#Βαγγέλης Σερίφης

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου τους

govastileto.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης καθώς ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης που μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, έχουν ήδη έναν γιο, τον 2,5 ετών Βύρωνα ενώ πλέον έχουν ακόμη ένα αγοράκι, τον Νικόλα. Το βράδυ της Παρασκευής 15/2 […]
09:00 18/03/2024

Η πρώτη έξοδος της Κατερίνας Στικούδη μετά τη γέννα συνοδεύτηκε με χρώμα, ευχές και χαμόγελα

queen.gr
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο στα βόρεια προάστια. Το ιδιαίτερο look της τραγουδίστριας και οι ευχές στην εγκυμονούσα Έλενα Τσαγκρινού.Περισσότερα...
13:09 17/03/2024

Ο Βαγγέλης Σερίφης απαθανατίζει την Κατερίνα Στικούδη να θηλάζει: "Πείτε μου κάτι για τη γυναίκα"

thetoc.gr
Η Κατερίνα Στικούδη θηλάζει τον νεογέννητο γιο της την ίδια στιγμή που διαβάζει παραμύθια στο πρώτο της παιδί
13:09 10/03/2024

Κατερίνα Στικούδη: Το βίντεο στο Tik Tok από τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση του γιου της

tlife.gr
Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Το βίντεο στο Tik Tok από τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση του γιου της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 25/02/2024

Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η Κατερίνα Στικούδη – «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, με μια σπρωξιά»

Newsbeast.gr
Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία προ ημερών έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους, η ίδια και ο Βαγγέλης Σερίφης μίλησαν στους ρεπόρτερ που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο. «Ήταν μια πολύ εμπειρία αυτή τη φορά! Ήταν πιο εύκολη η διαδικασία, πιο γρήγορα έγιναν όλα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και ευχαρίστησε δημόσια τον γυναικολόγο της. Η Κατερίνα Στικούδη είπε στη συνέχεια: «Δεν περίμενα ότι θα έβγαινε τόσο γρήγορα! Έγινε η διαδικασία πολύ γρήγορα, μέσα σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει, με μια… σπρωξιά!».
15:00 17/02/2024

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο τους

Παραπολιτικά
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, καθώς έφευγαν από το μαιευτήριο, με πλατιά χαμόγελα και εμφανή την ευτυχία τους
14:00 17/02/2024

Βαγγέλης Σερίφης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του με την Κατερίνα Στικούδη

Παραπολιτικά
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το μεσημέρι της Τετάρτης 14/02/2024 η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, καθώς ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Βαγγέλης Σερίφης
13:00 15/02/2024

Κατερίνα Στικούδη: Ο Βαγγέλης Σερίφης μέσα στον τοκετό! Όλες οι λεπτομέρειες από τον μαιευτήρα της

tlife.gr
Όπως σου αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Ο Βαγγέλης Σερίφης μέσα στον τοκετό! Όλες οι λεπτομέρειες από τον μαιευτήρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 15/02/2024

«Βούλωσε» στόματα η Κατερίνα Στικούδη – «Πρόωρη σύνταξη δεν θα πάρω, αφήνω τη σαπίλα στα σχόλια του Instagram να φαίνεται»

Newsbeast.gr
Σε γνωστό μαγαζί γιόρτασε τα γένεθλιά του ο Βαγγέλης Σερίφης και από το πλευρό του δεν έλειπε όπως ήταν λογικό η Κατερίνα Στικούδη. Το ζευγάρι που περιμένει το δεύτερο παιδί του – και αυτό αγόρι όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η τραγουδίστρια – ήταν απόλαυση στις δηλώσεις του στις κάμερες ειδικά όταν η Κατερίνα ομολόγησε ότι ο σύζυγός της τής έχει κάνει δώρο κοσμήματα που δεν φόρεσε ποτέ και εκείνος αστειεύτηκε μαζί της. «Δεν μου ταίριαξε». «Το ανάποδο συμβαίνει συνήθως, εκείνη με εμψυχώνει στα άσχημα σχόλια, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε έχει συνηθίσει να δέχεται αρνητικές κριτικές και μου λέει “μη στεναχωρηθείς”, αλλά γενικά δεν ιδρώνει το αυτί της» είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.
10:00 21/12/2023

Κατερίνα Στικούδη για αρνητικά σχόλια στα βίντεό της: «Αφήνω τη σαπίλα να φαίνεται»

tlife.gr
Ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Βαγγέλης Σερίφης, και φυσικά από δίπλα To άρθρο Κατερίνα Στικούδη για αρνητικά σχόλια στα βίντεό της: «Αφήνω τη σαπίλα να φαίνεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 21/12/2023

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Τραγουδούν μαζί στο σαλόνι του σπιτιού τους

tlife.gr
Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύουν στην προσωπική τους ζωή η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης. To άρθρο Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Τραγουδούν μαζί στο σαλόνι του σπιτιού τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 14/12/2023

Κατερίνα Στικούδη: Το δώρο του Βαγγέλη Σερίφη για την ονομαστική της εορτή

instyle.gr
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Και το δείχνουν αυτό και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Αύριο Σάββατο η τραγουδίστρια έχει την ονομαστική της εορτή, αλλά ο σύζυγός της ξεκίνησε τα δώρα από σήμερα. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη σε insta […] The post Κατερίνα Στικούδη: Το δώρο του Βαγγέλη Σερίφη για την ονομαστική της εορτή appeared first on InStyle.
21:46 24/11/2023

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Νέα βραδινή έξοδος λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Το δεύτερο παιδί τους πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους σε λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη To άρθρο Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Νέα βραδινή έξοδος λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 23/11/2023

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

govastileto.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, οι οποίοι μετρούν αντιστροφή για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, η Κατερίνα Στικούδη είχε αποκαλύψει καταλάθος το φύλο του δεύτερου παιδιού τους λέγοντας: «Γιατί με εκνεύρισες τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός και τρώω τις κλωτσιές […]
11:00 14/11/2023

Κατερίνα Στικούδη: Καταγράφει τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη να ανοίγει φύλλο για πίτα – Βίντεο

tlife.gr
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Καταγράφει τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη να ανοίγει φύλλο για πίτα – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 21/10/2023

Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Βαγγέλη Σερίφη, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

tlife.gr
Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, οι οποίοι θα χαρίσουν To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Βαγγέλη Σερίφη, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 12/10/2023

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Ο θυελλώδης έρωτας, ο ερχομός του γιου τους και η δεύτερη εγκυμοσύνη – έκπληξη

tlife.gr
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς! Η εκρηκτική τραγουδίστρια To άρθρο Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Ο θυελλώδης έρωτας, ο ερχομός του γιου τους και η δεύτερη εγκυμοσύνη – έκπληξη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 18/09/2023

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ότι είναι δεύτερη φορά έγκυος στο Europride, μπροστά σε 80.000 θεατές

Newsit
Μια υπέροχη ανακοίνωση έκανε η Κατερίνα Στικούδη το Σάββατο (16.09.2023) το βράδυ, όταν άνοιξε τη συναυλία του Europride στη Μάλτα, όπου συμμετείχε και η Christina Aguilera. Ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους σε πέντε μήνες. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον Βύρωνα. Από τη σκηνή ... Περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ότι είναι δεύτερη φορά έγκυος στο Europride, μπροστά σε 80.000 θεατές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 17/09/2023

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Απόδραση express στη Μύκονο – Το βίντεο από την παραλία

tlife.gr
Μια ολιγοήμερη απόδραση στη Μύκονο έκαναν πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό To άρθρο Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Απόδραση express στη Μύκονο – Το βίντεο από την παραλία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 06/09/2023

Κατερίνα Στικούδη: Γιορτάζει πέντε χρόνια έγγαμου βίου με τον Βαγγέλη Σερίφη

okmag.gr
Ήταν 25 Αυγούστου 2018 όταν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον αγαπημένων φίλων και συγγενών. Έπειτα από 13 χρόνια σχέσης ο έρωτάς τους σφραγίστηκε με έναν γάμο το 2018, και με ένα παιδί πριν από περίπου δύο χρόνια. Η Κατερίνα επέλεξε να παντρευτεί μακριά από τα […] The post Κατερίνα Στικούδη: Γιορτάζει πέντε χρόνια έγγαμου βίου με τον Βαγγέλη Σερίφη appeared first on OK! Magazine.
23:58 25/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load