#Celebrity Game Night

Ο Άρις Πετράκης στο okmag: «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν και θα είναι πάντα το ίνδαλμά μου»

okmag.gr
Ο νεαρός και ταλαντούχος Άρις Πετράκης έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του. Τηλεοπτικά τον έχουμε δει στο Celebrity Game Night με την μπάντα Playmobeat, ενώ την περασμένη χρονιά ήρθε στη σκηνή του J2US ως coach της Βίκυς Κουλιανού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε jazz τραγούδι […] The post Ο Άρις Πετράκης στο okmag: «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν και θα είναι πάντα το ίνδαλμά μου» appeared first on OK! Magazine.
17:20 27/04/2023

Celebrity Game Night: Τέλος για το τηλεπαιχνίδι στο MEGA

youfly.com
Το Celebrity Game Nigh, το αγαπημένο αυτό τηλεπαιχνίδι, φαίνεται πως δε πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, στο MEGA. Τι συμβαίνει; The post Celebrity Game Night: Τέλος για το τηλεπαιχνίδι στο MEGA appeared first on Youfly.
12:18 26/03/2023

Celebrity Game Night: Αυτές είναι οι ομάδες του σημερινού επεισοδίου

happytv.gr
Το  «Celebrity Game Night», το πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, ολοκληρώνει τον κύκλο του αυτό το Σαββατοκύριακο με δύο απολαυστικά επεισόδια. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στο MEGA η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται καλεσμένους με αστείρευτη ενέργεια που έρχονται με σκοπό να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους. Ο Δημήτρης […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Celebrity Game Night: Αυτές είναι οι ομάδες του σημερινού επεισοδίου
08:20 04/02/2023

Celebrity Game Night: Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους στο πιο fun τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης

okmag.gr
To Celebrity Game Night, ίσως το πιο fun παιχνίδι της τηλεόρασης έρχεται σήμερα από τη συχνότητά τoυ Mega. Tις πιο fun αναμετρήσεις θα παρακολουθήσουμε το απόγευμα της Κυριακής στο Celebrity Game Night με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Οι δύο ομάδες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.  Κούλλης Νικολάου, η Σοφία Βογιατζάκη και […] The post Celebrity Game Night: Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους στο πιο fun τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης appeared first on OK! Magazine.
12:52 29/01/2023

Celebrity Game Night: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

zappit.gr
Το Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια γεμάτα παιχνίδι, χιούμορ και […] The post Celebrity Game Night: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο appeared first on Zappit.
11:52 21/01/2023

Celebrity Game Night: Οι νέες ομάδες που θα παίξουν για καλό σκοπό

dete.gr
Το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια γεμάτα παιχνίδι, χιούμορ και πολλή μουσική. Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 18:30 στο MEGA, η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται καλεσμένους που είναι φίλοι μεταξύ τους και δοκιμάζονται σε διασκεδαστικές αναμετρήσεις με σκοπό να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό της ομάδας […]
18:16 18/01/2023

Celebrity Game Night: Ποιοι καλεσμένοι παίζουν το ΣΚ

in.gr
Διασκεδαστικές αναμετρήσεις, αγαπημένοι καλεσμένοι και πολλά απρόοπτα έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Celebrity Game Night.
11:40 14/01/2023

Στο πλευρό του Κιμούλη ο Αθερίδης: «Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας»

irafina.gr
Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη αλλά και τη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη. Για τον ρόλο της Σμαράγδας Καρύδη ως παρουσιάστρια του Celebrity Game Night είπε: «Έχω παρουσιάσει κι εγώ το “Celebrity Game Night”, αλλά δεν είχε πάει τόσο καλά. Τα παιχνίδια χρειάζονται ένα star quality, μια […]
21:02 13/01/2023

«Celebrity Game Night»: Με τη Σμαράγδα Καρύδη Σάββατο και Κυριακή στις 18.30, στο MEGA

in.gr
Διασκεδαστικές αναμετρήσεις, αγαπημένοι καλεσμένοι και πολλά απρόοπτα έρχονται στα επόμενα επεισόδια του «Celebrity Game Night» το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο MEGA
17:10 11/01/2023

Το Celebrity Game Night… πάει σήμερα Δανάη

zappit.gr
Το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει δυναμικά το 2023 με νέα επεισόδια, αγαπημένους καλεσμένους και διασκεδαστικά παιχνίδια. […] The post Το Celebrity Game Night… πάει σήμερα Δανάη appeared first on Zappit.
16:24 08/01/2023

Το Celebrity Game Night αλλάζει μέρα και ώρα

eretikos.gr
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
15:52 07/01/2023

Σμαράγδα Καρύδη: Κάνει απογευματινό παιχνίδι

eleftherostypos.gr
Ενα από τα χαρακτηριστικότερα προγράμματα του MEGA, το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, επιστρέφει με ριζικά ανανεωμένο προγραμματισμό. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τους διάσημους καλεσμένους επανέρχεται συνεχίζοντας την προβολή του στοκ των επεισοδίων που έχουν ήδη γυριστεί, πριν τις γιορτές, μιας και η Σμαράγδα Καρύδη πλέον συνεχίζει τη συνεργασία της με την Barking […] Το άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: Κάνει απογευματινό παιχνίδι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:44 05/01/2023

Σμαράγδα Καρύδη στον Ε.Τ.: Υγεία, αγάπη, ειρήνη για το 2023… Τίποτα δεν είναι δεδομένο»

eleftherostypos.gr
Αεικίνητη και με όπλο το ταλέντο αλλά και την επιθυμία της να κάνει συνεχώς νέα πράγματα, η Σμαράγδα Καρύδη είναι από τις πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης, του θεάτρου, του κινηματογράφου. Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2023, μιλά για το «Celebrity game night», για όσα ετοιμάζει και εύχεται! Διασκεδάζετε με την καρδιά σας το «Celebrity Game Night»; Οντως […] Το άρθρο Σμαράγδα Καρύδη στον Ε.Τ.: Υγεία, αγάπη, ειρήνη για το 2023… Τίποτα δεν είναι δεδομένο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:16 01/01/2023

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είχα σκεφτεί να μπω στο κομμάτι της παρουσίασης»

okmag.gr
H Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το Celebrity Game Night. Διασκεδάζετε με την καρδιά σας το Celebrity Game Night; Όντως το διασκεδάζω πολύ. Είναι μία δουλειά, αλλά όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού, μου φεύγει η κούραση. Μου αρέσει που […] The post Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είχα σκεφτεί να μπω στο κομμάτι της παρουσίασης» appeared first on OK! Magazine.
14:42 01/01/2023

Σμαράγδα Καρύδη: «Ήταν ο μεγαλύτερός μου φόβος το 2013 που το ξεκίνησα»

zappit.gr
Η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την παρουσίαση του Celebrity Game Night κι […] The post Σμαράγδα Καρύδη: «Ήταν ο μεγαλύτερός μου φόβος το 2013 που το ξεκίνησα» appeared first on Zappit.
12:46 01/01/2023

Celebrity Game Night: Τι θα δούμε απόψε

zappit.gr
Η Παρασκευή είναι μέρα για παιχνίδι! Διασκεδαστικές αναμετρήσεις, απρόοπτα, μουσική, τραγούδι και πολύ κέφι φέρνει τo «Celebrity Game Night» με […] The post Celebrity Game Night: Τι θα δούμε απόψε appeared first on Zappit.
14:14 25/11/2022

«Celebrity Game Night»: Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται τους παίκτες σε ένα ατελείωτο παιχνίδι

in.gr
Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του «Celebrity Game Night»! Η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, οι «Playmobeat» ανεβάζουν τη διάθεση με ξεχωριστές μουσικές επιλογές.
10:56 18/11/2022

«Celebrity Game Night»: Επιστρέφει την Παρασκευή με νέο ξέφρενο παιχνίδι

neolaia.gr
Με ευφάνταστα παιχνίδια, διασκεδαστικές αναμετρήσεις και αστεία πειράγματα έρχεται το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη.
15:40 15/11/2022

Σμαράγδα Καρύδη: Οι μακροχρόνιες σχέσεις, ο Θοδωρής Αθερίδης και η… βλακεία που δεν ανέχεται

dete.gr
Η Σμαράγδα Καρύδη έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό, τόσο με το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και με το χιούμορ της. Την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Mega και το Celebrity game night και ήδη έχει κάνει τους τηλεθεατές να «κολλήσουν» μαζί της. Η ίδια έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για […]
11:02 13/11/2022

«Celebrity Game Night», στην πρώτη θέση την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

in.gr
Το τηλεπαιχνίδι τη Σμαράγδα Καρύδη, ανέβηκε στην κορυφή στον πίνακα τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στο σύνολο του κοινού
14:04 07/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load