#Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Αγγελούδης: Eπιστολή στον Αλεξάντερ Τσέφεριν για τα επεισόδια στο Βέλγιο

aek1924.gr
Eπιστολή στον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν έστειλε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μπριζ. Στην επιστολή του ο κ. Αγγελούδης καταγγέλλει τη στάση των βελγικών αρχών, οι οποίες, όπως αναφέρει, «επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός […] The post Αγγελούδης: Eπιστολή στον Αλεξάντερ Τσέφεριν για τα επεισόδια στο Βέλγιο appeared first on AEK1924.gr.
00:37 16/04/2024

Μπουτάρης: «Ο Άρης είναι στην ψυχή και στο αίμα μας»

pressaris.gr
Ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επί σειρά ετών παράγοντας του Άρη, κυρίως την εποχή της… αυτοκρατορίας, Γιάννης Μπουτάρης, τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, από τον πρόεδρο του Μουσείου μπάσκετ, Πέτρο Ράσογλου. «Ο Άρης είναι στην ψυχή και στο αίμα μας. Μια πρόταση… η βία κυριαρχεί στα γήπεδα. Κάποιοι να αναλάβουν μία πρωτοβουλία να […] The post Μπουτάρης: «Ο Άρης είναι στην ψυχή και στο αίμα μας» appeared first on pressaris.gr.
22:09 24/03/2024

Στέλιος Αγγελούδης: Η νέα χρονιά και μία νέα αρχή για το Δήμο Θεσσαλονίκης

empisteutiko.gr
Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη «Η νέα χρονιά σηματοδοτεί και μία νέα αρχή για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Στην αφετηρία αυτής της καινούργιας προσπάθειας απαιτείται να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικό μήνυμά του ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης. Και συμπληρώνει: «Με αυτοπεποίθηση, με […] The post Στέλιος Αγγελούδης: Η νέα χρονιά και μία νέα αρχή για το Δήμο Θεσσαλονίκης appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 01/01/2024

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ορκίζεται δήμαρχος σήμερα ο Στέλιος Αγγελούδης

empisteutiko.gr
Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης καθώς και των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του δήμου Θεσσαλονίκης, που θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024.  Ειδικότερα, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης θα ορκιστεί σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Εκεί θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και όχι […] The post Δήμος Θεσσαλονίκης: Ορκίζεται δήμαρχος σήμερα ο Στέλιος Αγγελούδης appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 18/12/2023

Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Θεσσαλονίκη

Newsit
Στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου, ψήφισε νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δίνει μάχη στον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών με τον Στέλιο Αγγελούδη για την Δημαρχίας της Θεσσαλονίκης. To άρθρο Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 15/10/2023

Συνάντηση Ζέρβα με νέο γενικό πρόξενο των ΗΠΑ – Συζήτησαν την αύξηση της αμερικανικής παρουσίας στη Θεσσαλονίκη

Newsbeast.gr
Η ενίσχυση της παρουσίας αμερικανικών εταιριών υψηλής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη και τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον νέο Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Τζέρι Ισμαήλ. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο τον πρόξενο και τον καλωσόρισε στην πόλη, του μίλησε για την ιστορία της, αλλά και τα σύγχρονα επιτεύγματα και διακρίσεις της με επίκεντρο τον τουρισμό, την τεχνολογία και τις υποδομές. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις πρόσφατες προκλήσεις που αντιμετώπισε η ανθρωπότητα από την πανδημία έως το ενεργειακό και τις επιπτώσεις που είχαν στην πόλη
17:00 25/08/2023

20+6 νέους υποψηφίους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Newsit
Ακόμη 26 στελέχη υποδέχεται σήμερα (2/8) ο συνδυασμός «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», του οποίου ηγείται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ως υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι: Νεκτάριος Βλάχος Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 1973. Γιώργος Δόντσιος Γεννημένος και μεγαλωμένος ... Περισσότερα To άρθρο 20+6 νέους υποψηφίους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 02/08/2023

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Κώστας Καραμανλής - Η συνάντηση με Ζέρβα (φωτογραφίες)

ieidiseis.gr
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στο Δημαρχείο.Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή υποδέχτηκε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου, συζητήθηκαν τα θέματα της Θεσσαλονίκης, για τα οποία εξάλλου κι ο πρώην Πρωθυπουργός διατηρεί διαρκές ενδιαφέρον. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ζητήματα των υποδομών και τα μεγάλα έργα της πόλης αλλά και σχετικά με εμβληματικές παρεμβάσεις τις οποίες προχωρά ο Δήμος, όπως η ανάπλαση του μνημειακού άξονα της Αριστοτέλους, το ντεκ στην παλ
23:46 28/07/2023

Κύκλος επαφών του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με υπουργούς της νέας κυβέρνησης

pagenews.gr
Την ατζέντα των έργων και των διεκδικήσεων της Θεσσαλονίκης στους υπουργούς της νέας κυβέρνησης μεταφέρει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα.
22:46 12/07/2023

Κωνσταντίνος Ζέρβας για Δήμητρα Ακριτίδου: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θρηνεί την απώλεια της – Πολύτιμη συνεργάτιδα

Newsbeast.gr
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με δήλωσή του αποχαιρέτησε τη Δημήτρα Ακριτίδου, δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, που απεβίωσε την Πέμπτη (25/5). Έδωσε μια γενναία μάχη με την επάρατο νόσο για περίπου τρία χρόνια, όμως τελικά δεν άντεξε. Πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου της ΚΕΔΗΘ. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αποχαιρέτησε την Δήμητρα Ακριτίδου με το παρακάτω μήνυμα: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τη Δήμητρα, που έφυγε από κοντά μας μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο, την οποία έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή με γενναιότητα κι αξιοπρέπεια. Εργατική και δυναμική, διέγραψε μια μεγάλη πορε
23:50 25/05/2023

Σκηνές από ταινία δράσης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης σε άσκηση για ισχυρό σεισμό 5,8 Ρίχτερ

Newsit
Σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ χτυπά τη Θεσσαλονίκη. Στο δημαρχείο ξεσπάσει φωτιά, μια γυναίκα εγκλωβίζεται στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, ένας δημοτικός υπάλληλος αγνοείται στο υπόγειο, ενώ ο εργαζόμενος που επιδιόρθωνε τα κλιματιστικά εντοπίζεται τραυματισμένος στην οροφή του κτιρίου. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δίνει εντολή άμεσης εκκένωσης. Δήμος και Πολιτική Προστασία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, σώματα ασφαλείας ... Περισσότερα To άρθρο Σκηνές από ταινία δράσης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης σε άσκηση για ισχυρό σεισμό 5,8 Ρίχτερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:34 23/05/2023

Αναβαθμίζεται το πράσινο στον άξονα της Τσιμισκή!

thessports.gr
Η αντικατάσταση των άρρωστων δέντρων της Τσιμισκή, που αποτελούσε πιεστικό αίτημα του εμπορικού κόσμου και των πολιτών, προχωρά στο πλαίσιο ολοκληρωμένης παρέμβασης του Δήμου Θεσσαλονίκης, που υλοποιείται με δωρεά από τον Όμιλο Regency. Την εξέλιξη των εργασιών για την αντικατάσταση των επικίνδυνων φτελιών της Τσιμισκή με 163 υγιείς κελτίδες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας […] The post Αναβαθμίζεται το πράσινο στον άξονα της Τσιμισκή! first appeared on ThesSports.
21:06 17/05/2023

Ζέρβας: Να προστατεύσουμε το Σέιχ Σου σαν το πολυτιμότερο κομμάτι της ζωής και της περιουσίας μας

Newsbeast.gr
Την ανάγκη να προστατεύσουμε το Σέιχ Σου «σαν το πολυτιμότερο κομμάτι της ζωής και της περιουσίας μας» επεσήμανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο πλαίσιο συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) για την αντιπυρική περίοδο. «Οι δύο σημαντικότεροι περιβαλλοντικοί παράγοντες για το κλίμα της Θεσσαλονίκης, για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, είναι ο Θερμαϊκός Κόλπος και το δάσος του Σέιχ Σου. Για μας αποτελεί ό,τι σημαντικότερο το δάσος να είναι προστατευμένο. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, υπερβαίνοντας τις αρμοδιότητές του, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τον προϋπολογισμό, το ανθρώπινο δυναμικό και τα μέσα που διαθέτει, ώστε να συνδράμει το έργο όλων όσοι είναι διαπι
15:28 12/05/2023

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει πρεμιέρα στο Tik Tok με βίντεο για την μπουγάτσα

tlife.gr
Με ένα βίντεο  για τι άλλο… παρά για τη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει την παρουσία του στο To άρθρο Κωνσταντίνος Ζέρβας: Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει πρεμιέρα στο Tik Tok με βίντεο για την μπουγάτσα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:16 11/05/2023

Ζέρβας: “Η Θεσσαλονίκη μπορεί – Η Θεσσαλονίκη ανεβαίνει”

pagenews.gr
«Η Θεσσαλονίκη μπορεί, ανεβαίνει κι έχει όλες τις αντικειμενικές δυνατότητες να ανέβει κι άλλο». Αυτό το στίγμα έδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
19:52 10/05/2023

Ζέρβας: “Η Θεσσαλονίκη είναι επίκεντρο καινοτομίας και κοιτίδα εξωστρέφειας”

pagenews.gr
«Η Θεσσαλονίκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν επίκεντρο καινοτομίας και κοιτίδα εξωστρέφειας», δήλωσε σήμερα (4/5) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
19:17 04/05/2023

Ζέρβας: “Κάθε γειτονιά της πόλης θα έχει τη φροντίδα του Δήμου”

pagenews.gr
Τη δέσμευση ότι «κάθε γειτονιά της πόλης θα έχει τη φροντίδα του Δήμου» ανέλαβε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, υπογράφοντας σήμερα (25/04) το μεσημέρι τη σύμβαση για την ανάπλαση μιας περιοχής 130 στρεμμάτων στην Άνω Τούμπα.
17:52 27/04/2023

Δρόμος της Θεσσαλονίκης θα αναφέρεται στη γενοκτονία των Αρμενίων

in.gr
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε πως σύντομα κεντρικός δρόμος της πόλης θα αναφέρεται στη γενοκτονία των Αρμενίων.
11:54 24/04/2023

Ζέρβας: “Καλώ όλα τα κόμματα να δεσμευτούν για την ατζέντα της Θεσσαλονίκης”

pagenews.gr
Κάλεσμα σε όλα τα κόμματα να δεσμευτούν για την ατζέντα της Θεσσαλονίκης απηύθυνε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.
21:42 04/04/2023

Ζέρβας: Κομβικό ζήτημα η πολιτική για το νερό- Να παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο

pagenews.gr
«Η πολιτική για το νερό αποτελεί ένα κομβικό ζήτημα, το οποίο η πολιτεία οφείλει να δει μέσα από όλα τα πρίσματα», σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
11:04 04/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load