#Βαγγέλης Κακουριώτης

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Έπρεπε να κατασταλάξω, να γνωρίσω τον εαυτό μου, να ξέρω τα θέλω μου»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος μίλησε για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ To άρθρο Βαγγέλης Κακουριώτης: «Έπρεπε να κατασταλάξω, να γνωρίσω τον εαυτό μου, να ξέρω τα θέλω μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 08/03/2024

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου»

tovima
O Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για τα πρώτα του χρόνια στη μουσική, αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του
17:00 07/03/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

Γιώργος Λιβάνης για την παρενόχληση που δέχτηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης πάνω στη σκηνή: «Ήταν χαριτωμένο»

thecaller.gr
Σάλο προκάλεσε το περιστατικό παρενόχλησης που βίωσε επί σκηνής ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Σάλο προκάλεσε το περιστατικό παρενόχλησης που βίωσε επί σκηνής ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια θαμώνας του μαγαζιού που είχε πιει, ανέβηκε στη σκηνή και πλησίασε τον τραγουδιστή προσπαθώντας να τον φιλήσει, με τον ίδιο να προσπαθεί να την απωθήσει. Για το περιστατικό αυτό ρωτήθηκε ο Γιώργος […]
17:00 03/10/2023

Βαγγέλης Κακουριώτης για την παρενόχληση στη σκηνή: «Αισθάνθηκα άβολα. Δέχομαι τη συγγνώμη της»

govastileto.gr
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε ζωντανά στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» για το περιστατικό με τη νεαρή γυναίκα, η οποία ανέβηκε στη σκηνή νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται και τον παρενόχλησε. Το βίντεο που η ξανθιά κοπέλα προσπαθεί να τον φιλήσει στο stage έγινε viral στο Tik Tok. Μιλώντας ζωντανά στον ΑΝΤ1, ο νεαρός καλλιτέχνης δήλωσε: […]
18:00 29/09/2023

Βαγγέλης Κακουριώτης: Τι δήλωσε για το περιστατικό με την θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει στη σκηνή

neolaia.gr
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το περιστατικό με τη θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει την ώρα που τραγουδούσε στο νυχτερινό μαγαζί που εργάζεται.
09:46 28/09/2023

Η κοπέλα που παρενόχλησε στη σκηνή τον Βαγγέλη Κακουριώτη: «Είχα πιει, δεν θυμάμαι τίποτα» (vid)

empisteutiko.gr
Η κοπέλα που παρενόχλησε πάνω στη σκηνή τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη έδωσε εξηγήσεις. Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα με ένα βίντεο στο TikTok όπου δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη να δέχεται σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδά από μια θαυμάστρια του. Στο βίντεο, την ώρα που ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγουδάει, μια γυναίκα από το πλήθος ανεβαίνει στην πίστα, τον αγκαλιάζει […] The post Η κοπέλα που παρενόχλησε στη σκηνή τον Βαγγέλη Κακουριώτη: «Είχα πιει, δεν θυμάμαι τίποτα» (vid) appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 27/09/2023

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Ο Ανδρέας Γεωργίου θα κάνει κάτι νέο και θα είμαι εκεί»

youfly.com
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς» και αποκάλυψε τη νέα συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου! The post Βαγγέλης Κακουριώτης: «Ο Ανδρέας Γεωργίου θα κάνει κάτι νέο και θα είμαι εκεί» appeared first on Youfly.
11:12 12/04/2023

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Ζένια Μπονάτσου

tlife.gr
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για τις πιο έντονες στιγμές To άρθρο Βαγγέλης Κακουριώτης: Ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Ζένια Μπονάτσου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 12/04/2023

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Έχω ξεχάσει λόγια σε τραγούδι, είπα “δικό σας”, αλλά ούτε ο κόσμος το ήξερε»

zappit.gr
Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Ο τραγουδιστής μίλησε για ένα ευτράπελο που […] The post Βαγγέλης Κακουριώτης: «Έχω ξεχάσει λόγια σε τραγούδι, είπα “δικό σας”, αλλά ούτε ο κόσμος το ήξερε» appeared first on Zappit.
08:20 12/04/2023

Βαγγέλης Κακουριώτης: Πώς τελειώνει ο ρόλος του στη Γη της Ελιάς

eleftherostypos.gr
O Βαγγέλης Κακουριώτης δοκίμασε τις υποκριτικές του δυνάμεις, μέσα από τη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς, ως Κίμωνας. Στα επόμενα επεισόδια θα τραβήξει το ενδιαφέρον. Δύο μέλη της συμμορίας του «Κεφάλα» μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ. Η είδηση για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας […] Το άρθρο Βαγγέλης Κακουριώτης: Πώς τελειώνει ο ρόλος του στη Γη της Ελιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:46 19/01/2023

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Με τους “Boys and Noise” έκανα μακροβούτι στη δημοσιότητα σε μικρή ηλικία»

neolaia.gr
Όσα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Κακουριώτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
17:00 18/01/2023

Γη της ελιάς – Βαγγέλης Κακουριώτης: Στη σκηνή του πυροβολισμού ήμασταν όλοι καθηλωμένοι

Newsit
Τον νεαρό τραγουδιστή κλαι ηθοποιό, Βαγγέλη Κακουριώτη, λίγο πριν το φινάλε του ρόλου στη «Γη της Ελιάς», συνάντησε η κάμερα της «Ελένης». Ο Βαγγέλης Κακουριώτης υποδύεται τον «Κίμωνα». Είναι ο γιος του Δημοσθένη (Κούλλη Νικολάου) και της Ασπασίας (Βάσια Παναγοπούλου). Στα επόμενα επεισόδια θα πέσει νεκρός μετά από επίθεση μαφιόζων μπροστά στα μάτια του πατέρα ... Περισσότερα To άρθρο Γη της ελιάς – Βαγγέλης Κακουριώτης: Στη σκηνή του πυροβολισμού ήμασταν όλοι καθηλωμένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:24 18/01/2023

Η Γη της Ελιάς – Κακουριώτης: «Θέλαμε να συνεργαστούμε με τον Γεωργίου»

youfly.com
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για το ρόλο του στη «γη της ελιάς» και τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου. Δείτε αναλυτικά! The post Η Γη της Ελιάς – Κακουριώτης: «Θέλαμε να συνεργαστούμε με τον Γεωργίου» appeared first on Youfly.
13:56 10/01/2023

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου στη Γη της Ελιάς

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου στη Γη της Ελιάς. […] The post Ο Βαγγέλης Κακουριώτης για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου στη Γη της Ελιάς appeared first on Zappit.
13:08 10/01/2023

Στη Γη της ελιάς έχουμε το τραγικό τέλος του Κίμωνα και επιτέλους τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας

queen.gr
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αποχωρεί από την Γη της ελιάς, αφού ο ρόλος του ως Κίμωνας τελειώνει.Περισσότερα...
15:34 06/01/2023

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη Μάνη και θα φέρει ανατροπές

logiastarata.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Spoiler: Ο Κίμωνας ερωτεύεται την αστυνόμο, όμως ο πατέρας του προσπαθεί να τον φέρει κοντά με την Μυρτάλη. Ο Αλέξης κάνει σκηνή στην Μυρτάλη για τον Κίμωνα. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Κίμωνα ερωτεύεται την υπαστυνόμο […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη Μάνη και θα φέρει ανατροπές appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:48 07/12/2022

Γη της Ελιάς: Ο Βαγγέλης Κακουριώτης έκανε την παρθενική εμφάνιση ως Κίμων

zappit.gr
Η Γη της Ελιάς συνεχίζει καθημερινά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. […] The post Γη της Ελιάς: Ο Βαγγέλης Κακουριώτης έκανε την παρθενική εμφάνιση ως Κίμων appeared first on Zappit.
22:28 07/12/2022

Από τους Boys and Noise στη Γη της ελιάς - Ο Βαγγέλης Κακουριώτης φτάνει στη Μάνη και ερωτεύεται

queen.gr
Ως Κίμωνας και γιος της Ασπασίας και του Δημοσθένη, φτάνει στη Γη της ελιάς και χωρίς να το περιμένει, θα αλλάξει η ζωή του. Περισσότερα...
19:04 07/12/2022

Βαγγέλης Κακουριώτης: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το νέο του video clip

tlife.gr
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει με το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει To άρθρο Βαγγέλης Κακουριώτης: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το νέο του video clip δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:20 02/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load