#Γιάννης Αναστασίου

Το σχέδιο της Περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη – Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Αναστασίου αποκλειστικά στο Ηχόραμα 100,8

karditsanews.gr
Το σχέδιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Θεσσαλίας ανέλυσε αποκλειστικά στο Ηχόραμα 100,8 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Αναστασίου. Ο κ. Αναστασίου παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημεριανό «Μαγκαζίνο» με τη Βάσω Μπαλαμπάνη παραθέτοντας το όραμα, τους στόχους και τις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Αρχής προς την κατεύθυνση ... The post Το σχέδιο της Περιφέρειας για την τουριστική ανάπτυξη – Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Αναστασίου αποκλειστικά στο Ηχόραμα 100,8 first appeared on KARDITSA NEWS.
18:58 01/04/2024

Διαβούλευση για την τουριστική ανάπτυξη της Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

myvolos.net
Σε εξέλιξη είναι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο προγραμματισμός και η διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς για την τουριστική ανάπτυξη.Σειρά στις διερευνητικές συναντήσεις είχε η  Μαγνησία, όπου η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για τον τουρισμό κ. Γιάννης Αναστασίου πραγματοποίησαν ευρεία  σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής […]
16:46 29/03/2024

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια: Χωρίς Κβιλιτάια ο Σα Πίντο, με Σίμιτς αντί Σεμέδο ο Αναστασίου στο «ΓΣΠ»

Gazzetta
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κβιλιτάια, με τον Σα Πίντο να κάνει συνολικά τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του ενόψει Ομόνοιας. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε Σίμιτς αντί του απόντος Σεμέδο για το ματς της 4ης αγωνιστικής των play off (16/3), στο ΓΣΠ.
15:00 16/03/2024

Αναστασίου: Το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του

Gazzetta
Στη δεύτερη του θητεία στην Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα του σε ομάδα, σε σχέση με τις προηγούμενες επτά δουλειές του σε Ελλάδα και εξωτερικό.
21:00 05/03/2024

Ομόνοια: Με νέο «αέρα» για το turning point, στο ντεμπούτο Αναστασίου

Gazzetta
Ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για την Ομόνοια, και θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Άρη Λεμεσού (25/2) προκειμένου να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος και να συνεχίσει να ονειρεύεται την Ευρώπη.
12:03 25/02/2024

O Γιάννης Αναστασίου στο ΟΠΑΠ Game Time για το μεγάλο ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ

filathlos.gr
O Γιάννης Αναστασίου στο ΟΠΑΠ Game Time για το μεγάλο ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ 21/02/2024 Τι λέει ο πρώην προπονητής των «πράσινων» για τους δύο μονομάχους, τι θα άλλαζε στην καριέρα του και ποια ήταν η μεγαλύτερή του στιγμή Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν σήμερα (19:00) ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και το ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας προπονητής αναλύει τα θετικά και τα αρνητικά των δύο ομάδων πριν από το σημερινό ημιτελικό και λίγες μέρες μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου που έφεραν ανακατατάξεις στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Αναστασίου απαντά στις δύσκολες ερωτήσεις και τα διλ
10:46 21/02/2024

Παναθηναϊκός: Τι είπαν Αναστασίου και Γκέκας για τον Τερίμ

in.gr
Οι Γιάννης Αναστασίου και Φάνης Γκέκας μίλησαν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ.
19:00 28/12/2023

Προς αποχώρηση ο Αναστασίου από την Κηφισιά

filathlos.gr
Προς αποχώρηση ο Αναστασίου από την Κηφισιά 04/12/2023 Παρελθόν από την Κηφισιά αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάννης Αναστασίου τις επόμενες μέρες. Η ομάδα των βορείων προαστίων όπως όλα δείχνουν θα προχωήσει στη λύση της συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό καθώς η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς. Η Κηφισιά έχει ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ την Τετάρτη και για αυτό δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες με την λύση της συνεργασίας με τον Αναστασίου και τον διάδοχο του.
18:46 04/12/2023

Δυσοίωνο το μέλλον του Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ

filathlos.gr
Δυσοίωνο το μέλλον του Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ 04/12/2023 Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον πάγκο του ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας, με τον Γιάννη Αναστασίου να είναι ο πρώτος στόχος για αντικαταστάτης του. Εξελίξεις στους Κρητικούς μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 4-0. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στη χειρότερή κατάστασή της εδώ και έναν χρόνο, από τη στιγμή δηλαδή που ανέλαβε τα ηνία της ο Νταμπράουσκας, έχοντας ρεκόρ 0-3-3 στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, έπειτα τη νίκη επί της ΑΕΚ.  Το κλίμα έχει βαρύνει πολύ στις τάξεις των Ομιλιτών, με τη διοίκηση του κλαμπ να αποφασίζει... ηλεκτροσόκ για να βγει από το τέλμα η ομά
16:46 04/12/2023

Super League 1: Τα βλέμματα στο Άρης-Παναθηναϊκός, δοκιμασία στα Γιάννενα για την ΑΕΚ

filathlos.gr
Super League 1: Τα βλέμματα στο Άρης-Παναθηναϊκός, δοκιμασία στα Γιάννενα για την ΑΕΚ 26/11/2023 Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 12η αγωνιστική της Super League 1. Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Αστέρα Τρίπολης (16:00), όπου αμφότεροι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις τελευταίες ήττες τους από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Αρκετά προβλήματα για τους γηπεδούχους, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ Σναϊντερλάν, Παπασάββας, Πέιος και Νίνης, ενώ για τον Αστέρα θα λείψει ο Μιριτέλο, όμως επανέρχονται οι Καρμόνα, Μουνάφο, Ζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο και Σίτο. Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος - Γκόμπελιτ
09:46 26/11/2023

Αναστασίου: «Έχω πίκρα για τον τρόπο που δεχθήκαμε το γκολ, η ποιότητα τιμωρεί» (vid)

Gazzetta
Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο τεχνικός της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου αναφέροντας πως αυτή τιμώρησε την ομάδα του.
01:00 13/11/2023

Αναστασίου: «Τέτοια αποτελέσματα μας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

aek1924.gr
Στην αυτοπεποίθηση που δίνουν στην ομάδα του αποτελέσματα όπως αυτό με την ΑΕΚ (1-1) στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου. Η Κηφισιά κατάφερε να πάρει σπουδαίο βαθμό με το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ, με τον τεχνικό της ομάδας των Βορείων Προαστείων να στέκεται στην πειθαρχία που υπήρξε από τους παίκτες της […] The post Αναστασίου: «Τέτοια αποτελέσματα μας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 04/11/2023

Αναστασίου: «Θεωρώ γελοίες τις κάρτες»

filathlos.gr
Αναστασίου: «Θεωρώ γελοίες τις κάρτες» 28/10/2023 Η Κηφισιά ηττήθηκε με 2-1 από τον Βόλο, με τους Τσάπαν και Κρισιούμα να δέχονται από δύο κίτρινες και να αποβάλλονται στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα στο τελευταίο σκέλος του παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, ενώ χαρακτήρισε τις κάρτες «γελοίες» έχοντας παράπονα από τη διαιτησία. Όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην Cosmote TV: «Κάναμε προσπάθεια στο τελευταίο 20λεπτο. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, αλλά δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Μας έφερε εκνευρισμό αυτό. Προσπαθήσαμε να γίνουμε π
19:46 28/10/2023

Η αποστολή της Κηφισιάς για τον Βόλο

filathlos.gr
Η αποστολή της Κηφισιάς για τον Βόλο 27/10/2023 Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η Κηφισιά αύριο (28/10, 17:30) στο Πανθεσσαλικό, όπου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League θα αντιμετωπίσει τον Βόλο. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ιπαλίμπο, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον ΟΦΗ, καθώς και τους τραυματίες Πέιο και Γκόμπελιτς. Η αποστολή των νεοφώτιστων απαρτίζεται από τους Κρίστινσον, Νικοπολίδη, Αναγνωστόπουλο, Βαφέα, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ, Παρρά, Μασούρα, Σπίνο, Τσάπαν, Σμπώκο, Παπασάββα, Πρίτσα, Νίνη, Σναϊντερλιν, Ιλιεφ, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Ματέους Σάντος, Μπιφουμά, Αντερέγκεν.
16:46 27/10/2023

Υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με την “Νέα Εποχή” ο Γιάννης Αναστασίου

sinidisi.gr
Η κίνηση «Νέα Εποχή» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Γιάννη Αναστασίου για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Νοεμβρίου....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με την “Νέα Εποχή” ο Γιάννης Αναστασίου
14:09 25/10/2023

Αναστασίου: «Μπορούσαμε και 2ο γκολ κόντρα στη Λαμία»

fosonline.gr
Την πεποίθησή του ότι η Κηφισιά μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στη Λαμία εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου.
20:46 27/09/2023

Χωρίς Οζέγκοβιτς και Νίνη στο Καραϊσκάκη η Κηφισιά

thessports.gr
Η Κηφισιά έχει μπροστά της ένα άκρως απαιτητικό ματς για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς την Κυριακή (24/09) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει διαθέσιμους τους Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και Σωτήρη Νίνη, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει κάρτες και να αποφασίζεται να εκτίσει στην […] The post Χωρίς Οζέγκοβιτς και Νίνη στο Καραϊσκάκη η Κηφισιά first appeared on ThesSports.
19:53 22/09/2023

Κηφισιά: Χωρίς Νίνη και Οζέγκοβιτς με Ολυμπιακό

fosonline.gr
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τους Σωτήρη Νίνη και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.
17:46 22/09/2023

Συμφώνησε με Αναστασίου η Κηφισιά

filathlos.gr
Συμφώνησε με Αναστασίου η Κηφισιά 29/06/2023 Νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Γιάννης Αναστασίου. Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού συμφώνησε με τη νεοφώτιστη ομάδα και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Από την πρώτη στιγμή που χάλασε η συμφωνία με τον Άκη Μάντζιο, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν το φαβορί και τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.
11:47 29/06/2023

Ο Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνει την Κηφισιά

Newsit
Ο Γιάννης Αναστασίου αποχώρησε από τον Παναιτωλικό, ωστόσο θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο ομάδας της Super League, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από την Κηφισιά. Η νεοφώτιστη Κηφισιά και ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να είναι έτοιμος καθοδηγήσει την ομάδα των βορείων προαστίων στη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνει την Κηφισιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 28/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load