Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους αθλητές-γονείς που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

13:46 - 10/11/2023

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους αθλητές-γονείς που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» 10/11/2023 Tους αθλητές και τις αθλήτριες που είναι γονείς και εξασφάλισαν εντός του 2023, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», τίμησε η Eπιτροπή Ισότητας Φύλων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα υπέρ της Ισότητας στον αθλητισμό. Οι αθλητές που τιμήθηκαν είναι: Ευθύμιος Μίτας, Σκοποβολή Λευτέρης Πετρούνιας, Γυμναστική Γιάννης Φουντούλης, Υδατοσφαίριση Κριστιάν Γκολομέεβ, Κολύμβηση Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ΕΟΕ τίμησε τους αθλητές-γονείς που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Tους αθλητές και τις αθλήτριες που είναι γονείς και εξασφάλισαν εντός του 2023, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», τίμησε η Eπιτροπή Ισότητας Φύλων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα υπέρ της Ισότητας στον αθλητισμό. Οι αθλητές που τιμήθηκαν είναι οι Ευθύμιος Μίτας (Σκοποβολή), Λευτέρης Πετρούνιας (Γυμναστική), Γιάννης Φουντούλης (Πόλο),  Κριστιάν Γκολομέεβ (Κολύμβηση). […] The post Η ΕΟΕ τίμησε τους αθλητές-γονείς που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Η ΕΟΕ τίμησε τους αθλητές-γονείς που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

Tους αθλητές και τις αθλήτριες που είναι γονείς και εξασφάλισαν εντός του 2023, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», τίμησε η Eπιτροπή Ισότητας Φύλων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα υπέρ της Ισότητας στον αθλητισμό.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»