#Άννα Αμανατίδου

Λαμπερά εγκαίνια στο ανακαινισμένο κατάστημα SEPHORA στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Newsbeast.gr
Το απόλυτο love brand SEPHORA Greece, άνοιξε τις πόρτες του ανακαινισμένου καταστήματος του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή και μοίρασε μοναδικές στιγμές διασκέδασης, χορού & shopping. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου της συμπρωτεύουσας μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι των media, make up artists, celebrities και influencers, όπως η Φιλιώ Τσίνογλου, Άννα Αμανατίδου, η Κατερίνα Πεφτίτση, η Ελένη Στερεού, η Δήμητρα Καβαλάρη, η Αναστασία Τσιλιμπίου και πολλοί ακόμη. Mε moto της εκδήλωσης το “SUMMER VIBES” που πάντα θα μας θυμίζει τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού, η SEPHORA καλωσόρισε τους καλεσμένους της σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 350 τμ που συνδυάζει την δυναμικ
16:00 04/08/2023

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται από πρώην παίκτριες του GNTM

okmag.gr
Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και έδωσε απαντήσεις στα σχόλια που έλαβε από τις πρώην παίκτριες του GNTM Άννα Αμανατίδου και Μαριαγάπη Ξυπολιά. Διαβάστε τη συνέχεια στο Znews.gr The post Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται από πρώην παίκτριες του GNTM appeared first on OK.
13:40 05/10/2022

Άννα Αμανατίδου για Βίκυ Καγιά: Ζήτησα να με συμβουλεύσει σε ποιο πρακτορείο να πάω και δε μου απάντησε

Newsit
“Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περαιτέρω. Δε με βοήθησε στην πράξη” είπε η Άννα Αμανατίδου. Η Άννα Αμανατίδου μίλησε στο Happy Day και διευκρίνισε για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες για την Βίκυ Καγιά. «Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Αμανατίδου για Βίκυ Καγιά: Ζήτησα να με συμβουλεύσει σε ποιο πρακτορείο να πάω και δε μου απάντησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:34 04/10/2022

Και άλλη επίθεση στη Βίκυ Καγιά από πρώην κορίτσι του GNTM που κάνει σχόλιο για την ηλικία της

queen.gr
Η Μαρία Αγάπη Ξυπολιά, μετά την Άννα Αμανατίδου και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά, αλλά ο χαρακτηρισμός δεν είναι αυτός που περιμέναμε από ένα νέο κορίτσι. Περισσότερα...
16:16 04/10/2022

Άννα Αμανατίδου για τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά: «Δε με βοήθησε στην πράξη»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Άννα Αμανατίδου, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά σχετικά με το αν τη βοήθησε ή...
14:46 04/10/2022

Άννα Αμανατίδου: «Η Βίκυ Καγιά μπορεί να τσεκάρει στα μηνύματά της αν επικοινώνησα μαζί της»

tlife.gr
Σε νέες δηλώσεις σχετικά με το βοήθεια που όπως λέει δεν δέχτηκε από τη Βίκυ Καγιά To άρθρο Άννα Αμανατίδου: «Η Βίκυ Καγιά μπορεί να τσεκάρει στα μηνύματά της αν επικοινώνησα μαζί της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:34 04/10/2022

Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Άννα Αμανατίδου

zappit.gr
Η Βίκυ Καγιά, απαντώντας στις ερωτήσεις που δέχτηκε για το GNTM, από τον Αλέξη Μπαρτζώκα στην Super Κατερίνα, αναφέρθηκε και […] The post Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Άννα Αμανατίδου appeared first on Zappit.
15:30 03/10/2022

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στην Άννα Αμανατίδου και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM

tlife.gr
Για όλα όσα ακούγονται για το GNTM αλλά και όσα της καταλογίζουν μίλησε η Βίκυ Καγιά To άρθρο Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στην Άννα Αμανατίδου και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:24 03/10/2022

Γιατί τα πρώην κορίτσια του GNTM τα έβαλαν με τη Βίκυ Καγιά; Μία δήλωση και μία προσβλητική ανάρτηση

queen.gr
Μετά την Άννα Αμανατίδου και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μιλά απαξιωτικά για την παρουσιάστρια του GNTM. Το γιατί δεν είναι ξεκάθαρο. Περισσότερα...
14:34 02/10/2022

Άννα Αμανατίδου: «Η Βίκυ Καγιά δεν με βοήθησε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με βοήθησε πολύ και δεν είναι σνομπ»

zappit.gr
Η Άννα Αμανατίδου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με την Βίκυ Καγιά και την […] The post Άννα Αμανατίδου: «Η Βίκυ Καγιά δεν με βοήθησε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με βοήθησε πολύ και δεν είναι σνομπ» appeared first on Zappit.
11:44 01/10/2022

Άννα Αμανατίδου: «Γκρεμίζει» το διαδίκτυο με το μικροσκοπικό της μπικίνι

zappit.gr
Στην πανέμορφη Μήλο βρίσκεται η Άννα Αμανατίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το […] The post Άννα Αμανατίδου: «Γκρεμίζει» το διαδίκτυο με το μικροσκοπικό της μπικίνι appeared first on Zappit.
17:24 19/07/2022

Άννα Αμανατίδου: Με διεκδίκησε, με κέρδισε και ζούμε τον απόλυτο έρωτα

Newsit
Η Aννα Αμανατίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Άννα Αμανατίδου, που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM, είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Χατζηδίπα και ζουν τον απόλυτο έρωτα, όπως δηλώνει η ίδια αποκλειστικά στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη. «Είμαστε πολύ καλά μαζί. Είναι πολύ προστατευτικός, νιώθω ασφάλεια μαζί του και μου ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Αμανατίδου: Με διεκδίκησε, με κέρδισε και ζούμε τον απόλυτο έρωτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:30 30/04/2022

Άννα Αμανατίδου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Με διεκδίκησε και με κέρδισε»

tlife.gr
Την καλύτερη φάση της προσωπικής της ζωής διανύει η Άννα Αμανατίδου. Το μοντέλο που έγινε ευρύτερα To άρθρο Άννα Αμανατίδου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Με διεκδίκησε και με κέρδισε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:00 30/04/2022

Άννα Αμανατίδου: Σε πελάγη ευτυχίας το γνωστό μοντέλο

zappit.gr
Η Άννα Αμανατίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το γνωστό μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM, […] The post Άννα Αμανατίδου: Σε πελάγη ευτυχίας το γνωστό μοντέλο appeared first on Zappit.
08:10 30/04/2022

GNTM: Θέλει η Άννα Αμανατίδου να κρυφτεί και τα προσόντα δε την αφήνουν. Θυμάστε που οι κριτές του ριάλιτι την έβρισκαν σέξι; ΔΙΚΙΟ είχαν

koolnews.gr
Η Άννα Αμανατίδου πήγε στο ριάλιτι μοντέλων gntm για να καταφέρει να γίνει γνωστή και να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, αλλά αν θυμάστε οι κριτές την έβρισκαν περισσότερο μία σέξι γυναίκα παρά ένα μοντέλο! Βλέπεις τα προσόντα της, ο τρόπος που στηνόταν στην κάμερα, το βλέμμα και το πολύ θηλυκό της σώμα δεν άφηναν περιθώρια […] The post GNTM: Θέλει η Άννα Αμανατίδου να κρυφτεί και τα προσόντα δε την αφήνουν. Θυμάστε που οι κριτές του ριάλιτι την έβρισκαν σέξι; ΔΙΚΙΟ είχαν appeared first on Koolnews.gr.
01:34 28/03/2022

Άννα Αμανατίδου: Τα καρό top trends της φετινής Άνοιξης

koolnews.gr
H Άνοιξη έφτασε και ήρθε επιτέλους ο καιρός να δοκιμάσουμε όλες τις νέες τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές. Εκτός από το κόψιμο, μεγάλη σημασία για ένα ρούχο να θεωρείται μοντέρνο και εκθαμβωτικό έχουν και τα μοτίβα. Αν λοιπόν μιλάμε για printed κομμάτια και όχι μονόχρωμα, υπάρχουν κάποια κορυφαία σχέδια για τη σεζόν. Ένα από αυτά […] The post Άννα Αμανατίδου: Τα καρό top trends της φετινής Άνοιξης appeared first on Koolnews.gr.
17:10 03/03/2022

Άννα Αμανατίδου: Το μοντέλο του GNTM είναι ερωτευμένο και το δείχνει!

koolnews.gr
Η Άννα Αμανατίδου, που έγινε γνωστή μέσω του GNTM, έχει καταφέρει να ανέβει πολύ στον χώρο της μόδας, όπως και στο χώρο των social media. Το όμορφο μελαχρινό μοντέλο φαίνεται να έχει βρει πλέον τα πατήματά της. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, αποφάσισε να αφήσει το επαγγελματικό μόντελινγκ και […] The post Άννα Αμανατίδου: Το μοντέλο του GNTM είναι ερωτευμένο και το δείχνει! appeared first on Koolnews.gr.
12:50 25/02/2022

Άννα Αμανατίδου: Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του GNTM

tlife.gr
Η Άννα Αμανατίδου φαίνεται πώς διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τη και δηλώνει ερωτευμένη, To άρθρο Άννα Αμανατίδου: Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:56 24/02/2022

Άννα Αμανατίδου: Η πρώην παίκτρια του GNTM αγκαλιά με τον σύντροφό της

okmag.gr
Διάθεση για κουβέντα με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου. Το νεαρό μοντέλο και youtuber για περίπου τρεις μήνες είχε δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο ριάλιτι μόδας, αν και δεν να φτάσει στον μεγάλο τελικό το 2018. Η ίδια εκτός από δουλειές στο μόντελινγκ ασχολείται με το Youtube. […] The post Άννα Αμανατίδου: Η πρώην παίκτρια του GNTM αγκαλιά με τον σύντροφό της appeared first on OK.
18:02 24/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load