#Καρκίνος Προστάτη

Καρκίνος Προστάτη – Ασθενείς: Ο σοβαρός κίνδυνος που τους απειλεί 6 μήνες μετά τη διάγνωση

newsitamea.gr
Από έναν ακόμη σημαντικό κίνδυνο υγείας απειλούνται οι άντρες που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη με την πιο επικίνδυνη περίοδο να είναι αυτή των πρώτων έξι μηνών μετά τη διάγνωση. Ο πιο συχνά διαγνωσμένος καρκίνος σε μεσήλικες και ηλικιωμένους άνδρες, ο καρκίνος του προστάτη, συν των άλλων προβλημάτων υγείας που... The post Καρκίνος Προστάτη – Ασθενείς: Ο σοβαρός κίνδυνος που τους απειλεί 6 μήνες μετά τη διάγνωση appeared first on Newsitamea.gr.
20:06 26/05/2022

Καρκίνος Προστάτη: Η καθημερινή συνήθεια που μπορεί να αυξήσει την επιτυχία της θεραπείας

newsitamea.gr
Έρευνα αποδεικνύει πόσο επιβλαβείς μπορούν να αποδειχθούν καθημερινές συνήθειες για την αποδοτικότητα της ακτινοθεραπείας σε ασθενείς με καρκίνο… The post Καρκίνος Προστάτη: Η καθημερινή συνήθεια που μπορεί να αυξήσει την επιτυχία της θεραπείας appeared first on Newsitamea.gr.
09:06 21/01/2021

Καρκίνος Προστάτη: Η διατροφή που φρενάρει την εξέλιξη της νόσου

newsitamea.gr
Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στους άντρες. Η έγκαιρη διάγνωση όμως είναι εφικτή, αρκεί κάθε… The post Καρκίνος Προστάτη: Η διατροφή που φρενάρει την εξέλιξη της νόσου appeared first on Newsitamea.gr.
08:51 12/01/2021

Καρκίνος Προστάτη: Ποιοι άντρες διατρέχουν διπλάσιο κίνδυνο

thecaller.gr
Οι άνδρες φορείς που είναι φορείς του ελαττωματικού γονιδίου BRCA2 έχουν αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη υποστηρίζουν βρετανοί ερευνητές και συστήνουν συστηματικά τεστ PSA για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή τους. The post Καρκίνος Προστάτη: Ποιοι άντρες διατρέχουν διπλάσιο κίνδυνο appeared first on TheCaller.Gr.
20:33 04/02/2020

Μεταστατικός Καρκίνος Προστάτη: Δείτε το video του Live Chat με τον Ευάγγελο Μπουρνάκη

ProtoThema.gr
Ποιοι άνδρες κινδυνεύουν να εμφανίσουν μεταστατικό καρκίνο του προστάτη; Όσοι εμφανίζουν μεταστάσεις, κινδυνεύουν να πεθάνουν; Δείτε τις απαντήσεις σε αυτά και άλλα σημαντικά ερωτήματα στο video
15:06 19/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load