#George Clooney

Tal Dilian> Ποιοι και γιατί τρέμουν τον Ισραηλινό George Clooney του Predator; Είναι η επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού ο λόγος;

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Tal Dilian> Ποιοι και γιατί τρέμουν τον Ισραηλινό George Clooney του Predator; Είναι η επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού ο λόγος; appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
16:37 11/03/2024

Matthew McConaughey: Mια τεκίλα διάσημη και… παντελονάτη!

instyle.gr
Κάποια στιγμή στην καριέρα τους, οι celebrities φαίνεται ότι πρέπει να λανσάρουν μια τεκίλα. Η Kendal Jenner, ο George Clooney, ο Lebron James, ο Nick Jonas, ο Dwayne «The Rock» Johnson, ο Carlos Santana, η Εva Longoria… Τώρα, είναι η σειρά του Matthew McConaughey και της συζύγου του Camila Alves με την τεκίλα «Pantalones», που σημαίνει «παντελόνια» […] The post Matthew McConaughey: Mια τεκίλα διάσημη και… παντελονάτη! appeared first on InStyle.
15:46 25/02/2024

Ο Μελέτης Ηλίας «ψάχνει» τον Γιώργο Λάνθιμο για να του δώσει βιογραφικό

Newsbeast.gr
«Έχω κάνει δοκιμαστικά για παρουσίαση, αλλά μου φαντάζει δύσκολο. Εννοείται ότι πάω σε δοκιμαστικά για ρόλους, δεν είμαι ο George Clooney. Έχω κάνει διαφήμιση, τώρα μας ενόχλησε;», είπε με χιούμορ ο Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο γνωστός ηθοποιός έκανε και μια… έκκληση στον Γιώργο Λάνθιμο! «Γιώργο Λάνθιμε θέλω να σου αφήσω ένα βιογραφικό», είπε αστειευόμενος και συνέχισε: «Ο Γιώργος Λάνθιμος γιατί δεν παίρνει έναν Έλληνα ηθοποιό στις παραγωγές του; Έχει κάνει “παπάδες” τι να κάνουμε τώρα και μπράβο του». Για τις επαναλήψεις της σειράς που είχε συμμετάσχει «Το σόι σου» σχολίασε: «Έχω νιώσει το άγχος για το αν θα μπορούσα να κάνω δραματικ
04:00 11/02/2024

Drew Barrymore: Η συμβουλή που της έδωσε ο George Clooney και της άλλαξε την καριέρα

instyle.gr
Η Drew Barrymore έδωσε πολλά credits στον George Clooney μία πολύτιμη συμβουλή που της έδωσε. Στο “The Drew Barrymore Show” αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός μίλησε με τους πρωταγωνιστές του Masters of the Air, Austin Butler και Callum Turner. Ο Turner πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία The Boys in the Boat σε σκηνοθεσία Clooney, κάνοντας τον […] The post Drew Barrymore: Η συμβουλή που της έδωσε ο George Clooney και της άλλαξε την καριέρα appeared first on InStyle.
16:46 03/02/2024

Ειδικός ανέλυσε το ξεχωριστό δέσιμο που έχουν Amal και George Clooney

queen.gr
Ένα ζευγάρι που δείχνει όλο και πιο αγαπημένο στο πέρασμα του χρόνου.Περισσότερα...
17:09 04/01/2024

George Clooney: H συγκινητική δήλωση για τον Matthew Perry – “Ενα αστείο παιδί που δεν ήταν ευτυχισμένο”

instyle.gr
Ο George Clooney μιλά για τη φιλία που είχε με τον Matthew Perry. Μάλιστα, θεωρεί ότι η επιτυχία του στα Friends δεν του έφερε την ευτυχία που πάντα ήθελε. Κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας The Boys in the Boat, ο 62χρονος Clooney μίλησε για τη σχέση του με τον Perry. Συγκεκριμένα, […] The post George Clooney: H συγκινητική δήλωση για τον Matthew Perry – “Ενα αστείο παιδί που δεν ήταν ευτυχισμένο” appeared first on InStyle.
11:46 20/12/2023

George Clooney: Η εξομολόγηση για τον γάμο του με την Amal

instyle.gr
Ο George Clooney ξέρει καλά ότι δεν ανταποκρινόταν στα υψηλά στάνταρ της Amal. Μάλιστα, δεν δίστασε να αστειευτεί γι’ αυτό σε συνέντευξή του στο Page Six. “Ναι, και εξακολουθώ [να το πιστεύω]“, απάντησε ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε ότι “ήταν πάνω από τις δυνατότητές του” η Amal. Ο σταρ, που έδωσε τη συνέντευξη στο […] The post George Clooney: Η εξομολόγηση για τον γάμο του με την Amal appeared first on InStyle.
22:46 17/12/2023

George Clooney: Γιατί ντρέπεται στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Ο George Clooney θα μπορούσε ίσως να αντιγράψει κάποια στιλιστικά μυστικά από την πάντα κομψή σύζυγό του, Amal Clooney. Ο 62χρονος σταρ και η 45χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως παντρεμένο ζευγάρι στις Χρυσές Σφαίρες του 2015. Από τότε είναι ένα από τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Amal […] The post George Clooney: Γιατί ντρέπεται στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
16:46 13/12/2023

Ο George Clooney μοιράστηκε το απόλυτο trick για γονείς που εφαρμόζει στα δίδυμα παιδιά του

queen.gr
Ο George Clooney θέλει να δώσει σωστά πρότυπα στα παιδιά του και έχει βρει έναν έξυπνο και fun τρόπο για να το πετύχει.Περισσότερα...
00:17 13/12/2023

Amal Clooney: Τολμά ένα δύσκολο χρώμα στο κόκκινο χαλί και είναι (ξανά) υπέροχη

tlife.gr
Η Amal Clooney συνεχίζει να στηρίζει τον George Clooney και είναι μαζί του σε όλες τις To άρθρο Amal Clooney: Τολμά ένα δύσκολο χρώμα στο κόκκινο χαλί και είναι (ξανά) υπέροχη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 12/12/2023

H Φραν Ντρέσερ αποκάλυψε τι είπαν Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπράντλεϊ Κούπερ στη λήξη της απεργίας των ηθοποιών

Newsit
Η ηθοποιός και πρόεδρος του συνδικάτου SAG-AFTRA Φραν Ντρέσερ (Fran Drescher) μετά το τέλος της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και την ενδιάμεση συμφωνία με τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ δέχθηκε πολλά ευχαριστήρια τηλεφωνήματα από τους διάσημους συναδέλφους της, όπως εκείνα των Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper). Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στον ... Περισσότερα To άρθρο H Φραν Ντρέσερ αποκάλυψε τι είπαν Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπράντλεϊ Κούπερ στη λήξη της απεργίας των ηθοποιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 10/11/2023

Amal και George Clooney: Το απόλυτο λαμπερό power couple – Η “μπηχτή” για τα εννιά χρόνια γάμου

instyle.gr
Ο George Clooney και η Amal έφεραν λάμψη Χόλιγουντ στη Νέα Υόρκη συγκεντρώνοντας την ελίτ της showbiz στα δεύτερα ετήσια βραβεία Albie που διοργάνωσαν στη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Τα βραβεία Albie διοργανώνονται από το Ίδρυμα Clooney Foundation For Justice, το οποίο τα απονέμει στους “θαρραλέους υπερασπιστές της δικαιοσύνης που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο γι’ αυτό που κάνουν.” […] The post Amal και George Clooney: Το απόλυτο λαμπερό power couple – Η “μπηχτή” για τα εννιά χρόνια γάμου appeared first on InStyle.
13:46 29/09/2023

O George Clooney διαψεύδει την είδηση ότι πουλά τη βίλα του στη λίμνη Κόμο

govastileto.gr
Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο George Clooney πουλάει την εντυπωσιακή βίλα του στη λίμνη Κόμο. Ο George Clooney αγόρασε την ιταλική Villa Oleandra,  που χτίστηκε τον 18ο αιώνα, στο Laglio της Ιταλίας, στη λίμνη Κόμο, το 2002 για 11,7 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η είδηση αυτή δεν είναι αληθής. […]
01:00 27/09/2023

George Clooney: Πωλητήριο στην έπαυλη στη Λίμνη Κόμο έπειτα από 21 χρόνια

instyle.gr
O George Clooney πουλά την έπαυλή του στη Λίμνη Κόμο έπειτα από 21 χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα σε ιταλικό περιοδικό. Όπως δημοσίευσε το Oggi, ο 61χρονος σταρ πουλά τη Villa Oleandra. Η μεσίτρια Yasemin Baysal της Engel & Volkers στο Κόμο, είπε στο περιοδικό ότι παρά τις φήμες περί πώλησης στο παρελθόν, αυτήν τη φορά […] The post George Clooney: Πωλητήριο στην έπαυλη στη Λίμνη Κόμο έπειτα από 21 χρόνια appeared first on InStyle.
10:46 24/09/2023

Ευλαμπία Ρέβη σε Σπύρο Χαριτάτο: «Μας έστειλαν ότι μοιάζεις στον George Clooney, το αποδέχεσαι;»

zappit.gr
Το πιο θερμό καλωσόρισμα στην πρωινή εκπομπή του Open επιφύλασσαν τόσο η Ευλαμπία Ρέβη όσο και η αθλητική δημοσιογράφος, Έλβη […] The post Ευλαμπία Ρέβη σε Σπύρο Χαριτάτο: «Μας έστειλαν ότι μοιάζεις στον George Clooney, το αποδέχεσαι;» appeared first on Zappit.
11:00 02/09/2023

H Amal Clooney υιοθέτησε το princesscore με vintage φόρεμα Dior by John Galliano

instyle.gr
Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουρες, αυτό είναι το γεγονός ότι η Amal και ο George Clooney θα συνεχίσουν να κάνουν εντυπωσιακές κοινές εμφανίσεις μέχρι το τέλος. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ζευγάρι εθεάθη στην Ιταλία να περπατά χέρι-χέρι με την Amal να δείχνει αβίαστα κομψή με ένα μοντέρνο ασπρόμαυρο μίνι […] The post H Amal Clooney υιοθέτησε το princesscore με vintage φόρεμα Dior by John Galliano appeared first on InStyle.
21:46 01/09/2023

George Clooney: Νοικιάζει την ιστορική του βίλα στη λίμνη Κόμο – Μπορείτε πλέον να κάνετε εκεί τον γάμο σας

monopoli.gr
Η Villa Oleandra στη λίμνη Κόμο που ο George Clooney αγόρασε το 2002 αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά, αλλά και επιβλητικά σπίτια της περιοχής. Τώρα μπορεί να γίνει δική σας, έστω για μία ημέρα, καθώς ο ηθοποιός αποφάσισε να νοικιάσει το ακίνητο.
18:53 01/08/2023

Ετοίμασε όπου κι αν βρίσκεσαι τα δροσιστικά paloma cocktails που δοκιμάσαμε στο #aNightToRemember!

queen.gr
Η εκλεκτή Casamigos Blanco Tequila δημιουργήθηκε από τρεις φίλους, τον George Clooney, τον Rande Gerber και τον Michael Meldman, με σκοπό να απολαμβάνουν ένα premium απόσταγμα οι ίδιοι, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους.Περισσότερα...
11:17 01/08/2023

George και Amal Clooney: Βαρκάδα στη Λίμνη Κόμο για το ερωτευμένο ζευγάρι και τα δίδυμά του

instyle.gr
Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο κατά τη διάρκεια μιας χαλαρωτικής ημέρας στη Λίμνη Κόμο. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια, απόλαυσε βαρκάδα στη Λίμνη μαζί με τα δίδυμα παιδιά του. George Clooney, 62, and wife Amal, 45, enjoy a relaxing boat ride with their twins during […] The post George και Amal Clooney: Βαρκάδα στη Λίμνη Κόμο για το ερωτευμένο ζευγάρι και τα δίδυμά του appeared first on InStyle.
17:46 29/07/2023

Amal Clooney: Καυτά φιλιά με τον George Clooney σε ρομαντικό ραντεβού στη Λίμνη Κόμο

instyle.gr
Αιθέρια εμφάνιση έκανε η Amal Clooney στο πλευρό του συζύγου της, George Clooney, καθώς το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό ραντεβού στη Λίμνη Κόμο. Η 45χρονη δικηγόρος επέλεξε ένα λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την εκπληκτική σιλουέτα της, ενώ ο George, στα 62 του απέδειξε ότι η γοητεία του είναι διαχρονική. George and Amal Clooney Get Close […] The post Amal Clooney: Καυτά φιλιά με τον George Clooney σε ρομαντικό ραντεβού στη Λίμνη Κόμο appeared first on InStyle.
22:46 17/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load