#ΕΟΠΥΥ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Συμβεβλημένοι ιατροί – Διαθεσιμότητα ραντεβού | www.eopyy.gov.gr

fimes.gr
Ποιοι είναι οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ και πώς μπορούν να εξυπηρετούνται εκεί οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με το www.eopyy.gov.gr ; Διαβάστε όλους τους συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, στους οποίος μπορούν να πηγαίνουν οι ασφαλισμένοι. Η λίστα με τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ βρίσκεται αναρτημένη στο www.eopyy.gov.gr, μπορείτε όμως να δείτε όλα τα ονόματα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Συμβεβλημένοι ιατροί – Διαθεσιμότητα ραντεβού | www.eopyy.gov.gr.
12:06 02/08/2022

Προσωπικός γιατρός ΕΟΠΥΥ: Εγγραφή τώρα για 20% φθηνότερα φάρμακα, εξετάσεις | eHealth.gov.gr/p-rv/p

fimes.gr
Πώς να κάνετε εγγραφή για προσωπικό γιατρό ΕΟΠΥΥ έτσι ώστε να πάρετε μικρότερη συμμετοχή σε φάρμακα και εξετάσεις; Ξεκινά τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου η διαδικασία εγγραφής των πολιτών που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους στον προσωπικό γιατρό σε όλες τις περιφέρεις της χώρας πλην των Περιφερειών Αττικής και Νοτίου Αιγαίου. Καταληκτική ημερομηνία […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Προσωπικός γιατρός ΕΟΠΥΥ: Εγγραφή τώρα για 20% φθηνότερα φάρμακα, εξετάσεις | eHealth.gov.gr/p-rv/p.
10:56 31/07/2022

ΙΣΘ: Ικανοποιημένο το 36,3% από τις υπηρεσίες υγείας στη χώρα μας

grtimes.gr
Ικανοποιημένοι μόνο το 36,3% από τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας στη χώρα μας, είναι οι πολίτες, ενώ ειδικά για τον τομέα της δημόσιας Υγείας, το ποσοστό αυτό μειώνεται στο 27,5%,  όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που διενήργησε η εταιρεία "tothepoint". Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης  Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από την έρευνα που διενεργήθηκε το διάστημα από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου, σε δείγμα 1072 ατόμων, δυσαρεστημένο από τις προσφερόμενες υπηρεσίες στη χώρα μας είναι το 29,2%, ικανοποιημένο το 36,3, ενώ ούτε ικανοποιημένο, ούτε δυσαρεστημένο δηλώνει το 32,9%. Την ίδια στιγμή ειδικά για τον τομέα της δημόσιας Υγείας, ικανοποιημέν
14:54 28/07/2022

Προσωπικός γιατρός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

lamianow.gr
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την εκκίνηση του θεσμού του προσωπικού γιατρού που φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά το τοπίο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη χώρα μας. Εντός της εβδομάδας, ενδεχομένως και σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθεί ο σχετικός οδηγός που θα εξηγεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία, δίνοντας το πράσινο φως στους πολίτες να αναζητήσουν τον γιατρό τους. Συνεπώς οι επόμενες ημέρες αποτελούν ένα μεταβατικό στάδιο έως την Κυριακή, όταν θα λήξει η περίοδος εγγραφής των γιατρών στο σύστημα. Επειτα, από την 1η Αυγούστου, θα ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα για τους πολίτες, με το πρόγραμμα να τρέχει πιλοτικά σε μια «ουδέτερη» χρονική ζώνη. Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες από την οδό Αριστοτέλ
11:08 27/07/2022

Τι θα γίνει με τον προσωπικό γιατρό- Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα – Εγγραφές και από τα φαρμακεία

thebest.gr
Το ιατρικό σώμα συνεχίζει να έχει σοβαρές αντιρρήσεις για τη σύμβαση που πρέπει να υπογράψει μέσω του ΕΟΠΥΥ. Γι αυτό άλλωστε και ο αριθμός είναι περιορισμένος.
08:06 27/07/2022

Πλεύρης για θεσμό προσωπικού γιατρού: Ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας συμμετοχής

Cnn.gr
 Ικανοποιημένος από τον αριθμό των γιατρών που έχουν ενταχθεί στο πανελλήνιο δίκτυο συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ προσωπικών γιατρών εμφανίστηκε την Τρίτη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.Περισσότερα...
21:48 26/07/2022

Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή για Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ στο Αίγιο και Πυροσβεστικό Σταθμό στην Πάτρα

dete.gr
Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (18 έως 24 Ιουλίου): Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Eρώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, για τη δημιουργία νέου κοινωνικού φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Αίγιο […]
17:18 25/07/2022

Σε ποια νοσοκομεία μπορείτε να προμηθευτείτε αντιικά χάπια, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – Όλη η λίστα

mononews.gr
Τη λίστα με τα νοσοκομεία, που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αντιικά χάπια, έδωσε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια της διάθεσης αντιικών χαπιών κατά της νόσου COVID-19 και της διαδικασίας που καθορίστηκε για την κατ’ οικον παράδοση από τον ΕΟΠΥΥ, η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα, το υπουργείο Υγείας, με τη διαρκή υποστήριξη των […]
21:18 22/07/2022

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζητά τη δημιουργία νέου Κοινωνικού Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Αίγιο

thebest.gr
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, με την οποία ζητάει τη δημιουργία νέου Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Αίγιο.
17:58 22/07/2022

Ερώτηση του Άγγελου Τσιγκρή για τη δημιουργία νέου Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Αίγιο

dete.gr
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, με την οποία ζητάει τη δημιουργία νέου Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Αίγιο. Σύμφωνα με την Ερώτηση του Αχαιού βουλευτή:  “Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Αιγίου, καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική και […]
16:26 21/07/2022

Διαγνωστικά Κέντρα: Τριήμερη απεργία για τις αποζημιώσεις του ΕΟΠΥY - Κλειστά μέχρι την Τετάρτη

thebest.gr
Tα διαγνωστικά κέντρα, τα πολυϊατρεία και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί αρχίζουν από σήμερα τριήμερη απεργία, ώστε να διαμαρτυρηθούν για το μέτρο των υποχρεωτικών επιστροφών (clawback) και την προκαταβολική υποβολή του, που τους έχει επιβάλλει ο ΕΟΠΥΥ.
18:12 18/07/2022

Χωρίς διαγνωστικά εργαστήρια και πολυιατρεία οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έως και Τετάρτη

hellasjournal.com
Μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου διαγνωστικά εργαστήρια, πολυϊατρεία και κλινικοεργαστηριακοί γιατροί
15:50 18/07/2022

Διαγνωστικά Κέντρα: Σε τριήμερη απεργία από σήμερα Δευτέρα (18/7) – Ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους

iatropedia.gr
Σε τριήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα Δευτέρα (18/7) τα διαγνωστικά κέντρα, τα πολυϊατρεία και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας -μεταξύ άλλων- για το μέτρο των υποχρεωτικών επιστροφών (clawback) και την προκαταβολική υποβολή του, που τους έχει επιβάλλει ο ΕΟΠΥΥ. The post Διαγνωστικά Κέντρα: Σε τριήμερη απεργία από σήμερα Δευτέρα (18/7) – Ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους appeared first on Iatropedia.
14:26 18/07/2022

Τριήμερο «μπλόκο» από τα διαγνωστικά κέντρα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

e-dimosio.gr
Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη, διαγνωστικά εργαστήρια, πολυϊατρεία και κλινικοεργαστηριακοί γιατροί δεν θα εξυπηρετούν ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, προχωρώντας σε απεργιακές κινητοποιήσεις, για τις οποίες είχαν προειδοποιήσει εδώ και ημέρες. Τα διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια δεν θα δέχονται δηλαδή τα παραπεμπτικά των ασφαλισμένων για εξετάσεις Αυτό που ζητούν είναι η άμεση κατάργηση της προκαταβολής του […] The post Τριήμερο «μπλόκο» από τα διαγνωστικά κέντρα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ appeared first on e-dimosio.gr.
10:48 18/07/2022

Ξεκινούν δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο τραχήλου μήτρας μέσω ΕΟΠΥΥ – Ποιες ηλικίες αφορούν

logiastarata.gr
Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα μέσω ΕΟΠΥΥ για χιλιάδες νέες και μεγαλύτερες γυναίκες. Πρόκειται για το πρόγραμμα πρόληψης που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Υγείας με τη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού. […] The post Ξεκινούν δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο τραχήλου μήτρας μέσω ΕΟΠΥΥ – Ποιες ηλικίες αφορούν appeared first on Λόγια-Σταράτα.
10:32 18/07/2022

Πάτρα: Χωρίς πρόσβαση στους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ το 55% των εμπόρων

patrasevents.gr
Δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα λόγω χρεών και έτσι περιμένουν μήνες για εξετάσεις και φάρμακα 
20:44 17/07/2022

Καλοκαίρι αλλαγών στον χώρο της Υγείας: Το λιφτινγκ στο ΕΣΥ, ο προσωπικός γιατρός και το φάρμακο

tovima
Υλοποιείται το σχέδιο αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, καθώς σταδιακά γεμίζει η «δεξαμενή» των προσωπικών γιατρών - Μεταρρυθμίσεις δρομολογούνται σε ΕΟΠΥΥ και νοσοκομεία
08:02 16/07/2022

Κινητοποιήσεις ξανά για διαγνωστικά κέντρα και πολυιατρεία – «Ο ΕΟΠΠΥ παίρνει το 70% των εσόδων μας»

Newsit
Στα κάγκελα βρίσκονται ξανά το τελευταίο διάστημα τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και τα πολυιατρεία εξαιτίας του μέτρου των υποχρεωτικών επιστροφών (clawback). Οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγο για υπέρογκα ποσά, τα οποία όπως λένε υπερβαίνουν το 70% των εσόδων των διαγνωστικών κέντρων και τα οποία ο ΕΟΠΥΥ τους ζητά να τα προκαταβάλλουν για όλη τη χρονιά. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Κινητοποιήσεις ξανά για διαγνωστικά κέντρα και πολυιατρεία – «Ο ΕΟΠΠΥ παίρνει το 70% των εσόδων μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:56 14/07/2022

Διαγνωστικά Κέντρα: «Ο ΕΟΠΥΥ δημεύει άδικα και αυταρχικά το 70% των εσόδων μας»

iatropedia.gr
Στα κάγκελα βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων εξαιτίας του μέτρου των υποχρεωτικών επιστροφών (clawback). Τα υπέρογκα ποσά, τα οποία όπως λένε υπερβαίνουν το 70% των εσόδων τους, ο ΕΟΠΥΥ τους ζητά μάλιστα να τα προκαταβάλλουν για όλη τη χρονιά. Ο κλάδος έχει αποφασίσει κινητοποιήσεις στις 18, 19 και 20 Ιουλίου. The post Διαγνωστικά Κέντρα: «Ο ΕΟΠΥΥ δημεύει άδικα και αυταρχικά το 70% των εσόδων μας» appeared first on Iatropedia.
12:46 14/07/2022

Ανοίγει η «ομπρέλα» των διαγνωστικών εξετάσεων που καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ

vita.gr
Η χρήση της νέας τεχνολογίας και η εισαγωγή βιοδεικτών για την καλύτερη διάγνωση, μπαίνουν σταδιακά στις παροχές του ΕΟΠΥΥ.
08:44 14/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load