#Βραβεία Grammy

Βραβεία Grammy 2024> Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής αποκλειστικά στην COSMOTE TV

kourdistoportocali.com
COSMOTE TV The post Βραβεία Grammy 2024> Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής αποκλειστικά στην COSMOTE TV appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:37 01/02/2024

Λόπεζ – Άφλεκ: Η στιγμή που έγινε viral στα Grammy – «Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Λόπεζ–Άφλεκ: Ο Μπεν Άφλεκ κατάφερε να γίνει viral στα Βραβεία Grammy λόγω της βαρεμάρας του, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο ηθοποιός κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του αλλά για λάθος λόγο. O 50χρονος Άφλεκ συνόδευσε την σύζυγό του στα μουσικά βραβεία αλλά οι γκριμάτσες του τον πρόδωσαν, για το πόσο χάλια […] Το άρθρο Λόπεζ – Άφλεκ: Η στιγμή που έγινε viral στα Grammy – «Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:22 07/02/2023

Η… βαρεμάρα του Μπεν Άφλεκ στα βραβεία Grammy έγινε viral

Newsbeast.gr
Τα Βραβεία Grammy 2023 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η Μπιγιονσέ, η οποία «έσπασε» όλα τα ρεκόρ. Και ενώ όλοι ήταν ενθουσιασμένοι στη γιορτή του τραγουδιού, ο 50χρονος Μπεν Άφλεκ δεν φάνηκε να το απολαμβάνει και τόσο. Σε στιγμιότυπα που έχει καταγραφεί, ο ηθοποιός φαίνεται να δείχνει εντελώς αδιάφορος δίπλα στην εκθαμβωτική σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έδειχνε ενθουσιασμένη. Οι κάμερες ήταν «κολλημένες» πάνω στον ηθοποιό και κατέγραψαν μία στιγμή του που έγινε viral στα social media. Ο Μπεν Άφλεκ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά, αφού συνόδεψε τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ δίχως να το θέλει, έγινε ένα
16:16 06/02/2023

Βραβεία Grammy: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

zappit.gr
Η 65η απονομή των βραβείων Grammys πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες και οι μεγαλύτεροι […] The post Βραβεία Grammy: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές appeared first on Zappit.
10:34 06/02/2023

Adele: Αφιέρωσε το Grammy της στον γιο της – Ποια συμβουλή της έδωσε ο σύντροφός της που δεν ακολούθησε

instyle.gr
Η Adele κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία στα 65α Ετήσια Βραβεία Grammy για το “Easy on Me”. Κι όταν ανέβηκε στη σκηνή δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, αφιερώνοντας το Grammy της στον γιο της, ενώ θυμήθηκε και τη συμβουλή του συντρόφου της Rich Paul την οποία… παρέβλεψε. Δείτε αυτή τη δημοσίευση […] The post Adele: Αφιέρωσε το Grammy της στον γιο της – Ποια συμβουλή της έδωσε ο σύντροφός της που δεν ακολούθησε appeared first on InStyle.
10:14 06/02/2023

Βραβεία Grammy: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

okmag.gr
Τα βλέμματα στα βραβεία Grammy, πολύ πριν ανακοινωθούν οι νικητές της βραδιάς, έκλεψαν οι παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Η Lizzo με Dolce & Gabbana. H Cardi B με Gaurav Gupta. Η Αντέλ με  Louis Vuitton και κοσμήματα Tiffany & Co.. Η Τέιλορ Σουίφτ με deux pieces και σκουλαρίκια Lorraine Schwartz. Η Βαϊόλα Ντέιβις με Naeem […] The post Βραβεία Grammy: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί appeared first on OK! Magazine.
09:08 06/02/2023

Βραβεία Grammy 2023> Η “καρδιά” της μουσικής χτυπά αποκλειστικά στην COSMOTE TV

kourdistoportocali.com
COSMOTE TV The post Βραβεία Grammy 2023> Η “καρδιά” της μουσικής χτυπά αποκλειστικά στην COSMOTE TV appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
12:48 01/02/2023

Βραβεία Grammy 2023: Beyoncé και Adele μετέτρεψαν τις υποψηφιότητες σε προσωπική τους υπόθεση

instyle.gr
Tα βραβεία Grammy, γνωστά και ως τα «Όσκαρ της μουσικής βιομηχανίας» επιστρέφουν στις 5 Φεβρουαρίου 2023, σε μια λαμπερή τελετή που θα μεταδοθεί ζωντανά στο CBS από το Crypto.com Arena του Λος Άντζελες και οι υποψηφιότητες μόλις ανακοινώθηκαν. Η Beyoncé κυριαρχεί με εννέα υποψηφιότητες, ακολουθεί ο Kendrick Lamar με οχτώ, και η Adele και η Brandi Carlile με εφτά υποψηφιότητες η […] The post Βραβεία Grammy 2023: Beyoncé και Adele μετέτρεψαν τις υποψηφιότητες σε προσωπική τους υπόθεση appeared first on InStyle.
18:02 16/11/2022

Βραβεία Grammy: Η 65η τελετή θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο Λος Άντζελες

Newsit
Η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων GRAMMY 2023 έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023. Η σημαντική βραδιά της μουσικής βιομηχανίας διοργανώνεται και πάλι στο Λος Άντζελες, στο Crypto.com Arena. Η περσινή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας και ήταν η πρώτη φορά από ... Περισσότερα To άρθρο Βραβεία Grammy: Η 65η τελετή θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο Λος Άντζελες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:58 20/07/2022

Grammy 2023: Aλλαγές και νέες κατηγορίες στα βραβεία

dete.gr
5 νέες κατηγορίες ανακοίνωσε η  Ακαδημία Ηχογράφησης αλλά και ειδικό βραβείο αξίας για το καλύτερο τραγούδι για την κοινωνική αλλαγή!Η Ακαδημία Ηχογράφησης ανακοίνωσε αλλαγές στους κανόνες για τα Βραβεία Grammy και την προσθήκη νέων βραβείων, όπως  του τραγουδοποιού της χρονιάς, το καλύτερο Soundtrack για Βιντεοπαιχνίδια και το τιμητικό βραβείο για το καλύτερο τραγούδι για την Κοινωνική Αλλαγή.Οι κατηγορίες είναι […]
08:06 14/06/2022

Βραβεία Grammy: Η Βουλγάρα Πένκα Κούνεβα και το άλμπουμ «Women Warriors – The Voices of Change»

Newsit
Άλμπουμ με τη μουσική Βουλγάρας συνθέτριας κερδίζει βραβείο Grammy 2022. Ο λόγος για τη συνθέτρια Πένκα Κούνεβα που έγραψε επτά από τα 14 κεφάλαια του  άλμπουμ «Women Warriors – The Voices of Change». Το άλμπουμ «Women Warriors – The Voices of Change» (Γυναίκες Πολεμίστριες – Οι φωνές της Αλλαγής) κέρδισε ένα βραβείο στα Grammy 2022 στην ... Περισσότερα To άρθρο Βραβεία Grammy: Η Βουλγάρα Πένκα Κούνεβα και το άλμπουμ «Women Warriors – The Voices of Change» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:04 04/04/2022

Βραβεία Grammy 2022: Αναλυτικά η λίστα με τους νικητές

youfly.com
Τα βραβεία Grammy 2022 πραγματοποιήθηκαν χθες ύστερα από αναβολή τριών εβδομάδων, όπου αναδείχθηκαν οι νικητές. Δείτε αναλυτικά! The post Βραβεία Grammy 2022: Αναλυτικά η λίστα με τους νικητές appeared first on Youfly.
12:40 04/04/2022

Βραβεία Grammy: Η «παρέμβαση» του Ζελένσκι στην τελετή – Τι είπε στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα

tlife.gr
«Παρέμβαση» έκανε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην τελετή απονομή των βραβείων To άρθρο Βραβεία Grammy: Η «παρέμβαση» του Ζελένσκι στην τελετή – Τι είπε στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:34 04/04/2022

Ζελένσκι στα Βραβεία Grammy: Οι δικοί μας μουσικοί τραγουδούν στους τραυματίες στα νοσοκομεία

ProtoThema.gr
«Γεμίστε τη νεκρική σιγή που φέρνουν οι ρωσικές βόμβες με τη μουσική σας, στηρίξτε μας» το μήνυμα του Ουκρανού προέδρου
07:52 04/04/2022

Οι μεγάλοι νικητές των Βραβείων Grammy 2022

Zougla
Η Olivia Rodrigo, η έφηβη τραγουδίστρια της σπαρακτικής μπαλάντας «Drivers License», στέφθηκε η καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα στα Βραβεία Grammy...
05:50 04/04/2022

Βραβεία Grammy: Στις 3 Απριλίου η τελετή απονομής

Newsit
Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, η οποία είχε αναβληθεί λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στις ΗΠΑ, προγραμματίστηκε για τις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας, όπως ανακοίνωσαν η αμερικανική Ακαδημία Ηχογράφησης και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS σήμερα Τρίτη. Υπενθυμίζεται πως η τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου ... Περισσότερα To άρθρο Βραβεία Grammy: Στις 3 Απριλίου η τελετή απονομής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:26 18/01/2022

Βραβεία Grammy 2022: Ακυρώνεται η μεγαλύτερη μουσική βραδιά

youfly.com
Ακυρώνεται η 64η τελετή των βραβείων Grammy 2022. Ποιος ο λόγος που αναβλήθηκε η μεγαλύτερη μουσική βραδιά; Η ανακοίνωση της Ακαδημίας. The post Βραβεία Grammy 2022: Ακυρώνεται η μεγαλύτερη μουσική βραδιά appeared first on Youfly.
15:34 06/01/2022

Βραβεία Grammys: Αναβλήθηκε η τελετή απονομής λόγω… Omicron

el.gr
Η πανδημία δεν κάνει εξαιρέσεις σε διασημότητες, σελέμπριτι, αστέρια της μουσικής σκηνής ή του κινηματογράφου… Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την αναβολή της τελετής απονομής των Grammys, καθώς πολλοί από τους προσκεκλημένους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, την ίδια στιγμή που εγκυμονεί ο κίνδυνος περαιτέρω διάδοσης λόγω συνωστισμού. Οι διοργανωτές είχαν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας, ωστόσο η […] Το άρθρο Βραβεία Grammys: Αναβλήθηκε η τελετή απονομής λόγω… Omicron εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:18 06/01/2022

Βραβεία Grammy 2022: Αναλυτικά η λίστα με τις υποψηφιότητες

youfly.com
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy 2022! Δείτε όλη τη λίστα με τους υποψήφιους αναλυτικά! The post Βραβεία Grammy 2022: Αναλυτικά η λίστα με τις υποψηφιότητες appeared first on Youfly.
15:02 24/11/2021

Βραβεία Grammy: Οι μεγάλοι νικητές, το ρεκόρ της Beyonce και η… άνευρη τελετή

eleftherostypos.gr
Με αυστηρά μέτρα πραγματοποιήθηκε η 63η τελετή απονομής των βραβείων Grammy. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/3) στο Convention Center του Los Angeles και μπορεί να είχε ελάχιστο κόσμο, τα live performances ήταν όμως αρκετά προκειμένου να κρατηθεί ένα κλίμα ζωντάνιας. Η 63η απονομή των βραβείων Grammy θα μείνει... The post Βραβεία Grammy: Οι μεγάλοι νικητές, το ρεκόρ της Beyonce και η… άνευρη τελετή appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
10:09 15/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load