Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν»

14:46 - 26/09/2022

Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές […] The post Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν»

Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδάκι.Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδάκι.«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το παιδί μου έχει ξεκινήσει στην πρώτη δημοτικού. Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα γιατί έχω την οικογένειά μου. Είχα περάσει δύσκολα για να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βικτώρια Χαλκίτη: "Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν"

"Είχα περάσει δύσκολα για να αποκτήσω το παιδί μου, αλλά αν πιστεύεις κάτι πολύ, γίνεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο