#Michael Jackson

Michael Jackson: Στη δημοσιότητα οι γυμνές του φωτογραφίες;

instyle.gr
Οι γυμνές φωτογραφίες του Michael Jackson θα μπορούσαν να βγουν στη δημοσιότητα. Δύο άνδρες, που ισχυρίζονται ότι τους κακοποιούσε όταν ήταν παιδιά ζήτησαν να αποσφραγιστούν δικαστικά αρχεία. Ο Wade Robson, 41 ετών, και ο James Safechuck, 46 ετών, ισχυρίζονται ότι ο Jackson τους βίαζε επανειλημμένα όταν ήταν μικρά παιδιά τις δεκαετίες του ’80 και του […] The post Michael Jackson: Στη δημοσιότητα οι γυμνές του φωτογραφίες; appeared first on InStyle.
15:46 05/04/2024

Τα παιδιά του Michael Jackson ξανά μαζί στη σκιά της δικαστικής διαμάχης με τη γιαγιά τους

queen.gr
Σχεδόν 15 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson τα τρία παιδιά του ενώθηκαν στη μνήμη του. Περισσότερα...
23:09 28/03/2024

Michael Jackson: Σπάνια κοινή εμφάνιση των τριών παιδιών του στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Τα παιδιά του Michael Jackson, Prince, Paris και Blanket Jackson, έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση στη βραδιά Τύπου για την παράσταση “MJ: The Musical” στο Prince Edward Theatre στο Λονδίνο. Το θέατρο θα φιλοξενήσει το μιούζικαλ – το οποίο ήταν υποψήφιο για 10 βραβεία Tony – που βασίζεται στη ζωή του θρυλικού βασιλιά της pop. […] The post Michael Jackson: Σπάνια κοινή εμφάνιση των τριών παιδιών του στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
19:46 28/03/2024

Michael Jackson: Σε “πόλεμο” ο γιος του Blanket με τη γιαγιά του

instyle.gr
“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει στην οικογένεια των Jackson, καθώς ο 22χρονος γιος του Michael Jackson, Blanket “Bigi” Jackson, κατέθεσε νομικά έγγραφα με σκοπό να εμποδίσει τη γιαγιά του Katherine να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια της περιουσίας του σε μια παρατεταμένη δικαστική διαμάχη με τους εκτελεστές της περιουσίας. Ο Bigi Jackson, παλαιότερα γνωστός ως Blanket, κατέθεσε έγγραφα στο […] The post Michael Jackson: Σε “πόλεμο” ο γιος του Blanket με τη γιαγιά του appeared first on InStyle.
16:46 21/03/2024

Paris Jackson: Πλάι πλάι με τον Paul McCartney 40 χρόνια μετά τη διαμάχη του “Σκαθαριού” με τον βασιλιά της pop

instyle.gr
Η Paris Jackson απολαμβάνει στιγμές στο Παρίσι, όπου βρίσκεται για την Εβδομάδα Μόδας. Η κόρη του αείμνηστου βασιλιά της pop έδωσε το “παρών” στο show Stella McCartney και είχε την ευκαιρία να καθίσει δίπλα στον πατέρα της σχεδιάστριας, το διάσημο Σκαθάρι, Paul McCartney. Το μέλος των Beatles είχε διαμάχη με τον Michael Jackson το 1985, […] The post Paris Jackson: Πλάι πλάι με τον Paul McCartney 40 χρόνια μετά τη διαμάχη του “Σκαθαριού” με τον βασιλιά της pop appeared first on InStyle.
23:46 04/03/2024

Εντυπωσιακό makeover για την Paris Jackson – Από το grunge στο glamour

instyle.gr
Η Paris Jackson έκανε μια πραγματικά λαμπερή εμφάνιση για ένα ιδιωτικό πάρτι στο Δυτικό Χόλιγουντ. Μάλιστα, η 25χρονη κόρη του αείμνηστου βασιλιά της pop, Michael Jackson, και της Debbie Rowe επέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα. Paris Jackson reveals her VERY chic makeover at West Hollywood party after trading grunge for […] The post Εντυπωσιακό makeover για την Paris Jackson – Από το grunge στο glamour appeared first on InStyle.
16:46 14/02/2024

Michael Jackson: Συγκλονίζει η ομοιότητα του ανιψιού του Jaafar Jackson – Η πρώτη φωτογραφία από τη βιογραφική ταινία

instyle.gr
Ο Jaafar Jackson είναι φτυστός ο θείος του Michael Jackson! Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη βιογραφική ταινία Michael, με την ομοιότητα θείου και γιου να συγκλονίζει. Στην εικόνα, ο 27χρονος Jaafar εμφανίζεται ακριβώς όπως ο Michael από τη δεκαετία του 1990. “Με τον Jaafar, κάθε εμφάνιση, κάθε νότα, κάθε χορευτική κίνηση […] The post Michael Jackson: Συγκλονίζει η ομοιότητα του ανιψιού του Jaafar Jackson – Η πρώτη φωτογραφία από τη βιογραφική ταινία appeared first on InStyle.
10:46 14/02/2024

Sony: Αγοράζει το 50% της μουσικής του Michael Jackson για 600 εκατ.$

secnews.gr
Ο Όμιλος Sony αποκτά μισό συμφέρον στον μουσικό κατάλογο του αείμνηστου ποπ σταρ Michael Jackson αγοράζοντας το 50% της μουσικής του, για τουλάχιστον 600 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το Billboard, λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη τέτοιου είδους συμφωνία που έχει γίνει ποτέ.
12:09 12/02/2024

Colman Domingo: Θα υποδυθεί τον πατέρα του Michael Jackson στην ταινία για την ζωή του ποπ σταρ

govastileto.gr
Ο Colman Domingo θα υποδυθεί τον πατέρα του Michael Jackson στην βιογραφική ταινία «Michael», με την σκηνοθεσία να υπογράφει ο Antoine Fuqua. Ο ρόλος του Michael Jackson θα ερμηνευθεί από τον ανιψιό του διεθνούς τραγουδιστή, Jaafar Jackson, ενώ ο 9χρονος Τζουλιάνο Κρουε Βάλντι θα τον υποδυθεί στην παιδική του ηλικία. Ο Colman Domingo ανέφερε στο […]
21:00 26/01/2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Με τα χρώματα της Ελλάδας χορεύει στην Κωνσταντινούπολη και προκαλέι

koolnews.gr
Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, βρέθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα μιας νέας κινηματογραφικής παραγωγής. Η ημέρα της ήταν γεμάτη από σκηνές, διαλόγους και προετοιμασίες και ήταν ιδιαίτερα εξουθενωτική. Ωστόσο, μετά από μία ιδιαιτέρως απαιτητική ημέρα, κάτι απρόσμενο συνέβη. Καθώς η ημέρα έκλεινε, ακούστηκε δυνατά το διάσημο τραγούδι του Michael Jackson, “Beat It”. Αυτό ήταν […] The post Κλέλια Ανδριολάτου: Με τα χρώματα της Ελλάδας χορεύει στην Κωνσταντινούπολη και προκαλέι appeared first on Koolnews.gr.
18:58 22/01/2024

Μετά το ντοκιμαντέρ «Thriller 40» η ζωή του Michael Jackson γίνεται και ταινία

queen.gr
Το 2025 αναμένεται να κυκλοφορήσει η βιογραφική ταινία για τον Michael Jackson, η οποία θα έχει τίτλο «Michael». Περισσότερα...
14:09 12/01/2024

Έρχεται για περιοδεία το ολόγραμμα του Eλβις!

lamianow.gr
Ακούγεται απίστευτο. Η τεχνητή νοημοσύνη ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε και σε πολλούς προκαλεί τρόμο. Σε άλλους απλά θαυμασμό: «Ο Έλβις Πρίσλεϊ θα κάνει επιτέλους περιοδεία εκτός Βόρειας Αμερικής», ήταν η είδηση που έκανε τους πάντες να απορήσουν και κάποιους ακόμη και να τρομάξουν. Παρ’ όλο που πολλοί από τους θαυμαστές του βρίσκουν θλιβερό το γεγονός ότι έπρεπε να γίνει ολόγραμμα για να εκπληρώσει το όνειρό του να τραγουδήσει στην Ευρώπη (ο μάνατζέρ του δεν το επέτρεψε ποτέ και ο Πρίσλεϊ επισκέφτηκε την Γηραιά ήπειρο μόνο για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία στο Αμβούργο), όλα δείχνουν ότι θα σχηματιστούν ουρές για ένα εισιτήριο για την περιοδεία που θα κάνει το avatar του σε διάφορες
11:37 09/01/2024

Η Άννα Βίσση έσκισε στην πρεμιέρα της με outfit που θύμισε Michael Jackson & την στήριξη του Καρβέλα

queen.gr
Ο «Λεκές» της «απόλυτης Ελληνίδας σταρ» δεν μπορεί να φύγει πάνω από την Άννα Βίσση, που για ακόμα μια φορά τα «έσπασε» στην πρεμιέρα της.Περισσότερα...
07:09 16/12/2023

Μadonna: Η συγκινητική στιγμή στη συναυλία της που ήταν αφιερωμένη στον Michael Jackson

instyle.gr
Με τεράστια επιτυχία ξεκίνησε η περιοδεία της Madonna “Τhe Celebration Tour” χθες βράδυ, από το Λονδίνο. Εκεί η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την σκηνική της παρουσία λίγο καιρό μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η Madonna θα ταξιδέψει σε 15 χώρες, για να δώσει 78 συναυλίες και να μπορεί να προσφέρει στους θαυμαστές […] The post Μadonna: Η συγκινητική στιγμή στη συναυλία της που ήταν αφιερωμένη στον Michael Jackson appeared first on InStyle.
18:46 15/10/2023

Michael Jackson: Μπορούν να προχωρήσουν σε δίκη οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με δικαστήριο στις ΗΠΑ

monopoli.gr
Δύο αγωγές εναντίον του Michael Jackson για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αγοριών εξέτασε εκ νέου ένα Εφετείο στην Καλιφόρνια δίνοντας το "πράσινο φως" ώστε οι υποθέσεις να φτάσουν σε δίκη μέσα στο 2024.
13:53 21/08/2023

Πέθανε ο Κλάρενς Έιβαντ, ο «Νονός της μαύρης μουσικής»

Newsbeast.gr
Ο Κλάρενς Έιβαντ, του οποίου το έργο του χάρισε το προσωνύμιο «ο Νονός της μαύρης μουσικής», πέθανε σε ηλικία 92 ετών. Ο Έιβαντ, ο οποίος αποτελεί το θέμα του ντοκιμαντέρ του Netflix «The Black Godfather» του 2019, πέθανε την Κυριακή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς του στο Hollywood Reporter. «Ο Κλάρενς αφήνει πίσω του μια στοργική οικογένεια και μια θάλασσα φίλων και συνεργατών που άλλαξαν τον κόσμο και θα συνεχίσουν να τον αλλάζουν για τις επόμενες γενιές», ανέφερε η ανακοίνωση. «Η χαρά της κληρονομιάς του απαλύνει τη θλίψη της απώλειάς μας». Ο Έιβαντ ήταν μια σιωπηλή αλλά πανίσχυρη παρουσία στο Χόλιγουντ- τα αποτυπώματά του ήταν παντού στη μουσική του
20:00 14/08/2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χορεύει το “Billie Jean” σαν άλλος Michael Jackson

instyle.gr
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις στιγμές του, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο παρκέ μαζί με τους Μπακς έχουν ολοκληρωθεί. Ο Greek Freak επισκέφθηκε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και αποφάσισε να μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες όταν στάθηκε δίπλα στο ομοίωμα του Michael Jackson. O Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να μιμηθεί τον αείμνηστο βασιλιά της […] The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χορεύει το “Billie Jean” σαν άλλος Michael Jackson appeared first on InStyle.
10:30 26/05/2023

Jane Fonda: «Σκηνοθέτης ήθελε να πάει στο κρεβάτι μαζί μου επειδή ήθελε να δει πώς ήταν οι οργασμοί μου»

govastileto.gr
Η Jane Fonda έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Andy Cohen για την εκπομπή «Watch what happens Live», προχωρώντας σε αρκετές αποκαλύψεις. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έκανε ένα σχόλιο για το ότι είχε δει τον Michael Jackson γυμνό και αυτό τράβηξε αμέσως την προσοχή του παρουσιαστή, ο οποίος της ζήτησε να επεκταθεί πάνω στο θέμα. «Ήρθε […]
23:04 19/05/2023

Jane Fonda: Όταν είδε γυμνό τον Michael Jackson – Ποιον πασίγνωστο σταρ απέρριψε

instyle.gr
Η συνήθως χειμαρρώδης Jane Fonda δεν συγκρατήθηκε άλλη μια φορά μιλώντας για τις εμπειρίες και το παρελθόν της. Η 85χρονη θρυλική σταρ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Andy Cohen, όταν αποκάλυψε ότι είχε δει ολόγυμνο τον Michael Jackson. “Ήρθε να με επισκεφθεί όταν γυρίζαμε την ταινία “Στη Χρυσή Λίμνη” και είχα ένα μικρό εξοχικό ακριβώς […] The post Jane Fonda: Όταν είδε γυμνό τον Michael Jackson – Ποιον πασίγνωστο σταρ απέρριψε appeared first on InStyle.
12:25 17/05/2023

Το breakdance του βασιλιά Κάρολου από το 1985 που τώρα έγινε viral

Newsbeast.gr
Η Βρετανία έχει και επίσημα νέο βασιλιά, μετά την στέψη του Καρόλου το περασμένο Σάββατο. Η πολυτάραχη ζωή, όμως, του νυν βασιλιά της Βρετανίας δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σε ένα βίντεο από το 1985, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήταν πάντα τόσο σοβαρός όσο είναι τώρα. Ο – τότε – πρίγκιπας Κάρολος είχε επισκεφθεί το West Sussex, όπου το Prince’s Trust στο Middleton-on-Sea είχε διοργανώσει ένα μάθημα χορού. Ο Κάρολος βρέθηκε σε ένα μπαρ και οι υπόλοιποι θαμώνες τον ενθάρρυναν να χορέψει. Οι χορευτικές φιγούρες του βασιλιά Καρόλου ταιριάζουν με την εποχή, καθώς ο ίδιος προσπαθεί να κάνει breakdance αλλά και moonwalk, τη χαρακτηριστική φιγούρα του Michael Jackson. Δεί
11:24 10/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load