#Βικτώρια Χαλκίτη

«Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»

happytv.gr
Το Πάμε Δανάη εγκαινιάσε μια καινούργια του στήλη με το challenge του Tik Tok «Φυσικά και…» Στο βίντεο βλέπουμε, τη Δέσποινα Μοιραράκη, τον Θανάση Πάτρα, την Νανά Παλαιτσάκη, τον Τίμο Ζαχαράτο, την Έλενα Κρίτα και τη Βικτώρια Χαλκίτη. Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι πολλά χρόνια επιχειρηματίας.. και φυσικά μέχρι και σήμερα μου κάνουν παζάρια, άλλα εγώ δε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»
13:37 19/04/2024

Βικτώρια Χαλκίτη για Μαρίνα Σάττι και Ζάρι: «Το βίντεο κλιπ με μπέρδεψε»

sinidisi.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη. Η τραγουδίστρια και vocal coach μίλησε, μεταξύ άλλων, και για…
15:09 09/03/2024

Βικτώρια Χαλκίτη: «16 χρονών είχα δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision, αλλά δεν ανοίχτηκε ποτέ ο φάκελος»

happytv.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη, τόσο για την συμμετοχή της Ελλάδας, όσο και για τη συμμετοχή της Κύπρου στην οποία η ίδια συμμετέχει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Βικτώρια Χαλκίτη: «16 χρονών είχα δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision, αλλά δεν ανοίχτηκε ποτέ ο φάκελος»
13:37 09/03/2024

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το double score ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, το «beef» Καινούργιου – Μικρούτσικος και ο νέος «Μπόμπαινας»

sportime.gr
Ελληνική Showbiz – Gossip: Eν μέσω βροχών και καταιγίδων συνεχίζουμε και αυτήν την εβδομάδα, ελπίζοντας ότι σιγά σιγά θα ζήσουμε το ελληνικό καλοκαιράκι. Θυμάστε το τραγούδι του Μαζωνάκη με τη Βικτώρια Χαλκίτη Summer in Greece? Ε μόνο σα θύμηση θα είναι γιατί δεν βλέπω προκοπή και ακούω και κάτι νέα να λένε ότι έτσι θα... Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
11:32 27/05/2023

Βικτώρια Χαλκίτη: “Έχω περάσει πολύ πόνο για να γίνω μητέρα – Προσπαθούσαμε 8 χρόνια”

instyle.gr
Η Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η γνωστή τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μητέρα. “Έχω περάσει πολύ πόνο για να γίνω μητέρα. Μέχρι που έμεινα έγκυος δεν το πίστευα ότι θα τα καταφέρω”, τόνισε η Βικτώρια Χαλκίτη και πρόσθεσε: “ Προσπαθούσαμε […] The post Βικτώρια Χαλκίτη: “Έχω περάσει πολύ πόνο για να γίνω μητέρα – Προσπαθούσαμε 8 χρόνια” appeared first on InStyle.
14:52 23/05/2023

Βικτώρια Χαλκίτη: «Τότε με πλήγωναν και είχα πέσει σε κατάθλιψη»

zappit.gr
H Βικτώρια Χαλκίτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την δημοσιογράφο Νάντια […] The post Βικτώρια Χαλκίτη: «Τότε με πλήγωναν και είχα πέσει σε κατάθλιψη» appeared first on Zappit.
14:44 23/05/2023

Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές, ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί»»

tlife.gr
Για της προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί αλλά και τη νέα της ζωή ως μαμά, μίλησε To άρθρο Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές, ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί»» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:44 26/09/2022

Βικτωρία Χαλκίτη: Η συγκινητική της αποκάλυψη – “Έκανα έξι εξωσωματικές για να αποκτήσω παιδί”

dete.gr
Στο «Πρωινό μας» έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδάκι. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το παιδί μου έχει ξεκινήσει στην πρώτη δημοτικού. Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα γιατί έχω την οικογένειά μου. Είχα περάσει δύσκολα για να αποκτήσω το παιδί […]
16:02 26/09/2022

Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν»

zappit.gr
Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές […] The post Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν» appeared first on Zappit.
14:46 26/09/2022

Βικτώρια Χαλκίτη: «Είχα πάθει κατάθλιψη, δεν ήθελα να έχω σχέση με τη μουσική»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια και vocal coach […] The post Βικτώρια Χαλκίτη: «Είχα πάθει κατάθλιψη, δεν ήθελα να έχω σχέση με τη μουσική» appeared first on Zappit.
14:38 16/04/2022

Βικτόρια Χαλκίτη: «Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη δουλειά του συζύγου μου, για να συνεχίσω δισκογραφικά»

okmag.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Βικτώρια Χαλκίτη. Η τραγουδίστρια δυσκολεύτηκε να αποκτήσει παιδί και έστειλε το δικό της μήνυμα. «Μέχρι και σήμερα λέω στον άνδρα μου, κοίτα έχουμε παιδί. Δεν το πιστεύω ακόμα, είναι μαγικό. Οι γυναίκες αν επιμείνουν θα τα καταφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο η εξωσωματική, υπάρχει και […] The post Βικτόρια Χαλκίτη: «Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη δουλειά του συζύγου μου, για να συνεχίσω δισκογραφικά» appeared first on OK.
10:30 07/03/2022

Βικτώρια Χαλκίτη για Χαϊκάλη: “Δεν είναι σωστό αυτό που θέλει να κάνει με την αστρολογία”

neolaia.gr
Η Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε στο "Πρωινό" και ξέσπασε κατά του Παύλου Χαϊκάλη και όσων ισχυρίζεται περί αστρολογίας σε σχέση με την τεκνοποίηση.
16:00 13/01/2022

Βικτώρια Χαλκίτη κατά Χαϊκάλη: «Μου φαίνεται παράλογο να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας»

tlife.gr
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει για ακόμη μια φορά ο Παύλος Χαϊκάλης και η δήλωση που έκανε πρόσφατα To άρθρο Βικτώρια Χαλκίτη κατά Χαϊκάλη: «Μου φαίνεται παράλογο να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:14 12/01/2022

Βικτώρια Χαλκίτη: Δείτε με ποια χώρα θα συμμετέχει φέτος στη Eurovision

happytv.gr
Η Βικτώρια Χαλκίτη είναι η η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει βρεθεί τις περισσότερες φορές στη Eurovision, με διάφορες ιδιότητες. Κάποιες χρονιές κάνοντας φωνητικά, άλλες ως υπεύθυνη των φωνητικών και άλλες φορές (όπως και η φετινή) ως vocal coach. Η πρώτη της επαφή με τη Eurovision ήταν το 1993 κάνοντας φωνητικά στην Καίτη Γαρμπή στο τραγούδι […] The post Βικτώρια Χαλκίτη: Δείτε με ποια χώρα θα συμμετέχει φέτος στη Eurovision appeared first on HappyTv.gr.
15:13 18/03/2021

Β.Χαλκίτη: «Δεν υπήρξε περιστατικό βίας στο J2US ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο & την Ευρυδίκη» (βίντεο)

pronews.gr
Η Βικτώρια Χαλκίτη, μιλώντας στο «Pop Up» ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν υπήρξε περιστατικό βίας ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Δεν υπήρξε περιστατικό βίας στο J2US ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη. Δεν θα το επέτρεπα. Ήταν μια διαφωνία που έληξε εκεί. Τα πράγματα στη ζωή μου δεν ήρθαν όπως τα περίμενα. Περίμενα στην προσωπική μου ζωή να είμαι μόνη μου με σκυλιά και γατιά, αλλά παντρεύτηκα κι έκανα παιδί. Ένιωσα απόγνωση, ένιωσα λίγη σαν γυναίκα που δεν μπορούσα να προσφέρω ένα παιδί στον άντρα μου. Νέα ΔΩΡΕΑΝ συλλεκτικά τεύχη ΜΠΛΕΚ με την κυκλοφορία της νέας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ! from PRONEWS TV on Vimeo. Έμεινα έγκυος όταν κάναμε την τελευταία προσπάθεια με εξω
14:44 21/01/2021

Η Βικτώρια Χαλκίτη ξεκαθαρίζει για Τριαντάφυλλο και Ευρυδίκη – Υπήρξε περιστατικό βίας;

zappit.gr
Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε περιστατικό βίας […] The post Η Βικτώρια Χαλκίτη ξεκαθαρίζει για Τριαντάφυλλο και Ευρυδίκη – Υπήρξε περιστατικό βίας; appeared first on Zappit.
13:54 21/01/2021

Ο Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια αδειάζει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

madata.gr
Τόσοι άνθρωποι ήταν εκεί, δεν θα υπήρχαν μάρτυρες αν την είχα χτυπήσει;, αναρωτιέται ο Τριαντάφυλλος. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγορεί τον πρώην παρτενέρ της στο J2US για απόπειρα ξυλοδαρμού και ο Τριαντάφυλλος την «αδειάζει» δημόσια, όπως και ο Νίκος Κοκλώνης και η Βικτώρια Χαλκίτη. Καλεσμένος στην εκπομπή
06:49 28/10/2020

Τριαντάφυλλος με δάκρυα στα μάτια διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

ProtoThema.gr
Στο πλευρό του τραγουδιστή ο Νίκος Κοκλώνης και η Βικτώρια Χαλκίτη
14:06 27/10/2020

Χαλκίτη: «Έκανα 6-7 εξωσωματικές. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια»

ekriti.gr
Η Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, τότε που έκανε εξωσωματικές...
20:03 08/10/2020

Βικτώρια Χαλκίτη: «Γιατί έφυγες; Θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον γιο μου» (Video)

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα, αναφέρθηκε η Βικτώρια Χαλκίτη , μιλώντας στην κάμερα του Happy Day. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε ότι χρειάστηκε να κάνει επτά εξωσωματικές προκειμένου να φέρει στον κόσμο το μωρό της. . «Δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς που δε θέλει γιατί είναι δύσκολο να γίνει. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια για να μείνω έγκυος και είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές. Σε κάθε γυναίκα, όμως, που παλεύει να κάνει παιδί θα της έλεγα να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά» ανέφερε, ενώ τόνισε το μεγάλο κενό που έφερε στη ζωή της η απώλεια της μητέρας της: «Αυτό που ήθελα να πω περισσότερο στη μαμά μου είναι «γιατί έφυγες; Θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσ
10:24 08/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load