#Βεργίνα Τηλεόραση

Συμμετοχή του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη σε ημερίδα για την Πολιτική Προστασία 

e-ptolemeos.gr
Τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής στα θέματα της Πολιτικής Προστασίας ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης στην ημερίδα «Πολιτική Προστασία & Ενεργειακά Ζητήματα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη και διοργανώθηκε από την «Βεργίνα Τηλεόραση». Ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε […]
15:53 20/01/2024

Η δημοτική Αστυνομία της Θεσσαλονίκης έκοψε κλήση σε όχημα του… δήμου

Newsbeast.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η δημοτική Αστυνομία της πόλης έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον δήμο και είχε σταθμεύσει παράνομα έξω από το δημαρχείο. Ειδικότερα, η κλήση στο δημοτικό όχημα κόπηκε χθες (29/5) την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο εντός του δημαρχείου. Το όχημα είχε σταθμεύσει επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, χωρίς να έχει πληρώσει το αντίτιμο που προβλέπεται, όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ της η Βεργίνα Τηλεόραση, με αποτέλεσμα το κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας να του κόψει κλήση.
12:00 31/05/2023

Βίκυ Νάκου: Δημιουργία δύο νέων ΚΔΑΠ για άτομα με αναπηρία (VIDEO)

grtimes.gr
Δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για άτομα με αναπηρία πρόκειται να λειτουργήσουν στη Θεσσαλονίκη, όπως είπε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Βίκυ Νάκου στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα. Συγκεκριμένα, η κ. Νάκου τόνισε πως τα δύο ΚΔΑΠ θα γίνουν το ένα στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων «Άγιος Παντελεήμονας» και το δεύτερο στο παράρτημα αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία «Άγιος Δημήτριος». «Τακτοποιούμε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και η λειτουργία τους σημαίνει και ένα άνοιγμα προς την κοινωνία», πρόσθεσε η ίδια. Όσον αφορά τις δομές για τη φιλοξενία ασθενών με άνοια και Αλτσχάιμερ η κ. Ν
18:56 20/09/2022

Συμπλοκή και ξύλο στη ΔΕΘ μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη – Δείτε το βίντεο

Newsbeast.gr
Συμπλοκή συνέβη μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/9) εντός της ΔΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr το επεισόδιο ξεκίνησε στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ. Για περίπου 200 μέτρα οι πέντε άτομα κυνηγούσαν, χτυπούσαν και πετούσαν αντικείμενα στους δύο νεαρούς μέχρι που έφτασαν στην είσοδο του Αλεξάνδρειου. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον φύλακα του περιπτέρου του Άρη να κρατάει αιχμηρό αντικείμενο την στιγμή που δεχόταν χτυπήματα με σκαμπό. Στη συνέχεια η αστυνομία κινητοποιήθηκε προκειμένου να σταματήσει τη σύρραξη. Δείτε το βίντεο από την Βεργίνα Τηλεόραση:
19:28 14/09/2022

Κ. Ζέρβας: “Έρχεται” ανασχηματισμός στον Δ. Θεσσαλονίκης – Νέα πάρκα στην πόλη (VIDEO)

grtimes.gr
Ανασχηματισμό προανήγγειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Βεργίνα Τηλεόρασης και στην δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος είπε ότι «θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές φαντάζομαι μέσα στον Σεπτέμβριο που θα είναι και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επόμενες εκλογές του Οκτωβρίου». Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει «για να δώσει δύναμη στην διοίκηση και να γίνει πιο αποτελεσματική. Άλλωστε αυτή είναι και η ευθύνη του δημάρχου να κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Επίσης, ο δήμαρχος αποκάλυψε στην Βεργίνα Τηλεόραση πως το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε εφαρμογή το
20:34 30/08/2022

Ποζρικίδης για 86η ΔΕΘ: Θα είναι μια από τις καλύτερες εκθέσεις της δεκαετίας- Θα πετάνε γεράκια πάνω από τη ΔΕΘ

grtimes.gr
Στις ιδιαιτερότητες και στις καινοτομίες της φετινής 86ης ΔΕΘ που θα διεξαχθεί 10 με 18 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo ΑΕ, Κυριάκος Ποζρικίδης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, μεταξύ άλλων, στις μεγάλες επενδυτικές προσδοκίες από την παρουσία της τιμώμενης χώρας που είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις θεματικές για την τεχνολογία, το digital Greece, την ενέργεια, την κυκλική οικονομία αλλά και το simulation του αεροπλάνου Rafale που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τονίζοντας πως «θα έχουμε μία από τις καλύτερες εκθέσεις που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία». Ευκαιρία για ξένες άμεσες επενδύσεις «Πρώτη φορά έχουμε αραβική χώρα σε όλη την
14:54 25/08/2022

Π. Μπίλλιας: Για μια νεροποντή που κρατάει μισή ώρα κάθε 5 χρόνια, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το δίκτυο

logiastarata.gr
Δεν υπάρχουν άπειρα λεφτά προκειμένου να χρηματοδοτήσουμε τα έργα υποδομής που απαιτούνται για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα από μια βροχόπτωση που συμβαίνει για μισή ώρα κάθε πέντε χρόνια, είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πάρις Μπίλλιας μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Βεργίνα Τηλεόρασης και τη δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου. Παράλληλα, […] The post Π. Μπίλλιας: Για μια νεροποντή που κρατάει μισή ώρα κάθε 5 χρόνια, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το δίκτυο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:32 18/06/2022

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο σημείο της φωτιάς στην Αριστοτέλους (video) – Στο κτήριο στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

logiastarata.gr
Καμένα γκαζάκια βρέθηκαν στην ταράτσα του κτιρίου που ξέσπασε η φωτιά στην Αριστοτέλους την Παρασκευή. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια έκρηξη στο μηχανισμό του κλιματιστικού στην ταράτσα. Μετά τη φωτιά η Βεργίνα Τηλεόραση με το δημοσιογράφο Γιάννη Γετίμη έκανε αυτοψία στο χώρο και ανακάλυψε τρία γκαζάκια στο χώρο της έκρηξης. Στο συγκεκριμένο κτήριο που η έγινε […] The post Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο σημείο της φωτιάς στην Αριστοτέλους (video) – Στο κτήριο στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:32 01/06/2022

Αντιδράσεις για τη δήλωση της Μίνας Γκάγκα: «Ο κόσμος θέλει να δώσει μια αμοιβή στον γιατρό του»

logiastarata.gr
Άλλοθι στα… φακελάκια έδωσε εμμέσως η Μίνα Γκάγκα προκαλώντας κύμα αντιδράσεων. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μιλώντας πριν κάποιες ημέρες στο Βεργίνα Τηλεόραση αναφέρθηκε στα σχέδια της κυβέρνησης για το ΕΣΥ, που προβλέπουν αμειβόμενα απογευματινά χειρουργεία από τους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων. Με αφορμή αυτό είπε: «Οι περισσότεροι ασθενείς όταν με ρωτούν να τους συστήσω γιατρό, […] The post Αντιδράσεις για τη δήλωση της Μίνας Γκάγκα: «Ο κόσμος θέλει να δώσει μια αμοιβή στον γιατρό του» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
19:02 28/04/2022

Τη μετατροπή της εκδικητικής πορνογραφίας σε κακούργημα εξετάζει το υπ. Δικαιοσύνης

logiastarata.gr
Τη μετατροπή της εκδικητικής πορνογραφίας από πλημμέλημα σε κακούργημα εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως αποκάλυψε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου(ΝΔ) στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα. Συγκεκριμένα η κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας απάντησε σε σχετική της κοινοβουλευτική ερώτηση λέγοντας ότι εξετάζει σοβαρά […] The post Τη μετατροπή της εκδικητικής πορνογραφίας σε κακούργημα εξετάζει το υπ. Δικαιοσύνης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:32 25/01/2022

Νότης Μηταράκης: Δεν θα αυξηθεί η χωρητικότητα του ΚΥΤ φυλακίου στον Έβρο

logiastarata.gr
Για το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Έβρου, τον πραγματικό αριθμό των μεταναστών στη χώρα και για την επιδοματική πολιτική μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο. Ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι στην Ελλάδα καταγράφονται οι χαμηλότερες μεταναστευτικές ροές […] The post Νότης Μηταράκης: Δεν θα αυξηθεί η χωρητικότητα του ΚΥΤ φυλακίου στον Έβρο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:46 22/01/2022

Μηταράκης: Εμβολιασμένο το 50% των μεταναστών στις δομές – Έχουν μειωθεί η ροές

eleftherostypos.gr
Για το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Έβρου, τον πραγματικό αριθμό των μεταναστών στη χώρα και για την επιδοματική πολιτική μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο. Ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι στην Ελλάδα... The post Μηταράκης: Εμβολιασμένο το 50% των μεταναστών στις δομές – Έχουν μειωθεί η ροές appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
18:50 20/01/2022

Μηταράκης: Δε θα αυξηθεί η χωρητικότητα στο ΚΥΤ Έβρου

grtimes.gr
Για το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Έβρου, τον πραγματικό αριθμό των μεταναστών στη χώρα και για την επιδοματική πολιτική μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο. Ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι στην Ελλάδα καταγράφονται οι χαμηλότερες μεταναστευτικές ροές της δεκαετίας, ενώ την ίδια στιγμή στην Ευρώπη υπάρχει αύξηση 57%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να κλείσει 85 δομές φιλοξενίας και να δεχθεί μόλις 8.500 μετανάστες, όταν επί ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεχόταν 1.000.000. «Το μεταναστευτικό δεν μας επηρεάζει στο βαθμό που μας επηρέαζε την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηρι
18:46 20/01/2022

Κωνσταντίνα Αδάμου: Στο ΜέΡΑ25 βίωνα μπούλινγκ από «νταήδες», δεν με άφησαν ούτε να ορκιστώ με θρησκευτικό

Newside.gr
Η Κωνσταντίνα Αδάμου, ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κατηγορεί το ΜέΡΑ25 για «bullying, τραμπουκισμούς, mobbing, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού». Μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση, υπογράμμισε πως από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια αυταρχική και άκρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς δεν της επετράπη από την ηγεσία του ΜέΡΑ25 να ορκιστεί στη Βουλή με θρησκευτικό […] The post Κωνσταντίνα Αδάμου: Στο ΜέΡΑ25 βίωνα μπούλινγκ από «νταήδες», δεν με άφησαν ούτε να ορκιστώ με θρησκευτικό appeared first on NewSide.gr.
18:24 19/01/2022

Ζωή Κωνσταντοπούλου: μεγάλη απώλεια για τον Ελληνισμό και για την ανθρωπότητα ο θάνατος του Μίκη

paraskhnio.gr
Στην εφ’ όλης της ύλης Συνέντευξη που παραχώρησε η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κα Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Βεργίνα Τηλεόραση, μίλησε ανοιχτά για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη και την παρακαταθήκη που αφήνει. Για τον πρόσφατο Ανασχηματισμό και τις παλινωδίες Κυβέρνησης, Αντιπολίτευσης και Αποστολάκη. Για την ανάγκη (και […] The post Ζωή Κωνσταντοπούλου: μεγάλη απώλεια για τον Ελληνισμό και για την ανθρωπότητα ο θάνατος του Μίκη appeared first on Paraskhnio.gr.
13:38 07/09/2021

Σαρηγιάννης για άνοιγμα τουρισμού: Να ζητάμε επαναληπτικό τεστ τις πρώτες 7 ημέρες

grtimes.gr
Για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού μίλησε μεταξύ άλλων στη Βεργίνα Τηλεόραση ο καθηγητής χημικών μηχανικών και διευθυντής του εργαστηρίου... The post Σαρηγιάννης για άνοιγμα τουρισμού: Να ζητάμε επαναληπτικό τεστ τις πρώτες 7 ημέρες appeared first on GRTimes.gr.
20:14 05/05/2021

Νέα Δημοσκόπηση: Ποια είναι η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι είναι οι πρωταθλητές υπουργοί

paraskhnio.gr
Πρώτη στην πρόθεση ψήφου (36,6%) βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (21,9%) με τη διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα να κυμαίνεται στις 14,7 μονάδες, σύμφωνα με τα ευρήματα της Πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενήργησε η INTERVIEW (13 έως 19 Απριλίου 2021) για τη Βεργίνα Τηλεόραση. Σε ερώτηση για το ποιον θεωρείται καταλληλότερο για πρωθυπουργό, το 49% επιλέγει τον Κυριάκο […] The post Νέα Δημοσκόπηση: Ποια είναι η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι είναι οι πρωταθλητές υπουργοί appeared first on Paraskhnio.gr.
22:32 20/04/2021

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 14,7 ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ – Ποιος υπουργός προηγείται στις γνώμες των πολιτών

mononews.gr
Προβάδισμα 14,7 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρίας Interview για τη Βεργίνα Τηλεόραση.
21:51 20/04/2021

Δημοσκόπηση: Πρωτιά για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο – Πρωτιά για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Παραπολιτικά
Ερεύνα της “Interview” για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση» αποδίδει πρωτιά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
14:03 24/03/2021

«Η μεγαλύτερη επένδυση για τη χώρα, η επένδυση στην Άμυνα μας» (vd)

politik.gr
Την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας επισήμανε ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης, προσκεκλημένος από την Ευδοξία Βροχίδου στην Βεργίνα Τηλεόραση…
09:21 22/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load