#Βάσω Γουλιελμάκη

"Απολυμένη" στο θέατρο Act

patrasevents.gr
Θέατρο ActΠαρασκευή, 26 Απρ 2024 21:15ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ του Αντώνη ΤσιπιανίτηΑθερινού Ερμηνεύει η Βάσω Γουλιελμάκη Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος - ΓιωργήςΚοντοπόδης ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Η DukeProductions παρουσιάζει μετά  την επιτυχία της  στο θέατρο Αλκμήνηστην Αθήνα,  στο θέατρο Actστην Πάτρα για 2 μόνο παραστάσεις. 26 Απριλίου και 20 Μαΐου στις 21.15 το έργο του Αντώνη  ΤσιπιανίτηΑθερινού“Απολυμένη” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου καιΓιωργήΚοντοπόδη.  Η Μαριέτα εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο περιοδικό. Η στήλη της θεωρείται κο...
12:53 22/04/2024

Βάσω Γουλιελμάκη: Τη γλίτσα καλό είναι να την αφήνουν μόνο τα έντομα, όχι οι άνθρωποι

Newsbeast.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (10/4) η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τοξικούς ανθρώπους. «Δεν μπορώ με τους ανθρώπους που υστεριάζουν όταν βλέπουν μπροστά τους ένα έντομο. Τη γλίτσα δεν πειράζει αν την αφήνουν τα έντομα, οι άνθρωποι είναι το θέμα. Ιδιαίτερα αν δεν είναι αυτό που θέλεις να σε πλησιάσει», τόνισε χαρακτηριστικά και μεταξύ σοβαρού και αστείου η Βάσω Γουλιελμάκη και πρόσθεσε: «Και τα… αποτυπώματα από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν. Το υπονοούμενό μου ήταν για τους τοξικούς ανθρώπους. Αντιδρώ με τον ίδιο τρόπο σε αυτούς όπως και με τα έντομα. Δε
00:00 11/04/2024

Βάσω Γουλιελμάκη για την κόρη της: «Μου σχολίασε ότι είμαι η πιο ταλαντούχα μαμά του κόσμου, με ανέβασε στα ουράνια»

tlife.gr
Τη Βάσω Γουλιελμάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και η δημοσιογράφος, Φωτεινή Λασπά λίγο πριν To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη για την κόρη της: «Μου σχολίασε ότι είμαι η πιο ταλαντούχα μαμά του κόσμου, με ανέβασε στα ουράνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 28/03/2024

«My Family Story» - To βίντεο της Βάσως Γουλιελμάκη με την κόρη της

queen.gr
Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι μια ευτυχισμένη μαμά!Περισσότερα...
10:17 17/09/2023

Σπίτι με το Mega: Ανάσταση με την Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου

ieidiseis.gr
Η Ρούλα Κορομηλά εύχεται «Χριστός Ανέστη« παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου και τη Γλυκερία στο «Σπίτι με το Mega» το Μεγάλο Σάββατο στις 22:20Μια Ανάσταση γεμάτη φως στο «Σπίτι με το Mega», υπόσχεται η Ρούλα Κορομηλά με ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα. Το οποίο θα απολαύσουμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 22:20 στο MEGA. Συγκεκριμένα η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το Mega» δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες, τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου. Έτσι η Γλυκερία, η τραγουδίστρια με τη σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και τη μοναδική χροιά της φωνής της, ερμηνεύει τραγούδια που έχουν σημαδέψει την πολύχρονη καριέρα της. Ενώ η Μελίνα Ασλανίδου, με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία
19:44 13/04/2023

Βάσω Γουλιελμάκη: H συγκίνησή της on air – «Είμαι γενναιόδωρη με τα συναισθήματά μου»

okmag.gr
Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μετά από ένα βίντεο αφιερωμένο για στην ίδια, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα on air. Το μεσημέρι της Παρασκευής η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μετά το βίντεο που πρoβλήθηκε. «Έχετε τον […] The post Βάσω Γουλιελμάκη: H συγκίνησή της on air – «Είμαι γενναιόδωρη με τα συναισθήματά μου» appeared first on OK! Magazine.
15:34 31/03/2023

Βάσω Γουλιελμάκη: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ – Τι συνέβη

tlife.gr
Η Βάσω Γουλιελμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ. To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ – Τι συνέβη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:06 31/03/2023

Ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο Σωκράτης Αλαφούζος: Η ξανθιά καλλονή σύντροφός του που ασχολείται με την ζωγραφική (βίντεο)

Newside.gr
Σε σχέση βρίσκεται ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο οποίος στα 60 του χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο εξωτερικό. Ο Σωκράτης Αλαφούζος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Οκτωβρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Από το 2001 μέχρι το 2008 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Βάσω Γουλιελμάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει και […] The post Ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο Σωκράτης Αλαφούζος: Η ξανθιά καλλονή σύντροφός του που ασχολείται με την ζωγραφική (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
19:56 29/03/2023

Βάσω Γουλιελμάκη: «Βιάστηκα να χωρίσω με τον πρώην σύζυγό μου»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε η Βάσω Γουλιελμάκη και ένα απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε σήμερα To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: «Βιάστηκα να χωρίσω με τον πρώην σύζυγό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:30 17/03/2023

Η Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο

zappit.gr
Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 είναι αυτό το Σάββατο η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός μιλάει, μεταξύ άλλων, […] The post Η Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο appeared first on Zappit.
08:32 17/03/2023

Βάσω Γουλιελμάκη για την κόρη της: «Σβήνω μία-μία τις μέρες μέχρι να ξαναγυρίσει»

thecaller.gr
Στην πολυμελή οικογένεια στην οποία μεγάλωσε αλλά και στο πόσο δύσκολο της είναι να μένει πλέον μόνη στο σπίτι, αναφέρθηκε η Βάσω Γουλιελμάκη μιλώντας στην «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Στην πολυμελή οικογένεια στην οποία μεγάλωσε αλλά και στο πόσο δύσκολο της είναι να μένει πλέον μόνη στο σπίτι, αναφέρθηκε η Βάσω Γουλιελμάκη μιλώντας στην «Ποιος είναι πρωινιάτικα».«Ήμουν το 9ο παιδί της οικογένειας. Εγώ και ο αδελφός μου ο Μάκης έχουμε κάνει από ένα παιδί, οι υπόλοιποι έχουν από δύο και τρία. Ήθελα να κάνω […]
14:46 09/03/2023

Η Βάσω Γουλιελμάκη στο TLIFE: Το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η σχέση με την κόρη της και οι ερωτήσεις που την ενοχλούν

tlife.gr
Η Βάσω Γουλιελμάκη μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο της υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε To άρθρο Η Βάσω Γουλιελμάκη στο TLIFE: Το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η σχέση με την κόρη της και οι ερωτήσεις που την ενοχλούν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:24 06/12/2022

Αποκλειστικό! «Κάθε πέρσι και του χρόνου» λίγο πριν από τις γιορτές

okmag.gr
Η αγαπημένη στην Ελλάδα κωμωδία του Άλαν Εΐκμπορν, «Κάθε πέρσι και του χρόνου» θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν από τις γιορτές στο Alhambra Art Theatre (Θέατρο Αλάμπρα), σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν. Ο Θάνος Καληώρας, η Άννα Κουρή, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Σόλων Τσούνης, η Ιωάννα Πηλιχού και ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης θα υποδυθούν τα τρία ζευγάρια, […] The post Αποκλειστικό! «Κάθε πέρσι και του χρόνου» λίγο πριν από τις γιορτές appeared first on OK.
12:54 23/11/2022

Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυμελή της […] The post Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω» appeared first on Zappit.
15:10 25/10/2022

Βάσω Γουλιελμάκη: Η μεταφυσική εμπειρία που έζησε μετά τον θάνατο της μαμάς της.

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Γουλιελμάκη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα […] The post Βάσω Γουλιελμάκη: Η μεταφυσική εμπειρία που έζησε μετά τον θάνατο της μαμάς της. appeared first on Zappit.
13:18 21/10/2022

Η καριέρα του Σωκράτη Αλαφούζου στην Αμερική και οι σπουδές της 18χρονης κόρης του στην Καλιφόρνια

queen.gr
Ο γνωστός ηθοποιός, από το 2001 μέχρι το 2008 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη με την οποία έχουν αποκτήσει τη Μαρίλια.Περισσότερα...
11:16 20/09/2022

Βάσω Γουλιελμάκη: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας της

tlife.gr
Στην απώλεια της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν αλλά και για To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:00 30/08/2022

Η Βάσω Γουλιελμάκη για την απώλειά της – «Είναι μεγάλη η απουσία της»

zappit.gr
Για την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας μίλησε η Βάσω Γουλιελμάκη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού. Την περσινή χρονιά […] The post Η Βάσω Γουλιελμάκη για την απώλειά της – «Είναι μεγάλη η απουσία της» appeared first on Zappit.
21:44 29/08/2022

Βάσω Γουλιελμάκη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι έξω»

zappit.gr
Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το metoo και τον Δημήτρη Λιγνάδη. […] The post Βάσω Γουλιελμάκη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι έξω» appeared first on Zappit.
22:06 28/08/2022

Βάσω Γουλιελμάκη: Ήμουν πολύ κοντά στο γάμο αλλά δεν προχώρησε

Newsit
“Ένας χωρισμός μπορεί να δείχνει ένας μικρός θάνατος στην αρχή αλλά τελικά δεν είναι” ανέφερε η Βάσω Γουλιελμάκη. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού απάντησε η Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιό της και το λόγο που δεν προχώρησε σε ένα δεύτερο γάμο. Πώς είστε σαν μαμά; Περάσατε δύσκολες φάσεις στη σχέση σας με το παιδί ... Περισσότερα To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: Ήμουν πολύ κοντά στο γάμο αλλά δεν προχώρησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:34 27/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load