#Γκραν Σλαμ

Τζούντο: Στο Παρίσι μέσω… Τιφλίδας ο Τσελίδης

naftemporiki.gr
Το μετάλλιο που «έψαχνε» ο Θεόδωρος Τσελίδης για να μπορέσει να εξασφαλίσει θέση στην ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το βρήκε στην Τιφλίδα. Στο φινάλε του Γκραν Σλαμ που… Τζούντο: Στο Παρίσι μέσω… Τιφλίδας ο Τσελίδης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19:00 24/03/2024

Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε την τρίτη θέση στο Γκραν Σλαμ τζούντο της Τιφλίδας

el.gr
Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Γκραν Σλαμ τζούντο της Τιφλίδας, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση. Το άρθρο Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε την τρίτη θέση στο Γκραν Σλαμ τζούντο της Τιφλίδας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
22:09 23/03/2024

Στέφανος Τσιτσιπάς – Τέιλορ Φριτζ: Ξημερώματα Κυριακής (21/01) ο αγώνας για τους «16» του Australian Open

Newsit
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό στη Μελβούρνη και βρίσκεται ήδη στους “16” του Australian Open, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ για μία θέση στα προημιτελικά του αυστραλιανού Γκραν Σλαμ. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μάλιστα και το πρόγραμμα των αγώνων, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κοντράρεται με τον Τέιλρο Φιτζ στο Australian Open, ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Τέιλορ Φριτζ: Ξημερώματα Κυριακής (21/01) ο αγώνας για τους «16» του Australian Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 20/01/2024

Στέφανος Τσιτσιπάς – Τέιλορ Φριτζ: Έχει την υπεροχή στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Έλληνας τενίστας

Newsit
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε άνετα επί του Λούκα Βαν Ας και πλέον θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ για τους “16” του Australian Open, με τον νικητή να παίρνει το “εισιτήριο” για την 8άδα του αυστραλιανού Γκραν Σλαμ. Στο Australian Open, ο Τσιτσιπάς και ο Φριτζ θα βρεθούν αντιμέτωποι για πέμπτη φορά στην καριέρα τους, με τον ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Τέιλορ Φριτζ: Έχει την υπεροχή στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Έλληνας τενίστας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 19/01/2024

Πάλι χρυσή η Τελτσίδου - Πρώτη και καλύτερη στο Γκραν Σλαμ του Μπακού

patrasevents.gr
«Χαίρομαι που είμαι σταθερά μέσα στα μετάλλια. Οι ΟΑ του Παρισιού αποτελούν κίνητρο»
18:53 23/09/2023

30χρονος τενίστας ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από εργαστήριο τατουάζ

Newsit
Σοκάρει ένα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει τον γνωστό τενίστα, Μπερνάρντ Τόμιτς, να ξυλοκοπείται άγρια από δύο άνδρες. Ο Τόμις αποτέλεσε στο παρελθόν κορυφαίο ταλέντο του παγκόσμιου τένις, με δύο κατακτήσεις Γκραν Σλαμ σε επίπεδο τζούνιορ, αλλά και τέσσερις τίτλους της ATP, στην οποία έφθασε μέχρι και το Νο17 ... Περισσότερα To άρθρο 30χρονος τενίστας ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από εργαστήριο τατουάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 08/09/2023

Μαρία Σαράποβα: Στην Πελοπόννησο για διακοπές η παγκοσμίου φήμης τενίστρια

ieidiseis.gr
Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Σαράποβα από τις διακοπές της στην Ελλάδα.Η Μαρία Σαράποβα είναι μία από τους celebrities που επέλεξαν τη χώρα μας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η 36χρονη Ρωσίδα τενίστρια, που είναι κάτοχος 5 Γκραν Σλαμ, δεν βρίσκεται σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί, αλλά χαλαρώνει στην Πελοπόννησο μαζί με τον σύντροφό της, Αλεξάντερ Γκιλκς και το παιδί τους. Η Σαράποβα μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς τη φίλους φωτογραφίες στο Instagram, χωρίς ωστόσο να δημοσιεύει την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Ωστόσο, στα στιγμιότυπα που ανέβασε φαίνεται να απολαμβάνει τη θάλασσα τρώγοντας χωριάτικη σαλάτα! Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε {https:
23:46 21/07/2023

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντομινίκ Τιμ στην πρεμιέρα του Wimbledon

Newsit
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ στην πρεμιέρα του Wimbledon, ενώ βρίσκεται στην πλευρά του Κάρλος Αλκαράθ στο ταμπλό της διοργάνωσης. Ο κάτοχος Γκραν Σλαμ, Ντομινίκ Τιμ, έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται πλέον στο Νο90 της παγκόσμιας κατάταξης, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντομινίκ Τιμ στην πρεμιέρα του Wimbledon δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 30/06/2023

Τζούντο: Για το χάλκινο η Τελτσίδου στο Γκραν Σλαμ του Ουλανμπατάρ

Gazzetta
Σε ακόμη ένα βάθρο θα επιδιώξει να ανέβει η πρωταθλήτρια του τζούντο, Ελισάβετ Τελτσίδου.
12:00 24/06/2023

Χάλκινο μετάλλιο ο Τσελίδης στο Γκραν Σλαμ του Καζακστάν

lamianow.gr
Στο βάθρο ανέβηκε ο Θεόδωρος Τσελίδης στο Γκραν Σλαμ του Καζακστάν, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -90κ. Με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες και πάντα υπό την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη, έδειξε ότι άφησε πίσω του οριστικά τον τραυματισμό που τον υποχρέωσε να μείνει χωρίς διάκριση σε διεθνές επίπεδο τον τελευταίο […] The post Χάλκινο μετάλλιο ο Τσελίδης στο Γκραν Σλαμ του Καζακστάν appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 18/06/2023

Roland Garros: Πρώτη ελληνική επιτυχία - Προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο η Γραμματικοπούλου

NewsBomb
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Roland Garros και πήρε την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γκραν Σλαμ,…Περισσότερα...
15:48 22/05/2023

Ο Ράφα Ναδάλ επίσημα εκτός Roland Garros: «Η επόμενη χρονιά θα είναι πιθανότατα η τελευταία μου»

Newsit
Είναι επίσημο! Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, ο Ράφα Ναδάλ δεν θα δώσει το “παρών” στο Roland Garros, χάνοντας την ευκαιρία να συνεχίσει το “μύθο” του, με τις 12 κατακτήσεις στο γαλλικό Γκραν Σλαμ. Ο ίδιος ο Ναδάλ ανακοίνωσε το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει φέτος στο Roland Garros, εξαιτίας του τραυματισμού του ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ράφα Ναδάλ επίσημα εκτός Roland Garros: «Η επόμενη χρονιά θα είναι πιθανότατα η τελευταία μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:26 18/05/2023

Roland Garros χωρίς Ράφα Ναδάλ: Ανακοινώνει την απόσυρσή του ο Ισπανός

Newsit
Είναι οριστικό! Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια και 12 κατακτήσεις, ο Ράφα Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο Roland Garros, αφού δεν κατάφερε να επιστρέψει στο 100% μετά τον τραυματισμό του. Ο πολυνίκης του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ, δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το… θρύλο του στο γαλλικό Γκραν Σλαμ, όπου ... Περισσότερα To άρθρο Roland Garros χωρίς Ράφα Ναδάλ: Ανακοινώνει την απόσυρσή του ο Ισπανός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:28 17/05/2023

Μαρία Σάκκαρη – Αρίνα Σαμπαλένκα LIVE για τα ημιτελικά του Madrid Open

Newsit
Με μία σειρά από σκληρές “μονομαχίες”, η Μαρία Σάκκαρη έφθασε στα ημιτελικά του Masters 1000 της Μαδρίτης και αντιμετωπίζει την Αρίνα Σαμπαλένκα για μία θέση στο μεγάλο τελικό του τουρνουά. Η Μαρία Σάκκαρη, ως Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης είναι θεωρητικά το αουτσάιντερ κόντρα στη φορμαρισμένη και κάτοχο Γκραν Σλαμ, Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία έχει ανέβει ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Σάκκαρη – Αρίνα Σαμπαλένκα LIVE για τα ημιτελικά του Madrid Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:56 04/05/2023

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τέλος οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους στις ΗΠΑ, παίζει κανονικά στο US Open

Newsit
Ο Τζο Μπάιντεν άναψε το “πράσινο φως” για την άρση των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους του κορονοϊού στις ΗΠΑ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί πλέον να συμμετάσχει στο US Open. Ο Τζόκοβιτς είχε χάσει τα δύο τελευταία Γκραν Σλαμ των ΗΠΑ, εξαιτίας της επιμονής του κατά του εμβολίου του κορονοϊού και δεν αγωνίστηκε πρόσφατα ούτε ... Περισσότερα To άρθρο Νόβακ Τζόκοβιτς: Τέλος οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους στις ΗΠΑ, παίζει κανονικά στο US Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:54 30/03/2023

Τζούντο: Θρίαμβος για την Ελισάβετ Τελτσίδου – Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Newside.gr
Η Ελληνίδα τζουντόκα κέρδισε το χρυσό στον τελικό των -70κ Θρίαμβος για την αθλήτρια του τζούντο, Ελισάβετ Τελτσίδου, στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η Ελληνίδα τζουντόκα κέρδισε στο χρυσό σκορ του τελικού των -70κ την κάτοχο του τίτλου, Ολλανδέζα Σάνε Φαν Ντάικε (Νο2 του κόσμου), και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ενα ακόμη ????για την Ελισάβετ Τελτσίδου Γκραν Σλαμ, αυτή τη φορά […] The post Τζούντο: Θρίαμβος για την Ελισάβετ Τελτσίδου – Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο appeared first on NewSide.gr.
14:22 26/03/2023

Δεύτερο χρυσό για την Τελτσίδου σε Γκραν Σλαμ μέσα σε 5 μήνες

onsports.gr
«Χρυσός» ελληνικός... σίφουνας, σάρωσε την Τιφλίδα
11:48 26/03/2023

Η απίστευτη Ελισάβετ Τελτσίδου πήρε δεύτερο χρυσό σε Γκραν Σλαμ μέσα σε 5 μήνες

Newsit
Η Ελισάβετ Τελτσίδου, υπό την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη, πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα -70 κιλά του Γκραν Σλαμ της Τιφλίδας, σχεδόν πέντε μήνες μετά την… κορυφή και στην αντίστοιχη διοργάνωση του τζούντο, στο Άμπου Ντάμπι. Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των -70κ., στο γκραν σλαμ τζούντο ... Περισσότερα To άρθρο Η απίστευτη Ελισάβετ Τελτσίδου πήρε δεύτερο χρυσό σε Γκραν Σλαμ μέσα σε 5 μήνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:18 25/03/2023

Τένις: Στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης η Μαρία Σάκκαρη

Gazzetta
Μετά το τέλος του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς τα rankings ανανεώθηκαν με την κορυφαία Ελληνίδα εκπρόσωπο να παραμένει εντός του Τοπ10.
11:02 30/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load