#Γκουίνεθ Πάλτροου

Ντακότα Τζόνσον: Μίλησε για το πώς είναι να είναι μητριά των παιδιών του Κρις Μάρτιν

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή, ο οποίος έχει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Γκουίνεθ Πάλτροου
00:00 06/03/2024

Γκουίνεθ Πάλτροου για Μάθιου Πέρι: «Ήπιαμε μπίρες, αντάλλαξαμε ένα φιλί, ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι…»

Newsbeast.gr
Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι δημοσίευσε η διάσημη ηθοποιός, Γκουίνεθ Πάλτροου. Πάλτροου και Πέρι έζησαν ένα ρομαντικό ειδύλλιο το καλοκαίρι του 1993 πριν την προβολή της δημοφιλούς σειράς «Φιλαράκια» που εκτόξευσαν τη φήμη του Πέρι. Η βραβευμένη με Όσκαρ, 51χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη τους συνάντηση, όταν αντάλλαξαν ένα φιλί κατά τη διάρκεια ενός «μαγικού καλοκαιριού», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία του Μάθιου Πέρι. Δείτε την ανάρτησή της «Γνώρισα τον Μάθιου Πέρι το 1993 στο Williamstown Theatre Festival στη Μασαχουσέτη. Ήμασταν και οι δύ
01:00 30/10/2023

Γκουίνεθ Πάλτροου ο Γύπας: Όταν την έπεσε στον… Μπαράκ Ομπάμα

koolnews.gr
Η φρεσκοχωρισμένη Γκουίνεθ Πάλτροου κάπου πίσω στο 2014 δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Μπαράκ Ομπάμα και του εκμυστηρεύτηκε μπροστά σε κόσμο ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του ενώ μπέρδεψε και τα λόγια της. Και μπορεί η Γκουίνεθ να είναι μία βραβευμένη ηθοποιός με υποκριτικές ικανότητες, αλλά δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το ταλέντο της και το […] The post Γκουίνεθ Πάλτροου ο Γύπας: Όταν την έπεσε στον… Μπαράκ Ομπάμα appeared first on Koolnews.gr.
08:58 02/08/2023

Έρχεται ο «Ρίπλεϊ» – Όλος ο θίασος!

okmag.gr
Το μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ, «Ο Ταλαντούχος Κυρίος Ρίπλεϊ», θα ανεβάσει από τον Ιανουάριο του 2024 στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης ο Πέτρος Ζούλιας. Οι περισσότεροι αγαπήσαμε το έργο από την κινηματογραφική του μεταφορά το 1999, με τους Ματ Ντέιμον, Γκουίνεθ Πάλτροου και Τζουντ Λο. Και οι παλιότεροι από μια προηγούμενη ταινία, της δεκαετίας του ’60 […] The post Έρχεται ο «Ρίπλεϊ» – Όλος ο θίασος! appeared first on OK! Magazine.
14:58 20/07/2023

Τι κάνει η Γκουίνεθ Πάλτροου στα 50 για να μην έχει κυτταρίτιδα

okmag.gr
Κυτταρίτιδα, μία δερματική φλεγμονή, που δυστυχώς, δεν κάνει διακρίσεις. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία και το βάρος, αλλά περισσότερο με το γονιδιακό αποτύπωμα και τον τρόπο ζωής. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχοντας κάνει την απόλυτη ολιστική στροφή, έχει το μυστικό για την επίλυση του προβλήματος. Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με μία ξύλινα βούρτσα Το  βούρτσισμα […] The post Τι κάνει η Γκουίνεθ Πάλτροου στα 50 για να μην έχει κυτταρίτιδα appeared first on OK! Magazine.
19:58 16/07/2023

Μπεν Άφλεκ ή Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι καλύτερος στο κρεβάτι;

to10.gr
Πικάντικες αποκαλύψεις από την Γκουίνεθ Πάλτροου για Μπεν Άφλεκ και Μπραντ Πιτ
15:39 06/05/2023

Μπεν Άφλεκ εναντίον Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι καλύτερος στο κρεβάτι;

Gazzetta
Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε μια συνέντευξη στο podcast της Άλεξ Κούπερ με τίτλο «Call Her Daddy», όπου συνέκρινε τους δύο διάσημους πρώην της Μπραντ Πιτ και Μπεν Άφλεκ ως προς διάφορα χαρακτηριστικά τους.
22:20 03/05/2023

Γουίνεθ Πάλτροου: Αποκαλύπτει ποιος ήταν καλύτερος στο κρεβάτι! Ο Μπραντ Πιτ ή ο Μπεν Άφλεκ;

okmag.gr
Μερικά διλήμματα σε αυτή τη ζωή είναι πραγματικά δύσκολα. Ακόμα ποιο δύσκολο να μιλάς δημόσια για πρώην σχέσεις σου και μάλιστα τέτοιου βεληνεκούς. Η Γκουίνεθ Πάλτροου προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις για τους πρώην της Μπραντ Πιτ και Μπεν Άφλεκ και αποκάλυψε ποιος φιλούσε καλύτερα, ποιος ήταν καλύτερος στο κρεβάτι, αλλά και ποιον θεωρεί καλύτερο ηθοποιό. […] The post Γουίνεθ Πάλτροου: Αποκαλύπτει ποιος ήταν καλύτερος στο κρεβάτι! Ο Μπραντ Πιτ ή ο Μπεν Άφλεκ; appeared first on OK! Magazine.
15:34 03/05/2023

Γκουίνεθ Πάλτροου: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη δικαστική νίκη σε βραβεία μόδας – Ποιοι άλλοι σταρ ήταν εκεί

okmag.gr
Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα Daily Front Row Fashion Awards 2023 στο Λος Άντζελες! Ο Λούκας Κέιτζ και ο αρραβωνιαστικός του, Κρις Άπλετον, Η Μπρι Λάρσον αλλά και η Ελ Φάνινγκ έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Πολύ εντυπωσιακή και κομψή ήταν η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η σταρ επέλεξε μια chic δημιουργία για να περπατήσει στο […] The post Γκουίνεθ Πάλτροου: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη δικαστική νίκη σε βραβεία μόδας – Ποιοι άλλοι σταρ ήταν εκεί appeared first on OK! Magazine.
09:24 24/04/2023

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει παντρευτεί τρεις φορές: Το μυστικό για να κρατήσει μια σχέση

Newsbeast.gr
Τρεις γάμους έχει κάνει η Σκάρλετ Γιόχανσον που μίλησε με την Γκουίνεθ Πάλτροου στο podcast Goop. «Έχεις παντρευτεί δύο φορές;» ρώτησε η Πάλτροου, καθώς ξεκίνησε τη συζήτηση, με την καλεσμένη της να απαντάει: «Τρεις φορές». «Α, σωστά, γιατί ξέχασα ότι ήσουν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς!» πρόσθεσε η Πάλτροου. «Ναι. Δεν ήμασταν παντρεμένοι για πολύ καιρό», γέλασε η Γιόχανσον κι πρόσθεσε: «Είναι καλός τύπος». Γιόχανσον και Ρέινολντς παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν το 2011. Ο Ρέινολντς παντρεύτηκε αργότερα την Μπλέικ Λάιβλι το 2012 και οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά. Από τότε η Τζοχάνσον παντρεύτηκε τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ το 2014 με τον οποίο χώρισε το 2017, ενώ από 2020
09:46 21/04/2023

Η ταινία της βραδιάς – Μεγάλες Προσδοκίες στον ΑΝΤ1

eretikos.gr
Επιστρέφουμε στην εποχή που η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Ίθαν Χοκ ήταν νέοι, ήταν όμορφοι, ήταν περιζήτητοι. Πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Μεγάλες Προσδοκίες” (1998), μια ελεύθερη διασκευή του ομότιτλου κλασικού μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς σκηνοθετημένη από τον Αλφόνσο Κουαρόν. Το έργο, που αποθεώνει το σκοτάδι του έρωτα, αλλά και τα κίνητρα που οδηγούν σε αυτόν, προβάλλει […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:08 19/04/2023

Αυτή είναι η διατροφική μανία των σταρ

okmag.gr
Τι κοινό έχουν οι Τζένιφερ Άνιστον, Γκουίνεθ Πάλτροου, Εύα Λονγκόρια και η Κέιτ Χάντσον; Είναι μερικές από τις celebrities που έχουν δοκιμάσει το ProLon®, την τελευταία μανία των σταρ. Στις αρχές του 2020, στη σειρά της στο Netflix The Goop Lab, η Πάλτροου εξήγησε πως δοκίμασε το διατροφικό πρόγραμμα πέντε ημερών ProLon® 5Days, που μιμείται […] The post Αυτή είναι η διατροφική μανία των σταρ appeared first on OK! Magazine.
13:26 12/04/2023

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 17α γενέθλια του γιου της

NewsBomb
Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδειξε πόσα πολλά σημαίνει για εκείνη ο γιος της Moses με αφορμή τα 17α γενέθλιά του.Περισσότερα...
23:08 09/04/2023

Τσάι Matcha: Ποια οφέλη έχει το matcha για την υγεία & την ευεξία μας;

tromaktiko.gr
Αν και το τσάι matcha υπάρχει εδώ και αιώνες, πρόσφατα έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην εύνοιά του με διασημότητες όπως η Τζένιφερ Άνιστον και η Γκουίνεθ Πάλτροου, και λόγω των υποτιθέμενων πλεονεκτημάτων του για την υγεία – με πολλούς να ισχυρίζονται ότι το matcha έχει ακόμη μεγαλύτερο όφελος για την υγεία […] The post Τσάι Matcha: Ποια οφέλη έχει το matcha για την υγεία & την ευεξία μας; appeared first on Tromaktiko.gr.
09:24 05/04/2023

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ο δικηγόρος της είναι ίδιος ο Κλαρκ Κεντ και το ίντερνετ τον έχει ερωτευτεί

in.gr
Ο δικηγόρος της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι φτυστός ο Σούπερμαν και το ίντερνετ έχει πάθει παράκρουση
15:58 01/04/2023

Δύο ξεχωριστοί εκτροχιασμοί τρένων με τραυματίες στην Ελβετία

eleftherostypos.gr
Δύο ξεχωριστοί εκτροχιασμοί τρένων προκάλεσαν τους τραυματισμούς πολλών ανθρώπων στην Ελβετία, ανακοίνωσε η ελβετική αστυνομία. Ειδήσεις σήμερα Όσκαρ Πιστόριους: Παραμένει στη φυλακή ο χρυσός Παραολυμπιονίκης για τον φόνο της συντρόφου του Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα για το ατύχημα με σκι – Υπαίτιος ο συνταξιούχος οπτικός Τραγωδία στις ΗΠΑ: Αγοράκι 16 μηνών σκοτώθηκε από πυροβολισμό του 5ρονου […] Το άρθρο Δύο ξεχωριστοί εκτροχιασμοί τρένων με τραυματίες στην Ελβετία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:46 31/03/2023

Παντρεύεται η Καρολίνα Καλύβα με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή – Το προσκλητήριο του γάμου τους

eleftherostypos.gr
Μια “βόμβα” έσκασε η εφημερίδα Espresso. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της, η Καρολίνα Καλύβα, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με πολύ γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα για το ατύχημα με σκι […] Το άρθρο Παντρεύεται η Καρολίνα Καλύβα με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή – Το προσκλητήριο του γάμου τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:28 31/03/2023

Τα Μερομήνια «μίλησαν»: Αυτός θα είναι ο καιρός φέτος το Πάσχα

eleftherostypos.gr
Μπορεί να ακούμε από τους μετεωρολόγους πως αυτό το ΣΚ θα είναι μαγευτικό ενώ από Δευτέρα ο καιρός χαλάει αλλά… τα μερομήνια έχουν άλλη άποψη και καλωσορίζουν από τώρα την Άνοιξη και την ζεστασιά που φέρνει μαζί της! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα για το ατύχημα με σκι – Υπαίτιος ο συνταξιούχος […] Το άρθρο Τα Μερομήνια «μίλησαν»: Αυτός θα είναι ο καιρός φέτος το Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:36 31/03/2023

«Είχε διάφορα ιατρικά θέματα…» – Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόπουλου και του μαιευτήρα για την εγκυμοσύνη της Ανίτα Μπραντ

eleftherostypos.gr
Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Το ζευγάρι κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη για 9 ολόκληρους μήνες, και την αποκάλυψε σήμερα 31/3 η εκπομπή Happy Day, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το ευχάριστο αυτό γεγονός. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα για το ατύχημα με σκι – Υπαίτιος […] Το άρθρο «Είχε διάφορα ιατρικά θέματα…» – Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόπουλου και του μαιευτήρα για την εγκυμοσύνη της Ανίτα Μπραντ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:34 31/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load