#Μωυσής Ελισάφ

Iωάννινα: Θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε ο Μωυσής Ελισάφ το 2019, είπε ο νέος δήμαρχος

ProtoThema.gr
Μετά τον Μωυσή Ελισάφ, «ενότητα και συνέχεια» υπόσχεται ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου
14:28 20/03/2023

Μωυσής Ελισάφ> Το χειροκρότημα έχει αξία όταν φεύγουμε από τη σκηνή και όχι όταν ανεβαίνουμε στην σκηνή

kourdistoportocali.com
Βreaking news The post Μωυσής Ελισάφ> Το χειροκρότημα έχει αξία όταν φεύγουμε από τη σκηνή και όχι όταν ανεβαίνουμε στην σκηνή appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
23:40 19/02/2023

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αποχαιρετά τον Μωυσή Ελισάφ με μια ανακοίνωση 93 λέξεων

Newsit
«Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος, αξίες και αρχές. Ενεργός πολίτης και πολιτικός με γαλήνιο βλέμμα… Ο Μωυσής Ελισάφ βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης που αγάπησε, τους ανθρώπους της οποίας υπηρέτησε και από τη θέση του Δημάρχου Ιωαννιτών» αναφέρει σε μήνυμά της για την απώλεια του δημάρχου Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ, η Γιάννα Αγγελοπούλου – ... Περισσότερα To άρθρο Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αποχαιρετά τον Μωυσή Ελισάφ με μια ανακοίνωση 93 λέξεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:26 19/02/2023

Μωυσής Ελισάφ: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η κηδεία – Τα θερμά λόγια και ο σεβασμός στον επιστήμονα

naftemporiki.gr
Με δάκρυα στα μάτια και μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα και θερμά λόγια για τον άνθρωπο, την προσωπικότητα και τον επιστήμονα, αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι, τον εκλιπόντα δήμαρχο Ιωαννίνων,… Μωυσής Ελισάφ: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η κηδεία – Τα θερμά λόγια και ο σεβασμός στον επιστήμονα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:54 19/02/2023

Στην Ηπειρώτικη γη αναπαύεται ο Μωυσής Ελισάφ

lykavitos.gr
Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο «αντίο» στον Δήμαρχο Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ. Η κηδεία έγινε στη μία μετά το μεσημέρι, στην Ιερά Συναγωγή Ιωαννίνων παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
16:06 19/02/2023

Μωυσής Ελισάφ: Κηδεύεται ο δήμαρχος Ιωαννίνων – Θλίψη για τον θάνατό του σε ηλικία 69 ετών

Newsbeast.gr
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του δημάρχου Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, σε ηλικία 69 ετών, μετά από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο. H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί, σήμερα 19 Φεβρουαρίου, στα Ιωάννινα για να παραστεί στην κηδεία. Η κηδεία του Μωυσή Ελισάφ θα γίνει την Κυριακή στις 13:00 στην Ιερά Συναγωγή Ιωαννίνων. Στον ίδιο χώρο η οικογένειά του θα δεχθεί συλλυπητήρια. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές υπέρ της Ιεράς Συναγωγής. Ο Μωυσής Ελισάφ γεννήθηκε το 1954 στα Ιωάννινα. Ήταν παθολόγος και πανεπιστημιακός ρωμανιώτικης καταγωγής και διατελούσε Δήμαρχος Ιωαννιτών από το 2019. Οι γονείς του ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος, οι οπο
02:00 19/02/2023

«Ήμουν πάντα ενεργός πολίτης» – Μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Μωυσή Ελισάφ

myvolos.net
Μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχε δώσει ο Μωυσής Ελισάφ ήταν στον Λεόν Σαλτιέλ για το K. Review τον περασμένο Αύγουστο. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Ιωαννίνων έφυγε από τη ζωή χθες Παρασκευή σε ηλικία 68 ετών. Ο Δήμος Ιωαννιτών είχε γνωστοποιήσει πως ο δήμαρχος αντιμετώπιζε κάποιο «απρόβλεπτο πρόβλημα υγείας, που προέκυψε κατά τη διάρκεια […]
19:32 18/02/2023

Μωυσής Ελισάφ: Το όραμα, η αγάπη για τα Ιωάννινα και οι New York Times

tovima
Άνθρωποι όπως ο Μωυσής Ελισάφ δεν φεύγουν ποτέ και το παράδειγμά τους, η στάση ζωής τους θα μας συντροφεύουν πάντα.
11:42 18/02/2023

Μωυσής Ελισάφ: Πένθος στα Ιωάννινα – Πότε θα γίνει η κηδεία

thebest.gr
Έφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας τα Ιωάννινα στο πένθος.
10:26 18/02/2023

Αλ. Τσίπρας: Ο Μωυσής Ελισάφ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα Ιωάννινα και στη χώρα

myvolos.net
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του δημάρχου Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Ο Μωυσής Ελισάφ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα Ιωάννινα και στη χώρα γκρεμίζοντας τείχη και ενώνοντας τις πιο φωτεινές πλευρές της επιστήμης, της πολιτικής και του πολιτισμού», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας. […]
00:34 18/02/2023

Ανδρουλάκης: Ο Μωυσής Ελισάφ ήταν πάντα ένας άνθρωπος της προσφοράς και της αλληλεγγύης

myvolos.net
Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Μωυσή Ελισάφ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης τόνιζοντας πως «το έργο του και οι προοδευτικές του ιδέες θα μας εμπνέουν για πάντα». Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη Αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη τον αγαπητό μου φίλο, Μωυσή Ελισάφ, […]
23:32 17/02/2023

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος: Βαθιά οδύνη για την απώλεια του Μωυσή Ελισάφ

Skai.gr
«Ο Μωυσής Ελισάφ ήταν ένας διανοούμενος με πλούτο γνώσης, που ξεπερνά τα όρια της ιατρικής επιστήμης, με ιδιαίτερη ευαισθησία στη βιβλιογραφία που αφορούσε στο Ολοκαύτωμα. Ένας άνθρωπος που υπερασπιζόταν με πάθος τις αρχές της Δικαιοσύνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»
23:06 17/02/2023

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο Μωυσής Ελισάφ ήταν διεθνούς εμβέλειας πλεονέκτημα για τη χώρα

Skai.gr
Η ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον δήμαρχο Ιωαννίνων που απεβίωσε σήμερα
22:06 17/02/2023

Μωυσής Ελισάφ: Τα συλλυπητήρια μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας

in.gr
Ο Μωυσής Ελισάφ, ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος στην Ελλάδα, ήταν μια φωτισμένη προσωπικότητα και ο χαμός του σκόρπισε θλίψη στα Γιάννενα που υπηρέτησε και σε όλη τη χώρα.
21:18 17/02/2023

ΣΥΡΙΖΑ για Μωυσή Ελισάφ: «Ήταν ένα παράδειγμα ενεργού και προοδευτικού πολίτη»

Newsit
Την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Μωυσής Ελισάφ ήταν ένα παράδειγμα ενεργού και προοδευτικού πολίτη που λειτουργούσε στο πλαίσιο των συναινέσεων, μακριά από προκαταλήψεις και μισαλλοδοξίες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την εβραϊκή κοινότητα και τους πολίτες των Ιωαννίνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ ... Περισσότερα To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ για Μωυσή Ελισάφ: «Ήταν ένα παράδειγμα ενεργού και προοδευτικού πολίτη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:18 17/02/2023

Πώς αποχαιρετά ο πολιτικός κόσμος τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ

Newsit
Θλίψη προκάλεσε σε όλη την χώρα η είδηση του θανάτου του Μωυσή Ελισάφ, δημάρχου Ιωαννίνων με τον πολιτικό κόσμο να τον αποχαιρετά. Ο Μωυσής Ελισάφ τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί σοβαρά το τελευταίο διάστημα και ήταν ο πρώτος δήμαρχος εβραϊκής καταγωγής που εξελέγη στην Ελλάδα. ... Περισσότερα To άρθρο Πώς αποχαιρετά ο πολιτικός κόσμος τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:44 17/02/2023

Ποιος ήταν ο Μωυσής Ελισάφ: Ένας φωτισμένος Εβραίος γιατρός δήμαρχος στα Γιάννενα

thebest.gr
Η γέννηση του Μωυσή Ελισάφ, του Δημάρχου Ιωαννίνων που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της νίκης της ζωής έναντι του θανάτου.
20:32 17/02/2023

Πέθανε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ

Newsique.gr
Έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ. Ο Μωυσής Ελισάφ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Δήμος Ιωαννίνων είχε γνωστοποιήσει πως ο δήμαρχος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και βρισκόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στην ανακοίνωση, έκανε λόγο για «απρόβλεπτο πρόβλημα υγείας, που προέκυψε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου ταξιδιού». Το άρθρο Πέθανε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:34 17/02/2023

Στην Αθήνα παραμένει για λόγους υγείας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

in.gr
«Σοβαροί λόγοι υγείας με υποχρεώνουν για το επόμενο διάστημα να παραμείνω στην Αθήνα και ως εκ τούτου να απουσιάζω από την άσκηση των καθηκόντων μου» αναφέρει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.
16:38 19/12/2022

Ιωάννινα: Ξεκίνησε το Διεθνές Συνέδριο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Με την συμμετοχή εκατοντάδων διακεκριμένων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεκίνησε το Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Καταπολέμηση του αντισημιτισμού, της διαστρέβλωσης και της άρνησης του Ολοκαυτώματος στο ψηφιακό πεδίο» που φιλοξενείται στα Ιωάννινα. Το συνέδριο διοργανώνουν το Υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα η Ελληνική Αντιπροσωπεία στη Διεθνή Συμμαχία για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA) και ο Δήμος Ιωαννιτών. Τον χαιρετισμό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου μετέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής. Με τον χαιρετισμό ο κ. Πικραμμένος έκανε γνωστό ότι άμεσα θα τεθεί σε εφαρμογή εθνικό σχέδιο δράσης για την
16:52 07/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load