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χώρο στάθμευσης οχημάτων

naftemporiki.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, Πέμπτη, μετά το μεσημέρι σε χώρο στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Παπαφλέσσα, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Βάσει των πρώτων πληροφοριών, η φωτιά εκδηλώθηκε σε φορτηγό και επεκτάθηκε σε… Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χώρο στάθμευσης οχημάτων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
16:00 17/08/2023

Ασπρόπυργος: Εικόνες απόλυτης καταστροφής – Βομβαρδισμένο τοπίο η γειτονιά των Ρώσων ομογενών

olympia.gr
Σοκάρουν οι εικόνες καταστροφής που προκάλεσε η έκρηξη σε περιοχή που μένουν ομογενείς από τη Ρωσία, στον Ασπρόπυργο. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω σπίτι στην οδό Ειρήνης και εξερράγη τα ξημερώματα της Τετάρτης, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, από την έκρηξη γκρεμίστηκαν οροφές σπιτιών, καταστράφηκαν οχήματα και προκλήθηκαν ζημιές σε […] Ασπρόπυργος: Εικόνες απόλυτης καταστροφής – Βομβαρδισμένο τοπίο η γειτονιά των Ρώσων ομογενών - olympia
18:28 11/08/2023

Ασπρόπυργος: Μάχη με τις φλόγες σε χαράδρες – Φόβοι να μην εξαπλωθεί η πυρκαγιά

naftemporiki.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σοφό, βόρεια – βορειοδυτικά του Ασπροπύργου, πλησίον του φράγματος του Μόρνου. Η φωτιά… Ασπρόπυργος: Μάχη με τις φλόγες σε χαράδρες – Φόβοι να μην εξαπλωθεί η πυρκαγιά - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
21:00 05/08/2023

Ασπρόπυργος: Δύο φωτιές ταυτόχρονα στην περιοχή – Σε εργοστάσιο και χαμηλή βλάστηση οι φλόγες

zappit.gr
Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή Σοφό σηκώνοντας στο «πόδι» την Πυροσβεστική, καθώς είναι η δεύτερη φωτιά που ξεσπάει, […] The post Ασπρόπυργος: Δύο φωτιές ταυτόχρονα στην περιοχή – Σε εργοστάσιο και χαμηλή βλάστηση οι φλόγες appeared first on Zappit.
19:00 05/08/2023

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε επαγγελματικό χώρο

naftemporiki.gr
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα σε επαγγελματικό χώρο στην περιοχή Λάκκα Κατσαρή, στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 16:30 σε εργοστάσιο ανακύκλωσης. Στο σημείο… Ασπρόπυργος: Φωτιά σε επαγγελματικό χώρο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
18:00 05/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load