#Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν θα έκανα μόνη μου παιδί αν και όλες είμαστε ικανές για αυτό»

tlife.gr
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε χθες στην εκδήλωση μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου και εκεί τη συνάντησαν οι To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν θα έκανα μόνη μου παιδί αν και όλες είμαστε ικανές για αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 04/04/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – Πότε θα γίνει μάνα;

koolnews.gr
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γνωστή για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά reality και μοντέλο, πήρε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της μητρότητάς της. Αποφάσισε να προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση των ωαρίων της, μια επιλογή που αντανακλά την επιθυμία της να διασφαλίσει τη δυνατότητα να γίνει μητέρα όταν και εάν το επιθυμήσει στο μέλλον. Η Παναγιώταρου, βρισκόμενη […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – Πότε θα γίνει μάνα; appeared first on Koolnews.gr.
20:58 30/03/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Την «έλουσαν» με πανέρια στα μπουζούκια

NewsBomb
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.Περισσότερα...
10:00 25/03/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Έχει κλείσει αυτό το θέμα οριστικά»

neolaia.gr
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασε το βράδυ στο ίδιο μαγαζί με τον Στάθη Σχίζα - Οι on camera δηλώσεις του πρώην ζευγαριού
11:46 22/03/2024

Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαζί στο ίδιο τραπέζι σε βραδινή εμφάνιση! «Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε»

tlife.gr
Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν στο ίδιο event όπου και πέρασαν χρόνο μαζί στο ίδιο To άρθρο Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαζί στο ίδιο τραπέζι σε βραδινή εμφάνιση! «Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 22/03/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων – Φωτογραφία

tlife.gr
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό δώρο στον εαυτό της, το οποίο δεν To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 19/03/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ενοχλημένη με αρνητικά σχόλια – «Απογοητεύομαι με τη νοοτροπία κάποιων»

tlife.gr
Ενοχλημένη εμφανίστηκε σε ένα από τα τελευταία της story στο instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αφορμή To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ενοχλημένη με αρνητικά σχόλια – «Απογοητεύομαι με τη νοοτροπία κάποιων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/03/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για τη κρυοσυντήρηση ωαρίων – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό της θέλησε να κάνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αφορμή τη γιορτή To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για τη κρυοσυντήρηση ωαρίων – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 08/03/2024

Πώς γίνεται η κρυοσυντήρηση ωαρίων: Η διαδικασία που θέλει να κάνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

koolnews.gr
Η κρυοσυντήρηση ωαρίων είναι μια διαδικασία κατά την οποία τα ωάρια μιας γυναίκας λαμβάνονται και στη συνέχεια κρυοσυντηρούνται σε υγρό άζωτο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία (-196°C). Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στις γυναίκες να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους για μελλοντική χρήση. Πώς γίνεται η κρυοσυντήρηση ωαρίων: Προεταιμασία: Η γυναίκα λαμβάνει ορμονική θεραπεία για να διεγείρει την […] The post Πώς γίνεται η κρυοσυντήρηση ωαρίων: Η διαδικασία που θέλει να κάνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου appeared first on Koolnews.gr.
22:58 07/03/2024

Σχίζας για Παναγιώταρου: «Δεν είναι κλεμμένα τα χρήματα, είναι δουλεμένα»

thecaller.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Στάθης Σχίζας.Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Στάθης Σχίζας.Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor αναφέρθηκε τόσο στην αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πως προχωράει σε κατάψυξη ωαρίων όσο και στον ντόρο που έχει προκληθεί για τις οικονομικές της απολαβές. «Αρχικά είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνει (σ.σ. κατάψυξη ωαρίων). Νομίζω, μιας και […]
21:00 06/03/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων

Newsbeast.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 φιλοξενήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πρωί της Τρίτης (05/03) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων. «Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που
00:00 06/03/2024

Γιώργος Λιάγκας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;»

tlife.gr
Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υποδέχτηκε στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας, δύο μήνες μετά τη συνάντησή To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 05/03/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κάνει γυμναστική φορώντας κολάν και το Video γίνεται Viral

koolnews.gr
Η δημοφιλής influencer, Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου, έκανε δυναμική επιστροφή στα social media, μοιραζόμενη με τους followers της ένα Instagram story από την προπόνησή της στο γυμναστήριο. Στο εν λόγω story, η Παναγιωτάρου εμφανίζεται πάνω σε ένα στατικό ποδήλατο, φορώντας κολάν και αθλητικό τοπ. Η άψογη σωματική της διάπλαση και η αφοσίωσή της στην υγιεινή ζωή εντυπωσίασαν […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κάνει γυμναστική φορώντας κολάν και το Video γίνεται Viral appeared first on Koolnews.gr.
10:58 03/03/2024

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τη δίκασαν άδικα, δεν εννοούσε αυτό ακριβώς»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε δ Δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος απάντησε για ακόμα μία φορά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε δ Δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος απάντησε για ακόμα μία φορά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.«Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, σίγουρα δεν αισθάνομαι Σάκης Ρουβάς. Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι φοβερή, δεν υπάρχει, έχει δείξει […]
11:00 25/02/2024

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γιατί να στενοχωρηθώ; Δεν θα αναλύσω πώς εννοούσε αυτό που είπε»

tlife.gr
Σε βραδινή έξοδο σε γνωστό μαγαζί συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Στάθη Σχίζα. Για ακόμη μία To άρθρο Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γιατί να στενοχωρηθώ; Δεν θα αναλύσω πώς εννοούσε αυτό που είπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 21/02/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: «Δεν τον ήξερε ο κόσμος κι έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω»

zappit.gr
Δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας και influencer απάντησε, μεταξύ άλλων, […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: «Δεν τον ήξερε ο κόσμος κι έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω» appeared first on Zappit.
13:00 18/02/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με αποκαλυπτικό φόρεμα σε νέα βραδινή της έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια νέα βραδινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πριν μερικές ημέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Το μοντέλο και influencer To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με αποκαλυπτικό φόρεμα σε νέα βραδινή της έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 16/02/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για τον Mente Fuerte – «Μήπως κυκλοφορεί στο Κολωνάκι και νομίζουν ότι μένει σε εμένα;»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Τετάρτης 15/2 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που βρέθηκε σε To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για τον Mente Fuerte – «Μήπως κυκλοφορεί στο Κολωνάκι και νομίζουν ότι μένει σε εμένα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 15/02/2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Viral βίντεο: Κάνει γυμναστική, δαγκώνει τη γαρίδα και ρουφάει το μακαρόνι

koolnews.gr
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γνωστή για τη δυναμική παρουσία της στα social media, μας έδειξε μέσα από τα stories της στο Instagram μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα ημέρα της, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Η μέρα της ξεκίνησε με εξαντλητική γυμναστική στο γυμναστήριο, όπου η Αλεξάνδρα δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στιγμές από την προπόνησή […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Viral βίντεο: Κάνει γυμναστική, δαγκώνει τη γαρίδα και ρουφάει το μακαρόνι appeared first on Koolnews.gr.
11:58 01/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load