#Αντρές Ινιέστα

Αγοράζει ομάδα στη Δανία ο Ινιέστα

thessports.gr
Παρά το γεγονός ότι «βαδίζει» αισίως στο 39ο έτος της ηλικίας του, ο Αντρές Ινιέστα δεν έχει «κρεμάσει τα παπούτσια του», καθώς συνεχίζει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τα «χρώματα» της Emirates. Παράλληλα, ο Ισπανός μέσος δραστηριποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων και το πόδόσφαιρο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα […]
10:53 05/04/2024

Τέλος οι φορολογικές περιπέτειες του Αντρές Ινιέστα στην Ιαπωνία

aek1924.gr
Ο Αντρές Ινιέστα αποπλήρωσε το χρέος του στην εφορία της Ιαπωνίας. Ο 39χρονος Ισπανός μέσος μετά από σχετικό έλεγχο είχε διαπιστωθεί πως δεν δήλωσε μέρος των εισοδημάτων του, αλλά πλέον κατέβαλε το ποσό που όφειλε στις τοπικές φορολογικές αρχές, ύψους περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως δεν επρόκειτο για φοροδιαφυγή, καθώς είχε δηλώσει αυτό […] The post Τέλος οι φορολογικές περιπέτειες του Αντρές Ινιέστα στην Ιαπωνία appeared first on AEK1924.gr.
18:37 24/03/2024

Ξεχρέωσε το χρέος 3,5 εκατ. ευρώ στην εφορία της Ιαπωνίας ο Ινιέστα

pressaris.gr
Τακτοποίησε το χρέος του προς την εφορία της Ιαπωνίας ο Αντρές Ινιέστα. Ο 39χρονος Ισπανός μέσος μετά από σχετικό έλεγχο είχε διαπιστωθεί πως δεν δήλωσε μέρος των εισοδημάτων του, αλλά πλέον κατέβαλε το ποσό που όφειλε στις τοπικές φορολογικές αρχές, ύψους περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως δεν επρόκειτο για φοροδιαφυγή, καθώς είχε δηλώσει αυτό […] The post Ξεχρέωσε το χρέος 3,5 εκατ. ευρώ στην εφορία της Ιαπωνίας ο Ινιέστα appeared first on pressaris.gr.
18:09 24/03/2024

Ο Αντρές Ινιέστα εξόφλησε στην εφορία της Ιαπωνίας

Newsit
Ο Αντρές Ινιέστα εξόφλησε το χρέος που είχε προς την εφορία της Ιαπωνίας, με τον 39χρονο ποδοσφαιριστή να πληρώνει 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αντρές Ινιέστα είχε τεθεί υπό φορολογικό έλεγχο στην Ιαπωνία, επειδή δεν δήλωσε μέρος των εισοδημάτων του, κατέβαλε το ποσό που όφειλε στις τοπικές φορολογικές αρχές, ύψους περίπου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, υποστηρίζοντας ότι ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αντρές Ινιέστα εξόφλησε στην εφορία της Ιαπωνίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 24/03/2024

Ινιέστα: Οι ιαπωνικές φορολογικές αρχές ζητούν χρήματα

pressaris.gr
Ο θρυλικός Ισπανός μέσος Αντρές Ινιέστα άφησε την Βίσελ Κόμπε, στην οποία αγωνιστεί για πέντε χρόνια, για να ξεκινήσει μια νέα εμπειρία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. The post Ινιέστα: Οι ιαπωνικές φορολογικές αρχές ζητούν χρήματα appeared first on pressaris.gr.
19:09 22/03/2024

Τα μαγικά του Αντρές Ινιέστα που έγιναν viral και υπενθύμισαν την ποιότητα του

sportime.gr
viral έγιναν οι ντρίπλες του Αντρές Ινιέστα! Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
03:46 22/08/2023

Ινιέστα: Συμφώνησε με ομάδα από το Ντουμπάι (pic)

tromaktiko.gr
Στα 39 του χρόνια ο Αντρές Ινιέστα επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και την Έμιρεϊτς. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ισπανός χαφ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 ετών. Ο παίκτης αναμένεται αύριο το πρωί στο Ντουμπάι όπου θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές […] The post Ινιέστα: Συμφώνησε με ομάδα από το Ντουμπάι (pic) appeared first on Tromaktiko.gr.
03:46 08/08/2023

Αντρές Ινιέστα: Έτοιμος να γίνει συμπαίκτης με τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Newsbeast.gr
Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε επισήμως από την Ίντερ Μαϊάμι και θα είναι συμπαίκτης ξανά με τον Σέρχιο Μπουσκέτς και πιθανότατα και με τον Ζόρντι Άλμπα, αυτό όμως δεν είναι αρκετό όπως φαίνεται και γι’ αυτό σύντομα θα είναι εκεί και ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος φέρεται να είπε το «ναι». Το MLS είναι ένα πρωτάθλημα που θα απασχολήσει πλέον πολύ περισσότερο από ό,τι ως τώρα τα διεθνή ΜΜΕ και ο λόγος, φυσικά, είναι η μεταγραφή του Αργεντίνου άσου. Μια μεταγραφή που αναμένεται να εκτοξεύσει εμπορικά και στα social media την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία θέλει να δημιουργήσει μια… μικρή Μπαρτσελόνα. Οι Αμερικανοί πήραν τον Μέσι, πήραν τον Μπουσκέτς, έχουν συμφωνήσει με τον Άλμπα, είναι σε συζητήσεις
20:00 20/07/2023

Αντρές Ινιέστα: Αποχωρεί από τη Βίσελ Κόμπε και δεν αποσύρεται

Gazzetta
Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε βουρκωμένος ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Βισέλ Κόμπε και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.
11:20 25/05/2023

Φιλικό ματς με την ομάδα του Ινιέστα έκλεισε η Μπαρτσελόνα!

filathlos.gr
Φιλικό ματς με την ομάδα του Ινιέστα έκλεισε η Μπαρτσελόνα! 09/05/2023 Στην Ιαπωνία και στο Τόκιο θα βρεθεί η Μπαρτσελόνα στις αρχές Ιουνίου, ώστε να βρει δύο... παλιόφιλους! Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα», ανακοίνωσαν πως στις αρχές Ιουνίου θα ταξιδέψουν στην χώρα της Άπω Ανατολής, ώστε να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Βίσελ Κόμπε των Αντρές Ινιέστα και Σέρτζι Σάμπερ! Κάπως έτσι, οι Καταλανοί, δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο ισπανικό πρωτάθλημα με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Θέλτα, θα μεταβούν στην Ιαπωνία για ένα φιλικό ματς το οποίο θα τους αποφέρει αρκετά έσοδα στα ταμεία του συλλόγου. Για την ι
17:42 09/05/2023

Μπαρτσελόνα: Φιλικό στην Ιαπωνία με την ομάδα του Αντρές Ινιέστα

fosonline.gr
Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε ότι θα παίξει φιλικό με την Βίσελ Κόμπε του Αντρές Ινιέστα στο Τόκιο στις 6 Ιουνίου.
17:20 09/05/2023

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε το φιλικό με τη Βισέλ Κόμπε του Ινιέστα στο τέλος της σεζόν

aek1924.gr
Προ ημερών, είχε γραφτεί πως η Βισέλ Κόμπε θα φιλοξενήσει τη Μπαρτσελόνα σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο, με την Μπαρτσελόνα να επιβεβαιώνει και να ανακοινώνει σήμερα το φιλικό που θα πραγματοποιηθεί. Η Μπαρτσελόνα θα ξαναβρεθεί με τον Αντρές Ινιέστα πριν το τέλος της σεζόν. Οι Μπλαουγκράνα μέσα από την ιστοσελίδα τους, επιβεβαίωσαν […] The post Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε το φιλικό με τη Βισέλ Κόμπε του Ινιέστα στο τέλος της σεζόν appeared first on AEK1924.gr.
16:16 09/05/2023

Δεν το βάζει κάτω ο Ινιέστα, ψάχνει την επόμενη ομάδα του!

to10.gr
Τι και αν πλησιάζει τα 39; Ο Αντρές Ινιέστα μετά την περιπέτειά του στην Ιαπωνία φαίνεται να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
18:27 06/05/2023

Τσάβι: «Ο Πέδρι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε ποτέ το ισπανικό ποδόσφαιρο»

Gazzetta
O προπονητής της Μπαρτσελόνα υποστηρίζει ότι ο Πέδρι είναι «στο ίδιο επίπεδο» με τον θρυλικό μέσο Αντρές Ινιέστα μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του νεαρού στη νίκη επί της Ρεάλ Μπέτις.
13:30 02/02/2023

Ινιέστα: «Ακόμα και χωρίς το τρόπαιο του Μουντιάλ, ο Μέσι είναι ο καλύτερος»

filathlos.gr
Ινιέστα: «Ακόμα και χωρίς το τρόπαιο του Μουντιάλ, ο Μέσι είναι ο καλύτερος» 25/12/2022 Ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στο Κατάρ τον Νοέμβριο με μία και μοναδική αποστολή τον περασμένο Νοέμβριο και αυτή ήταν να γράψει ιστορία, με το φινάλε να τον βρίσκει απόλυτα επιτυχημένο. Πέτυχε επτά γκολ, δύο εκ των οποίων στο τελικό του Μουντιάλ, έσπασε ένα σωρό ρεκόρ και το κυριότερο ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου με την Αργεντινή, οδηγώντας τη χώρα του στην κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου τίτλου της ιστορίας του. Πλέον, όλος ο κόσμος είναι στα πόδια του έχοντας μπει στην ίδια κατηγορία με τους θρύλους Πελέ και Μαραντόνα, με τον Αντρές Ινιέστα να υποστηρίζει πάντως ότι για ε
10:08 25/12/2022

Η φανέλα του τελευταίου ματς του Πικέ στο Μουσείο της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Η φανέλα του τελευταίου ματς του Πικέ στο Μουσείο της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ) 18/11/2022 Στο μουσείο της Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται από δω και στο εξής η φανέλα του Ζεράρ Πικέ με το νούμερο «3», με τον μέχρι πρότινος στόπερ των «μπλαουγκράνα», να δωρίζει την εμφάνιση από τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, στο μουσείο των Καταλανών. Πρόκειται για την εμφάνιση που φορούσε κατά την αναμέτρηση με την Αλμερία (5/11) για την 13η αγωνιστική της La Liga, με την «Μπάρτσα» να επικρατεί εν τέλει με 2-0. Ο Πικέ δήλωσε χαρούμενος που πλέον το όνομα του βρίσκεται δίπλα σε εκείνα των επίσης θρύλων του συλλόγου, Αντρές Ινιέστα και Λιονέλ Μέσι, ενώ και ο Λαπόρτα εξέφρασε την
15:40 18/11/2022

Ινιέστα: «Αν έχεις λεφτά δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να πάθεις κατάθλιψη»

thessports.gr
Ο Αντρές Ινιέστα είχε το θάρρος να μιλήσει πρόσφατα για την κατάθλιψη που πέρασε. Έχοντας αφήσει πίσω του αυτή τη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής του, ο 38χρονος Ισπανός μέσος είπε το αυτονόητο αλλά όχι από όλους αντιληπτό: ότι δηλαδή η κατάθλιψη μπορεί να «χτυπήσει» ακόμη και έναν άνθρωπο όπως αυτός, που… φαινομενικά τα έχει όλα […] The post Ινιέστα: «Αν έχεις λεφτά δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να πάθεις κατάθλιψη» first appeared on ThesSports.
10:56 01/11/2022

Ινιέστα: «Θα ήθελα ο Ρικέλμε να με καλέσει στο Μπομπονέρα»

in.gr
Την επιθυμία του να βρεθεί στο «Μπομπονέρα» εξέφρασε ο Αντρές Ινιέστα, λέγοντας πως περιμένει πρόσκληση από τον Χουάν Ρικέλμε.
16:22 29/10/2022

Ινιέστα: «Υπάρχουν πέντε παίκτες με τους οποίους απολάμβανα περισσότερο να παίζω»

Gazzetta
Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και νυν παίκτης της Vissel Kobe, Αντρές Ινιέστα δεν δίστασε να δείξει τη συμπάθειά του στη Μπόκα Τζούνιορς σε μια συνομιλία με το TyC, στέλνοντας ένα μήνυμα στον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε.
09:04 29/10/2022

Συγκλόνισε ο Ινιέστα για τη μάχη του με την κατάθλιψη

filathlos.gr
Συγκλόνισε ο Ινιέστα για τη μάχη του με την κατάθλιψη 23/10/2022 Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μίλησε ο Αντρές Ινιέστα, λέγοντας πως είχε χάσει τη χαρά της ζωής, δεν ένιωθε τίποτα, ενώ επίσης ανέφερε πως το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας του ήταν όταν έπαιρνε το χάπι και πήγαινε για ύπνο το βράδυ. Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρές Ινιέστα: «Ένιωσα ότι ο χρόνος μου στη Μπαρτσελόνα είχε τελειώσει, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα να παίξω εναντίον της Μπάρτσα και αυτό σήμαινε ότι θα βγω εκτός Ευρώπης. Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να δώσεις το 200%-300% σου και όταν ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το κάνω πια, αποφάσισα να φύγω». Για τις προοπτικές της Μπαρτσελόνα στ
17:44 23/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load