#Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Στον δρόμο της επιστροφής ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

thessports.gr
Για μια ακόμα φορά σενάρια φέρνουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να αφήνει την Αυστραλία και να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του εκεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία αλλά και στην Σουηδια, ο «Πρίγιο» έχει ενημερωθεί για το ενδιαφερόν δυο ομάδων που έκαναν κρούση για να τον επαναφέρουν σε… ευρωπαϊκό έδαφος και μάλιστα […] The post Στον δρόμο της επιστροφής ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! first appeared on ThesSports.
09:26 08/03/2023

Πρίγιοβιτς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλλυπητήρια μου στα αδέρφια μου»

Gazzetta
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έστειλε τη σειρά του συλλυπητήριο μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπτη.
11:10 02/03/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτο γκολ για Πρίγιοβιτς στο 2023 με... ρουκέτα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτο γκολ για Πρίγιοβιτς στο 2023 με... ρουκέτα 11/02/2023 Το γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με το οποίο η Γουέστερν Γιουνάιτεντ έκανε το 2-0 στο παιχνίδι με την Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ, δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του, καθώς οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν τελικά με 3-2 από τους φιλοξενούμενους. Ο Σέρβος φορ κατάφερε να πετύχει το τέταρτο φετινό του και πρώτο στο 2023 γκολ με μία «ρουκέτα» από το ύψος της αντίπαλης περιοχής, που αποτέλεσε το highlight στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το πρωί του Σαββάτου για την A-League Αυστραλίας.
12:28 11/02/2023

Πρίγιοβιτς: Απίστευτη γκολάρα στην Αυστραλία – Σουτάρα εκτός περιοχής!

sportime.gr
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δείχνει και στη Αυστραλία την εξαιρετική του επαφή με τα δίχτυα. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
12:18 11/02/2023

Φεύγει από την Αυστραλία ο Πρίγιοβιτς!

filathlos.gr
Φεύγει από την Αυστραλία ο Πρίγιοβιτς! 27/01/2023 Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει αφαιρέσει σχετική ρήτρα από το συμβόλαιό του με τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ που προέβλεπε πως θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στην ομάδα του, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ως εκ τούτου, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μπορεί ανά πάσα στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της αρεσκείας του. Ο 32χρονος φορ, ο οποίος έχει σημειώσει 3 γκολ σε 7 φετινές συμμετοχές με τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ, έχει δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από αραβικούς συλλόγους, αλλά και από ομάδες σε Νότιο Κορέα
12:38 27/01/2023

Ισοφάρισε την μεγαλύτερη νίκη του στην έδρα του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ

filathlos.gr
Ισοφάρισε την μεγαλύτερη νίκη του στην έδρα του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ 22/01/2023 Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΟΚ που πέρασε θριαμβευτικά από την «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» (0-3) και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Το 0-3 είναι ισοφάριση της πιο ευρείας εκτός έδρας νίκης του Δικεφάλου στην έδρα του τριφυλλιού, που είχε έρθει στο ίδιο γήπεδο. Στις 29 Απριλίου του 2018 -ξανά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του- ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει και πάλι με 0-3 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χάρη σε δύο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ένα του Εβγέν Σάχοφ. Κάτι λιγότερο από πέντε χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε με το ίδιο σκορ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε μία εξαιρετική βραδιά για τ
21:44 22/01/2023

Νίκη με… υπογραφή Πρίγιοβιτς

thessports.gr
Το πρωτάθλημα της Αυστραλίας έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, εκεί όπου αγωνίζεται ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραμένει κάτοικος Μελβούρνης, καθώς αγωνίζεται για μία ακόμη σεζόν στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ. Σήμερα (18/12) η Γουέστερν Γιουνέιτεντ υποδέχθηκε στη έδρα της την Σίδνεϊ Γουόντερερς, την οποία κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-0. Το μοναδικό […] The post Νίκη με… υπογραφή Πρίγιοβιτς first appeared on ThesSports.
18:08 18/12/2022

«Εξετάζει» Μπάμπικα ο Παναθηναϊκός – Ομάδα έκπληξη από Ελλάδα για Πρίγιοβιτς

Newsbeast.gr
Ο Παναθηναϊκός εκτός από χαφ ψάχνει στην αγορά και για εξτρέμ ενόψει Ιανουαρίου και στη λίστα του βρέθηκε ο 22χρονος Μπάμπικα, που αποτελεί ένα πραγματικό ταλέντο. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή του, αλλά και η πρόταση έκπληξη από την Ελλάδα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Διαβάστε στο Sportdog.gr
22:36 07/12/2022

Πρίγιοβιτς : «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο – Έχει αύρα νικητή ο Σαββίδης»

thessports.gr
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην αγωνιστική δράση σκοράροντας και βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την πρώτη φετινή νίκη της και μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη ή και ειδικότερα στην Ελλάδα. Ο Σέρβος φορ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τους οπαδούς του Δικεφάλου, τον Ιβάν Σαββίδη και και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που […] The post Πρίγιοβιτς : «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο – Έχει αύρα νικητή ο Σαββίδης» first appeared on ThesSports.
19:38 18/11/2022

Μπήκε αλλαγή και άνοιξε λογαριασμό για φέτος ο Πρίγιοβιτς!

thessports.gr
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέρασε αλλαγή στο 67΄στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουέλινγκτον Φοίνιξ και 17 λεπτά αργότερα σκόραρε συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μεγάλη ανατροπή της ομάδας του από 2-0 σε 2-3! Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ πέρασε αλλαγή στο 67΄ της αναμέτρησης απέναντι στην Ουέλινγκτον Φοίνιξ και στο 84΄ βρήκε δίχτυα με καρφωτή […] The post Μπήκε αλλαγή και άνοιξε λογαριασμό για φέτος ο Πρίγιοβιτς! first appeared on ThesSports.
11:54 13/11/2022

Οι… κεραίες του Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα

thessports.gr
Ένας από τους ξένους παίκτες που ήρθαν στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια κι έκαναν τη διαφορά, ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε για μια διετία (2017-19) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι αποτέλεσε τον κορυφαίο σκόρερ του «Δικεφάλου του Βορρά», συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ. Τον Γενάρη του ’19 “κολύμπησε” […] The post Οι… κεραίες του Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα first appeared on ThesSports.
14:44 11/11/2022

Σίγουρη η επιστροφή Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα – Τον θέλει ο Λουτσέσκου;

Newsbeast.gr
Ήταν καλοκαίρι του 2019 όταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποφάσιζε, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να αφήσει τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον αραβικό κόσμο με την Αλ Ιτιχάντ και από εκεί πήγε στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του στη χώρα μας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφασίζει αν θα φορέσει ή όχι και πάλι τα ασπρόμαυρα. Ο Σέρβος φορ ήταν από τους αγαπημένους των οπαδών του δικεφάλου του βορρά και το feeling ανάμεσα στις δύο πλευρές εξακολουθεί να υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει, εδώ και κάτι μήνες, είναι το εμπόδιο που υπήρχε σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει ο Πρίγ
20:06 02/11/2022

Γυρίζει στην Ελλάδα ο Πρίγιοβιτς;

filathlos.gr
Γυρίζει στην Ελλάδα ο Πρίγιοβιτς; 01/11/2022 Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ και η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο του αντιστοιχεί στο συνολικό ποσό που εισπράττει σχεδόν η υπόλοιπη ενδεκάδα. Το αγωνιστικό στιλ του πρωταθλήματος Αυστραλίας ταιριάζει στον «Πρίγιο», όμως το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον διακαή πόθο του 32χρονου φορ, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και τον Ιανουάριο να τεθεί θέμα επιστροφής του στη Super League 1!
13:04 01/11/2022

«Συνεργασία ΠΑΟΚ με Γουέστερν Γιουνάιτεντ» (pic)

thessports.gr
Δημοσιεύματα στην Αυστραλία αναφέρουν ότι στα… σκαριά βρίσκεται συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Μάλιστα τονίζεται ότι ήδη έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι της αυστραλιανής ομάδας. «Οι άνθρωποι της Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχουν πάει στην Ελλάδα για να διαπραγματευτούν τη συνεργασία, αλλά η φύση της σχέσης είναι ασαφής. […] The post «Συνεργασία ΠΑΟΚ με Γουέστερν Γιουνάιτεντ» (pic) first appeared on ThesSports.
11:24 22/09/2022

Λέγκια: Πήρε αντί- Πρίγιοβιτς από τον… Παναθηναϊκό!

thessports.gr
Το σενάριο να επιστρέψει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Ευρώπη και τη Λέγκια Βαρσοβίας «έπαιξε» αρκετά το περασμένο διάστημα, ωστόσο οι Πολωνοί δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ κοινό σημείο επαφής με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ στην οποία ανήκει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ. Έτσι η υπόθεση έμεινε στον «πάγο» λόγω των οικονομικών, όπως αυτό επιβεβαιώθηκε και από […]
21:24 16/08/2022

«Έχει προσφορά και από την Ελλάδα ο Πρίγιοβιτς»

thessports.gr
Κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη και την… πρώην Λέγκια Βαρσοβίας φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν δημοσιεύματα από τη Πολωνία. Όπως τονίζουν, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Λέγκια και τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ συνεχίζονται, χωρίς να υπάρχει ακόμα πλήρη συμφωνία. Στο «τραπέζι» φαίνεται να έχει πέσει η λύση της απευθείας αγοράς, […]
19:10 30/07/2022

«Διίστανται οι απόψεις για Πρίγιοβιτς ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς»

filathlos.gr
«Διίστανται οι απόψεις για Πρίγιοβιτς ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς» 19/06/2022 Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και θα καλύψει στην ομάδα ένα κενό που είχε δημιουργηθεί εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Αυστραλίας προ 20 ημερών, δεν είναι διόλου εύκολη για το τριφύλλι, όμως το καλοκαίρι έχει ακόμα δρόμο και τίποτα δεν αποκλείεται. O 32χρονος πλέον Σέρβος φορ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αρέσει στον Γιάννη Αλαφούζο, όχι όμως και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τουλάχιστον στον βαθμό που θα έπρεπε, σημειώνεται επίσης.
15:10 19/06/2022

Παναθηναϊκός: Οι υποθέσεις Κρέσπο και Πρίγιοβιτς δείχνουν πολλά

sportime.gr
Γιατί ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον Χοσέ Κρέσπο, αλλά το έκανε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.
18:27 06/06/2022

Παναθηναϊκός: Ο ένας θέλει τον Πρίγιοβιτς, ο άλλος όχι!

sportime.gr
Δυο τάσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό για το θέμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο μεν τον θέλει, ο δε όχι. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
14:08 06/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load