#Αυτοκτονία

Euro Cup πόλο: «Αυτοκτονία» και αποκλεισμός για τον Πανιώνιο

filathlos.gr
Euro Cup πόλο: «Αυτοκτονία» και αποκλεισμός για τον Πανιώνιο 23/03/2024 Ο Πανιώνιος κρατούσε σφιχτά την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro Cup, όμως κατάφερε να τη χάσει από τη Στεάουα στο Βουκουρέστι, με τη ρουμανική ομάδα να επικρατεί στα πέναλτι με 9-8 και με συνολικό σκορ 20-18 (11-10 κανονικός αγώνας) να συνεχίζει αυτή στη διοργάνωση. Ηταν ένας σκληρός αποκλεισμός για τον Πανιώνιο, που πήγε στο Βουκουρέστι με το υπέρ του 12-11 από τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη  και όταν ο Γούνας με γκολ στον παραπάνω έγραφε το 10-9, στα 66 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει υπέρ της ελληνικής ομάδας. 0 Κλίκοβατς απάντησε γρήγορα, για το 10-10
22:46 23/03/2024

Ιωάννινα: Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία από την εξέταση της σορού

protagon.gr
Τόσο η ιατροδικαστική εξέταση όσο και τα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δείχνουν ότι ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε ενώ είχε αφήσει και σημείωμα The post Ιωάννινα: Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία από την εξέταση της σορού appeared first on Protagon.gr.
14:09 22/03/2024

Αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο» – Συγκλονίζει ο ξάδερφος του

Newsique.gr
Σοκ και θλιψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία η τραγωδία που σημειώθηκε στην Κρήτη, όπου ένας καρκινοπαθής μην αντέχοντας άλλο τους πόνους έβαλε τέλος στη ζωή του. Στην κάμερα του MEGA, μίλησε ο ξάδερφος του 72χρονου. Πιο συγκεκριμένα, ο ξάδερφος του 72χρονου μίλησε για τους αφόρητους πόνους του ηλικιωμένου αλλά και για το «άφαντο» φάρμακο. «Τέλη […] Το άρθρο Αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο» – Συγκλονίζει ο ξάδερφος του εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
22:58 12/03/2024

Αυτοκτονία στο Ηράκλειο: «Ήταν καρκινοπαθής και δεν έβρισκε φάρμακο για τη χημειοθεραπεία» λέει ξάδερφος του αυτόχειρα

empisteutiko.gr
Η αυτοκτονία στο Ηράκλειο προκαλεί συγκίνηση και έντονο προβληματισμό. Συγγενείς του αυτόχειρα περιγράφουν τις τελευταίες μέρες του 72χρονου και εξηγούν πώς έφτασε στην αυτοχειρία… Ανάστατο το Ηράκλειο από την αυτοκτονία και τις καταγγελίες στενών συγγενών του αυτόχειρα. Όπως λένε ο 72χρονος οδηγήθηκε στον θάνατο, αφού για μήνες δεν μπορούσε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Αποτέλεσμα όπως αναφέρει ξάδερφός του, ήταν ο […] The post Αυτοκτονία στο Ηράκλειο: «Ήταν καρκινοπαθής και δεν έβρισκε φάρμακο για τη χημειοθεραπεία» λέει ξάδερφος του αυτόχειρα appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 12/03/2024

ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ 108-112: «Αυτοκτονία» και αποκλεισμός για την Ένωση

tanea.gr
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 108-112 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στην τρίτη παράταση (77-77 κ.α.) και με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη δεύτερη φάση του BCL.
01:00 06/03/2024

Σοκ στο Μπάκιγχαμ: Αυτοκτονία ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον

Παραπολιτικά
Ο Τόμας Κίνγκστον, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας βρέθηκε νεκρός την Κυριακή
12:00 03/03/2024

Αυτοκτονία: Ενημερωτική διερεύνηση του «γιατί;»

militaire.gr
                      Ψυχό-κοινωνιολογικό πιπεράτο του Καθηγητή Πιπερόπουλου      Συγκίνησε και προβλημάτισε το άρθρο μου για απόπειρα αυτοκτονίας μια νέας γυναίκας με τίτλο «Μια ζωή στα σκουπίδια με 19 χάπια;» που φιλοξενήθηκε εδώ.      Ο θάνατος βρίσκεται αναμφίβολα στο τραγικότερο σημείο στο ευρύ φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων καθώς όλοι μας συστηματικά και μεθοδικά απομακρύνουμε τη σκέψη ότι είμαστε «εφήμερα όντα.».      Ο θάνατος, όμως, από αυτοκτονία, πέρα από την εγγενή τραγικότητά του εμπεριέχει και τα καταθλιπτικά στοιχεία που δημιουργούν οι υποκειμενικές ενοχές συγγενών και φίλων για την αδυναμία τους να προβλέψουν και να αποτρέψουν το γεγονός!      Η κοινή γνώμη έθετε και θέτει
10:00 21/02/2024

Μαραντζίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα εξουσίας έχει τελειώσει - Είναι μόνο για τα «πρωινάδικα»

ProtoThema.gr
«Αυτοκτονία για το ΠΑΣΟΚ αν χάσει τη δεύτερη θέση, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πείθει την κοινή γνώμη», είπε σε συνέντευξή του 
10:00 05/02/2024

Η στρατιώτης που αυτοκτόνησε συμβούλευε ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Η 34χρονη Αμερικανίδα στρατιώτης Μισέλ Γιανγκ τέσσερις μήνες πριν αυτοκτονήσει συμβούλευε τους ανθρώπους με αυτοκτονικές τάσεις να αναζητoύν βοήθεια. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram με αφορμή τον Μήνα Πρόληψης της Αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο, η Γιανγκ εξήγησε πώς ο αδελφός της αυτοκτόνησε σε ηλικία 14 ετών. Περιγράφοντάς τον ως «προστάτη» και «καλύτερο φίλο» της, είπε: […] Το άρθρο Η στρατιώτης που αυτοκτόνησε συμβούλευε ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 23/01/2024

Αχαΐα: Αυτοκτονία πατέρα 3 παιδιών – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του

lykavitos.gr
Νεκρός στο κρεβάτι του εντοπίστηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου, ένας 55χρονος στην Αγία Ελεούσα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα.
14:17 17/11/2023

«Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο»: Αυτοκτονία ο θάνατος της φοιτήτριας – Τα μηνύματα στο κινητό

Newsique.gr
Αυτοχειρία ήταν ο θάνατος της 23χρονης φοιτήτριας, το Σάββατο (4/11) το απόγευμα, στην Πάτρα. Η 23χρονη φοιτήτρια έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε. Σοκαρισμένη είναι και η τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας από όπου καταγόταν η νεαρή κοπέλα που προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Όπως αναφέρει το pelop.gr, τα μηνύματα που βρήκαν […] Το άρθρο «Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο»: Αυτοκτονία ο θάνατος της φοιτήτριας – Τα μηνύματα στο κινητό εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:58 06/11/2023

Βούλα: Αυτοκτονία ο θάνατος του Ελληνοσύρου εφοπλιστή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

empisteutiko.gr
Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Ελληνοσύρου εφοπλιστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Βούλα, περίπου στις 4.30 το απόγευμα της Πέμπτης (02.11.2023).  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνοσύρος εφοπλιστής, ο οποίος ήταν και ένας από τους ιδιοκτήτες γνωστής ναυτιλιακής εταιρείας, κατέβηκε σε έναν ημιυπόγειο χώρο του πολυτελούς σπιτιού του, στη Βούλα, που χρησιμοποιείται ως […] The post Βούλα: Αυτοκτονία ο θάνατος του Ελληνοσύρου εφοπλιστή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 02/11/2023

Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας: 1 παιδί Κάθε 2 ημέρες με αυτοκτονικό ιδεασμό

enallaktikidrasi.com
Περισσότερες από 700.000 αυτοκτονίες ετησίως. 1 παιδί κάθε 2 ημέρες με αυτοκτονικό ιδεασμό Editorial Team
22:00 10/09/2023

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο στην Ελλάδα – Τουλάχιστον 25% των αυτοκτονιών δεν καταγράφονται

Newsbeast.gr
Περισσότεροι από 500 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 5000 πενθούντες ετησίως. Στην πραγματικότητα οι αυτοκτονίες είναι πολύ περισσότερες αυτών που καταγράφονται, ενώ δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία για τις μη θανατηφόρες απόπειρες, οι οποίες εκτιμάται ότι είναι 15 – 20 φορές περισσότερες των καταγεγραμμένων αυτοκτονιών. Τα στοιχεία δίνει το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών και το ερευνητικό δίκτυο καταγραφής του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της «ΚΛΙΜΑΚΑ», μέλος της Διεθνούς Ένωσης για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας, με αφορμή τη 10η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτο
10:00 08/09/2023

Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνουν» οι εξετάσεις – «Ήθελε θάρρος να καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά»

pagenews.gr
Δεν βρέθηκαν ίχνη ξένου DNA στο σώμα της, «καθαρές» και οι τοξικολογικές εξετάσεις
10:46 18/06/2023

Αυτοκτονία δύο αστυνομικών: Τα σημειώματα που άφησαν

Newsique.gr
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διπλή τραγωδία στο Λασίθι. Δύο αστυνομικοί, ηλικίας 34 και 35 ετών, αντίστοιχα, αυτοκτόνησαν μέσα σε διάστημα μίας ώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, και οι δύο αστυνομικοί που απαγχονίστηκαν στο Λασίθι, άφησαν πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα. Ο ένας αστυνομικός έβαλε τέλος στη […] Το άρθρο Αυτοκτονία δύο αστυνομικών: Τα σημειώματα που άφησαν εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
09:58 11/06/2023

Απίστευτο θρίλερ στην Bundesliga: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν – «Αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ

blueskytv.gr
Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η διαδοχική φορά και συνολικά 33η στην ιστορία της αναδείχθηκε χθες (27/5) η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Κολωνία, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga, και, εκμεταλλευόμενη την εντός έδρας ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Μάιντς (2-2), «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της κατάταξης […] Απίστευτο θρίλερ στην Bundesliga: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν – «Αυτοκτονία» της Ντόρτμουντ on BLUE SKY.
19:46 28/05/2023

Ξύπνησε και βρήκε τον άντρα της νεκρό στην ταράτσα - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ηράκλειο

Newsit
Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα που τα ξημερώματα βρήκε τον άντρα της νεκρό, στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν στο Ηράκλειο. Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία… Ανατριχιαστικές σκηνές σε πολυκατοικία στο Ηράκλειο, με τα ουρλιαχτά της γυναίκας στη θέα του νεκρού συζύγου της, να ξεσηκώνουν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Ο 57χρονος φέρεται να έδωσε τέλος ... Περισσότερα To άρθρο Ξύπνησε και βρήκε τον άντρα της νεκρό στην ταράτσα - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ηράκλειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:14 28/05/2023

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Αυτοκτονία του Αλέξη και η Κίνηση του Ισίδωρου που αφήνει Άφωνη την Ισμήνη

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ  Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Αυτοκτονία του Αλέξη και η Κίνηση του Ισίδωρου που αφήνει Άφωνη την Ισμήνη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:02 24/05/2023

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Εκδίκηση της Ιουλίας και μια Αυτοκτονία που Συνταράσσει τη Μάνη

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ  Μετά το «τελευταίο αντίο» στη Μυρτάλη, η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάει να δει τον Αλέξη στο κρατητήριο. Η συνάντησή τους είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και η γυναίκα μιλάει με ιδιαίτερη σκληρότητα στον γιο της, γεγονός που τον τσακίζει. Μπορεί ο Αλέξης να […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Εκδίκηση της Ιουλίας και μια Αυτοκτονία που Συνταράσσει τη Μάνη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:32 22/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load