#Αλάνιασπορ

Μπακασέτας: «Ότι είχα να δώσω στην ΑΕΚ το έδωσα, μονόδρομος τότε η αποχώρηση μου»

aek1924.gr
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν του Παναθηναϊκού, Τάσος Μπακασέτας, παραχωρώντας συνέντευξη σε πολιτική εφημερίδα, μίλησε γι’ όλους και γι’ όλα, κάνοντας αναφορά και στην Ένωση, αλλά και για τον τρόπο που έφυγε. «Μονόδρομος» χαρακτήρισε ο Τάσος Μπακασέτας, την αποχώρηση του απ’ την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 για την Αλάνιασπορ, προσθέτοντας ότι ο […] The post Μπακασέτας: «Ότι είχα να δώσω στην ΑΕΚ το έδωσα, μονόδρομος τότε η αποχώρηση μου» appeared first on AEK1924.gr.
13:37 13/03/2024

Oνειρικό ντεμπούτο με αυτογκόλ για τον Πορόσο στην Τουρκία (VIDEO)

aek1924.gr
Ο Τζάκσον Πορόσο 48 ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτηση του από την Κασίμπασα ξεκίνησε βασικός στο ματς με την Αλάνιασπορ, αλλά στάθηκε άτυχος σημειώνοντας αυτογκόλ στο 28΄! Χειρότερο δυνατό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Τζάκσον Πορόσο. Ο 23χρονος σέντερ μπακ από τον Ισημερινό την Παρασκευή (2/2) ανακοινώθηκε από την τουρκική Κασίμπασα, αφού […] The post Oνειρικό ντεμπούτο με αυτογκόλ για τον Πορόσο στην Τουρκία (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
17:37 04/02/2024

Με την «ερυθρόλευκη» ορμή και την «κιτρινόμαυρη» απόδοση

e-ptolemeos.gr
Σούπερ ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ρευστές καταστάσεις στα δύο ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Κύπελλο υπάρχει σε Ισπανία και Τουρκία, ενώ η ελληνική εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για σήμερα έρχεται από τη μεριά του Άρη. Αλάνιασπορ – Σαμσουνσπόρ (16:00) Ξεκίνημα με Κύπελλο Τουρκίας, το οποίο βρίσκεται στη φάση των «32». Νοκ άουτ ματς, με […]
13:53 17/01/2024

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα

filathlos.gr
Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα 08/01/2024 Το σίριαλ με την επόμενη ομάδα του Τάσου Μπακασέτα καλά κρατεί... Η Μπεσίκτας φέρεται να τα έχει βρει με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας προκειμένου να συνεχίσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης την καριέρα του, όμως την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγρούλ Ντογάν, εξέφρασε την άγνοιά του, τονίζοντας πως δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση. «Δεν υπάρχει πρόταση από τη Μπεσίκτας» ήταν το λακωνικό σχόλιό του. Ο Μπακασέτας αγωνίζεται στην Τουρκία από το καλοκαίρι του 2019, αρχικά στην Αλάνιασπορ (21 γκολ σε 65 ματς), ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Τράμπζονσπορ. Με την ομάδα της «Μαύρης
16:46 08/01/2024

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Ο Τερίμ θα πάρει στον Παναθηναϊκό τον Ακμπάμπα»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Ο Τερίμ θα πάρει στον Παναθηναϊκό τον Ακμπάμπα» 07/01/2024 Τον 31χρονο μεσοεπιθετικό της Άδανα Ντεμίρσπορ, Εμρέ Ακμπάμπα, υποστηρίζει ότι θα πάρει ο Φατίχ Τερίμ μαζί του στον Παναθηναϊκό, ο Τούρκος δημοσιογράφος Κοσκούν Τσελίκ, ο οποίος ως ρεπόρτερ Γαλατασαράι στην εφημερίδα "Milliyet" γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του προπονητή του τριφυλλιού. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Τερίμ, αφού με δική του υπόδειξη είχε αποκτηθεί το 2018 από τη Γαλατασαράι, η οποία είχε δώσει τότε 4 εκατομμύρια ευρώ στην Αλάνιασπορ για να τον αποκτήσει. Ο Ακμπάμπα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Άδανα Ντεμίρσπορ (17 συμμετοχές / 4 γκολ), ωστόσο ο σύλ
09:46 07/01/2024

«Βόμβα» από «θρύλο» της Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα - Εκεί συνεχίζει

filathlos.gr
«Βόμβα» από «θρύλο» της Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα - Εκεί συνεχίζει 16/12/2023 Έριξε τη... βόμβα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ, Σερντάρ Μπαλί που αγωνίστηκε στους «μπορντομαβιλέρ» από το 1975 έως το 1980 και από το 1985 έως το 1988.  «Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω λάβει, ο Μπακασέτας έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Κάρντιφ. Φυσικά δεν ξέρω αν κάποιος θα πληρώσει περισσότερα και θα αλλάξει γνώμη, αυτά συμβαίνουν», ανέφερε o βετεράνος άσος της Τράμπζονσπορ που έσπευσε να «χρεώσει» ως αποτυχία της διοίκησης την αποχώρηση του «Μπάκα». «Το λάθος είναι από τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ. Υπέγραψες στην αρχή της περασμένης σεζόν, γνωρίζοντας ότι θ
17:46 16/12/2023

Σιώπης: «Μου ταιριάζει το βρετανικό στιλ ποδοσφαίρου»

real.gr
Ο Μανώλης Σιώπης μετά την τετραετή θητεία του στο τουρκικό ποδόσφαιρο με τις Αλάνιασπορ και Τραμπζονσπόρ ζει το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Κάρντιφ.
18:09 12/11/2023

Σιώπης: «Το στιλ του αγγλικού παιχνιδιού μου ταιριάζει και το απολαμβάνω»

aek1924.gr
Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο BBC για την έως τώρα εμπειρία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και τους στόχους του με την Κάρντιφ, εκθειάζοντας τον Ερόλ Μπουλούτ! Ο Μανώλης Σιώπης μετά την τετραετή θητεία του στο τουρκικό ποδόσφαιρο με τις Αλάνιασπορ και Τραμπζονσπόρ ζει το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αγγλία […] The post Σιώπης: «Το στιλ του αγγλικού παιχνιδιού μου ταιριάζει και το απολαμβάνω» appeared first on AEK1924.gr.
17:37 12/11/2023

Επίσημο: Τέλος ο Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ!

filathlos.gr
Επίσημο: Τέλος ο Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ! 11/09/2023 Επίσημα παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Τζαβέλλας για την Πεντίκσπορ. Η ομάδα της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 35χρονο αμυντικό, τον οποίο είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιούλιο. Ένα οικογενειακό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο έμπειρος άσος τον οδήγησε στο «διαζύγιο» με τον σύλλογο της Τουρκίας. Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ατρόμητο, ενώ υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ και ΑΕΚ.
16:46 11/09/2023

Άρης: Προτάθηκε και ο Φεντάλ

to10.gr
Στη λίστα των ανθρώπων του Άρη ο 34χρονος διεθνής Μαροκινός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Αλάνιασπορ και η περίπτωση του εξετάζεται.
17:46 05/08/2023

«Μιλάει με Χασάν η Ρίζεσπορ»

filathlos.gr
«Μιλάει με Χασάν η Ρίζεσπορ» 24/06/2023 Επέστρεψε από την Τουρκία, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει και πάλι εκεί... Ο Αχμέντ Χασάν γύρισε στον Ολυμπιακό από την Αλάνιασπορ, στην οποία και αγωνίστηκε ως δανεικός πέρyσι, αλλά υπάρχουν ήδη φήμες που τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο άλλης τουρκικής ομάδας, της Ρίζεσπορ. Ο Χασάν, ο οποίος έχει τραυματισμό και ενδεχομένως να απουσιάζει από την ερυθρόλευκη προετοιμασία, έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη στη γειτονική χώρα και η Ρίζεσπορ φέρεται να τον θέλει και μάλιστα να υπάρχουν και κάποιες συζητήσεις μαζί του, με τον Αιγύπτιο να μη δείχνει να είναι αρνητικός σε μια πιθανή μεταγραφή εκεί.
12:46 24/06/2023

Σοκ στον Ολυμπιακό με ξένο άσο - Χάνει την προετοιμασία (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Σοκ στον Ολυμπιακό με ξένο άσο - Χάνει την προετοιμασία (ΦΩΤΟ) 19/06/2023 Μπορεί η αποχώρηση του Μπακαμπού να είχε φέρει προβλήματα που δεν υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό, αλλά τουλάχιστον υπήρχαν οι Ελ Αραμπί και Χασάν για τα προκριματικά. Μόνο που τώρα ο 30χρονος Αιγύπτιος άσος έφυγε από την κεντρική σκηνή για την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι γυρίζει Σεπτέμβρη-Οκτώβρη μετά από τον τραυματισμό του στο γόνατο! Ο Αχμέντ Χασάν έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Συμβόλαιο με ισχύ έως το 2024 και ενώ είχε δοθεί δανεικός στην Τουρκία. Σε μία σεζόν όπου είχε τη θητεία του στην Αλάνιασπορ με 28 αγώνες, 11 γκολ και
13:46 19/06/2023

Ο Μπακασέτας τραυματίστηκε με την Τράμπζονσπορ, αγωνία για την Εθνική Ελλάδας

aek1924.gr
Ο Τάσος Μπακασέτας έπεσε θύμα της μοίρας, αφού τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή σε ένα παιχνίδι όπου σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ για την Τράμπζονσπορ, κόντρα στην Αλάνιασπορ. Ανησυχία ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε άτυχος, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Τράμπζονσπορ σημείωσε εξαιρετικό […] The post Ο Μπακασέτας τραυματίστηκε με την Τράμπζονσπορ, αγωνία για την Εθνική Ελλάδας appeared first on AEK1924.gr.
20:37 03/06/2023

Απίστευτο γκολ από τον Μπακασέτα! (video)

thessports.gr
Ένα απίθανο γκολ πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας, στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την, πρώην ομάδα του, Αλάνιασπορ. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας εξαπέλυσε μια οβίδα από μακριά, και μάλιστα με το δεξί πόδι, για να πετύχει ένα από τα πλέον εντυπωσιακά τέρματα της καριέρας του για το 3-1. Δείτε το:  The post Απίστευτο γκολ από τον Μπακασέτα! (video) first appeared on ThesSports.
19:53 03/06/2023

Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε σε ελληνικό «εμφύλιο» στην Τουρκία

Newsit
Ο Ευθύμης Κουλούρης πέρασε στο ματς ως αλλαγή, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο Καϊσέρισπορ – Αλάνιασπορ, που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 4-0, για την τουρκική Superlig. Στον ελληνικό “εμφύλιο” με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο Κουλούρης βρέθηκε στο γήπεδο στο 56′ και εννιά λεπτά αργότερα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με εύκολο πλασέ ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε σε ελληνικό «εμφύλιο» στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:04 20/05/2023

Κουλούρης: Σκόραρε στη νίκη της Αλάνιασπορ επί της Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου (vid)

Gazzetta
Ο Ευθύμης Κουλούρης πέρασε ως αλλαγή για την Αλάνιασπορ και σκόραρε για το 3-0 κόντρα στην Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου.
21:02 20/05/2023

Τουρκία: Θρίαμβος Μπουχαλάκη κόντρα σε Κουλούρη

fosonline.gr
Η Κόνιασπορ του Ανδρέα Μπουχαλάκη νίκησε εκτός έδρας της Αλάνιασπορ του Ευθύμη Κουλούρη με 3-0. Βασικοί οι δύο Έλληνες. 
21:58 16/05/2023

Έφερε προπονητή στην Ελλάδα ο Μαρινάκης - Με αυτόν θα υπογράψει; - Διαβάστε όνομα

filathlos.gr
Έφερε προπονητή στην Ελλάδα ο Μαρινάκης - Με αυτόν θα υπογράψει; - Διαβάστε όνομα 12/05/2023 Οι επαφές με προπονητές συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει συμφωνία με κάποιον. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν με προσοχή περιπτώσεις τεχνικών που θεωρούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει και τις επόμενες μέρες θα ληφθεί η απόφαση για τον «εκλεκτό». Και φυσικά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το όνομα του Φραντσέσκο Φαριόλι ήρθε στο προσκήνιο, καθώς τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο 34χρονος τεχνικός παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κ
09:20 12/05/2023

Τάσος Μπακασέτας: 7 εκατ. ευρώ προσφέρει η Μπολόνια – Τον θέλουν και σε Γερμανία, Πορτογαλία

Newsbeast.gr
Μπορεί η Τραμπζονσπόρ να μην τα πάει φέτος τόσο καλά όσο πέρυσι αλλά ο Τάσος Μπακασέτας παραμένει σταθερά ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, παίκτες της, με αποτέλεσμα η Μπολόνια να προσφέρει 7 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ιταλική ομάδα, όπως και από Γερμανία και Πορτογαλία. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μέσος βρίσκεται από το 2019 στην Τουρκία, αρχικά για την Αλάνιασπορ και μετά στην Τραμπζονσπόρ, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Μια επιτυχία στην οποία ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής, με αποτέλεσμα από τότε να είναι συνεχώς υπό παρακολούθηση από ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες πλέον αρχίζουν τις προτάσεις. Πριν λίγες εβδομάδες
20:08 11/05/2023

Σε πρώτο πλάνο ο Φραντσέσκο Φαριόλι για τον πάγκο του Ολυμπιακού – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Newsbeast.gr
Η αναζήτηση προπονητή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Είναι γεγονός πως σε πρώτο πλάνο στο Λιμάνι παραμένουν οι Ρεμπρόφ και Κρέσπο. Ωστόσο, στο Λιμάνι θέλουν να έχουν έτοιμες και τις επόμενες λύσεις τους εφόσον αυτές που προαναφέραμε δεν προχωρήσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Ετσι, ο Φραντσέσκο Φαριόλι είναι από τις περιπτώσεις με τις οποίες έχουν έρθει ήδη σε επαφή οι διοικούντες την ομάδα. Ο 34χρονος τεχνικός ξεκίνησε την πορεία του ως βοηθός στην Αλάνιασπορ, το 2021 ανέλαβε την Καραγκιουμριούκ και τον Δεκέμβριο του 2021 έγινε πρώτος προπονητής της Αλάνιασπορ, στην οποία και έμεινε ως τον Φεβρουάριο του 2023. Σε 47 ματς μέτρησε 21 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες με 86 γκολ ενεργητικό και 78
14:58 11/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load