#Led Zeppelin

Πόσα θα πιάσει μία Ferrari 246 Dino με «άρωμα» Led Zeppelin;

Newsauto.gr
Μία ρετρό Ferrari του 1973 κοστίζει έτσι και αλλιώς πολλά χρήματα. Πόσο μάλλον όταν την είχαν στην ιδιοκτησία τους θρύλοι. Είτε είστε φίλοι της ροκ είτε όχι, γνωρίζετε τους Led Zeppelin. Η θρυλική ροκ μπάντα άρχισε να μεσουρανεί τη δεκαετία του ’70 και ουσιαστικά δεν σταμάτησε ποτέ να επηρεάζει τη μουσική σκηνή. Μεγάλο ρόλο στις […]
19:00 25/02/2024

Led Zeppelin IV: Αναγνωρίστηκε ο μυστηριώδης άνδρας στο εξώφυλλο του εμβληματικού άλμπουμ

monopoli.gr
Ο μυστηριώδης άνδρας που απεικονίζεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ, «Led Zeppelin IV», ήταν ένας 69χρονός χτίστης, ονόματι Lot Long, ο οποίος απαθανατίστηκε από τον φακό του βικτωριανού φωτογράφου Ernest Howard Farmer, γύρω στο 1892.
13:53 13/11/2023

Robert Plant: Ο frontman των Led Zeppelin ερμηνεύει το “Stairway to Heaven” για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια

instyle.gr
Ο Robert Plant, θρυλικός frontman των Led Zeppelin, ερμήνευσε το πιο διάσημο τραγούδι του συγκροτήματος, το Stairway to Heaven, για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια. Ο βετεράνος μουσικός, 75 ετών, εμφανίστηκε μαζί με τον Andy Taylor, 62 ετών, από τους Duran Duran σε φιλανθρωπικό έρανο στο Soho Farmhouse το περασμένο Σαββατοκύριακο. Παρά το […] The post Robert Plant: Ο frontman των Led Zeppelin ερμηνεύει το “Stairway to Heaven” για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια appeared first on InStyle.
18:46 25/10/2023

Whole Lotta Love: Η μεγάλη ροκ διασκευή της Τίνα Τέρνερ, που την τραγούδησε μόνο σε μια συναυλία

fosonline.gr
Το Whole Lotta Love είναι ένα τραγούδι διασκευής των Led Zeppelin, από το άλμπουμ Acid Queen, μαζί με το Baby, Get It On το δεύτερο σινγκλ του LP.
10:46 26/05/2023

Ο ξεχωριστός Michael Winslow απο τις ταινίες με την αστυνομική ακαδημία

olympia.gr
Θυμάστε τον MICHAEL WINSLOW – τον τύπο από τις ταινίες της Αστυνομικής Ακαδημίας; Δείτε τον και τα εξαιρετικά ταλέντα του εδώ καθώς το σκοτώνει με το “Whole Lotta Love” των Led Zeppelin – στη νορβηγική τηλεόραση το 2011. Remember MICHAEL WINSLOW from the Police Academy movies? Well check him & his extraordinary talents out here […] Ο ξεχωριστός Michael Winslow απο τις ταινίες με την αστυνομική ακαδημία - olympia
23:24 18/10/2022

Οι Led Zeppelin Symphonic στο Θέατρο Γης στις 28/6

grtimes.gr
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος με ροκ μπάντα, Συμφωνική Ορχήστρα και μεγάλα αστέρια της βρετανικής μουσικής σκηνής. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, μετά τις 2 μαγικές sold-out βραδιές που μας χάρισαν στο Ηρώδειο πέρσι το καλοκαίρι και μετά το sold out στο εμβληματικό Palladium του West End στο Λονδίνο, το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται για να μαγέψει και το κοινό της Θεσσαλονίκης, για μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης, την Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 21:00. Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ Καταξιωμένοι μουσικοί και τραγουδιστές της βρετανικής σκηνής και το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής Φιλαρμονίας Ορχήστρας Αθηνών, παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα hits των θρυλικών Led Zeppeli
08:34 23/06/2022

Ο Ρόμπερτ Πλαντ λέει ότι απέρριψε ρόλο στο «Game of Thrones»

grtimes.gr
Ο Ρόμπερτ Πλαντ κάποτε απέρριψε την ευκαιρία να εμφανιστεί ως guest star στη σειρά του HBO «Game Of Thrones», σύμφωνα με νέα συνέντευξη του. Ο πρώην αρχηγός των Led Zeppelin αποκάλυψε την ιστορία κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Καναδό ελληνικής καταγωγής τηλεοπτικό παρουσιαστή και δημοσιογράφο Τζωρτζ Στρουμπουλόπουλο σε ερώτησή του για τη σειρά φαντασίας. Ο τραγουδιστής είπε ότι, αν και δεν παρακολούθησε τη σειρά, του "προτάθηκε ένας ρόλος" σε αυτή, τον οποίο απέρριψε. «Δεν θέλω να με τυποποιούν» είπε αστειευόμενος. Όταν ρωτήθηκε για το είδος του ρόλου που του πρότειναν, ο Ρόμπερτ Πλαντ απάντησε: «Νόμιζα ότι θα ιππεύω ένα άλογο και θα προχωράω…». Αν και η μουσική του Ρόμπερτ Πλαντ έχει χρησ
12:12 21/06/2022

Γιατί ο τραγουδιστής των Led Zeppelin δεν δέχθηκε να παίξει στο Game of Thrones

eleftherostypos.gr
Ο Ρόμπερτ Πλαντ κάποτε απέρριψε την ευκαιρία να εμφανιστεί ως guest star στη σειρά του HBO «Game Of Thrones», σύμφωνα με νέα συνέντευξή του. Ο πρώην αρχηγός των Led Zeppelin αποκάλυψε την ιστορία κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Καναδό ελληνικής καταγωγής τηλεοπτικό παρουσιαστή και δημοσιογράφο Τζωρτζ Στρουμπουλόπουλο σε ερώτησή του για τη σειρά φαντασίας. […] Το άρθρο Γιατί ο τραγουδιστής των Led Zeppelin δεν δέχθηκε να παίξει στο Game of Thrones εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:40 18/06/2022

Game of Thrones: Ο Ρόμπερτ Πλαντ λέει ότι απέρριψε ρόλο στην επιτυχημένη σειρά

ProtoThema.gr
«Νόμιζα ότι θα ιππεύω ένα άλογο και θα προχωράω», είπε αστειευόμενος ο πρώην αρχηγός των Led Zeppelin 
22:50 17/06/2022

Robert Plant: "Τώρα είμαι ο τύπος από το εξώφυλλο του Led Zeppelin IV"

sofokleousin.gr
Robert Plant: "Τώρα είμαι ο τύπος από το εξώφυλλο του Led Zeppelin IV"aniaka Σαβ, 23/04/2022 - 20:00
20:02 23/04/2022

Ο Robert Plant αυτοσαρκάζεται: Είμαι πλέον ο ηλικιωμένος στο εξώφυλλο του Led Zeppelin IV

instyle.gr
Ο Robert Plant ήταν ένας δραστήριος 23χρονος, όταν οι Led Zeppelin κυκλοφόρησαν το Led Zeppelin IV. Τώρα, στα 73 του, ο θρύλος της ροκ ταυτίζεται περισσότερο με τον ηλικιωμένο στο εξώφυλλο του άλμπουμ. Ανατρέχοντας στην περίοδο της ηχογράφησης του Led Zeppelin III στο podcast του «Digging Deep with Robert Plant» ο τραγουδιστής θυμήθηκε ότι μετακόμισε […] The post Ο Robert Plant αυτοσαρκάζεται: Είμαι πλέον ο ηλικιωμένος στο εξώφυλλο του Led Zeppelin IV appeared first on InStyle.
19:28 21/04/2022

Με ποιον ταυτίζεται πλέον ο Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin IV

el.gr
Ο Ρόμπερτ Πλαντ ήταν ένας δραστήριος 23χρονος, όταν οι Led Zeppelin κυκλοφόρησαν το Led Zeppelin IV. Τώρα, στα 73 του, ο θρύλος της ροκ ταυτίζεται περισσότερο με τον ηλικιωμένο στο εξώφυλλο του άλμπουμ. Ανατρέχοντας στην περίοδο της ηχογράφησης του Led Zeppelin III στο podcast του «Digging Deep with Robert Plant» ο τραγουδιστής θυμήθηκε ότι μετακόμισε […] Το άρθρο Με ποιον ταυτίζεται πλέον ο Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin IV εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:50 21/04/2022

Μαγική βραδιά με «Led Zeppelin» στη Θεσσαλονίκη

fosonline.gr
Το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται για να μαγέψει το κοινό της Θεσσαλονίκης, για μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης.
13:32 16/03/2022

Το «Paranoid» των Black Sabbath γράφτηκε σε 20΄ και το «έκλεψαν» από τους Led Zeppelin

fosonline.gr
Το «Paranoid» των Black Sabbath γράφτηκε σε 20΄ και το «έκλεψαν» από το ρεφρέν τραγουδιού των Led Zeppelin. O Ozzy Osbourne  δεν ήξερε το νόημα της λέξης.
12:00 01/02/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Οι προτιμήσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη χώρα μας, αυτή είναι η αγαπημένη του λέξη

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Οι προτιμήσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη χώρα μας, αυτή είναι η αγαπημένη του λέξη 29/12/2021 Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε σε νέα σειρά ερωτήσεων στην κάμερα του «Olympiacos TV».   Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για: Το αγαπημένο του φαγητό: Καραβίδες και ουζάκι με γαρίδες, ψαράκι αλλά και το αρνάκι είναι ωραίο. Τα τρία αγαπημένα του μέρη στην Ελλάδα: Το γήπεδό μας, το Καραϊσκάκη, μουσείο της Ακρόπολης και το Μικρολίμανο. Την αγαπημένη του λέξη: Η αγαπημένη του λέξη είναι ο Ολυμπιακός. Iron Maiden, Led Zeppelin ή Κάρλος Σαντάνα: Ο Κάρλος Σάντανα. Τον παίκτη που του άρεσε: Ζορντάο (βετεράνος Πορτογάλος επιθετικός).
21:00 29/12/2021

Η Δέσποινα Μοίρου εγκαινίασε την έκθεση των θρυλικών Pink Floyd στο Λος Άντζελες

ProtoThema.gr
Η έκθεση παρουσιάζει όλη την ιστορία της κορυφαίας μπάντας μέσα από αρχεία, μουσικά όργανα, μακέτες, εξώφυλλα μέχρι τα διάσημα ιπτάμενα γουρούνια που συνόδευαν τις συναυλίες τους -  Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν αποκλειστικά με VIP καλεσμένους, όπως μέλη των doors και των Led Zeppelin 
19:12 18/12/2021

Στο φως οι ακολασίες των Led Zeppelin - Σεξουαλικά όργια με έφηβες και ναρκωτικά

pronews.gr
Νέο βιβλίο βγάζει στο φως της δμοσιότητασ όσα γίνονταν πίσω από τα φώτα των συναυλιών καθώς όργια και πάρτι στα ξενοδοχεία που διέμεναν οι αστέρες του διάσημου ροκ συγκροτήματος Mια ανοιξιάτικη ημέρα  του 1973 η πισίνα στον τελευταίο όροφο του Continental Hyatt House Hotel στο Λος Άντζελες ήταν γεμάτη από ανήλικα κορίτσια ..με ή χωρίς μπικίνι. Το σκηνικό είχε στηθεί για ένα ακόμη ξέφρενο πάρτι των Led Zeppelin. Τα κορίτσια, το ένα μετά το άλλο βουτούσαν στο νερό ζαλισμένα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ενώ τα μέλη του συγκροτήματος και οι φίλοι τους τα παρακολουθούσαν ρίχνοντάς τους λάγνες ματιές. Ο Τζίμι Πέιτζ, ο κιθαρίστας και μεγάλο αστέρι του πιο καυτού ροκ συγκροτήματος του κόσμου, παρακολο
00:00 16/12/2021

To τέλος των Led Zeppelin

fosonline.gr
Σαν σήμερα το 1980 ο Τζίμι Πέιτζ, ο Ρόμπερτ Πλαντ και ο Τζον Πολ Τζόουνς ανακοινώνουν με θλίψη την απόφασή τους να μη συνεχίσουν τους Led Zeppelin.
08:10 04/12/2021

Rolling Stones Vs Led Zeppelin: Κόντρες με σεξ πάρτι και σκάνδαλα

protagon.gr
Το καλοκαίρι του 1972 τα δύο συγκροτήματα της ροκ ανταγωνίζονταν για την καλύτερη παγκόσμια περιοδεία. Τελικά οι παρέες με διασημότητες της εποχής και τα σκάνδαλα των Stones έκλεψαν την παράσταση από τους Zeppelin The post Rolling Stones Vs Led Zeppelin: Κόντρες με σεξ πάρτι και σκάνδαλα appeared first on Protagon.gr.
18:12 08/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load