#Αρκάς

Η Κατερίνα Στανίση εξομολογείται: «Όταν ένιωθα μόνη μου, έπαιρνα το αυτοκίνητο και έκανα βόλτες μέχρι να ξημερώσει»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» έδωσε η Κατερίνα Στανίση. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς συνάντησε τη δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστρια, η […] The post Η Κατερίνα Στανίση εξομολογείται: «Όταν ένιωθα μόνη μου, έπαιρνα το αυτοκίνητο και έκανα βόλτες μέχρι να ξημερώσει» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Η "καλημέρα" του Αρκά με ένα... παιχνίδι - Τα δύο ποντίκια και η χελώνα [εικόνα]

thetoc.gr
Με ένα παιχνιδιάρικο σκίτσο μας καλημερίζει σήμερα ο Αρκάς.
11:11 23/04/2024

Ο Αρκάς και η χιουμοριστική «Καλημέρα» του ενόψει του καλοκαιριού

tovima
«Καλημέρα» με άρωμα καλοκαιριού - Ο Αρκάς, επηρεασμένος από το πρόωρο καλοκαίρι, θίγει την αγωνία των γυναικών ενόψει της έλευσής του.
10:00 18/04/2024

Αρκάς: «Καλημέρα» – καρφί στην αντρική νοοτροπία περί απιστίας

tovima
Καυστικός Αρκάς με μια «Καλημέρα» που καυτηριάζει την απιστία στις συζυγικές σχέσεις
08:00 10/04/2024

Αρκάς: Βαθιά πολιτική «Καλημέρα» με στίχους του Νίκου Γκάτσου

tovima
Στίχους του Γκάτσου βάζει ο Αρκάς να απαγγέλει στη σημερινή του «Καλημέρα» ο μικρός του εφυγής ήρωας Θανασάκης
08:00 05/04/2024

Αρκάς: Επικό σκίτσο με την Κυριακή να τα… χώνει στο Σάββατο [Εικόνα]

eleftherostypos.gr
Τη δική του καλημέρα για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, έδωσε μέσω social media ο Αρκάς. Επεισοδιακή είναι η σημερινή καλημέρα του Αρκά. Το Σάββατο και η Κυριακή καυγαδίζουν, με την δεύτερη να πνέει τα μένεα καθώς το υποκοριστικό με την οποία την αποκάλεσαν δεν ήταν του… γούστου της. Το Σάββατο, την είπε Κίτσα κι […] Το άρθρο Αρκάς: Επικό σκίτσο με την Κυριακή να τα… χώνει στο Σάββατο [Εικόνα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 30/03/2024

Αιχμηρός Αρκάς για τα κινητά και την ψυχολογία των παιδιών [εικόνα]

thetoc.gr
Στην εξάρτηση και τον εθισμό των παιδιών στα κινητά αναφέρεται σήμερα ο Αρκάς με τον γνωστό, αιχμηρό του τρόπο.
08:09 19/03/2024

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

e-daily.gr
Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.
12:09 18/03/2024

Αρκάς: Η αποκριάτικη «Καλημέρα» με τα γνωστά σπουργίτια και τον παπαγάλο

tovima
Ο διάσημος σκιτσογράφος Αρκάς μας απευθύνει την «Καλημέρα» του σκιτσάροντας το γνωστό και αγαπημένο δίδυμο των σπουργιτιών, του πατέρα και γιου.
09:00 13/03/2024

«Τα σπάει» το σκίτσο του Αρκά για την Τσικνοπέμπτη [Εικόνα]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Ο Αρκάς σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο τον εορτασμό της Tσικνοπέμπτης, παραπέμποντας στην… εκδίκηση Στο νέο σκίτσο που δημοσίευσε πριν από λίγο στο facebook, ο σκιτσογράφος αφήνει στην άκρη το τσίκνισμά της σημερινής ημέρας και δίνει ρόλο πρωταγωνιστή σε ένα.. προβατάκι Με ρόλο «αφύπνισης» το προβατάκι μας υπενθυμίζει ότι, : « Τα παϊδάκια […] Το άρθρο «Τα σπάει» το σκίτσο του Αρκά για την Τσικνοπέμπτη [Εικόνα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 07/03/2024

Αρκάς: Ο Ναπολέων έχει πυρετό και η… Ασημίνα βρίσκει ευκαιρία να τον «ξεφορτωθεί» [Εικόνα]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ο Αρκάς λέει σήμερα στους διαδικτυακούς του φίλους μια ακόμη καλημέρα με το ζευγάρι ηλικιωμένων που… μισεί ο ένας τον άλλον. Στο σκίτσο πρωταγωνιστούν ο Ναπολέων και η γυναίκα του, οι οποίοι έχουν έναν ακόμη απολαυστικό διάλογο. Ο ηλικιωμένος άντρας είναι στο κρεβάτι με πυρετό και η Ασημίνα βρίσκει την ευκαιρία να τον… ξεφορτωθεί, ανακαλύπτοντας […] Το άρθρο Αρκάς: Ο Ναπολέων έχει πυρετό και η… Ασημίνα βρίσκει ευκαιρία να τον «ξεφορτωθεί» [Εικόνα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 06/03/2024

Αρκάς: «Όταν είπαμε να μεταμφιεστούμε εννοούσαμε με πρόβατα, ηλίθιε»

eretikos.gr
Με ακόμα ένα φοβερό σκίτσο μας καλημέρισε σήμερα ο Αρκάς. Στο νέο σκίτσο του Αρκά βλέπουμε τρεις λύκους να συνομιλούν για τις μεταμφιέσεις…. Μάλλον καλύτερα βλέπουμε ένα αρκετά αιχμηρό σκίτσο που με μία δεύτερη σκέψη αφήνει αιχμές θυμίζοντας μας τον μύθο του Αισώπου με τον «Λύκο και τα πρόβατα»: «Ένας λύκος, μια φορά, παραφύλαγε ένα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
07:58 02/03/2024

Ο Αρκάς και η ψυχρολουσία της Παρασκευής

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η… ψυχρολουσία της Παρασκευής αφορά το σημερινό σκίτσο του Αρκά. Το άρθρο Ο Αρκάς και η ψυχρολουσία της Παρασκευής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 23/02/2024

Με «Το Βήμα της Κυριακής»: «Αρκάς», «Harper’s Bazaar» και Μαθητική Εφημερίδα

in.gr
Στις 18 Φεβρουαρίου «Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές και, όπως πάντα, ΒΗΜΑgazino, «ΟΤ» και «Β2».
14:00 16/02/2024

Αρκάς: O «χαρούμενος» Θανασάκης και το σκίτσο περί ομόφυλων ζευγαριών [Εικόνα]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Τον παλμό της ημέρας έπιασε ο Αρκάς στο πρωινό σκίτσο του που ανάρτησε στο Facebook. Ο ερωτευμένος ήρωάς του, ο Θανασάκης είναι μέσα στο «κλήμα» της ημέρας λέγοντας ότι: «Να είσαι χαρούμενος, είναι συνταγματικό δικαίωμα». Όπως είναι γνωστό η λέξη «gay»στα αγγλικά σημαίνει, “χαρούμενος” . Έτσι με αυτό τον τρόπο δίνει το δικό του στίγμα […] Το άρθρο Αρκάς: O «χαρούμενος» Θανασάκης και το σκίτσο περί ομόφυλων ζευγαριών [Εικόνα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 15/02/2024

Αρκάς – Ολυμπιακός 3-0: Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι»

Gazzetta
Και στην Τουρκία ο Ολυμπιακός πάλεψες κόντρα στην δυνατή Αρκάς, με τους Πειραιώτες ωστόσο να χάνουν με 3-0 και να μένουν εκτός συνέχειας του CEV Cup. Το πρώτο σετ στο οποίο ήταν συνεχώς μπροστά στοίχισε στους «ερυθρόλευκους».
20:00 07/02/2024

Ο Φεβρουάριος και η... Καθαρά Δευτέρα του Αρκά [εικόνα]

thetoc.gr
Με ένα σκίτσο, όπου... συνομιλεί ο Φεβρουάριος με τη Δευτέρα, μας καλημερίζει σήμερα ο Αρκάς.
08:09 05/02/2024

Αρκάς: Ο δακρυσμένος «Φλεβάρης» στην μνήμη της 29χρονης Μαριάννας – Δείτε το σκίτσο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Αρκάς: Ο αγαπημένος μας σκιτσογράφος ξεπερνάει τον εαυτό του, και σήμερα μας λέει «καλημέρα» με έναν δακρυσμένο Φλεβάρη Στην Μνήμη της μουσικού Μαριάννας Μπράουν είναι αφιερωμένη η σημερινή «καλημέρα» του Αρκά, η οποία πέθανε ξαφνικά στα 29 της χρόνια και σαν σήμερα θα είχε γενέθλια Ένα κλαδί αμυγδαλιάς της προσφέρει ο Φλεβάρης: «…στην μνήμη της […] Το άρθρο Αρκάς: Ο δακρυσμένος «Φλεβάρης» στην μνήμη της 29χρονης Μαριάννας – Δείτε το σκίτσο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 02/02/2024

Η καλημέρα του Αρκά για καλό μήνα - "Καλώς όρισα"

thetoc.gr
Με ένα σκίτσο για "καλό μήνα" μάς λέει σήμερα καλημέρα ο Αρκάς.
10:09 01/02/2024

Το νεό γλυκό σκίτσο του Αρκά για το δύσκολο πρωινό ξύπνημα!

thetoc.gr
Ο Αρκάς αφιερώνει το σημερινό του σκίτσο σε όσους και όσες δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί, με ένα σχόλιο για τα... έξυπνα ζώα!
10:09 31/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load