#Αλέξανδρος Τσουβέλας

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα!

happytv.gr
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει άλλες δύο παραστάσεις στο Gagarin 205. Στην τελευταία εμφάνιση του Αλέξανδρου Τσουβέλα στο Gagarin 205 βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. O αγαπημένος παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του Alterinfo, ενθουσιάστηκε με την παράσταση του δημοφιλούς κωμικού και δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει με τα αστεία του. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει άλλες δύο παραστάσεις […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα!
10:37 18/04/2024

Δώρα Παντέλη και Αλέξανδρος Τσουβέλας νιώθουν υπέροχα στην τοποθεσία Novibet με το «Να, αυτά δεν μπορώ!»

sportime.gr
Είναι – με μεγάλη διαφορά – η πιο viral εκπομπή αυτήν την στιγμή στην ελληνική κοινότητα του YouTube. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
16:46 04/03/2024

Είστε έτοιμοι; Οι Οδηγίες Χρήσης του Αλέξανδρου Τσουβέλα επέστρεψαν στη Novibet!

sportime.gr
Η ώρα που όλοι περιμέναμε! Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάνει πρεμιέρα για φέτος με τις Οδηγίες Χρήσης στο κανάλι της Novibet στο YouTube! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
14:46 27/11/2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Sold out και διπλές παραστάσεις σε 5 μεγάλες πόλεις του Νησιού!

happytv.gr
«Σάρωσε» στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Αλέξανδρος Τσουβέλας! Εξαγωγή… γέλιου έκανε στις αρχές Νοεμβρίου ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο γνωστός κωμικός, από τις 3 μέχρι τις 6 του μήνα, βρέθηκε σε Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Μπρίστολ και Λονδίνο, όπου όλες του οι παραστάσεις ήταν sold out, υποχρεώνοντάς τον να γίνουν διπλές […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αλέξανδρος Τσουβέλας: Sold out και διπλές παραστάσεις σε 5 μεγάλες πόλεις του Νησιού!
13:37 17/11/2023

«Σάρωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Αλέξανδρος Τσουβέλας!

gossip-tv.gr
Εξαγωγή… γέλιου έκανε στις αρχές Νοεμβρίου ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.Περισσότερα...
20:37 16/11/2023

Ο απολαυστικός Αλέξανδρος Τσουβέλας στο ΟΠΑΠ Game Time

sportime.gr
Ο γνωστός κωμικός σχολιάζει το ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ και απαντά με χιούμορ σε κρίσιμες ερωτήσεις και διλήμματα Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
10:46 29/09/2023

Η σαρωτική εμφάνιση του Αλέξανδρου Τσουβέλα στο θέατρο Πέτρας

gossip-tv.gr
Άλλη μία sold out παράσταση πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Θέατρο Πέτρας πριν από λίγες ημέρες.Περισσότερα...
09:37 26/09/2023

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας «γκρέμισε» το θέατρο Πέτρας

happytv.gr
Δείτε την ανάρτηση του αγαπημένου κωμικού και ραδιοφωνικού παραγωγού στο Instagram! Άλλη μία sold out παράσταση πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο «Θέατρο Πέτρας». Ο δημοφιλής κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός κατάφερε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου να γεμίσει το εμβληματικό θέατρο της Πετρούπολης, με τον κόσμο να έχει εξαντλήσει εδώ και καιρό τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας «γκρέμισε» το θέατρο Πέτρας
16:37 24/09/2023

Τι μίσος για την Ορθοδοξία φωλιάζει στην κοινωνία μας; Έκαναν πόλεμο στον Α.Τσουβέλα, γιατί βοήθησε να φτιαχτεί ένα καμένο εκκλησάκι!

sportime.gr
Θέλουν να σβήσουν από τον χάρτη ότι θυμίζει Ορθοδοξία - Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δέχτηκε καταιγισμό ύβρεων επειδή βοήθησε να φτιαχτεί ένα εκκλησάκι στον Έβρο Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.
18:46 13/09/2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Το θέμα είναι να μιλάμε όταν έχουμε βήμα, χωρίς να προσβάλλουμε»

okmag.gr
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» μίλησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και μεταξύ άλλων απάντησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά και την κριτική που κατακαιρούς ακούει όσον αφορά στις παραστάσεις του. «Μου έγιναν κάποιες προτάσεις, κοιτάω τι μπορεί να μου προσφέρει, τι μπορεί να μου αφαιρέσει ( η κάθε πρόταση συνεργασίας) τα βάζω όλα πάντα σε μια […] The post Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Το θέμα είναι να μιλάμε όταν έχουμε βήμα, χωρίς να προσβάλλουμε» appeared first on OK! Magazine.
20:58 01/08/2023

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

patrasevents.gr
Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)Παρασκευή, 29 Σεπ 2023 21:00Αλέξανδρε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα! Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους! Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τζουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής! Αλέξανδρος ΤσουβέλαςΟ Αθηναίος κωμι...
21:53 12/07/2023

“Street Food Festival” με τον Τσουβέλα στον Πολύλοφο

eleftheriaonline.gr
    “Street Food Festival” θα διοργανωθεί το φετινό καλοκαίρι στον Πολύλοφο. «Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία σας περιμένουμε στο αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού, για να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε» αναφέρει το σχετικό κάλεσμα. Στο καλλιτεχνικό σκέλος, οι διοργανωτές του φεστιβάλ πρωτοτύπησαν, ανακοινώνοντας πως το παρών θα δώσει στη βραδιά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με ένα ξεκαρδιστικό street comedy show, ενώ τη μουσική επιμέλεια θα αναλάβει η μπάντα του Βαγγέλη Δούβαλη. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
13:46 04/07/2023

Το καλοκαίρι έφτασε και προβλέπεται .… δροσερό στη Novibet!

sportime.gr
Πρώτος καλεσμένος της Δώρας Παντέλη ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, που σχολιάζει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
17:46 20/06/2023

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στη Ραφήνα! Μια “τυχαία” συνάντηση ή κάτι παίζει;

irafina.gr
Λέτε να είναι μια “τυχαία” συνάντηση, ή μήπως κάτι “ψήνεται”. Η φωτογραφία του ραφηνιώτη Μιχάλη Γκολεμά, με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος ως γνωστόν είναι ένας από τους πιο αγαπημένους stand up comedians, προκαλεί διάφορες σκέψεις.
21:04 27/05/2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία, έρχομαι σε δύσκολη θέση»

zappit.gr
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα και μίλησε για τις συμπεριφορές που τον […] The post Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία, έρχομαι σε δύσκολη θέση» appeared first on Zappit.
09:22 25/05/2023

Sold out το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα (video)

trikalavoice.gr
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο κωμικός, μίμος και ραδιοφωνικός παραγωγός, βρέθηκε στα Τρίκαλα για μια και μοναδική παράσταση!!!…   Οι Τρικαλινοί τον τίμησαν και τον απήλαυσαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων και… ανανέωσαν το ραντεβού μαζί του για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, καθώς οι διοργανωτές Πέτρος Ζιώγας, Δημήτρης Σαμαράς (διακρίνονται στη φωτό με τον πρωταγωνιστή) και Χρήστος […]
18:44 05/05/2023

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στα Τρίκαλα

trikalavoice.gr
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο κωμικός, μίμος και ραδιοφωνικός παραγωγός, θα βρίσκεται στα Τρίκαλα για μία παράσταση, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023.   Η Standup comedy παράσταση θα δοθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης». Ώρα προσέλευσης  κοινού 21:00. Ώρα έναρξης 21:30. Τιμή εισιτηρίου 15ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976430703.
19:26 29/04/2023

Μοναδική Stand up comedy με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στα Τρίκαλα. Κλείστε θέση!!!

trikalavoice.gr
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται στα Τρίκαλα για μια και μοναδική παράσταση την ερχόμενη εβδομάδα.   Stand up comedy με τον μετρ του είδους, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Πέμπτη 4 Μαΐου… Πληροφορίες : 6976430703
22:02 25/04/2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα»

okmag.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε την Τετάρτη 19 Απριλίου ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και μίλησε μεταξύ άλλων για τα ακραία σχόλια που κατά καιρούς λαμβάνει. Ο Έλληνας κωμικός αποκάλυψε: «Έχω πολλούς haters. Έχω καθημερινά στο ραδιόφωνο ανθρώπους που μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα. Τα έχω φιλοσοφήσει και δεν με επηρεάζουν. […] The post Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα» appeared first on OK! Magazine.
20:30 19/04/2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Μιμείται Ηλία Ψινάκη και Αλέξη Κούγια με επικό τρόπο!

NewsBomb
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μιμείται τον Ηλία Ψινάκη και τον Αλέξη Κούγια και εξηγεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης μίμησης.Περισσότερα...
19:12 19/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load