#Αντώνης Βλοντάκης

Αντώνης Βλοντάκης: «Δεν νιώθω ότι είμαι ο αγαπημένος της Ελίνας Παπίλα»

govastileto.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Βλοντάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός πολίστας αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του παρουσία, αλλά και την συνεργασία με την Ελίνα Παπίλα. Αντώνη, συμμετέχεις στο πάνελ της εκπομπής «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. […]
19:00 10/06/2023

Αντώνης Βλοντάκης: «Ξεκίνησα το 2010 από το πρώτο J2US και έκτοτε χτυπάει το τηλέφωνό μου για διάφορα»

okmag.gr
O Ολυμπιονίκης του Πόλο, προπονητής πλέον στον Εθνικό Πειραιά και συνεργάτης στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1 (Σάββατο και Κυριακή στις 15:00), Αντώνης Βλοντάκης φωτογραφίζεται με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά και μιλάει για όλα στο ΟΚ!. Συμμετέχεις στο πάνελ της εκπομπής «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. […] The post Αντώνης Βλοντάκης: «Ξεκίνησα το 2010 από το πρώτο J2US και έκτοτε χτυπάει το τηλέφωνό μου για διάφορα» appeared first on OK! Magazine.
16:58 10/06/2023

Αντώνης Βλοντάκης: «Κορίτσια σας παρακαλώ, μη στέλνετε γυμνές φωτογραφίες»

okmag.gr
Ο Αντώνης Βλοντάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πατρότητα αλλά και τους υπόλοιπους ρόλους στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε ότι γινόταν δέκτης ακατάλληλων μηνυμάτων στα social media ενώ εξομολογήθηκε πώς έδωσε ένα τέλος. «Έχω μιλήσει για το θέμα και στις κόρες μου» «Συνήθως είναι λόγια […] The post Αντώνης Βλοντάκης: «Κορίτσια σας παρακαλώ, μη στέλνετε γυμνές φωτογραφίες» appeared first on OK! Magazine.
08:58 04/06/2023

Αντώνης Βλοντάκης: «Έχω ψάξει τα κινητά των παιδιών μου και δεν ντρέπομαι καθόλου»

Newsbeast.gr
Ο Αντώνης Βλοντάκης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Ο πρώην αθλητής της υδατοσφαίρισης και ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, που βρίσκονται όλα στην εφηβεία και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ειδικότερα, ο Αντώνης Βλοντάκης εξομολογήθηκε πως «τα τρία μου παιδιά είναι στην εφηβεία. Είναι 18,5, 17,5 και 16 χρονών. Τρώω ξύλο από παντού! Μπαίνω με κράνος στο σπίτι, φεύγω και είναι σπασμένο το κράνος! Μέχρι τώρα θα πω πως δεν ήταν τόσο έντονη η εφηβεία τους, τώρα όμως νομίζω ότι είμαστε στα βαθιά της. Το εντοπίζω στις αντιδράσεις, ότι δηλαδή εμείς οι γονείς «δεν ξέρουμε τι μας γίνεται»
00:00 04/06/2023

Αντώνης Βλοντάκης: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγo και τα παιδιά του

mothersblog.gr
Ο Αντώνης Βλοντάκης έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια που κρατά μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας.Περισσότερα...
08:34 16/04/2023

Ο Αντώνης Βλοντάκης απαντά στην κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου για το «Είμαστε μαζί»

zappit.gr
Για την ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου πως «είναι ότι πιο παλιό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή» για την εκπομπή “Είμαστε μαζί” […] The post Ο Αντώνης Βλοντάκης απαντά στην κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου για το «Είμαστε μαζί» appeared first on Zappit.
09:32 21/03/2023

Αντώνης Βλοντάκης: «Χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη δεν χτίσεις μια Ακρόπολη»

okmag.gr
Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε στις κάμερες όταν παρευρέθηκε σε event στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το βράδυ της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής απάντησε και στο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκπομπή «Είμαστε μαζί» στην οποία συμμετέχει. Ο πρώην αθλητής ανήκει στο πάνελ της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα,. «Ήμουν πολύ αγχωμένος το […] The post Αντώνης Βλοντάκης: «Χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη δεν χτίσεις μια Ακρόπολη» appeared first on OK! Magazine.
09:06 21/03/2023

«Είμαστε μαζί» – Ελίνα Παπίλα: Backstage βίντεο από την εκπομπή, λίγο πριν από την πρεμιέρα

tlife.gr
Η Ελίνα Παπίλα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό To άρθρο «Είμαστε μαζί» – Ελίνα Παπίλα: Backstage βίντεο από την εκπομπή, λίγο πριν από την πρεμιέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:50 17/03/2023

Αντώνης Βλοντάκης για την εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα: «Νομίζω ότι αρχίζει να τρέμει το πόδι από σήμερα»

tlife.gr
Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι ένα από τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την Ελίνα Παπίλα στη νέα To άρθρο Αντώνης Βλοντάκης για την εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα: «Νομίζω ότι αρχίζει να τρέμει το πόδι από σήμερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:24 17/03/2023

Αντώνης Βλοντάκης: Αγαπώ την Ελίνα Παπίλα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Newsit
«Ο Γιώργος Λάγιος με έχει γλιτώσει από πολλά λεφτά», λέει ο Αντώνης Βλοντάκης. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος απάντησε και για την πρεμιέρα της εκπομπής «Είμαστε μαζί». «Η τηλεόραση είναι η τρέλα μου, το χόμπι μου. Τρέμουν τα πόδια μου ήδη από το άγχος. Αγαπώ την ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Βλοντάκης: Αγαπώ την Ελίνα Παπίλα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:56 17/03/2023

Αντώνης Βλοντάκης: «Ο Γιώργος Λάγιος με έχει γλιτώσει από πολλά λεφτά»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος απάντησε και για την πρεμιέρα της […] The post Αντώνης Βλοντάκης: «Ο Γιώργος Λάγιος με έχει γλιτώσει από πολλά λεφτά» appeared first on Zappit.
10:38 17/03/2023

Δεν θα είναι μόνη της η Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή: Αυτός θα είναι ο συμπαρουσιαστής!

okmag.gr
Όπως έχει γίνει γνωστό η Ελίνα Παπίλα θα αναλάβει τη νέα κοινωνική εκπομπή που πρόκειται να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 τον Μάρτιο. Μέχρι πριν από λίγη ώρα τα δοκιμαστικά συνεχιζόντουσαν με τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου να μεταφέρει το ρεπορτάζ. Τόσο η Νεφέλη Μεγκ όσο και ο Αντώνης Βλοντάκης βρέθηκαν στο πλατό για να κάνουν […] The post Δεν θα είναι μόνη της η Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή: Αυτός θα είναι ο συμπαρουσιαστής! appeared first on OK! Magazine.
21:24 17/02/2023

Πόλο: «Έφυγε» ο Νίκος Λουκάτος

filathlos.gr
Πόλο: «Έφυγε» ο Νίκος Λουκάτος 11/01/2023 Μας αποχαιρέτησε και ο Νίκος Λουκάτος, σήμερα (11/1) για το αιώνιο ταξίδι του, σε ηλικία 82 ετών, με τις θύμησες να επιστρέφουν σε όσους τον γνώρισαν μέσα από την πολύχρονη και σημαντική διαδρομή του στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Τερματοφύλακας, αρχικά του Αχιλλέα Πατρών και στη συνέχεια του ΝΟ Πατρών, στην μετά Γκανασούλη εποχή, έπαιξε αρχές του ’60 και στην Εθνική μας ομάδα, ενώ διετέλεσε προπονητής αρκετών ομάδων, φτάνοντας με τον Ολυμπιακό σε μεγάλες διακρίσεις. Υπηρέτησε αρχικά τον ιστορικό ΝΟΠ, ως τεχνικός, σε τρεις περιόδους (1971, 1977, 1981) και την περίοδο 1991-92 ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον οποίο και οδή
20:50 11/01/2023

Παρθένα Χοροζίδου: Τα φιλιά είναι μια αμήχανη στιγμή στη δουλειά μας

Newsit
Τι λέει η Παρθένα Χοροζίδου για τη μέρα που συνάντησε τον Κώστα Κοκκινάκη. Η Παρθένα Χοροζίδου μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το “σοκ” που έπαθε όταν ο Αντώνης Βλοντάκης τής γνώρισε τον Κώστα Κοκκινάκη. «Τα φιλιά είναι μια αμήχανη στιγμή, την οποία την ξεπερνάς αναγκαστικά ... Περισσότερα To άρθρο Παρθένα Χοροζίδου: Τα φιλιά είναι μια αμήχανη στιγμή στη δουλειά μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:20 13/06/2022

Αντώνης Βλοντάκης: Έχουμε φτάσει στο σημείο να πούμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε

Newsit
Ο Αντώνης Βλοντάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του. «Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλουμε άλλους συντρόφους. Έχουμε τσακωθεί εκατομμύρια φορές, αλλά δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να πούμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε, εννοείται. Δεν έχουμε κάνει την κίνηση να φύγουμε, δεν ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Βλοντάκης: Έχουμε φτάσει στο σημείο να πούμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:24 30/03/2022

Αντώνης Βλοντάκης: «Mια περίοδο έγιναν πολλοί τσακωμοί, χάθηκε το κομμάτι της επικοινωνίας»

zappit.gr
Στο Πρωινό βρέθηκε την Τετάρτη ο Αντώνης Βλοντάκης και συζήτησαν με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για πολλά. […] The post Αντώνης Βλοντάκης: «Mια περίοδο έγιναν πολλοί τσακωμοί, χάθηκε το κομμάτι της επικοινωνίας» appeared first on Zappit.
12:44 30/03/2022

Αντώνης Βλοντάκης: Ανέλαβε χρέη κομμωτή για χάρη της κόρης του, Ηλέκτρας

okmag.gr
Ο Αντώνης Βλοντάκης έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου τρία παιδιά. Οι δυο έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και με κάθε ευκαιρία περνούν όμορφες στιγμές μαζί. Ο πρώην πολίστας και νυν ηθοποιός και το πρώην μοντέλο, κρατούν όλα αυτά τα χρόνια χαμηλό προφίλ και δεν επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική ζωή τους. Η […] The post Αντώνης Βλοντάκης: Ανέλαβε χρέη κομμωτή για χάρη της κόρης του, Ηλέκτρας appeared first on OK.
11:00 20/02/2022

Πάνος Νάτσης: Ο Αντώνης Βλοντάκης πληροφορήθηκε τον θάνατό του από δημοσιογράφο – «Έχω χάσει τα λόγια μου»

tlife.gr
Ο αιφνίδιος θάνατος του Πάνου Νάτση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Μηνύματα θλίψης και πόνου έχουν To άρθρο Πάνος Νάτσης: Ο Αντώνης Βλοντάκης πληροφορήθηκε τον θάνατό του από δημοσιογράφο – «Έχω χάσει τα λόγια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:04 30/01/2022

Θετικός στον κορωνοϊό ο ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ αθλητής, Αντώνης Βλοντάκης

el.gr
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ αθλητής, Αντώνης Βλοντάκης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:12 28/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load