#Βασίλης Καλλίδης

Βασίλης Καλλίδης: «Έπαθα παράλυση προσώπου από το στρες – Το είδα στον καθρέφτη»

neolaia.gr
Ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης μίλησε για το πρώτο μαγαζί που άνοιξε και τις δυσκολίες τότε
19:46 13/03/2024

Βασίλης Καλλίδης: «Τι νερά και τι ποντίκια είχαν μπει μέσα στο μαγαζί από τις τρύπες»

zappit.gr
O Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 όταν συνάντησε τη Νάνσυ […] The post Βασίλης Καλλίδης: «Τι νερά και τι ποντίκια είχαν μπει μέσα στο μαγαζί από τις τρύπες» appeared first on Zappit.
18:00 13/03/2024

Βασίλης Καλλίδης για Ελένη Μενεγάκη: «Αν είσαι τυπικός και όπως πρέπει μαζί της, σου ξηγιέται και δεν ζητάει κάτι παράλογο»

zappit.gr
Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο ΟΡΕΝ φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/11 ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε […] The post Βασίλης Καλλίδης για Ελένη Μενεγάκη: «Αν είσαι τυπικός και όπως πρέπει μαζί της, σου ξηγιέται και δεν ζητάει κάτι παράλογο» appeared first on Zappit.
00:00 08/11/2023

Βασίλης Καλλίδης: «Το αγαπημένο μου χόμπι είναι να κάνω mute κόσμο στο Instagram»

neolaia.gr
Όσα είπε ο Βασίλης Καλλίδης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
13:46 05/10/2023

Αθήνα Ψηλά: Βασίλης Ζούλιας, Νικολέττα Καρρά και Βασίλης Καλλίδης υποψήφιοι με τον Κώστα Μπακογιάννη

tlife.gr
Ο Κώστας Μπακογιάννης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου ανακοίνωσε τους 351 υποψηφίους της παράταξης «Αθήνα To άρθρο Αθήνα Ψηλά: Βασίλης Ζούλιας, Νικολέττα Καρρά και Βασίλης Καλλίδης υποψήφιοι με τον Κώστα Μπακογιάννη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 31/07/2023

Βασίλης Καλλίδης: «Όταν γνώρισα τη Μενεγάκη την είδα με φόρμα και σαγιονάρα, έπαθα σοκ»

zappit.gr
Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο πάθος […] The post Βασίλης Καλλίδης: «Όταν γνώρισα τη Μενεγάκη την είδα με φόρμα και σαγιονάρα, έπαθα σοκ» appeared first on Zappit.
19:08 10/11/2022

Βασίλης Καλλίδης: «Έχασα τον πατέρα μου και την καλύτερή μου φίλη, σαν να έγινε μια έκρηξη κι εξαφανίστηκε»

zappit.gr
Ο Βασίλης Καλλίδης επέστρεψε στην Φαίη Σκορδά την Παρασκευή το πρωί, όχι μόνο για να μαγειρέψει αλλά και για να […] The post Βασίλης Καλλίδης: «Έχασα τον πατέρα μου και την καλύτερή μου φίλη, σαν να έγινε μια έκρηξη κι εξαφανίστηκε» appeared first on Zappit.
13:06 07/10/2022

Βασίλης Καλλίδης: Απίθανες φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι του στον αμερικανικό νότο

zappit.gr
Ο Βασίλης Καλλίδης συνηθίζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές να επιλέγει μακρινούς και ιδιαίτερης ομορφιάς και κουλτούρας ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ο […] The post Βασίλης Καλλίδης: Απίθανες φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι του στον αμερικανικό νότο appeared first on Zappit.
12:42 23/08/2022

Βασίλης Καλλίδης: Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω δοκιμάσει ποτέ

Newsit
«Έπλενα τη γλώσσα μου με σαμπουάν για τα μαλλιά γιατί δεν έφευγε η μυρωδιά», λέει ο Βασίλης Καλλίδης. Ο Βασίλης Καλλίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός μάγειρας αποκάλυψε το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει, αλλά και την άρνησή του να βρεθεί ξανά σε πρωινή εκπομπή. «Το χειρότερο πιάτο ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Καλλίδης: Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω δοκιμάσει ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:08 08/07/2022

Βασίλης Καλλίδης: «Έπλενα τη γλώσσα μου με σαμπουάν για τα μαλλιά γιατί δεν έφευγε η μυρωδιά»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός μάγειρας αποκάλυψε το χειρότερο πιάτο […] The post Βασίλης Καλλίδης: «Έπλενα τη γλώσσα μου με σαμπουάν για τα μαλλιά γιατί δεν έφευγε η μυρωδιά» appeared first on Zappit.
08:32 08/07/2022

Ξεσήκωσε σχόλια το «κλικ» του Β. Καλλίδη

dete.gr
Στα μέρη μας βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο γνωστός, μέσα και από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, σεφ Βασίλης Καλλίδης και μοιράστηκε με τους ακόλουθους του, στο ίντσταγκραμ, μια φωτογραφία που… ξεσήκωσε εκτός από likes και πολύ κουβέντα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ, απαθανάτισε με το φακό, ένα κύριο που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, […]
13:32 03/07/2022

Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης κάνει ηλιοθεραπεία στο πορθμείο του Ρίου

thebest.gr
Στην περιοχή της Πάτρας βρίσκεται ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ Βασίλης Καλλίδης.  Μάλιστα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που έγινε viral , με τον ίδιο να κάνει ηλιοθεραπεία στο Ρίο της Πάτρας με φούξια ομπρέλα στο χρώμα, ανάμεσα στους κάβους των δεμένων φέρι μποτ.
19:38 27/06/2022

Ο τηλεοπτικός σεφ Βασίλης Καλλίδης σε ηλιοθεραπεία στο πορθμείο του Ρίου στην Πάτρα

patrasevents.gr
Η φωτογραφία με τη φούξια ομπρέλα ανάμεσα στους κάβους έγινε viral 
16:28 26/06/2022

Η Μπαρμπαρίγου και ο Καλλίδης προσπαθούν να κάνουν μαζί live στο instagram και ιδού το αποτέλεσμα

gossip-tv.gr
Στη Μυροβόλο Χίο βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Βασίλης Καλλίδης. Περισσότερα...
09:00 14/05/2022

Το μυστικό για να πετύχει το κουρκούτι του μπακαλιάρου δεν θέλει αυγό

queen.gr
Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης χρόνια τώρα φτιάχνει το πιο εύκολο κουρκούτι για μπακαλιάρο. 
22:34 24/03/2022

Βασίλης Καλλίδης: Δεν υπήρχε λόγος να μοιραστώ την απώλεια του μπαμπά μου

Newsit
Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μεταξύ άλλων απάντησε για το λόγο δεν ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί το δυσάρεστο συμβάν. Έχασες πρόσφατα τον μπαμπά σου. Δεν ένιωσες την ανάγκη να το μοιραστείς με τον κόσμο; Ένιωσα ότι δεν υπήρχε λόγος να μοιραστώ την απώλεια του μπαμπά μου με ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Καλλίδης: Δεν υπήρχε λόγος να μοιραστώ την απώλεια του μπαμπά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:04 18/03/2022

Βασίλης Καλλίδης: «Αυτό ήθελα να το κρατήσω για εμένα»

zappit.gr
Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα […] The post Βασίλης Καλλίδης: «Αυτό ήθελα να το κρατήσω για εμένα» appeared first on Zappit.
17:42 17/03/2022

Η συνταγή της ημέρας: Το καλύτερο και ευκολότερο κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα που περίσσεψε

eleftherostypos.gr
Ο Βασίλης Καλλίδης έχει την καλύτερη πρόταση για να αξιοποιήσετε τη γαλοπούλα που περίσσεψε από το χθεσινό τραπέζι… Κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα-σκέτο γλύκισμα! Υλικά 4 φέτες ψωμί χωριάτικο με προζύμι ψημένες στη τοστιέρα Μαρούλι πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια ίσα του ψωμιού Ζαμπόν καπνιστό Γαλοπούλα Μαγιονέζα Τυρί κασέρι σε λεπτές... The post Η συνταγή της ημέρας: Το καλύτερο και ευκολότερο κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα που περίσσεψε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:56 26/12/2021

Βασίλης Καλλίδης: Δεν υπάρχει λόγος, μαθεύτηκε, συνέβη αλλά μέχρι εκεί

Newsit
Αρνήθηκε να μιλήσει ο Βασίλης Καλλίδης για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του. Ύστερα από αρκετό διάστημα, ο δημοφιλής σεφ παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA όπου και εξέφρασε την διάθεση να μην σχολιάσει κάτι για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του. Παράλληλα, μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. «Φέτος είχα και μια απώλεια, ναι, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Καλλίδης: Δεν υπάρχει λόγος, μαθεύτηκε, συνέβη αλλά μέχρι εκεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:12 04/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load