#Βιργινία Δικαιούλια

ΑΟ Μαρκοπούλου: Για 12η χρονιά στα Μεσόγεια η Δικαιούλια

tromaktiko.gr
Μετά τις ανακοινώσεις των Νάγκελς και Νικολογιάννη, το Μαρκόπουλο αποφάσισε να ανανεώσει και την αρχηγό του Βιργινία Δικαιούλια. Η 28χρονη κεντρικός ούσα 8 χρόνια αρχηγός, τη φετινή χρονιά θα συμπληρώσει 12 χρόνια συνεχόμενης πορεία στην ομάδα των Μεσογείων. Η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου αναφέρει τα εξής: «Η σημαία στον ιστό της! Η αρχηγός του ΑΟ Μαρκοπούλου […] The post ΑΟ Μαρκοπούλου: Για 12η χρονιά στα Μεσόγεια η Δικαιούλια appeared first on Tromaktiko.gr.
15:32 19/05/2023

Βιργινία Δικαιούλια: Στο πλευρό του αγαπημένου της Πάρη Σκαρτσολιά στην πρεμιέρα του

govastileto.gr
Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» το βράδυ της Τρίτης 21/3 στο Από Μηχανής Θέατρο. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που ανέβηκαν στη σκηνή και μάγεψαν με την ερμηνεία τους ήταν και ο Πάρης Σκαρτσολιάς. Φυσικά την ιδιαίτερα αυτή ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η αγαπημένη του, Βιργινία Δικαιούλια, η οποία καμάρωσε […]
08:04 23/03/2023

Βιργινία Δικαιούλια: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις της με τον Μάριο Πρίαμο – «Δεν πιστεύω ότι χάρηκε με όλο αυτό»

tlife.gr
Για τις σχέσεις της με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και το ειδύλλιο στo Survivor All Star, To άρθρο Βιργινία Δικαιούλια: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις της με τον Μάριο Πρίαμο – «Δεν πιστεύω ότι χάρηκε με όλο αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:18 10/02/2023

Βιργινία Δικαιούλια: Δεν χάρηκε με όλο αυτό ο Μάριος Πρίαμος, δεν είναι άνθρωπος που αγαπάει το ριάλιτι

Newsit
Survivor… εφ’ όλης της ύλης η Βιργινία Δικαιούλια στην κάμερα του Alpha! Για όλα όσα λαμβάνουν, τηλεοπτική, χώρα στο Survivor All Star κλήθηκε να τοποθετηθεί η Βιργινία Δικαιούλια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Παρασκευής.. “Στο δικό μας survivor δεν υπήρχε κάποιος που να ... Περισσότερα To άρθρο Βιργινία Δικαιούλια: Δεν χάρηκε με όλο αυτό ο Μάριος Πρίαμος, δεν είναι άνθρωπος που αγαπάει το ριάλιτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:44 10/02/2023

Βιργινία Δικαιούλια: «Στο Survivor πήγαιναν στους γιατρούς να δουν τους followers»

zappit.gr
Την Βιργινία Δικαιούλια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου το πρωί της Παρασκευής. Η πρώην […] The post Βιργινία Δικαιούλια: «Στο Survivor πήγαιναν στους γιατρούς να δουν τους followers» appeared first on Zappit.
13:54 10/02/2023

Βιργινία Δικαιούλια: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στην δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού παραχώρησε η Βιργινία Δικαιούλια. Η πρώην To άρθρο Βιργινία Δικαιούλια: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:18 30/01/2023

Πάρης Σκαρτσολιάς: Αποκαλύπτει αν η σύντροφός του, Βιργινία Δικαιούλια θα πάει στο Survivor All Star

tlife.gr
Ο Πάρης Σκαρτσολιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Βίκυ Δέτσικα. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Πάρης Σκαρτσολιάς: Αποκαλύπτει αν η σύντροφός του, Βιργινία Δικαιούλια θα πάει στο Survivor All Star δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:28 24/12/2022

Πάρις Σκαρτσολιάς: Όταν ήμουν πιο μικρός δεν μου άρεσε και τόσο να με φωνάζουν Μανωλάκη

Newsbeast.gr
Για τον ρόλο του Μανωλάκη στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον Χάρη Ρώμα μίλησε ο Πάρις Σκαρτσολιάς. «Όταν ήμουν πιο μικρός δεν μου άρεσε και τόσο να με φωνάζουν Μανωλάκη. Και τώρα βέβαια δεν πετάω τη σκούφια μου όταν το ακούω, αλλά καταλαβαίνω γιατί γίνεται, έχει τη γοητεία του. Η σχέση μας με τον Χάρη Ρώμα είναι τέλεια, τον λατρεύω, πεθαίνω για τον Χάρη. Φέτος είχα τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά τις απέρριψα λόγω φόρτου εργασίας», είπε στην εκπομπή Open Weekend. Για τη σύντροφό του, Βιργινία Δικαιούλια, ο Πάρις Σκαρτσολιάς είπε: «Είχε συζητήσει για το Survivor All Star, αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει». Κλείνοντας, ο Πάρις Σκαρτσολιάς αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρ
11:32 24/12/2022

Survivor Ελλάδας: Φωτογραφία η Βιργινία Δικαιούλια, πρώην του ριάλιτι κυλιέται στην άμμο με μαγιό και δηλώνει παρούσα

koolnews.gr
Από τις πιο όμορφες παίκτριες που είδαμε σε όλους τους κύκλους έως τώρα του Survivor Ελλάδας είναι σαφώς η Βιργινία Δικαιούλια! Πανύψηλη και απόλυτα φυσική το μοντέλο και βολεϊμπολίστρια ζαλίζει με την ομορφιά της και προκαλεί κεφάλια να γυρνάνε και μάτια να την σκανάρουν από την κορφή έως τα νύχια! Πάντα περιποιημένη, χωρίς να βγάζει […]
21:18 03/10/2022

Πάρης Σκαρτσολιάς – Βιργινία Δικαιούλια: Ανακοίνωσαν στην κάμερα το επόμενο βήμα στη σχέση τους

tlife.gr
Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Βιργινία Δικαιούλια οι οποίοι To άρθρο Πάρης Σκαρτσολιάς – Βιργινία Δικαιούλια: Ανακοίνωσαν στην κάμερα το επόμενο βήμα στη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:00 28/09/2022

Η Βιργινία Δικαιούλια και η νευρική ανορεξία: Πιο αδύνατη και από το survivor. Πόσα κιλά έχει χάσει;

koolnews.gr
Η Βιργινία Δικαιούλια συστήθηκε σε όλους εμάς μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδας, το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Η όμορφη βολεϊμπολίστρια βοηθήθηκε πολύ από τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο ριάλιτι και την προβολή που κέρδισε και έχει ξεκινήσει παράλληλα καριέρα ως μοντέλο και influencer μέσα από το Instagram. Το ύψος […]
10:46 30/08/2022

Survivor Ελλάδας: Θυμάσαι τη Βιργινία Δικαιούλια; Κυλιέται στην άμμο και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία με άσπρο μαγιό

koolnews.gr
Από τις πιο όμορφες παίκτριες που είδαμε σε όλους τους κύκλους έως τώρα του Survivor Ελλάδας είναι σαφώς η Βιργινία Δικαιούλια! Πανύψηλη και απόλυτα φυσική το μοντέλο και βολεϊμπολίστρια ζαλίζει με την ομορφιά της και προκαλεί κεφάλια να γυρνάνε και μάτια να την σκανάρουν από την κορφή έως τα νύχια! Πάντα περιποιημένη, χωρίς να βγάζει […] The post Survivor Ελλάδας: Θυμάσαι τη Βιργινία Δικαιούλια; Κυλιέται στην άμμο και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία με άσπρο μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
18:54 28/05/2022

Survivor: Αναστάτωσε το Instagram η Βιργινία Δικαιούλια με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της

koolnews.gr
«Φωτιά» έβαλε στο Instagram η Βιργινία Δικαιούλια με την φωτογραφία που ανέβασε. Η πρωην παίκτρια του survivor, μοντέλο και βολεϊμπολίστρια είναι λάτρης της γυμναστικής και δεν χάνει ευκαιρία να δείξει στους φίλους της τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Η Βιργινία Δικαιούλια είναι γνωστή πέραν των αθλητικών της ικανοτήτων και για το τρομερό της σώμα, το οποίο […] The post Survivor: Αναστάτωσε το Instagram η Βιργινία Δικαιούλια με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της appeared first on Koolnews.gr.
07:52 07/01/2022

Πάρης Σκαρτσολιάς: "Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω"

patrasevents.gr
Μίλησε για τη σχέση του με την Βιργινία Δικαιούλια
00:58 26/12/2021

Πάρης Σκαρτσολιάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Βιργινία Δικαιούλια

tlife.gr
Η Βιργινία Δικαιούλια και ο Πάρης Σκαρτσόλιας είναι μαζί περίπου ενάμισι χρόνο και ζουν έναν μεγάλο To άρθρο Πάρης Σκαρτσολιάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Βιργινία Δικαιούλια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:38 21/11/2021

Α1 γυναικών, ΑΟ Μαρκοπούλου-ΑΟ Θήρας 1-3: Πέρασε χωρίς απώλειες

sportsfeed.gr
Την 6η συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο ΑΟ Θήρας που πέρασε νικηφόρα από τα Μεσόγεια… Ο ΑΟΜ παρά την απουσίας της βασικής πασαδόρου του Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς και τον τραυματισμό της αρχηγού Βιργινία Δικαιούλια στο δεξί πόδι στο 21-20 του πρώτου σετ ήταν ανταγωνιστικός για τρία σετ, αλλά μετά το 1-2 ο ΑΟΘ πήρε εύκολα το […] The post Α1 γυναικών, ΑΟ Μαρκοπούλου-ΑΟ Θήρας 1-3: Πέρασε χωρίς απώλειες appeared first on SPORTSFEED.
23:36 10/11/2021

Βιργινία Δικαιούλια: «Είμαι πολύ ήρεμη με τον Πάρη Σκαρτσολιά»

zappit.gr
Την Βιργινία Δικαιούλια συνάντησε από το Happy Day η Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησαν για όλα. Η πρώην παίκτρια του Survivor […] The post Βιργινία Δικαιούλια: «Είμαι πολύ ήρεμη με τον Πάρη Σκαρτσολιά» appeared first on Zappit.
08:38 01/10/2021

Πάρης Σκαρτσολιάς – Βιργινία Δικαιούλια: απόδραση στη Λευκάδα για τον ερωτευμένο ζευγάρι (φωτο)

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουλίου 2021 19:15 Ο Πάρης Σκαρτσολιάς που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Το καφέ της Χαράς, ως Μανωλάκη, βρίσκεται σε σχέση με την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πάρης Σκαρτσολιάς – Βιργινία Δικαιούλια: απόδραση στη Λευκάδα για τον ερωτευμένο ζευγάρι (φωτο)
19:24 29/07/2021

Πάρης Σκαρτολιάς: Full ερωτευμένος με τη Βιργινία Δικαιούλια – Η κοινή φωτογραφία

tlife.gr
Αν και νεαρός σε ηλικία, ο Πάρης Σκαρτσολιάς μετρά αρκετές δουλειές στον χώρο της υποκριτικής με To άρθρο Πάρης Σκαρτολιάς: Full ερωτευμένος με τη Βιργινία Δικαιούλια – Η κοινή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:24 12/07/2021

Πάνος Σκαρτσολιάς – Βιργινία Δικαιούλια: η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… Από το Καφέ της Χαράς μέχρι τον Άγιο Δομίνικο

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 4 Ιουλίου 2021 09:30 Σας αποκαλύψαμε ότι είναι ζευγάρι. Τώρα έρχονται και οι αποδείξεις μέσα από το Instagram. Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Βιργινία... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πάνος Σκαρτσολιάς – Βιργινία Δικαιούλια: η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… Από το Καφέ της Χαράς μέχρι τον Άγιο Δομίνικο
09:36 04/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load