#Βασιλική Τρουφάκου

Κουρούπη, Καρύδη και Μπουλέ έδειξαν την τρυφερότητα που έπρεπε στην εγκυμονούσα Βασιλική Τρουφάκου

queen.gr
«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά», είχε δηλώσει πρόσφατα η Βασιλική Τρουφάκου αναφερόμενη στο παιδί που περιμένει.Περισσότερα...
17:09 29/03/2024

Βασιλική Τρουφάκου: Η εγκυμονούσα ηθοποιός γυμνάζεται και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά – Φωτογραφία

tlife.gr
Η Βασιλική Τρουφάκου διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μητέρα για To άρθρο Βασιλική Τρουφάκου: Η εγκυμονούσα ηθοποιός γυμνάζεται και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 27/03/2024

Βασιλική Τρουφάκου: Ταξίδι στη Σόφια για την εγκυμονούσα ηθοποιό – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βασιλική Τρουφάκου. Η ηθοποιός που To άρθρο Βασιλική Τρουφάκου: Ταξίδι στη Σόφια για την εγκυμονούσα ηθοποιό – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 11/03/2024

Η Βασιλική Τρουφάκου είναι έγκυος – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

govastileto.gr
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η πρωταγωνίστρια του Famagusta, Βασιλική Τρουφάκου καθώς  περιμένει το πρώτο της παιδί. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Βασιλική Τρουφάκου με μια ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά. Η Βασιλική Τρουφάκου σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο […]
11:00 19/02/2024

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Βασιλική Τρουφάκου και στο «mommy cool» post η Γερμανού σχολίασε επικά

queen.gr
«Έρχεται μικρό τρουφάκι» λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της σειράς ο «Γιατρός» στην οποία πρωταγωνίστησε η γνωστή ηθοποιός. Περισσότερα...
10:17 19/02/2024

Famagusta: «Δεν απαντάω στις κριτικές – Υπάρχει μια μιζέρια»

youfly.com
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου και για την επιτυχημένη σειρά Famagusta στην οποία συμμετέχει και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.  The post Famagusta: «Δεν απαντάω στις κριτικές – Υπάρχει μια μιζέρια» appeared first on Youfly.
08:58 19/02/2024

Βασιλική Τρουφάκου: «Είμαι χαρούμενη που προχωράει ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, για όνομα του Θεού»

zappit.gr
Την Βασιλική Τρουφάκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, το μεσημέρι της Κυριακής, στον […] The post Βασιλική Τρουφάκου: «Είμαι χαρούμενη που προχωράει ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, για όνομα του Θεού» appeared first on Zappit.
21:00 18/02/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

Famagusta: Spoiler φωτιά για την σχέση Ιφιγένειας – Παύλου

youfly.com
Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" , ο Ανδρέας Γεωργίου με την Βασιλική Τρουφάκου, έδωσαν ένα spoiler φωτιά για την σχέση Ιφιγένειας-Παύλου. The post Famagusta: Spoiler φωτιά για την σχέση Ιφιγένειας – Παύλου appeared first on Youfly.
22:58 24/01/2024

Ξεσπά η Βασιλική Τρουφάκου: «Είναι άρρωστο αυτό, παρανοϊκό, καλό είναι οι άνθρωποι να μιλάνε και να μη γαβγίζουν»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Madame Figaro και τη δημοσιογράφο Άρτεμις Θύμιου παραχώρησε η Βασιλική Τρουφάκου. Η γνωστή ηθοποιός, λίγες ημέρες πριν […] The post Ξεσπά η Βασιλική Τρουφάκου: «Είναι άρρωστο αυτό, παρανοϊκό, καλό είναι οι άνθρωποι να μιλάνε και να μη γαβγίζουν» appeared first on Zappit.
18:00 11/01/2024

Βασιλική Τρουφάκου: «Δουλεύουν στην τηλεόραση 30 χρόνια σερί και έχουν και θέατρο, αυτό είναι μια επιλογή ζωής, δεν είναι ανάγκη»

thecaller.gr
Συνέντευξη στο Madame Figaro και στην Άρτεμη Θύμιου έδωσε η Βασιλική Τρουφάκου.Συνέντευξη στο Madame Figaro και στην Άρτεμη Θύμιου έδωσε η Βασιλική Τρουφάκου.Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους συναδέλφους της που έχουν επιλέξει για πολλά χρόνια και συνεχόμενα να δουλεύουν τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. -Φαντάζομαι ότι, επιλέγοντας αυτή τη δουλειά, έχεις αποδειχτεί το να μην έχεις σταθερό πρόγραμμα. Η δουλειά σου στερεί […]
08:00 09/01/2024

Βασιλική Τρουφάκου: Mου έλεγαν ότι μοιάζω με την Κάμερον Ντίαζ

Newsbeast.gr
Για το γεγονός ότι στο παρελθόν αρκετοί άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον έλεγαν ότι έμοιαζε με την Κάμερον Ντιάζ μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου στην ΕΡΤ, ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της παρουσία που από τον Γιατρό του ALPHA μεταφέρεται στην Famagusta του MEGA. «Τηλεοπτικά τελειώσαμε μόλις από τον Γιατρό στον Alpha και ανοίγουμε τα φτερά μας για το Famagusta στο MEGA», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Famagusta ε; Μπράβο! Πολύ ωραίες δουλειές! Ωραίες δουλειές, μπράβο σου. Σου έχει πει κανείς ότι μοιάζεις με την Κάμερον Ντίαζ;» την ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την ίδια να απαντάει: «Μου το έλεγαν πιο μικρή αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό». «Όχι, δεν είναι υπερβολικό τώρα
08:00 30/12/2023

Φαίη Σκορδά: «Αν είσαι γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, δεν σε παίρνουν στα σοβαρά»

Newsit
«Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να είμαι πάρα πολύ σκληρή και να μιλήσω σκληρά, που δεν είναι του χαρακτήρα μου», τόνισε η Φαίη Σκορδά. Πάνω σε όσα είπε η Βασιλική Τρουφάκου στην εκπομπή «Night Out» τοποθετήθηκε η Φαίη Σκορδά. Η νεαρή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πολλές έχει συναντήσει το φαινόμενο να λένε ότι σε μία δουλειά πρέπει ... Περισσότερα To άρθρο Φαίη Σκορδά: «Αν είσαι γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, δεν σε παίρνουν στα σοβαρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 19/12/2023

Βασιλική Τρουφάκου: Ο θάνατος του πατέρα της και ο ρατσισμός των γυναικών στην υποκριτική

govastileto.gr
Η Βασιλική Τρουφάκου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/12) καλεσμένη στο Night Out. Η γνωστή ηθοποιός που θα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική δουλειά του Ανδρέα Γεωργίου (Famagusta) έκανε μια σπάνια αναφορά για την απώλεια του πατέρα της αλλά και για τον μισογυνισμό που είναι βαθιά ριζωμένος στην κοινωνία μας. «Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι […]
17:00 19/12/2023

Βασιλική Τρουφάκου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και η επιθυμία να κάνει παιδιά

tlife.gr
Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε καλεσμένη στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Δευτέρας To άρθρο Βασιλική Τρουφάκου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και η επιθυμία να κάνει παιδιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 19/12/2023

Night Out: O Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την Βασιλική Τρουφάκου και την Αναστασία

tovima
Στην παρέα του late night show μπαίνει δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, που πρωταγωνιστεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta»
15:00 14/12/2023

Βασιλική Τρουφάκου: «Θυμάμαι να λέω “θα τα καταφέρω, μαμά;” – Η κατάσταση χειροτέρευε»

tlife.gr
Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Βασιλική Τρουφάκου για την αναστάτωση που βίωσε στο παρελθόν με To άρθρο Βασιλική Τρουφάκου: «Θυμάμαι να λέω “θα τα καταφέρω, μαμά;” – Η κατάσταση χειροτέρευε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 12/11/2023

«Θα τα καταφέρω μαμά;»: Συγκλονίζει η Βασιλική Τρουφάκου

NewsBomb
Μέσα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση η Βασιλική Τρουφάκου μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά «Γιατρός», αποκάλυψε πώς η ίδια…Περισσότερα...
10:00 11/11/2023

Η Βασιλική Τρουφάκου στο ΟΚ!: «Βρέθηκα στο ασθενοφόρο να αναρωτιέμαι: “Εκεί που ήμουν μια χαρά, γιατί βρίσκομαι να πεθαίνω στην Εθνική Οδό;”»

okmag.gr
Η Βασιλική Τρουφάκου είναι πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, « Ο Γιατρός» (Δευτέρα, 22:40), φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και μιλάει για τη διαδρομή της από το Πολυτεχνειο στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, την «ήρεμη δύναμη Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης» και τις άγνωστες προσωπικές της εμπειρίες. Στον «Γιατρό» υποδύεσαι τη Σοφία, μια γιατρό ερωτευμένη με […] The post Η Βασιλική Τρουφάκου στο ΟΚ!: «Βρέθηκα στο ασθενοφόρο να αναρωτιέμαι: “Εκεί που ήμουν μια χαρά, γιατί βρίσκομαι να πεθαίνω στην Εθνική Οδό;”» appeared first on OK! Magazine.
07:58 09/11/2023

Βασιλική Τρουφάκου: «Υπάρχει κόστος σίγουρα οικονομικό, ψυχικό και αμφιβολία»

zappit.gr
Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Γιατρός» του Alpha, η Βασιλική Τρουφάκου συνάντησε την Ναταλία Γερμανού και την Ναταλία Αργυράκη […] The post Βασιλική Τρουφάκου: «Υπάρχει κόστος σίγουρα οικονομικό, ψυχικό και αμφιβολία» appeared first on Zappit.
18:00 29/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load