#Στέλλα Μιζεράκη

Στέλλα Μιζεράκη – Dr Χταπόδιας: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

govastileto.gr
Το πρωί της Δευτέρας 15/1 έγινε μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσού», σύμφωνα με την οποία η Στέλλα Μιζεράκη και ο αγαπημένος της Dr. Χταπόδιας, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Dr. Χταπόδιας έγιναν ζευγάρι στις αρχές της καραντίνας και μετά από λίγο […]
00:00 16/01/2024

Στέλλα Μιζεράκη: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου;

zappit.gr
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις […] The post Στέλλα Μιζεράκη: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου; appeared first on Zappit.
13:00 13/07/2023

Συγκινημένη η Στέλλα Μιζεράκη μιλάει για την απώλεια του Πάνου Ζάρλα, 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

govastileto.gr
Την Στέλλα Μιζεράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η πρώην παίκτρια του Power of Love, που μαζί με τον Πάνο Ζάρλα είχαν αναδειχθεί νικητές, μετά το τέλος του παιχνιδιού παρέμειναν για μερικό διάστημα ζευγάρι και στη ζωή. Συγκινημένη η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για τη απώλεια του Πάνου Ζάρλα, τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο […]
13:00 03/06/2023

Στέλλα Μιζεράκη: Τα κοινά στιγμιότυπα με τον Πάνο Ζάρλα και το συγκινητικό μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων του

okmag.gr
Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα η Στέλλα Μιζεράκη θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού. Ο  νικητής του Power of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28ων γενεθλίων του Σαν […] The post Στέλλα Μιζεράκη: Τα κοινά στιγμιότυπα με τον Πάνο Ζάρλα και το συγκινητικό μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων του appeared first on OK! Magazine.
22:58 30/05/2023

Η Στέλλα Μιζεράκη με πλούσια τα ελέη στο μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της

zappit.gr
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η Στέλλα Μιζεράκη φροντίζει να την απογειώνει, ακόμη περισσότερο, μέσα από τις αποκαλυπτικές της αναρτήσεις στα […] The post Η Στέλλα Μιζεράκη με πλούσια τα ελέη στο μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της appeared first on Zappit.
15:52 19/08/2022

Στέλλα Μιζεράκη: Με striηg μαγιό στήνεται στα βράχια και στο ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ με χάρη. Δες το

koolnews.gr
Η Στέλλα Μ!ιζεράκη είναι από την Κρήτη και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Power of love! Χωρίς σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό η Στέλλα Μιζεράκη φάνηκε ότι ήθελε να καταφέρει μόνο ένα πράγμα στη ζωή της, να γίνει επώνυμη! Η Στέλλα Μιζεράκη μέσα στο ριάλιτι βρήκε τον έρωτα και […]
13:58 19/08/2022

Στέλλα Μιζεράκη: Ποζάρει με το μπικίνι της και προκαλεί ταραχή με τα πλούσια προσόντα της

zappit.gr
Στην αγαπημένη της Κρήτη βρίσκεται η Στέλλα Μιζεράκη για να περάσει τις διακοπές της και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία […] The post Στέλλα Μιζεράκη: Ποζάρει με το μπικίνι της και προκαλεί ταραχή με τα πλούσια προσόντα της appeared first on Zappit.
12:46 16/08/2022

Στέλλα Μιζεράκη: Το βίντεο με τον σύντροφό της, μετά τις φήμες χωρισμού

tlife.gr
Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τον φημολογούμενο χωρισμό της Στέλλας Μιζεράκη από τον To άρθρο Στέλλα Μιζεράκη: Το βίντεο με τον σύντροφό της, μετά τις φήμες χωρισμού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:50 28/07/2022

Η Στέλλα Μιζεράκη συγκινημένη για τον Πάνο Ζάρλα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 3 χρόνια»

neolaia.gr
Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του Πάνου Ζάρλα.
15:08 31/05/2022

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκινεί το μήνυμα για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα, τρία χρόνια από τον θάνατο του

tlife.gr
Ο Πάνος Ζάρλας σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα έκλεινε τα 31 του χρόνια. To άρθρο Στέλλα Μιζεράκη: Συγκινεί το μήνυμα για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα, τρία χρόνια από τον θάνατο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 30/05/2022

Power Of Love – Στέλλα Μιζεράκη: Η συμμετοχή της στα Καλλιστεία και το κακό το μάτι

koolnews.gr
Γνωρίσαμε τη Στέλλα Μιζεράκη μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ «Power Of Love». Eκεί ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το έντονο ταπεραμέντο της. Παλαιότερα, ασχολούταν με το μόντελινγκ και το 2016, μάλιστα, είχε συμμετάσχει και στα Καλλιστεία. Σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρεί τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και […] The post Power Of Love – Στέλλα Μιζεράκη: Η συμμετοχή της στα Καλλιστεία και το κακό το μάτι appeared first on Koolnews.gr.
09:50 26/05/2022

Στέλλα Μιζεράκη για Πάνο Ζάρλα: «Τον έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου»

govastileto.gr
  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Στέλλα Μιζεράκη,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον αδικοχαμένο Πάνο...
18:42 12/03/2022

Στέλλα Μιζεράκη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Πάνο Ζάρλα, έχει έρθει πολλές φορές στο όνειρό μου

Newsbeast.gr
Για τη σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα, με τον οποίο είχαν κερδίσει το Power of Love, που σκοτώθηκε με τη μηχανή του στις 31 Μαΐου 2019 μίλησε στο Super Κατερίνα η Στέλλα Μιζεράκη. «Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στο Power of Love. Όταν τον είδα μου έκανε εντύπωση. Ήταν πολύ ωραίο για μένα αυτό που έζησα. Τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και τον αγαπώ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ» είπε. «Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές, περνάω και από το σημείο. Παλιότερα είχα μια άρνηση και δεν ήθελα να το συζητάω δημόσια. Έχει έρθει πολλές φορές στα όνειρά μου» πρόσθεσε η Στέλλα Μιζεράκη.
15:22 11/03/2022

Στέλλα Μιζεράκη για Πάνο Ζάρλα: «Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε η Στέλλα Μιζεράκη. Η πρώην παίκτρια του Power of Love μίλησε για τον αδικοχαμένο […] The post Στέλλα Μιζεράκη για Πάνο Ζάρλα: «Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι» appeared first on Zappit.
12:52 11/03/2022

Στέλλα Μιζεράκη: Φίλτρα στο θεό. Μπροστά της η Κατερίνα Καινούργιου είναι γατάκι. Δες φωτογραφίες

koolnews.gr
Σταματήστε ότι κάνετε. Έχουμε νικήτρια. Και δεν είναι άλλη παρά η Στέλλα Μιζεράκη, Η Κρητικιά παίκτρια που μάθαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης Power of love! Η Στέλλα Μιζεράκη στις φωτογραφίες της κάνει τα πάντα στα όρια που είναι μη αναγνωρίσιμη! Αλλάζει χρώμα στα μάτια, σιδερώνει το πρόσωπο, λεπταίνει κάποια χαρακτηριστικά και τονίζει […] The post Στέλλα Μιζεράκη: Φίλτρα στο θεό. Μπροστά της η Κατερίνα Καινούργιου είναι γατάκι. Δες φωτογραφίες appeared first on Koolnews.gr.
20:58 22/02/2022

Στέλλα Μιζεράκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της – Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και η εντυπωσιακή τούρτα

tlife.gr
Tα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου η Στέλλα Μιζαράκη. Η νεαρή κρητικιά To άρθρο Στέλλα Μιζεράκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της – Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και η εντυπωσιακή τούρτα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:54 26/11/2021

Στέλλα Μιζεράκη: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Dr. Χταπόδια – Είναι νοικοκύρης και καλό παιδί

spoilers
Τη Στέλλα Μιζεράκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης «Power of love». Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα αναφέρθηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέλλα Μιζεράκη: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Dr. Χταπόδια – Είναι νοικοκύρης και καλό παιδί
14:38 13/10/2021

Το βίντεο που έγινε viral με την Στέλλα Μιζεράκη και τον Dr Χταπόδια (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Dr Χταπόδιας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ένα βίντεο όμως που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έγινε viral με κάτι ανάρμοστο που προσφέρει πολύ γέλιο.
14:50 11/10/2021

Στέλλα Μιζεράκη – Dr Χταπόδιας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

tlife.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Στέλλα Μιζεράκη στην κάμερα «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και, To άρθρο Στέλλα Μιζεράκη – Dr Χταπόδιας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:56 11/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load