#Rolls Royce

Πρωτόγνωρες εικόνες στο Ντουμπάι: παρατούν τις Rolls Royce στους πλημμυρισμένους δρόμους (βίντεο)

eretikos.gr
Σκηνές που σπάνια βλέπουν ζουν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Ντουμπάι καθώς οι σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πλημμυρίζοντας μεγάλους αυτοκινητόδρομους και αναγκάζοντας οδηγούς να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους. Στο Ντουμπάι, οι βροχές ξεκίνησαν από τη νύχτα, ενώ θυελλώδεις άνεμοι οδήγησαν σε ακυρώσεις πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το οποίο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:58 16/04/2024

Μια φορά ήταν μια Rolls Royce, μια Mustang και μια Dodge… (+video)

Newsauto.gr
Τρία εκπληκτικά vintage μοντέλα εμφανίστηκαν στην Έκθεση SEMA από την Ringbrothers. Η Έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας έχει να κάνει κυρίως με ανακατασκευές vintage μοντέλων και ειδικές εκδόσεις αυτοκινήτων με άκρως εκλεπτυσμένο προφίλ. Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη έκθεση μας χαρίζει εκπληκτικές κατασκευές που ο καθένας θα ήθελε να έχει στο γκαράζ του και το 2023 […]
00:00 08/11/2023

Πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει η Rolls Royce το 2023;

Newsauto.gr
H βρετανική φίρμα πάει… σφαίρα ενώ το νέο της μοντέλο έχει κλείσει από παραγγελίες έως το 2025! Η Rolls Royce είναι μία μάρκα που κατασκευάζει πολυτελές οχήματα που ξεχωρίζουν από οποιαδήποτε άλλα κυκλοφορούν στην αγορά. Η σχεδίαση, ο όγκος, τα υλικά και η αισθητική τους τα καθιστούν πολύ ιδιαίτερα και είναι λογικό να έχουν το […] The post Πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει η Rolls Royce το 2023; appeared first on NewsAuto.gr.
10:00 18/10/2023

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ράσφορντ, διέλυσε Rolls Royce αξίας 800.000 (vid)

onsports.gr
Ο Μάρκος Ράσφορντ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα μετά τη νίκη…
06:17 26/09/2023

Ποιός θρύλος του NBA έχει λογότυπο Superman στη νέα του Rolls Royce;

Newsauto.gr
Ο διάσημος ιδιοκτήτης της κατάμαυρης και άκρως εντυπωσιακής Rolls Royce Phantom τοποθέτησε το logo του Superman στη μάσκα. Ο θρύλος του NBA, Σακίλ Ονίλ είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων καθώς στο γκαράζ του μπορεί να συναντήσει κανείς δεκάδες σπάνια μοντέλα. Στον Αμερικανό πρώην μπασκετμπολίστα αρέσει να επεμβαίνει αισθητικά στα αυτοκίνητά του και συνήθως ζητάει τη […] The post Ποιός θρύλος του NBA έχει λογότυπο Superman στη νέα του Rolls Royce; appeared first on NewsAuto.gr.
00:00 14/09/2023

Αυτό είναι το Toyota Century SUV των 160 χιλιάδων ευρώ!

Newsauto.gr
Ένα αυτοκίνητο που ήταν αποκλειστικό προνόμιο της ιαπωνικής αγοράς αποκτά νέα μορφή και βγαίνει πλέον και στον υπόλοιπο κόσμο. Πολλοί το έχουν ονομάσει ήδη η Rolls Royce της Ιαπωνίας και μάλλον δεν έχουν άδικο. Το νέο Toyota Century SUV είναι η μετεξέλιξη του ομώνυμου sedan και αναμένεται και αυτό να είναι εξίσου σπάνιο, καθώς θα […] The post Αυτό είναι το Toyota Century SUV των 160 χιλιάδων ευρώ! appeared first on NewsAuto.gr.
15:00 06/09/2023

Η Rolls Royce φτιάχνει το φενγκ σούι (+video)

Newsauto.gr
Ζάμπλουτος Κινέζος τοποθετεί μια Rolls Royce Ghost στο σαλόνι του σπιτιού του. Οι εύποροι συμπολίτες μας έχουν μια μανία να συλλέγουν σπάνια και ακριβά αντικείμενα τα οποία επιδεικνύουν με περηφάνια στους πλούσιους φίλους τους. Ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι και τα ακριβά αυτοκίνητα τα οποία εκτός από την βασική τους χρήση που είναι η […] The post Η Rolls Royce φτιάχνει το φενγκ σούι (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
23:00 25/07/2023

Η απόλυτη επίδειξη πλούτου από Κινέζο  - Πάρκαρε τη Rolls Royce στο μπαλκόνι του 44ου ορόφου

Zougla
Κινέζος εκατομμυριούχος αποφάσισε να πάει το flexing σε άλλο επίπεδο και να μοστράρει το χρήμα του σε όλο τον κόσμο με μία κίνηση...
12:00 24/07/2023

Rolls-Royce με κυψέλες;

Newsauto.gr
H εποχή της ηλεκτροκίνησης για τη Rolls Royce ξεκίνησε με τη Spectre και αναμένεται να συνεχιστεί δυναμικά. Η εμφάνιση της Spectre στη Γηραιά Ήπειρο έγινε από τους ανθρώπους της Rolls-Royce σε ένα εμβληματικό μέρος αυτής: Στη Villa d’Este, στη βόρεια Ιταλία. Το αυτοκίνητο θα μπει σε παραγωγική διαδικασία από τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως δήλωσε ο […] The post Rolls-Royce με κυψέλες; appeared first on NewsAuto.gr.
18:00 13/06/2023

To Hongqi L5 είναι η κινέζικη Rolls Royce

Cnn.gr
Η Hongqi είναι η πιο παλιά κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία -ιδρύθηκε το 1958- και είναι αυτή που προμήθευε τις κρατικές λιμουζίνες. Τώρα τα μοντέλα της είναι διαθέσιμα και εκτός Κίνας. Πρόσφατα στην…Περισσότερα...
14:56 07/05/2023

Αυτή είναι η… Rolls Royce των Κινέζων (+video)

Newsauto.gr
Η Hongqi παρουσίασε την αναβαθμισμένη λιμουζίνα της εμπνευσμένη από την Rolls Royce. Το όνομα Hongqi μπορεί κάποιοι να το ακούτε για πρώτη φορά ωστόσο είναι πολύ… καυτό στην Κίνα. Πρόκειται για τον παλαιότερο κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων στην τεράστια χώρα της Ανατολής ο οποίος μάλιστα για πολλά χρόνια αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή αυτοκινήτων στους αξιωματούχους του […] The post Αυτή είναι η… Rolls Royce των Κινέζων (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
20:52 25/04/2023

Tα αγαπημένα αυτοκίνητα 10 διάσημων σούπερ σταρ

ieidiseis.gr
Ποια μοντέλα λατρεύουν να οδηγούν 10 λαμπερές διασημότητες του κινηματογράφου και του πενταγράμμου.  Oι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες και celebrities έχουν στα γκαράζ τους διάφορα πανάκριβα supercars, ορισμένοι μάλιστα φημίζονται για τη λατρεία τους προς τους τέσσερις τροχούς και διαθέτουν ολόκληρες συλλογές καταπληκτικών αυτοκινήτων. Για κάποια από αυτά όμως τρέφουν λίγο μεγαλύτερη αδυναμία, όπως συμβαίνει με τα δέκα πιο αγαπημένα μοντέλα λαμπερών σταρ της μεγάλης οθόνης και της μουσικής. Σιλβέστερ Σταλόνε Ο διάσημος ηθοποιός δεν λατρεύει τη δράση μόνο στις ταινίες του, αλλά και στον δρόμο. Δεν είναι λοιπόν διόλου παράξενο, που προτιμά ανάμεσα στα αυτοκίνητά του μία σκληροπυρηνική Dodge Vi
07:02 01/04/2023

Ο Χάαλαντ «πιάστηκε» με κινητό την ώρα που οδηγούσε! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο Χάαλαντ «πιάστηκε» με κινητό την ώρα που οδηγούσε! (ΦΩΤΟ) 28/03/2023 Viral έχει γίνει η φωτογραφία που απεικονίζει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο, ενώ οδηγούσε! Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι «πιάστηκε» να είναι στο κινητό ενώ οδηγούσε την Rolls Royce αξίας 350.000 ευρώ, σε λεωφόρο διπλής κατεύθυνσης του Μάντσεστερ. Μάλιστα, όπως λέγεται η λανθασμένη ενέργεια του Χάαλαντ συνέβη την επόμενη μέρα της «μαγικής» του εμφάνισης με πέντε γκολ επί της Λειψίας για τους «16» του Champions League. Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νορβηγός επιθετικός τα… άκουσε από τους Άγγλους προκαλώντας α
17:22 28/03/2023

Χάαλαντ: Πιάστηκε να χρησιμοποιεί το κινητό του εν ώρα οδήγησης και κινδυνεύει με πρόστιμο

Gazzetta
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι στο κινητό του την ώρα που οδηγά την πολυτελή του Rolls Royce αξίας 360.000 ευρώ σε δρόμο του Μάντσεστερ.
14:24 28/03/2023

Πόσα χρόνια λέτε πως έφτιαχναν τη Rolls Royce Phantom Syntopia;

Newsauto.gr
Η μοναδική δημιουργία της Rolls Royce με βάση την Phantom, λέγεται Syntopia και αποτελεί το προϊόν της συνεργασίας με την κορυφαία σχεδιάστρια μόδας από την Ολλανδία, Iris van Herpen. Από τα highlights του αυτοκινήτου, είναι το φινίρισμα του καπό και το πίσω κάθισμα που είναι υπενδεδυμένο από αυθεντικό μετάξι. Η Iris van Herpen είναι ένα […] The post Πόσα χρόνια λέτε πως έφτιαχναν τη Rolls Royce Phantom Syntopia; appeared first on NewsAuto.gr.
21:34 17/03/2023

Βρετανία: Η Rolls Royce αναπτύσσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη

Newsit
Ο μεγάλος βιομηχανικός όμιλος της Βρετανίας, η Rolls Royce, ανακοίνωσε σήμερα (17.3.2023) πως έλαβε χρηματοδότηση 2,9 εκατομμυρίων στερλινών (3,3 εκατ. ευρώ) από τη Διαστημική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου για να αναπτύξει μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη. «Οι επιστήμονες και οι μηχανικοί της Rolls Royce εργάζονται πάνω στο πρόγραμμα μικροαντιδραστήρων για να αναπτύξουν ... Περισσότερα To άρθρο Βρετανία: Η Rolls Royce αναπτύσσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:28 17/03/2023

Η πιο «τρελή» συμμετοχή στο ράλι Dakar του 1981 (+video)

Newsauto.gr
Η Rolls Royce με το ψευδώνυμο «Jules» ήταν και παραμένει το πιο περίεργο αγωνιστικό στην ιστορία του ράλι Dakar. Μπορεί η Rolls Royce διαχρονικά να είναι σύμβολο κομψότητας και πλούτου αλλά η τόλμη ενός οδηγού που επέλεξε να κάνει μια Corniche αγωνιστική, έχει μείνει στην ιστορία. Πριν 42 χρόνια, δύο –προφανώς εκκεντρικοί- Γάλλοι σκέφτηκαν να […] The post Η πιο «τρελή» συμμετοχή στο ράλι Dakar του 1981 (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
23:04 12/03/2023

Νέο Hongqi HS3 με επιρροές από… Rolls Royce

Newsauto.gr
Τη νέα εκδοχή του μεσαίου SUV της έχει έτοιμη για παρουσίαση η εταιρεία που «πλασάρεται» ως η κινέζικη Rolls Royce. Το νέο Hongqi HS3 είναι ένα πολυτελές SUV που έχει σχεδιαστεί υπό την καθοδήγηση ενός πρώην σχεδιαστή της Rolls Royce. Λεπτομέρειες και εικόνες του νέου Hongqi HS3 μόλις εμφανίστηκαν στην Κίνα εν όψει της αναμενόμενης […] The post Νέο Hongqi HS3 με επιρροές από… Rolls Royce appeared first on NewsAuto.gr.
08:06 07/03/2023

Το θρυλικό «Κτήνος» σε δημοπρασία

Newsauto.gr
Είναι ένα και μοναδικό, με V12 της Rolls Royce 27,0 λίτρων βγαίνει σε δημοπρασία και μετά από 58 χρόνια θα αλλάξει για δεύτερη μόλις φορά χέρια. Το απίθανο αυτό αυτοκίνητο, που θυμίζει κάτι από shooting brake σε ότι αφορά το αμάξωμά του, έγινε αρκετά γνωστό τη δεκαετία του ’70. Τότε ήταν που παρουσιάστηκε σε πολλά […] The post Το θρυλικό «Κτήνος» σε δημοπρασία appeared first on NewsAuto.gr.
20:04 05/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load