#Μανώλης Σιώπης

Σιώπης: «Δεν ξέρω πότε και αν χωνέψω τον αποκλεισμό από την Γεωργία»

aek1924.gr
Ο Μανώλης Σιώπης σε μία εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» με τρομερές ατάκες, πολλές ιστορίες και απίθανες αποκαλύψεις. Ο Μανώλης Σιώπης ήταν ανέκαθεν ένας ποδοσφαιριστής που δεν μασούσε τα λόγια του. Λέει τα πράγματα όπως τα νιώθει και είναι. Ο Έλληνας χαφ της Κάρντιφ παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη […] The post Σιώπης: «Δεν ξέρω πότε και αν χωνέψω τον αποκλεισμό από την Γεωργία» appeared first on AEK1924.gr.
14:37 13/04/2024

Σιώπης: «Θέλω ο Άρης το Κύπελλο, πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν…»

thessports.gr
Την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, η πρώην ομάδα του, ο Άρης, εξέφρασε ο Μανώλης Σιώπης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα αν επικρατήσει του Ολυμπιακού. Παράλληλα μίλησε και για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τα τελικά του Euro. Αναλυτικά τα όσα είπε στο podcast «Κουβέντα στο Πι και […]
13:53 13/04/2024

«Άλλο ένα παλικάρια»: Το μήνυμα του Σιώπη για τον τελικό της Ελλάδας με τη Γεωργία

filathlos.gr
«Άλλο ένα παλικάρια»: Το μήνυμα του Σιώπη για τον τελικό της Ελλάδας με τη Γεωργία 22/03/2024 Η Ελλάδα ήταν επιβλητική, «τελείωσε» το Καζακστάν από την αρχή του αγώνα, νικώντας το με 5-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των playoffs του Euro 2024, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γεωργία. Ο Μανώλης Σιώπης δεν αγωνίστηκε στο χτεσινό ματς (21/03), όμως, έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας μέσα από ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός χαφ της Κάρντιφ έγραψε: «Άλλο ένα παλικάρια», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το ματς με τη Γεωργία, που θα κρίνει την πρόκριση της «γαλανόλευκης» σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια.
16:46 22/03/2024

Εθνική Ελλάδας: Ενοχλήσεις ο Σιώπης | Η ενημέρωση ΕΠΟ για τον αγώνα με τη Γαλλία

onsports.gr
Εθνική Ελλάδας: Ο Μανώλης Σιώπης είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για…
22:17 15/11/2023

Πρόβλημα στην Εθνική

thessports.gr
Ο Μανώλης Σιώπης συνιστά το μοναδικό πρόβλημα του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική ενόψει του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία.   Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας συνεχίζεται με τον Γκουστάβο Πογιέτ να βλέπει τον Μανώλη Σιώπη να ακολουθεί ατομικό. Ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε τον Μανώλη Σιώπη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον προσαγωγό. […] The post Πρόβλημα στην Εθνική first appeared on ThesSports.
20:53 15/11/2023

Σιώπης: «Μου ταιριάζει το βρετανικό στιλ ποδοσφαίρου»

real.gr
Ο Μανώλης Σιώπης μετά την τετραετή θητεία του στο τουρκικό ποδόσφαιρο με τις Αλάνιασπορ και Τραμπζονσπόρ ζει το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Κάρντιφ.
18:09 12/11/2023

Σιώπης: «Το στιλ του αγγλικού παιχνιδιού μου ταιριάζει και το απολαμβάνω»

aek1924.gr
Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο BBC για την έως τώρα εμπειρία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και τους στόχους του με την Κάρντιφ, εκθειάζοντας τον Ερόλ Μπουλούτ! Ο Μανώλης Σιώπης μετά την τετραετή θητεία του στο τουρκικό ποδόσφαιρο με τις Αλάνιασπορ και Τραμπζονσπόρ ζει το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αγγλία […] The post Σιώπης: «Το στιλ του αγγλικού παιχνιδιού μου ταιριάζει και το απολαμβάνω» appeared first on AEK1924.gr.
17:37 12/11/2023

Σιώπης: «Μπράβο παλικάρια, τη Δευτέρα όλοι γήπεδο»

filathlos.gr
Σιώπης: «Μπράβο παλικάρια, τη Δευτέρα όλοι γήπεδο» 14/10/2023 Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα στο Δουβλίνο και πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ιρλανδία. Τη Δευτέρα η «γαλανόλευκη» υποδέχεται την Ολλανδία στην «OPAP Arena» για να διεκδικήσει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024. Ο Μανώλης Σιώπης συνεχάρη μέσω ανάρτησής του στο Instagram όλους τους συμπαίκτες του για το σημαντικό αποτέλεσμα και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής με τη δυναμική  παρουσία του στο γήπεδο.   
12:46 14/10/2023

Ξεφωνίζουν την ΕΠΟ και στην Αγγλία: Τι γράφει η Sun για την… ντροπή της Κυριακής

lykavitos.gr
Το φοβερό λάθος της ΕΠΟ ακούστηκε μέχρι την Αγγλία και τα μέσα της χώρας έμειναν έκπληκτα με τα όσα έγιναν με τις κάρτες των τεσσάρων διεθνών (Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κώστας Τσιμίκας και Μανώλης Σιώπης).
21:17 12/09/2023

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ, που «απέκλεισε» 4 παίκτες της Εθνικής χωρίς να είναι στην πραγματικότητα τιμωρημένοι

agrinionews.gr
Σημαντικό λάθος προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας όπου σε πρώτη φάση από την ΕΠΟ η αντίδραση είναι πως δεν θα γίνει κανένα σχόλιο. Ειδικότερα πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ η επίσημη ενημέρωση από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως λόγω συμπλήρωσης δεύτερης κίτρινης κάρτας, στον αγώνα στην OPAP Arena δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Κουρμπέλης. Τελικώς όμως κάτι τέτοιο δεν είχε ισχύ. Οι παίκτες έπρεπε να είχαν 3 κάρτες για να τεθούν εκτός, κάτι που προφανώς αγωνιστικά με έναν τέτοιο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να επηρεάσει σε κάτι, όμως επηρεάζει τον σχεδιασμό του ομοσπονδιακού προπον
20:46 11/09/2023

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μανώλης Σιώπης πήγε στην Κάρντιφ!

sportime.gr
Ο Σιώπης έφυγε από την Τραμπζονσπόρ και πλέον ανήκει στο δυναμικό της Κάρντιφ. Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
11:46 19/08/2023

Επιμένουν οι Τούρκοι για Σιώπη: «Ενδιαφέρον από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό»

aek1924.gr
Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μανώλης Σιώπης βρίσκεται στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων Εκτός πλάνων στην Τράμπζονσπορ είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και στην Τουρκία επιμένουν τα δημοσιεύματα ότι ομάδες ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του και εξετάζουν τα δεδομένα […] The post Επιμένουν οι Τούρκοι για Σιώπη: «Ενδιαφέρον από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό» appeared first on AEK1924.gr.
13:37 12/08/2023

Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει Ελλάδα»

aek1924.gr
Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, υποστήριξε πως ο Μανώλης Σιώπης επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, ενώ η ομάδα του έχει συμφωνήσει με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Γεμάτη ειδήσεις -που έχουν μπόλικο ελληνικό ενδιαφέρον- ήταν η συνέντευξη του Ερτουγκρούλ Ντογκάν. Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ υποστήριξε πως ο Μανώλης Σιώπης έχει κάνει αίτημα στην ομάδα για να αποχωρήσει με σκοπό να […] The post Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει Ελλάδα» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 28/07/2023

Μπήκε ο Σιώπης στην Εθνική ενόψει Ιρλανδίας

filathlos.gr
Μπήκε ο Σιώπης στην Εθνική ενόψει Ιρλανδίας 10/06/2023 Η προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες απέναντι στην Ιρλανδία (16/6, 21:45) και τη Γαλλία (19/6, 21:45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 συνεχίζεται, με τη γαλανόλευκη να ολοκληρώνει το Σάββατο (10/6) τη 2η εβδομάδα. Το σημερινό (10/6) πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μανώλης Σιώπης. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Γ. Καμάρας" συμμετείχαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης
11:46 10/06/2023

Οι τελικές κλήσεις Πογέτ για Ιρλανδία και Γαλλία: Εκτός ο Δουβίκας, επιστροφή για Φούντα

tromaktiko.gr
Οριστικοποιήθηκε η αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας για τους αγώνες της στα προκριματικά του Euro 2024 με Ιρλανδία και Γαλλία. Οι τελευταίοι διεθνείς που ενσωματώθηκαν είναι οι Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας. Αυτό σημαίνει ότι οριστικά εκτός είναι ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσος […] The post Οι τελικές κλήσεις Πογέτ για Ιρλανδία και Γαλλία: Εκτός ο Δουβίκας, επιστροφή για Φούντα appeared first on Tromaktiko.gr.
17:46 09/06/2023

«Συνάντηση Πέλκα με την Τραμπζονσπόρ» (pic)

thessports.gr
Ρεπορτάζ στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Δημήτρης Πέλκας ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της Τραμπζονσπόρ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Μάλιστα, στo ίδιo ρεπορτάζ τονίζεται και το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση βρέθηκαν και οι συμπατριώτες του 29χρονου μέσου και ποδοσφαιριστές της Τραμπζονσπόρ, Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης! Υπενθυμίζουμε πως ο Πέλκας […] The post «Συνάντηση Πέλκα με την Τραμπζονσπόρ» (pic) first appeared on ThesSports.
12:26 12/05/2023

Ας μην αποκλείσουμε το να επιστρέψει ο Σιώπης στα μέρη μας – Το οικογενειακό status και ο ΠΑΟΚ

sportime.gr
Μετά από τρία χρόνια στην Τουρκία, ο Μανώλης Σιώπης έχε ρίξει δίχτυα για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
13:54 22/04/2023

Τουρκικό σενάριο για ΠΑΟΚ και Σιώπη

Newsit
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο αθλητικών ειδήσεων Futs Haber, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη. Ο Μανώλης Σιώπης αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία με μεγάλη επιτυχία και το 2022 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Τραμπζονσπόρ. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δώσει τρία εκατομμύρια ευρώ για ... Περισσότερα To άρθρο Τουρκικό σενάριο για ΠΑΟΚ και Σιώπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:32 12/04/2023

Το minigun του Πογιέτ αλλάζει την εθνική…

in.gr
Ο Μανώλης Σιώπης είναι η «κόλλα» της νέας εθνικής ομάδας. Και ο ποδοσφαιριστής που αναβάθμισε ο Γκουστάβο Πογιέτ, όσο άλλον κανέναν σε αυτή τη νέα προσπάθεια
18:48 28/03/2023

Αποθέωσε τον Σιώπη ο Άκης Ζήκος (pic)

aek1924.gr
Αποδέκτης αποθεωτικών σχολίων από τον βετεράνο άσο της Μονακό και της ΑΕΚ, Άκη Ζήκο έγινε ο διεθνής χαφ της Τράμπζονσπορ, Μανώλης Σιώπης. «Με διαφορετικό starting-up κ σίγουρα σε διαφορετική χώρα, με διαφορετικό ποδοσφαιρικό σεβασμό… αυτός ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε αυτή τη στιγμή ν αγωνίζεται σε ένα από τα 5 top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε ομάδα που […] The post Αποθέωσε τον Σιώπη ο Άκης Ζήκος (pic) appeared first on AEK1924.gr.
18:02 28/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load