#Βασανιστήρια

Κερατσίνι: Ακόμη και 1.000 ευρώ πήρε ο 42χρονος για τα online βασανιστήρια νεαρών με αναπηρία

lamianow.gr
Ξυλοδαρμοί, χτυπήματα με τέιζερ, απειλές, εξαναγκασμός σε σεξουαλικές πράξεις: είναι μερικά από όσα υπέφεραν τα θύματα. Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία για την online κακοποίηση δύο νεαρών με αναπηρία από 42χρονο στο Κερατσίνι. Σύμφωνα όσα έχουν προκύψει ο 42χρονος μετέδιδε σχεδόν καθημερινά για 2 με 3 ώρες τα βασανιστήριαπου υπέβαλλε την 21 ετών γυναίκα, τον 25χρονο και ακόμα έναν άνδρα, όλοι άτομα με νοητική αναπηρία. Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο με τον 42χρονο Λευτέρη να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν τα βασανιστήρια. Όσοι παρακολουθούσαν το ριάλιτι της φρίκης καλούνταν να δωρίζουν χρήματα σχολιάζοντας παράλληλα τι δοκι
10:37 13/11/2023

Διαμελισμένα πτώματα, αποκεφαλισμένα παιδιά! Βασανιστήρια και βιασμοί - Τι είδαν οι ιατροδικαστές στις σορούς των θυμάτων της Χαμάς

Newsit
Τις φρικαλεότητες της Χαμάς κατά των αμάχων στο Ισραήλ επιβεβαίωσαν Ισραηλινοί ιατροδικαστές που εξέτασαν τα πτώματα των θυμάτων των τρομοκρατών και διαπίστωσαν «σημάδια από βασανιστήρια». Βιασμοί και αποκεφαλισμοί παιδιών, ωμότητες που σοκάρουν! Περίπου 1.300 πτώματα των θυμάτων της Χαμάς έχουν μεταφερθεί σε βάση του στρατού στη Ράμλα, στο κεντρικό Ισραήλ, όπου πραγματοποιούνται από ομάδες ειδικών ... Περισσότερα To άρθρο Διαμελισμένα πτώματα, αποκεφαλισμένα παιδιά! Βασανιστήρια και βιασμοί - Τι είδαν οι ιατροδικαστές στις σορούς των θυμάτων της Χαμάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 15/10/2023

Βασανιστήρια, αναγκαστικές εκτρώσεις, κατσαρίδες για φαΐ: Η ζωή στις φυλακές της Βόρειας Κορέας

naftemporiki.gr
Φυλάκιση χωρίς δίκη, βιασμός, αναγκαστικές αμβλώσεις, βασανιστήρια, η άθλια ποιότητα και ελάχιστη ποσότητα του φαγητού που αναγκάζουν τους κρατουμένους να στρέφονται ακόμη και σε κατσαρίδες και άλλα έντομα. Ακόμη και… Βασανιστήρια, αναγκαστικές εκτρώσεις, κατσαρίδες για φαΐ: Η ζωή στις φυλακές της Βόρειας Κορέας - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
16:10 24/03/2023

Ποιος είδε τον Τεν Χαγκ και δεν τον φοβήθηκε: Βασανιστήρια, απειλές και φωνές μετά την επτάρα

in.gr
Πυρ και μανία ήταν με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ερικ Τεν Χαγκ.
07:54 07/03/2023

Ωρωπός: Ψυχές στο έλεος κτηνών – Που θα φτάσει η κατρακύλα της ανθρωπιάς και του κράτους μας;

sportime.gr
Ωρωπός: Ένα περιστατικό βγαλμένο από το «Νταχάου» δείχνει την κατάντια του κράτους μας - Βασανιστήρια ηλικιωμένων στην Ελλάδα 2.0 Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.
19:50 06/03/2023

Ρωσία: Βασανιστήρια με άγνωστη ένεση καταγγέλλει δημοσιογράφος

in.gr
«Δεν θυμάμαι καθόλου τρεις μέρες από τη ζωή μου».
22:56 15/02/2023

Qatar Gate - Δημητρακόπουλος: Βασανιστήρια σε βάρος της Καϊλή, ιθύνων νους ο Παντσέρι

NewsBomb
Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, κατήγγειλε ότι έχασε ακόμα και την επικοινωνία που είχε με την πελάτη του, ενώ όπως…Περισσότερα...
11:58 22/01/2023

Τρίκαλα: «Με έκαιγε με σταυρό» – Βασανιστήρια από τον ιερέα με τους «μαϊμού» εράνους καταγγέλλει ο 23χρονος

Newsit
Βασανιστήρια και ψυχολογικό εκβιασμό από τον ιερέα στα Τρίκαλα ο οποίος  κατηγορείται για ψεύτικους εράνους εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ που προορίζονταν για τον 23χρονο, καταγγέλλει ο νεαρός που έχει προβλήματα υγείας. Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κληρικός τέθηκε σε προσωρινή αργία μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης.    Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με καταγγελίες, με πρωτοβουλία ... Περισσότερα To άρθρο Τρίκαλα: «Με έκαιγε με σταυρό» – Βασανιστήρια από τον ιερέα με τους «μαϊμού» εράνους καταγγέλλει ο 23χρονος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:52 04/12/2022

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν στο ξύλο δύο ανάπηρα παιδιά σε δομή - Νέα στοιχεία σοκ - Ξεσπούν οι γονείς του αδικοχαμένου Πάρη

Newsit
Η δομή στη Θεσσαλονίκη είχε μετατραπεί σε κολαστήριο ψυχών. Οι αποκαλύψεις έφεραν τις παραιτήσεις των μελών του διοικητικού του συμβουλίου, με την οργή για τα στοιχεία που έρχονται στο φως, να είναι διάχυτη. Δύο ανάπηρα παιδιά, πέθαναν από τα χτυπήματα… Βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί δίχως έλεος και συγκάλυψη. Τα όσα συνέβαιναν σε δομή για ανάπηρα παιδιά στη ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν στο ξύλο δύο ανάπηρα παιδιά σε δομή - Νέα στοιχεία σοκ - Ξεσπούν οι γονείς του αδικοχαμένου Πάρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:10 26/11/2022

Καταπέλτης ο ΟΗΕ για την Κίνα: Βασανιστήρια και σεξουαλική βία εναντίον των Ουιγούρων

protagon.gr
Σε πιθανά «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» αναφέρεται ο οργανισμός στην 45σέλιδη έκθεσή του και καλεί τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει «επείγουσα δράση» για την κατάσταση στη Σιντζιάνγκ The post Καταπέλτης ο ΟΗΕ για την Κίνα: Βασανιστήρια και σεξουαλική βία εναντίον των Ουιγούρων appeared first on Protagon.gr.
12:50 01/09/2022

Ζαπορίζια: Βασανιστήρια φοβούνται ότι θα υποστούν από τους Ρώσους οι εργαζόμενοι στο πυρηνικό εργοστάσιο

ProtoThema.gr
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ουκρανικής εταιρείας πυρηνικής ενέργειας «Energoatom»
12:08 29/08/2022

Human Rights Watch: Βασανιστήρια από τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία

naftemporiki.gr
Ο ρωσικός στρατός εμπλέκεται σε βασανιστήρια, παράνομες κρατήσεις και εξαφανίσεις αμάχων στις κατεχόμενες περιοχές της κατεστραμμένης από τον πόλεμο νότιας Ουκρανίας, αναφέρει η ανθρωπιστική οργάνωση Human Rights Watch.
16:08 22/07/2022

Ναβάλνι: Μεταφορά σε φυλακή κολαστήριο 250 χλμ. από τη Μόσχα – «Βασανιστήρια και φόνοι»

Newsit
Ο φυλακισμένος ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι επιβεβαίωσε ότι μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή. «Είναι από τις πιο τρομακτικές στη Ρωσία» και εκεί «βασανίζονται και σκοτώνονται κρατούμενοι», σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ναβάλνι. Ο Αλεξέι Ναβάλνι κρατείται πλέον, σε άλλη φυλακή, σε μεγαλύτερη απόσταση από τη Μόσχα, εγκαταστάσεις που είναι διαβόητες για την κακομεταχείριση των κρατουμένων. ... Περισσότερα To άρθρο Ναβάλνι: Μεταφορά σε φυλακή κολαστήριο 250 χλμ. από τη Μόσχα – «Βασανιστήρια και φόνοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:22 15/06/2022

Βασανιστήρια και εκτελέσεις σε δάση πίσω από την επιχείρηση της αστυνομίας σε φαβέλα στη Βραζιλία

Newsit
Βασανιστήρια, εκτελέσεις και φόνοι. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επιχείρησης – όχι κάποιας εγκληματικής οργάνωσης – αλλά της αστυνομίας της Βραζιλίας στη φαβέλα.  Η Βραζιλία συγκλονίζεται και πάλι τις τελευταίες ημέρες από μια σειρά σοβαρών περιστατικών αστυνομικής βίας σε φαβέλα, όπου, μεταξύ άλλων, έκλεισαν έναν άνδρα μέσα σε πορτ μπαγκάζ περιπολικού με αποτέλεσμα να ... Περισσότερα To άρθρο Βασανιστήρια και εκτελέσεις σε δάση πίσω από την επιχείρηση της αστυνομίας σε φαβέλα στη Βραζιλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:34 27/05/2022

Βραζιλία: Νέες σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την αστυνομία – Βασανιστήρια, φόνοι και βία

in.gr
Η αστυνομία της Βραζιλίας κατηγορείται για τους περισσότερους φόνους παγκοσμίως: το 2021 περισσότεροι από 6.100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αστυνομικές επιχειρήσεις και 183 αστυνομικοί δολοφονήθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία οργάνωσης που παρακολουθεί τη βία.
11:18 27/05/2022

Φρίκη στο Ηράκλειο Κρήτης: Βασανιστήρια για τέσσερα ανήλικα κορίτσια - Τα κακοποιούσαν η μητέρα και ο πατριός τους

ProtoThema.gr
Τα κορίτσια ηλικίας 17, 15 10 και 8 ετών, ζούσαν υπό άσχημες συνθήκες - Η επιμέλειά του έχει ανατεθεί στον πατέρα τους - Στη γυναίκα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 ετών και 5 μηνών και στον σύντροφό της ποινή 8,5 ετών
16:16 11/05/2022

Διαπραγματεύσεις: Βασανιστήρια Ρώσων αιχμαλώτων στην ατζέντα της Μόσχας- Εγγυήσεις ασφαλείας θέλει το Κίεβο

Skai.gr
Το Κίεβο έθεσε στο τραπέζι και ανθρωπιστικά ζητήματα, καθώς χιλιάδες πολίτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι χωρίς νερό, φαγητό, ρεύμα και θέρμανση σε Μαριούπολη και σε Τσερνίχιβ. 
12:40 29/03/2022

Συλλήψεις για τα κυνοκομεία κολαστήρια στην Σπάρτη στον δήμο του Πέτρου Δούκα: Βασανιστήρια και αργός θάνατος για τους σκύλους

Gazzetta
Συλλήψεις για τις εικόνες φρίκες και τον βασανισμό των σκύλων στα δύο κυνοκομεία της Σπάρτης: «Ο νόμος είναι νόμος για όλους» τόνισε ο Θεοδωρικάκος.
20:42 22/02/2022

Φρίκη στη Σπάρτη: Βασανιστήρια και αργό θάνατο για τα αδέσποτα επιφυλάσσει ο δήμος του Πέτρου Δούκα

ProtoThema.gr
Ο δήμαρχος της… «εποποιίας» του 2007,  φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κάθε τραγωδία, με ελαφρότητα -  «Βρέθηκαν συγκεντρωμένα στο στρατόπεδο θανάτου της ντροπής, κουρελιασμένα, στοιβαγμένα, βρώμικα, αποστεωμένα, κατακρεουργημένα, άρρωστα, ημιθανή και νεκρά στο τέρμα της αλυσίδας τους»
13:40 21/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load