#Nammos

Νίκος Κοκλώνης: Οι καλοκαιρινές στιγμές στο Νησί των Ανέμων

okmag.gr
Με πρώτο σταθμό το Νησί των Ανέμων άρχισαν την περασμένη εβδομάδα οι καλοκαιρινές διακοπές του παρουσιαστή και CEO της Barking Well Media Νίκου Κοκλώνη. O φακός του ΟΚ! τον απαθανάτισε το μεσημέρι της Τρίτης 1 Αυγούστου στο Nammos στην Ψαρού μαζί με καλούς του φίλους: την Κατερίνα Καινούργιου, την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή και τον επιχειρηματία […] The post Νίκος Κοκλώνης: Οι καλοκαιρινές στιγμές στο Νησί των Ανέμων appeared first on OK! Magazine.
09:58 09/08/2023

Βίκυ Καγιά – Μαρίνα Βερνίκου: Έκαναν μαζί βουτιές στην Ψαρού

okmag.gr
Στο Nammos στην παραλία της Ψαρούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τη Βίκυ Καγιά μαζί με την καλή της φίλη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουλίου. Η Βίκυ Καγιά έφτασε με φουσκωτό σκάφος μαζί με τα παιδιά της, την 8χρονη Μπιάνκα και τον 5,5 ετών Κάρολο, καθώς συνεχίζουν τις διακοπές τους […] The post Βίκυ Καγιά – Μαρίνα Βερνίκου: Έκαναν μαζί βουτιές στην Ψαρού appeared first on OK! Magazine.
07:58 28/07/2023

Άνοιξε η πρώτη μπουτίκ της Chanel στην Αθήνα – Δύο ακόμα στο Nammos Village στη Μύκονο

ProtoThema.gr
Το πρώτο κατάστημα της Chanel στην Αθήνα είναι γεγονός και το έμβλημα του ιστορικού γαλλικού brand θα βρίσκεται πλέον στην οδό Βουκουρεστίου
15:00 22/06/2023

Chanel: To σύμπαν Αρωμάτων & Ομορφιάς του Οίκου άνοιξε τις πύλες του στο Nammos Village

instyle.gr
Την 1η Ιουνίου 2023, η CHANEL εγκαινίασε τo πρώτο Event Αρωμάτων και Ομορφιάς στο νησί της Μυκόνου, στον πολυτελή εμπορικό προορισμό του Nammos Village. Ο νέος χώρος 40 τετραγωνικών μέτρων παρουσιάζει μια πλήρη έκφραση του σύμπαντος των αρωμάτων και της ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένης μιας συναρπαστικής σειράς αποκλειστικών προϊόντων, υπηρεσιών και μιας σειράς εκδηλώσεων που μπορούν να […] The post Chanel: To σύμπαν Αρωμάτων & Ομορφιάς του Οίκου άνοιξε τις πύλες του στο Nammos Village appeared first on InStyle.
22:46 13/06/2023

Μυκονος: Παραμένουν οι αυθαίρετες πανάκριβες σουίτες για να αράζουν τα «γερά πορτοφόλια»

olympia.gr
Για τα μάτια του κόσμου μπήκαν… μπουλντόζες την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού στο εμβληματικό beach bar και εστιατόριο Nammos στη Μύκονο, καθώς γκρεμίστηκαν μόνο βοηθητικοί χώροι, ενώ παραμένουν οι αυθαίρετες σουίτες όπου κάνουν τις διακοπές τους οι rich & famous δίπλα στο κύμα. Στιγμιότυπα από τις περίφημες κατεδαφίσεις Η κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στην παραλία Ψαρού […] Μυκονος: Παραμένουν οι αυθαίρετες πανάκριβες σουίτες για να αράζουν τα «γερά πορτοφόλια» - olympia
22:28 02/06/2023

Μύκονος: Το Nammos κατεδαφίζει τα αυθαίρετα – Η ανακοίνωση της επιχείρησης

tovima
«Σήμερα το πρωί στο εστιατόριο μας Nammos Concept στη Μύκονο προβήκαμε, με δική μας πρωτοβουλία και δικά μας μέσα, στην καθαίρεση των κτισμάτων που κρίθηκαν αυθαίρετα», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι της επιχείρησης.
18:00 01/06/2023

Μπουλντόζες κατεδαφίζουν από το πρωί αυθαίρετα στο NAMMOS στη Μύκονο -Βίντεο

Skai.gr
Ωστόσο με έγγραφο που απέστειλε το ΥΠΕΝ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ως αρμόδια για κατεδαφίσεις σε αιγιαλούς, από την κατεδάφιση εξαιρέθηκαν προς το παρόν τα δύο βασικά κτίρια 520 τμ και 39 τμ, αντίστοιχα
09:37 01/06/2023

Μύκονος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που σφραγίζει η Αστυνομία το εστιατόριο Nammos Concept

news.gr
Απορημένοι οι θαμώνες είδαν τον εισαγγελέα συνοδευόμενου από ένοπλους ένστολους να εισβάλουν στο κατάστημα
18:14 21/05/2023

Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει στο Nammos ενώ οι τουρίστες τρώνε αμέριμνοι

Newsbeast.gr
Σφραγίστηκε χθες ένα μικρό μέρος του συγκροτήματος του Nammos, στη διάσημη παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο, λόγω αυθαίρετων κατασκευών. Όπως δείχνει βίντεο που κατέγραψε Ιταλός τουρίστας την στιγμή που η Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος εισβάλλει στο μαγαζί, την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους στο εστιατόριο Nammos By The Sea. Οι τουρίστες τους κοιτούν απορημένοι ενώ την προσοχή τραβά ένας πάνοπλος αστυνομικός με τατουάζ, γυαλιά ηλίου και μπαντάνα στα μαλλιά, σύμφωνα με το Mykonos Livetv.
17:52 21/05/2023

Μύκονος – Nammos: Η στιγμή που εισβάλλουν οι κομάντο της αστυνομίας με τους θαμώνες να τρώνε αμέριμνοι

lamianow.gr
Στο «σφράγισμα» εγκαταστάσεων του Nammos στη Μύκονο, λόγω αυθαίρετων κατασκευών, προχώρησαν οι αρχές παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελικών λειτουργών. Η όλη αστυνομική επιχείρηση καταγράφηκε σε βίντεο από θαμώνα. Ειδικότερα, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) εισέβαλλε στο Nammos, την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους. Λουκέτο μπήκε στο εστιατόριο «Concept» και […] The post Μύκονος – Nammos: Η στιγμή που εισβάλλουν οι κομάντο της αστυνομίας με τους θαμώνες να τρώνε αμέριμνοι appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
20:04 20/05/2023

Μύκονος: Η στιγμή που οι αρχές κάνουν έφοδο στο «Nammos»

eleftherostypos.gr
Στο σφράγισμα εγκαταστάσεων του Nammos, στη Μύκονο, λόγω αυθαίρετων κατασκευών προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελικών λειτουργών. Συγκεκριμένα, λουκέτο μπήκε στο εστιατόριο Concept και το τμήμα της παραλίας που εξυπηρετείται απ’ αυτό. Το Mykonos Live TV μεταδίδει βίντεο που κατέγραψε Ιταλός τουρίστας και δείχνει την στιγμή που στελέχη της Ομάδας Πρόληψης & […] Το άρθρο Μύκονος: Η στιγμή που οι αρχές κάνουν έφοδο στο «Nammos» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:30 20/05/2023

Η στιγμή της εισβολής αστυνομικών στο Nammos - Οι έκπληκτοι θαμώνες και το κομάντο με τατουάζ, γυαλιά ηλίου και μπαντάνα

Newsit
Στο «σφράγισμα» εγκαταστάσεων του Nammos στη Μύκονο, λόγω αυθαίρετων κατασκευών, προχώρησαν οι αρχές παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελικών λειτουργών. Η όλη αστυνομική επιχείρηση καταγράφηκε σε βίντεο από θαμώνα.  Ειδικότερα, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) εισέβαλλε στο Nammos, την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους. Λουκέτο μπήκε στο εστιατόριο «Concept» και ... Περισσότερα To άρθρο Η στιγμή της εισβολής αστυνομικών στο Nammos - Οι έκπληκτοι θαμώνες και το κομάντο με τατουάζ, γυαλιά ηλίου και μπαντάνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:24 20/05/2023

Επαναφέρουν την πολεοδομία στη Μύκονο

myvolos.net
Την επανίδρυση πολεοδομίας στη Μύκονο ενέκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Η υπηρεσία δεν θα μεταφερθεί άμεσα από τη Σύρο, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες. Εν τω μεταξύ χθες, στην παραλία της Ψαρούς, σφραγίστηκε ένα μικρό μέρος του συγκροτήματος του Nammos από τις Αρχές. Προηγήθηκε η αναστολή… σε προεκλογικούς ρυθμούς […]
07:34 20/05/2023

Ιδού γιατί επένδυση του Nammos στο Dubai και στο Qatar ήταν πολύ σωστές κινήσεις

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Ιδού γιατί επένδυση του Nammos στο Dubai και στο Qatar ήταν πολύ σωστές κινήσεις appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
03:10 20/05/2023

Βίντεο από την εισβολή των Αρχών στο Nammos της Μυκόνου

Zougla
Στο γνωστό beach bar restaurant Nammos στη Μύκονο, την Παρασκευή, με τη συνοδεία ανδρών της ΟΠΚΕ υλοποιήθηκε η εντολή σφραγίσματος τμημάτων...
23:36 19/05/2023

H στιγμή που αστυνομικοί μπαίνουν στο «Nammos»: To υπουργείο Περιβάλλοντος έχει ζητήσει την αναστολή της άδειας του (vid)

Gazzetta
Μένει να ξεκαθαριστεί αν θα σφραγιστούν όλες οι επιχειρήσεις του συγκροτήματος.
18:06 19/05/2023

Μύκονος: Σφραγίζεται τώρα μέρος του Nammos – Επεται η κατεδάφιση! (φωτό)

irafina.gr
Σφραγίζεται τώρα τμήμα του Nammos στη Μύκονο, παρουσία της αστυνομίας και του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου. Σημειώνεται ότι η διαδικασία αυτή αφορά το εστιατόριο «Concept» και το τμήμα της παραλίας που εξυπηρετείται από αυτο, ενώ δεν επηρεάζεται η λειτουργία του εμπορικού κέντρου Nammos Village και του «παλαιού» εστιατορίου. Είχε προηγηθεί η ανάκληση των αδειών […]
18:02 19/05/2023

Μύκονος: «Λουκέτο» στο γνωστό all day bar «Nammos»

pagenews.gr
Αποφασίστηκε να διακοπεί η λειτουργία του Nammos και να σφραγιστεί η επιχείρηση
17:52 19/05/2023

Μύκονος: Κλείνουν το Nammos - Αστυνομικοί και εισαγγελέας εισβάλλουν στο μαγαζί (Βίντεο)

ieidiseis.gr
«Σφραγίζεται» το Nammos στη Μύκονο παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.Κλείνει αυτή την ώρα το Nammos στη Μύκονο παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελικών αρχών.  Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του iEidiseis.gr αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο κατάστημα προκειμένου να σφραγιστεί.  Είχε προηγηθεί η ανάκληση των αδειών λειτουργίας του συγκροτήματος ύστερα από αίτημα που υπέβαλε το υπουργείο Περιβάλλοντος προς τον Δήμο Μυκόνου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα υπουργεία Τουρισμού και Εσωτερικών.Μένει να ξεκαθαριστεί αν θα σφραγιστούν όλες οι επιχειρήσεις του συγκροτήματος.  {https://twitter.com/iEidiseisGR/status/1659564455808696322} Ανοίγει ο δρόμος για κατεδάφιση 500 τ.μ.
17:28 19/05/2023

Μύκονος ΤΩΡΑ – Λουκέτο στο «NAMMOS». Παγώνουν την άδεια λειτουργίας γιατί…

empisteutiko.gr
Εντολή επιβολής κύρωσης αναστολής άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεων «NAMMOS» στην Μύκονο. Eντολή επιβολής κύρωσης αναστολής άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεων «NAMMOS VILLAGE PROPERTY MANAGEMENT Α.Ε.», «NAMMOS WORLD ΙΚΕ», «MYCRE INVESTMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», «ΝΑΜΜΟS RESTAURANT BY THE SEA A.Ε.» στην περιοχή «Ψαρρού» της Μυκόνου, κατ΄εφαρμογή των κυρώσεων της παρ. 1 του άρθρου 271Α του […] The post Μύκονος ΤΩΡΑ – Λουκέτο στο «NAMMOS». Παγώνουν την άδεια λειτουργίας γιατί… appeared first on Empisteutiko.gr.
15:32 19/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load