#Βασίλης Κεκάτος

Κορίννα Ντουλλάαρτ: Ποια είναι η νεαρή πρωταγωνίστρια του «Milky Way»

ieidiseis.gr
To «Milky Way» του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, Βασίλη Κεκάτου κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10 στο Mega.Η σειρά «Milky Way» κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Mega και για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μια γεύση από το ονειρικό σύμπαν του Βασίλη Κεκάτου, του μοναδικού Έλληνα δημιουργού που απέσπασε Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες μετά από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο. Να θυμίσουμε ότι το 2019 η ταινία του «Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς» απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών. Η υπόθεση του «Milky Way» Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ον
14:46 02/11/2023

Milky Way – Spoiler: Ένα τεστ εγκυμοσύνης σταματά τον χρόνο

Newsbeast.gr
Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου, «Milky Way» κάνει πρεμιέρα στο Mega την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10. Η ιστορία ενηλικίωσης της Μαρίας και του Τζο, δύο τελειόφοιτων Λυκείου που λαχταρούν να φύγουν μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή τους πόλη και να ζήσουν το «αθηναϊκό όνειρο», θα μιλήσει στις καρδιές όλων, όσων ετών κι αν είναι, σε όποια φάση της ζωής τους και αν βρίσκονται. Γιατί τελικά, ο καθένας από εμάς ονειρεύεται να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό του και να εξερευνήσει άλλους, μακρινούς γαλαξίες. Ο Βασίλης Κεκάτος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Milky Way» και προσκαλεί σε ένα σύμπαν με κιν
23:00 31/10/2023

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στις Κάννες - Για πρώτη φορά συμμετέχει και το Φεστιβάλ Δράμας

eleftheriaonline.gr
Για πρώτη φορά φέτος, το Φεστιβάλ Δράμας θα βρίσκεται επισήμως στις Κάννες, συμμετέχοντας στην εθνική αποστολή και στο περίπτερο της Ελλάδας, μαζί με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, το ΕΚΟΜΕ και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. «Η παρουσία του DISFF στο 76o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών (16-27/5), μοιάζει επιβεβλημένη, με δεδομένη την μεγάλη απήχηση και εξωστρέφεια της ελληνικής ταινίας μικρού μήκους, που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει αλλά και βραβεύεται στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Φεστιβάλ Δράμας. Ειδικότερα για τις Κάννες, θυμίζουμε πως ο Βασίλης Κεκάτος υπήρξε ο πρώτος Έλληνας μικρομηκάς που κέρδισε Χρυσό Φοίνικα, ενώ η Ζακλίν Λέν
14:32 16/05/2023

Βασίλης Κεκάτος: Το Milky Way ξεκινά τη διεθνή πορεία του πριν από την πρεμιέρα του στο Mega

okmag.gr
Το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου ξεκινά τη διεθνή του πορεία στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ τηλεοπτικών σειρών. Μία ακόμη μεγάλη πρωτιά για το Mega και την Foss Productions σηματοδοτεί η παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς Milky Way, στο Φεστιβάλ Series Mania, το οποίο πραγματοποιείται στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, από τις 17 ως τις 24 […] The post Βασίλης Κεκάτος: Το Milky Way ξεκινά τη διεθνή πορεία του πριν από την πρεμιέρα του στο Mega appeared first on OK! Magazine.
14:32 08/02/2023

Βασίλης Κεκάτος: Η εξομολόγηση για την ασθένεια του πατέρα του

okmag.gr
Ο Βασίλης Κεκάτος έκανε πρόσφατα ένα roadtrip μαζί με τον πατέρα του. Επέλεξαν να ταξιδέψουν στα Μετέωρα. Είναι άλλωστε μια αγαπημένη τους συνήθεια τα ταξίδια. Μάλιστα, ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα Έλληνας σκηνοθέτης απολαμβάνει να κάνει διαδρομές με τον πατέρα του στη θέση του οδηγού. Η τελευταία εξόρμησή τους, από όπου μοιράστηκε φωτογραφίες στον λογαριασμό […] The post Βασίλης Κεκάτος: Η εξομολόγηση για την ασθένεια του πατέρα του appeared first on OK.
15:04 14/10/2022

Τα διεθνή διαγωνιστικά προγράμματα του 45ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Skai.gr
Πρόεδρος της φετινής κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Διαγωνιστικού Προγράμματος θα είναι ο πολυβραβευμένος Βασίλης Κεκάτος, ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα Μικρού Μήκους στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών, με την τέταρτη μικρού μήκους ταινία του «Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό και εμάς».
20:00 02/08/2022

Milky Way: Τέλος τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA

youfly.com
Η νέα σειρά του MEGA, Milky Way, του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα. Τι δήλωσε ο Βασίλης Κεκάτος; The post Milky Way: Τέλος τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA appeared first on Youfly.
18:38 28/06/2022

Milky Way: Η υπόθεση της νέας μίνι σειράς του MEGA

youfly.com
Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης, Βασίλης Κεκάτος έρχεται με μία νέα μίνι σειρά στο MEGA, το Milky Way, που διαθέτει μία ενδιαφέρουσα υπόθεση κι ένα ξεχωριστό καστ. The post Milky Way: Η υπόθεση της νέας μίνι σειράς του MEGA appeared first on Youfly.
12:58 20/01/2022

Ο Βασίλης Κεκάτος στο Mega

patrasevents.gr
Με ένα συναρπαστικό project μυθοπλασίας
04:38 14/10/2021

Βασίλης Κεκάτος – Ο νεαρός σκηνοθέτης που είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο

to10.gr
O Βασίλης Κεκάτος, ο σπουδαίος σκηνοθέτης, βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες εντάσσεται στο δυναμικό του MEGA
19:04 13/10/2021

Στο δυναμικό του Mega ο Βασίλης Κεκάτος – Ετοιμάζει σειρά από… άλλο γαλαξία

Newsbeast.gr
Στο δυναμικό του Mega εντάσσεται ο –βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες– σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος. Ο 30χρονος, ήδη καταξιωμένος με σπουδαία διεθνή φεστιβαλική πορεία κινηματογραφιστής, προετοιμάζει τη νέα μίνι σειρά μυθοπλασίας με τίτλο «Milky Way» σε παραγωγή της Foss Productions.        Οι λεπτομέρειες για το project που αναλαμβάνει Με φόντο τις σκληρές συνθήκες σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, οι ήρωες ενήλικες που ζουν προσκολλημένοι στο παρελθόν και οι έφηβοι που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους για το μέλλον, πλάθουν το ψηφιδωτό μιας κοινωνίας που έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα μυστικά της για να επιβιώσει. Με πυρήνα του ένα ιδιαίτερα ευαίσθ
22:18 12/10/2021

Βασίλης Κεκάτος: Από την Κεφαλονιά στον «Χρυσό Φοίνικα» και τώρα στο Mega με «Milky Way»

thebest.gr
Ο βραβευμένος με «Χρυσό Φοίνικα» στις Κάννες, νεαρός Κεφαλονίτης σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος, εντάσσεται στο δυναμικό του MEGA προετοιμάζοντας μία νέα μίνι σειρά μυθοπλασίας με τίτλο «Milky Way» σε παραγωγή της Foss Productions.
14:42 12/10/2021

Milky Way | Αυτή είναι η νέα σειρά του Mega

spoilers
Σειρές 12 Οκτωβρίου 2021 14:28 Στο δυναμικό του MEGA εντάσσεται ο –βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες– σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος. Ο 30χρονος, ήδη καταξιωμένος με σπουδαία διεθνή φεστιβαλική... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Milky Way | Αυτή είναι η νέα σειρά του Mega
14:34 12/10/2021

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα Βασίλης Κεκάτος στο MEGA με νέα μίνι σειρά

Newsit
Η μικρού μήκους ελληνο-γαλλική ταινία του «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς», κατέκτησε το 2019 τον Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, ενώ o Έλληνας σκηνοθέτης τιμήθηκε στο ίδιο φεστιβάλ και με τον Queer Palm. Εκτός από βραβευμένος στο φεστιβάλ των Καννών, ο Βασίλης Κεκάτος είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, φωτογράφος, αριστούχος απόφοιτος της Σχολής ... Περισσότερα To άρθρο Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα Βασίλης Κεκάτος στο MEGA με νέα μίνι σειρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:24 12/10/2021

Milky Way: Η νέα σειρά του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου στο MEGA

youfly.com
Ο βραβευμένος στις Κάννες σκηνοθέτης, Βασίλης Κεκάτος, έρχεται στο MEGA με τη νέα του μίνι σειρά μυθοπλασίας «Milky Way». The post Milky Way: Η νέα σειρά του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου στο MEGA appeared first on Youfly.
12:18 12/10/2021

Ο Βασίλης Κεκάτος στο Mega με ένα συναρπαστικό project μυθοπλασίας

zappit.gr
Ο Βασίλης Κεκάτος, ήδη καταξιωμένος με σπουδαία διεθνή φεστιβαλική πορεία κινηματογραφιστής, προετοιμάζει τη νέα μίνι σειρά μυθοπλασίας με τίτλο «Milky […] The post Ο Βασίλης Κεκάτος στο Mega με ένα συναρπαστικό project μυθοπλασίας appeared first on Zappit.
11:22 12/10/2021

Κεκάτος και Ινδαρές στη λίστα των ταινιών που θα χρηματοδοτηθούν από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

thebest.gr
Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Συγγραφή Σεναρίου- Development», ο Βασίλης Κεκάτος, βραβευμένος στις Κάννες σκηνοθέτης για την μικρού μήκους ταινία «Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό και εμάς», χρηματοδοτείται με 2.
13:39 31/03/2021

Ο Κεφαλλονίτης σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος κινηματογραφεί την καινούρια αρωματική καμπάνια Korres

thebest.gr
O βραβευμένος, κεφαλλονίτικης καταγωγής, σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος και ο διεθνώς καταξιωμένος χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης υπογράφουν πέντε μικρές  κινηματογραφικές ιστορίες για πέντε ιδιαίτερα αρώματα.
14:30 15/10/2020

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος συζητούν για αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι

thestival.gr
Με δεδομένη την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνει η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2020 μια σειρά live webcast συζητήσεων για την κοινωνική αποστασιοποίηση, την ποιότητα της ενημέρωσης, την οικονομία, την τέχνη και τον τουρισμό. Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00 οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ θέτουν εκ νέου ερωτήματα που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το lockdown, και προβληματίζονται για το τι ακολουθεί παγκοσμίως. Ένα χρόνο μετά την συζήτηση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ στην πλατεία Μαβίλη, τότε που η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν είχε μπει ως όρος στη ζωή μας, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ συναντούν τους ομιλητές σε μια αθηναϊκή ταράτσα για να αποχαιρετήσουν αυτό το παράξενο
05:24 21/08/2020

Ίδρυμα Ωνάση: Νέα σειρά από πρωτότυπα έργα φτιαγμένα μέσα σε 120 ώρες

topontiki.gr
Advertorial  Νέα έργα από τους Κατερίνα Ανδρέου, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Ιωάννη Μανταφούνη, Eun-Me Ahn. ENTER: Το Ίδρυμα Ωνάση συνομιλεί με την εποχή, τη στιγμή και την κατάσταση. Συνεχίζει να μοιράζεται και να δημιουργεί, ανέπαφα μεν, αλλά με την ίδια αγάπη για τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του, τους καλλιτέχνες και το κοινό τους. Το Ίδρυμα Ωνάση αναθέτει τις τελευταίες εβδομάδες σε δημιουργούς από όλο τον κόσμο νέα πρωτότυπα έργα φτιαγμένα μέσα σε 120 ώρες. Χωρίς να έχουν πλέον πρόσβαση σε θεατρικές σκηνές, χώρους προβών ή στούντιο, οι καλλιτέχνες δημιουργούν τα πάντα μόνοι τους, με τα laptop τους να ανάγονται σε δημιουργική υπερδύναμη. Από τις οθόνες μας και εμείς, πατάμε ENTER σε νέες φόρμ
14:16 15/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load