#Άρης Σερβετάλης

H Καρδιά του Σκύλου στο Θέατρο Κιβωτός

patrasevents.gr
Πειραιώς 115, ΑθήναΤετάρτη, 06 Μάρ 2024 20:00Η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης “μπαίνουν” στην “Καρδιά του Σκύλου” του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ Μετά την πρώτη κοινή επιδαύρια κάθοδό τους με τα “Βατράχια”, η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης επιστρέφουν στο θέατρο Κιβωτός τον Ιανουάριο του 2024 με το εμβληματικό έργο του Ρώσου συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ “Καρδιά του Σκύλου”. Η Έφη Μπίρμπα επιχειρεί μία νέα στοχαστική ανάγνωση και σκηνοθετεί με τον δικό της διηθητικό και ονειρικό τρόπο την άγρια, ταραχώδη και κωμικά υπερρεαλιστική αυτή σάτιρα για την ανθρώ...
12:53 04/03/2024

Άρης Σερβετάλης και Έφη Μπίρμπα: «Η Καρδιά του Σκύλου» τους «χτυπάει» πλέον στο Θέατρο« Κιβωτός»

in.gr
Μετά την πρώτη κοινή επιδαύρια κάθοδό τους με τα «Βατράχια», η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης επιστρέφουν στο θέατρο Κιβωτός με το εμβληματικό έργο του Ρώσου συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ «Καρδιά του Σκύλου». Η Έφη Μπίρμπα επιχειρεί μία νέα στοχαστική ανάγνωση και σκηνοθετεί με τον δικό της διηθητικό και ονειρικό τρόπο την άγρια, ταραχώδη και κωμικά υπερρεαλιστική αυτή σάτιρα για την ανθρώπινη φύση με […]
18:00 15/01/2024

Στην πρόβα: «H καρδιά του Σκύλου» στο θέατρο Κιβωτός

monopoli.gr
Λίγο πριν την πρεμιέρα της «Καρδιάς του Σκύλου» στo θέατρο Κιβωτός, η σκηνοθέτρια Έφη Μπίρμπα, ο Άρης Σερβετάλης και η ομάδα συντελεστών της παράστασης μιλούν για την απειλή των τερατογεννέσεων του μέλλοντος.
08:53 05/01/2024

«Καρδιά του Σκύλου»: Οι πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη παράσταση των Μπίρμπα-Σερβετάλη

tovima
Η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης διασκευάζουν το κλασικό έργο του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ στο θέατρο Κιβωτός.
14:00 29/11/2023

Η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης μπαίνουν στην «Καρδιά του Σκύλου» του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ

in.gr
Από τον Δεκέμβριο στο Θέατρο Κιβωτός η νέα παράσταση του χαρισματικού δίδυμου.
11:00 18/09/2023

Άρης Σερβετάλης-Έφη Μπίρμπα: Έχουν βρει τη χρυσή τομή στην κοινή προσωπική κι επαγγελματική τους ζωή

queen.gr
«Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους» έχει δηλώσει ο Άρης Σερβετάλης για εκείνον και τη σύζυγό του και αυτό είναι το πιο σημαντικό ένα ζευγάρι.Περισσότερα...
17:17 09/09/2023

Άρης Σερβετάλης: Αποκαλύπτει γιατί του προκαλούν αμηχανία οι συνεντεύξεις

govastileto.gr
Ο Άρης Σερβετάλης με αφορμή την περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Βατράχια», μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τη συνεργασία με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα. «Η συνεργασία με την Έφη είναι πάντοτε ζητούμενο. Μας αρέσει και την επιδιώκουμε. Υπάρχουν εύκολα και δύσκολα, όπως σε όλα. Το εύκολο είναι ότι μπορείς να πεις πολλά πράγματα, […]
14:00 05/09/2023

Άρης Σερβετάλης: «Οι συνεντεύξεις μου φέρνουν αμηχανία»

zappit.gr
Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο ηθοποιός συνεργάζεται με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα, […] The post Άρης Σερβετάλης: «Οι συνεντεύξεις μου φέρνουν αμηχανία» appeared first on Zappit.
12:00 05/09/2023

Άρης Σερβετάλης: Από την αποστροφή προς τον Θεό στην ακλόνητη πίστη – Η σπουδαία καριέρα και η γυναίκα της ζωής του

govastileto.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης που του αρέσει να ακούγεται μόνο μέσα από τη δουλειά του ενώ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν του ταιριάζουν στο στυλ και στη φιλοσοφία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι φορές που […]
16:00 27/07/2023

Άρης Σερβετάλης – Έφη Μπίρμπα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Επίδαυρο για το ζευγάρι

tlife.gr
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 23/7 ο Άρης Σερβετάλης και η σύζυγός To άρθρο Άρης Σερβετάλης – Έφη Μπίρμπα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Επίδαυρο για το ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 24/07/2023

Άρης Σερβετάλης: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα εμβόλια, έχω πρόβλημα με τον διαχωρισμό των ανθρώπων»

neolaia.gr
Ο Άρης Σερβετάλης απαντάει, για ακόμα μία φορά, για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» τον Νοέμβριο του 2021, με αφορμή το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
15:46 22/07/2023

Βατράχια, σε σκηνοθεσία Έφης Μπίρμπα σε καλοκαιρινή περιοδεία

monopoli.gr
Έφη Μπίρμπα και Άρης Σερβετάλης παρουσιάζουν, σε καλοκαιρινή περιοδεία, «Τα Βατράχια», μια σύγχρονη διασκευή της αγαπημένης αριστοφανικής κωμωδίας για την αξία της τέχνης και της ποίησης στην κοινωνία μας.
10:53 18/07/2023

Άρης Σερβετάλης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα

okmag.gr
Ο Άρης Σερβετάλης πριν ασχοληθεί με την υποκριτική δεν είχε στόχο επαγγελματικά. «Ως νέος δεν ήθελα να κάνω κάτι επαγγελματικά, ήθελα απλά να περνώ ωραία χωρίς στόχο και αυτό έχει μια επικινδυνότητα. Όταν τελειώνεις το σχολείο, μπαίνεις σε διαφορά πράγματα και καταχρήσεις, πέρασα από αυτά, αλλά η ενασχόλησή μου με το θέατρο, ήταν λυτρωτική. Εάν […] The post Άρης Σερβετάλης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα appeared first on OK! Magazine.
16:58 04/07/2023

Άρης Σερβετάλης: «Ήμουν σε τέλμα λόγω καταστάσεων και η ορθοδοξία μου έδωσε απαντήσεις για το νόημα της ζωής»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός μίλησε To άρθρο Άρης Σερβετάλης: «Ήμουν σε τέλμα λόγω καταστάσεων και η ορθοδοξία μου έδωσε απαντήσεις για το νόημα της ζωής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 04/07/2023

Άρης Σερβετάλης: «Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, η παραγωγή γνώριζε»

govastileto.gr
Ο Άρης Σερβετάλης παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Τσικλητήρα. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», η οποία συζητήθηκε έντονα στον καλλιτεχνικό χώρο το φθινόπωρο του 2021. Ο Άρης Σερβετάλης είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να αφήσει τον θίασο της εν λόγω παράστασης, καθώς δεν συμφωνούσε με τα τότε […]
20:00 02/07/2023

Άρης Σερβετάλης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για το κόμμα ΝΙΚΗ

sportime.gr
Όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης για το κόμμα ΝΙΚΗ και την ενεργή συμμετοχή της Εκκλησίας στην πολιτική σκηνή του τόπου μας Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
17:46 02/07/2023

Τα Βατράχια της Έφης Μπίρμπα με τον Άρη Σερβετάλη και τον Μιχάλη Σαράντη “καταλαμβάνουν” το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

irafina.gr
Γνωστοί για τις ατμοσφαιρικές, σχεδόν ονειρικές τους παραστάσεις, η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης, παρουσιάζουν τη νέα τους παράσταση: «Βατράχια» του Αριστοφάνη. Μια σύγχρονη διασκευή της αγαπημένης αριστοφανικής κωμωδίας, η οποία πραγματεύεται την αξία της ποίησης και της τέχνης στην κοινωνία μας. Στο Επιδαύριο σκηνοθετικό της βάπτισμα η Έφη Μπίρμπα παραδίδει μια κωμωδία με […]
00:22 18/05/2023

Ο Άνθρωπος του Θεού: Η πραγματική ιστορία του Άγιου Νεκτάριου που υποδύθηκε ο Άρης Σερβετάλης

ekklisiaonline.gr
Άγιος Νεκτάριος: Τα πρώτα βήματα του Αναστάσιου Κεφαλά. Το άρθρο Ο Άνθρωπος του Θεού: Η πραγματική ιστορία του Άγιου Νεκτάριου που υποδύθηκε ο Άρης Σερβετάλης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:06 31/01/2023

Ο Άνθρωπος του Θεού: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ANT1;

youfly.com
«Ο Άνθρωπος του Θεού» και ο Άρης Σερβετάλης έρχονται για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1! Πότε θα προβληθεί η ταινία; The post Ο Άνθρωπος του Θεού: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ANT1; appeared first on Youfly.
11:54 20/01/2023

Τόλης Παπαδημητρίου: «Επέμενε ότι ήμουν ο Άρης Σερβετάλης, μου έλεγε σε θυμάμαι, με το ιγκουάνα»

zappit.gr
Ο Τόλης Παπαδημητρίου και η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψαν με ποιους άλλους επώνυμους […] The post Τόλης Παπαδημητρίου: «Επέμενε ότι ήμουν ο Άρης Σερβετάλης, μου έλεγε σε θυμάμαι, με το ιγκουάνα» appeared first on Zappit.
11:36 21/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load