#Θοδωρής Κατσαφάδος

«Μάρτυρας κατηγορίας»: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν Νίκο Πολυδερόπουλο και Θοδωρή Κατσαφάδο

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος To άρθρο «Μάρτυρας κατηγορίας»: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν Νίκο Πολυδερόπουλο και Θοδωρή Κατσαφάδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 27/03/2024

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Μέχρι σήμερα κουβαλάω ενοχή που δεν πήγα στην κηδεία της»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την […] The post Θοδωρής Κατσαφάδος: «Μέχρι σήμερα κουβαλάω ενοχή που δεν πήγα στην κηδεία της» appeared first on Zappit.
23:00 21/03/2024

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είπαν στον Πολυδερόπουλο ότι δεν θα είναι στην παράσταση, όταν γύρισε από το μνημόσυνο του αδερφού του»

zappit.gr
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου και εξέφρασε το παράπονό του για την απόφαση του θεατρικού […] The post Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είπαν στον Πολυδερόπουλο ότι δεν θα είναι στην παράσταση, όταν γύρισε από το μνημόσυνο του αδερφού του» appeared first on Zappit.
11:00 20/03/2024

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την πιο δύσκολη απώλεια: «Ένας διαμελισμός πολύ άσχημος μπροστά μου»

zappit.gr
Πίσω στα παιδικά του χρόνια γύρισε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε μαζί με την κόρη του, […] The post Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την πιο δύσκολη απώλεια: «Ένας διαμελισμός πολύ άσχημος μπροστά μου» appeared first on Zappit.
23:00 08/02/2024

Η κατάθεση ψυχής του Θοδωρή Κατσαφάδου για τα παιδικά του χρόνια: Ήταν δύσκολα, ήμασταν φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά

Newsbeast.gr
Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του αλλά και για τον θάνατο του αδερφού του, που τον στιγμάτισε, μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Θοδωρής Κατσαφάδος. «Μεγάλωσα πια… Μένω πολύ μέσα στο σπίτι μου και δεν βγαίνω έξω. Ό,τι ελεύθερο χρόνο έχω είναι αφιερωμένος στον εγγονό μου και του κάνω όλα τα χατίρια. Ως παππούς, δεν μπορώ να του αρνηθώ τίποτα. Είναι 6 χρόνων και μιλάμε σαν ενήλικες. Η κόρη μου, Μαριλού και ο γαμπρός μου ασχολήθηκαν με το επάγγελμα του ηθοποιού, γιατί τους άρεσε και όχι εξαιτίας μου» υπογράμμισε, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα». «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα. Ήμασταν μία φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Έχασα τον μικρό μου αδελφό από χε
12:00 06/02/2024

Θοδωρής Κατσαφάδος για Νίκο Πολυδερόπουλο: «Τον κοιτάζω και λέω τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του;»

govastileto.gr
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», συγκινημένος, αναφέρθηκε στον Νίκο Πολυδερόπουλο που πρόσφατα έχασε ξαφνικά τον αδελφό του. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μια φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Έχασα τον αδερφό μου από χειροβομβίδα και αυτό με σημάδεψε. Μετά το δυστύχημα για τρία χρόνια δεν μιλούσα. Είχα ενοχές και τύψεις […]
11:00 06/02/2024

Ο Σκαραβαίος: Οι πρωταγωνιστές της νέας αστυνομικής σειράς του Alpha, συστήνονται

happytv.gr
Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Νικολέττα Καρρά, Θοδωρής Κατσαφάδος κ.α. είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Alpha “Ο Σκαραβαίος”.  Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές. «Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρο της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Σκαραβαίος: Οι πρωταγωνιστές της νέας αστυνομικής σειράς του Alpha, συστήνονται
16:37 31/01/2024

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν αντέχω την εξοικείωση με τον θάνατο που προβάλλεται από τα ΜΜΕ» (vid)

monopoli.gr
«Το κοντινό πλάνο της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν απαράδεκτο» ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τις εικόνες της νεκρής ηθοποιού που δημοσιεύτηκαν.
12:53 07/11/2023

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο αδελφός μου πέθανε με έναν τρόπο πολύ άγριο, σοκαριστικό και σε μια ευαίσθητη ηλικια»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή 22/10 ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, To άρθρο Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο αδελφός μου πέθανε με έναν τρόπο πολύ άγριο, σοκαριστικό και σε μια ευαίσθητη ηλικια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 23/10/2023

Συγκλόνισε ο Κατσαφάδος για τις σκληρές απώλειες της ζωής του

NewsBomb
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, το απόγευμα της Κυριακής, μιλώντας στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά. Ο ηθοποιός…Περισσότερα...
22:00 22/10/2023

Ξεσπά ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν μπορείς να ανεβάζεις άλλα ντ’ άλλων, δεν είναι άποψη αλλά αδυναμία»

zappit.gr
Με την περιοδεία της «Μήδειας» να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την […] The post Ξεσπά ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν μπορείς να ανεβάζεις άλλα ντ’ άλλων, δεν είναι άποψη αλλά αδυναμία» appeared first on Zappit.
21:00 15/08/2023

Ξεσπά ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Έχουν ξεφύγει, εκεί που λένε για έγκλημα, πουλάνε κατσαρόλες»

tlife.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Μήδεια» ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε μια εφ’ όλης To άρθρο Ξεσπά ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Έχουν ξεφύγει, εκεί που λένε για έγκλημα, πουλάνε κατσαρόλες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 26/07/2023

«Χείμαρρος» ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την τηλεόραση: «Θάνατος και καλλυντικά, όλα αχταρμάς… Έχουν ξεφύγει»

zappit.gr
Με την «Μήδεια» περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι ο Θοδωρής Κατσαφάδος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Enjoy […] The post «Χείμαρρος» ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την τηλεόραση: «Θάνατος και καλλυντικά, όλα αχταρμάς… Έχουν ξεφύγει» appeared first on Zappit.
21:00 25/07/2023

Αντέδρασε ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Να σπουδάσεις και να μάθεις, δεν κατάλαβα, να μη σου δοθεί βήμα»

zappit.gr
Έντονες αντιδράσεις στα social media για τη «Μήδεια» του Φρανκ Λάστορφ που έκανε πρεμιέρα στην Επίδαυρο. Ο ηθοποιός, Θοδωρής Κατσαφάδος που πρωταγωνιστεί […] The post Αντέδρασε ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Να σπουδάσεις και να μάθεις, δεν κατάλαβα, να μη σου δοθεί βήμα» appeared first on Zappit.
13:00 24/07/2023

Ξέσπασε ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Κανένας σεβασμός, πόση έπαρση πια; Όλα ξέφραγο αμπέλι;»

govastileto.gr
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος με αφορμή την «Μήδεια» που περιοδεύει ανά την Ελλάδα παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές που έχει φέρει η τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα και ο… αριθμός των ακολούθων στο θέατρο. Πώς βλέπετε τα πράγματα στο θέατρο; Βγαίνουν σε αυτό οι άξιοι ή οι όμορφοι; Υπάρχει και […]
10:00 24/07/2023

Διονυσία Γεωργιάδου: Φανερά συγκινημένη η σύντροφός του Πάνου Νάτση στο ετήσιο μνημόσυνό του

govastileto.gr
Το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου , συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου ηθοποιού, Πάνου Νάτση, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο νεκροταφείο του Σχιστού για το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ήταν μόνο μερικοί από αυτούς που έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο του Πάνου […]
13:06 30/01/2023

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν είναι συνάδελφός μου αυτό που βγήκε από ριάλιτι»

zappit.gr
Για τους παίκτες των ριάλιτι που μπαίνουν στο χώρο της υποκριτικής μίλησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο οποίος τόνισε πως δεν […] The post Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν είναι συνάδελφός μου αυτό που βγήκε από ριάλιτι» appeared first on Zappit.
11:34 19/12/2022

«Ξέχασαν» τη Μίνα Αδαμάκη - Λίγοι ηθοποιοί στην κηδεία της - Ντυμένος στα μαύρα και ανέκφραστος ο Γιώργος Κιμούλης (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Ξέχασαν» τη Μίνα Αδαμάκη - Λίγοι ηθοποιοί στην κηδεία της - Ντυμένος στα μαύρα και ανέκφραστος ο Γιώργος Κιμούλης (ΦΩΤΟ) 18/11/2022 Η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 78 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, έγινε στο νεκροταφείο Βύρωνα με λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Στο νεκροταφείο Βύρωνα βρέθηκε για το «ύστατο χαίρε» αρκετός κόσμος. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ελάχιστοι ήταν οι ηθοποιοί που έδωσαν το «παρών». Μεταξύ των ηθοποιών που αποχαιρέτησαν τη Μίνα Αδαμάκη ήταν οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Κιμούλης (ντυμένος στα μαύρα και ανέκφραστος), Θοδωρής Κατσαφάδος, Μιχάλης Ρέππ
11:57 18/11/2022

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ενοχλήθηκε η Μιμή Ντενίση, μου έστειλε ένα μήνυμα με πολύ θυμό»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη Μιμή Ντενίση, […] The post Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ενοχλήθηκε η Μιμή Ντενίση, μου έστειλε ένα μήνυμα με πολύ θυμό» appeared first on Zappit.
13:10 02/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load